Leiebil Tokyo, Japan - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Tokyo, Japan? Start søket her

Tokyo, Japan
22. apr. — 29. apr.
Samme leveringssted
Tokyo, Japan
to. 22.4.
middag
to. 29.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Tokyo

Alle større selskaper som leier ut biler i Tokyo, Japan
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Ok 4.4

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Middelmådig 2.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering


Informasjon om reisen din til Tokyo

Med en leiebil i Tokyo har du en unik mulighet til å utforske både byen og de nærliggende områdene. De fleste kjente selskaper for bilutleie holder til her, og du kan velge mellom alle mulige biltyper. Uansett om du velger en rimelig elbil med automatgir eller en større SUV for å ha mer plass til passasjerer og bagasje, så kan du ofte dra nytte av tilbud og praktiske fordeler inkludert i leieavtalen, som gode drivstoffvilkår, fri kilometer, gratis avbestilling og nødvendige forsikringer.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Tokyo?

For å leie bil i Tokyo eller i resten av Japan må du være minst 18 år. Imidlertid må du være forberedt på å betale ekstra gebyrer hvis du er under 25 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Japan kjører man på venstre siden av veien, og førersetet er dermed på høyre side. Skiltingen har internasjonal standard, og de fleste skilter på de større veiene står på både engelsk og japansk. Fartsgrensene her er 30 km/t på mindre veier, 40 km/t i tettbebygde områder, 80-100 km/t på hovedveier og motorveier og 50-60 km/t alle andre steder. Promillegrensen i Japan er 0.3.

Parkering

Tokyo er en svært tett befolket by, og det kan være vanskelig å finne gateparkering i sentrum. Derfor anbefales det som regel å parkere på avgiftsbelagte parkeringsplasser, og det finnes mange ulike typer parkeringsplasser i byen. Her finner du selvbetjente parkeringsplasser på kryss og tvers av byen, og når du parkerer bilen her kommer det en hindring opp av bakken som gjør det umulig å flytte bilen. Hindringen går kun ned igjen når du har betalt for parkeringen. Du finner også parkeringshus under bakken, som ofte er tilknyttet kjøpesentre, hvor du betaler på betalingsautomater for at en automatisk port skal slippe deg inn og ut. Videre finnes det parkeringstårn, hvor de ansatte ofte hjelper deg med å parkere bilen på et slags stort hjul før den fraktes med heis oppover i tårnet. Du kan også finne gateparkeringsplasser hvor du betaler på parkeringsautomater, og parkering her er gratis om kvelden. Vær imidlertid oppmerksom på at alle biler taues bort etter kl. 03:00.

Utfluktsmål i og rundt Tokyo

Med en leiebil i Tokyo kan du enkelt komme deg både til og fra byen og til andre byer og steder i landet. Utforsk dette unike og vakre landet på egen hånd, uten å være avhengig av noen andre. Selve byen har utallige severdigheter å tilby sine besøkende, og den mest kjente er sannsynligvis det storslåtte Keiserpalasset hvor keiserfamilien bor. Du får ikke adgang til palasset, men du kan gå en tur i parken rundt. Dersom du reiser til Tokyo med familien, bør du også ta en tur innom Disneyland, som har akkurat de samme attraksjonene som Disneyland i California.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett om du kun skal leie bil en dag eller over en lengre periode, er det viktig å ha de nødvendige forsikringene på plass. Du kan velge en løsning som er så billig som mulig og holde deg til forsikringene som er inkludert i leieavtalen, som ofte er ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring, eller du kan kjøpe ekstra forsikringer for å være bedre dekket i tilfelle uhellet er ute. Slike forsikringer kan blant annet være rednings- og assistanseforsikring, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring, utvidet kaskoforsikring og egenandelsforsikring.

Kan man bruke det norske førerkortet i Tokyo, eller må man ha et internasjonalt?

Du trenger et japansk eller internasjonalt førerkort for å kjøre bil i Japan. Dette kan du få hos NAF dersom du har folkeregistrert bostedsadresse i Norge, og det inneholder oversettelser til flere språk.

Hvor i Tokyo kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du skal hente og levere din leiebil i Tokyo avhenger av hvilket selskap for billeie du velger, samt hva som passer best for deg. Du finner bilutleieselskaper spredt utover byen, eller du kan velge å hente og levere bilen på Haneda lufthavn eller Narita internasjonale lufthavn dersom du ankommer med fly. (Informasjon kontrollert: 04/06/2019).


Avstand fra Tokyo, Japan til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Tokyo Narita flyplass

Leiebiler i Tokyo

6 brukere har sett etter leiebiler i Tokyo med momondo i april.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Tokyo for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Tokyo. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Tokyo, Japan?

Alle leiebilselskapene i Tokyo har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Tokyo inkluderer Alamo, Enterprise og National, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hva er fartsgrensen i Tokyo, Japan?

Fartsgrensen i Tokyo er 60 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Tokyo er 80 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Tokyo, Japan i april?

I april har Tokyo vanligvis en nedbørsmengde på 120 mm og en gjennomsnittstemperatur på 15 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Tokyo ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Været i Tokyo i løpet av april vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Tokyo. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Tokyo, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Et eksempel på en liten bil som er tilgjengelig for leie, er Hyundai Accent.

Er været i Tokyo representativt for resten av Tokyo (prefektur)?

De som ønsker å leie bil i Tokyo for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Tokyo (prefektur) i løpet av april vanligvis har temperaturer på 15 °C med en forventet nedbørsmengde på 120 mm.


Leiebiler på flyplasser i Tokyo

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Tokyo

Finn hotell og fly til Tokyo