Leiebiler i Beirut, Libanon

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Beirut, Libanon? Start søket her

Beirut, Libanon
28. okt. — 4. nov.
Samme leveringssted
Beirut, Libanon
to. 28.10.
12:00
to. 4.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Beirut, Libanon bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

161 kr - 352 kr

Alle biltyper

161 kr - 2 440 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Beirut i Libanon, koster 103 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Beirut i Libanon, er i desember. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 161 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 67 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Beirut. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Beirut kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Beirut funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Beirut

Alle større selskaper som leier ut biler i Beirut, Libanon
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,5

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

7,5
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

4,6
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,2

Henting/levering

6,5

Valuta for pengene

6,2
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

5,6

Henting/levering

5,6

Valuta for pengene

4,6
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,2

Komfort

5,6

Gjennomsnittlig

5,2

Henting/levering

5,6

Valuta for pengene

5,2
3 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Beirut, Libanon til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Beirut flyplass

Leiebiler i Beirut

I oktober har vi kjørt 1 237 søk etter leiebiler i Beirut for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Beirut for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Hertz, Avis og Europcar er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Beirut. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Beirut har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Avis når du besøker Beirut. Med gjennomsnittspriser på 184 kr/dag på de 3 utleiestedene deres, er Avis et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Beirut, Libanon?

Flertallet av bilutleieselskapene i Beirut som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Beirut som Hertz, Avis og City Car ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Beirut i November?

Når du planlegger å reise til Beirut i November, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Beirut i November med temperaturer som ligger på ca. 15 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 170 mm. Å leie en Økonomi i Beirut vil koste deg i gjennomsnitt 179 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Beirut har flest utleiesteder?

City Car er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Beirut, Libanon. De har 7 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 288 kr i Beirut, Libanon.

Hva er fartsgrensen i Beirut, Libanon?

Fartsgrensen i bysonen i Beirut er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Beirut ligger fartsgrensen på henholdsvis 100 km/t og 100 km/t. Hvis du leier en bil i Beirut, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Beirut?

Ved leie av bil i Beirut, velger de fleste av brukerne våre Hyundai i10 med en pris på i gjennomsnitt 216 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Hyundai Accent som i gjennomsnitt koster 231 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Hyundai i10 i Beirut for så lite som 89 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Hyundai Accent for så lite som 96 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Volvo XC90 i Beirut?

Avis er det mest poplære leiebilselskapet i Beirut som tilbyr leiebiler av typen Volvo XC90. Volvo XC90 i Beirut koster ca. 1 572 kr/dag når du leier hos Avis.

Hvordan er været i Beirut, Libanon i oktober?

De som ønsker å leie bil i Beirut i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 23 °C og en nedsbørsmengde på omkring 40 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Ettersom Beirut vanligvis opplever høye temperaturer i oktober med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Beirut representativt for resten av Beirut?

Reisende som skal kjøre fra Beirut på en biltur rundt omkring i Beirut eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 23 °C, og ca. 40 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Beirut

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Beirut

Start planleggingen av reisen til Beirut