Leiebiler i Røros, Sør-Trøndelag

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Røros, Sør-Trøndelag? Start søket her!

Røros, Norge
2. jun. — 9. jun.
Samme leveringssted
Røros, Norge
fr. 2.6.
12:00
fr. 9.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Viktig informasjon om leiebiler i Røros

Det kan være praktisk å leie bil i Røros når du skal utforske det vakre kulturarvstedet, samt alle de flotte friluftsområdene utenfor sentrum. Det finnes flere selskaper som tilbyr billige leiebiler i Røros, for eksempel Hertz Bilutleie. Prisen for å leie bil en dag pleier som regel å begynne på ca. 700-800 NOK og oppover for en liten personbil. Det er gode veiforbindelser fra Røros til andre byer og Røros lufthavn. Det anbefales å leie bil på nett for å få gode tilbud på billeie og rimelige priser. Det er også mulig å sjekke hva som inkluderes i prisen, for eksempel om du får fri kilometer og kollisjonsskadeforsikring. Du kan i tillegg søke etter ønskede egenskaper, for eksempel automatgir og klimaanlegg.

Det er vanlig at leiebilselskaper krever at du har hatt lappen i minst 12 måneder når du skal leie bil i Norge. I tillegg kan det være at bilutleieselskaper innfører ytterligere begrensninger for unge sjåfører, for eksempel at du ikke får lov til å leie visse typer biler. Det kan også være at selskapet kan nekte deg å kjøpe visse forsikringer, som superforsikring, om du er under 25 år. Det anbefales å lese kontrakten nøye for å sjekke opp i aktuelle begrensninger om du er mellom 19-25 år for å unngå ubehagelige overraskelser når du skal betale.

Røros sentrum har kun en sone for parkering som koster ca. 20-25 NOK per time. Elbiler betaler vanlig parkeringsavgift på lik linje med andre biler, men motorsykler kan parkere gratis. Det er mulig å betale via mobilen og på automater. Det anbefales å laste ned appen til EasyPark for rask og enkel betaling. Røros har to ladepunkter for elbiler. Det ene ligger ved Domus kjøpesenter og den andre ved Rema 1000. Det pleier å være enkelt å finne parkeringsplass i sentrum. Du bør undersøke om du kan parkere leiebilen gratis på hotellet. Røros sentrum er kompakt nok til at du kan la bilen stå om du bare vil ut og handle litt eller spise middag på restaurant.

Røros er et spennende sted som fikk være med på UNESCOs liste over kulturarvsteder i 1980. Du kan utforske gamle gruvedrifter ved Slegghaugan og Rørosmuseet, samt shoppe på små butikker. Røros er dessuten et ypperlig utgangspunkt for å dra på sightseeing ved alle de spennende områdene utenfor byen. Det er enkelt og behagelig å utforske alle severdighetene i Rørosregionen med leiebil. Kjør til Alvdal for å se stedet hvor Kjell Aukrut ble født, spis lokal mat på Søberg gård og dra på fottur opp Tronfjell. Tynset er derimot stedet for deg som vil utforske kunst, museer og utstillinger. Friluftsentusiaster bør unne seg en tur til nasjonalparken Forollhogna og nasjonalparklandsbyen Tolga. Du kan dra på fotturer om sommeren og stå på ski om vinteren.


0

Leiebilselskaper i Røros

Alle større selskaper som leier ut biler i Røros, Sør-Trøndelag

Hertz

3 utleiesteder

keddy by Europcar

3 utleiesteder

Avis

1 utleiested

Europcar

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Røros

Nedenfor er de mest populære hotellene i Røros

Kjøre med en leiebil i Røros - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Røros, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i Røros er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Røros har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Røros, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 110 km/t.

De som ønsker å leie bil i Røros for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Sør-Trøndelag i løpet av mai vanligvis har temperaturer på 9 °C med en forventet nedbørsmengde på 50 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Røros

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Røros

Start planleggingen av reisen til Røros


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Røros fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Røros. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.