Leiebiler i Ålborg, Danmark

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Ålborg, Danmark? Start søket her

Ålborg, Danmark
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Ålborg, Danmark
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Ålborg

Alle større selskaper som leier ut biler i Ålborg, Danmark
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

10,0
3 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Ålborg

Du kan velge mellom mange rimelige bilutleiere når du skal bestille leiebil i Aalborg. Det kan være praktisk å disponere egen bil når du er på ferie i Danmark, ettersom du raskt og enkelt kan komme deg rundt til ulike fornøyelsesparker og severdigheter. Det anbefales å bestille på nett i god tid i forveien for å finne frem til gode tilbud, fri kilometer og billige kjøretøy. Det er dessuten enkelt å finne frem til de egenskapene du ønsker, enten du vil ha en liten elbil eller en stor SUV med automatgir. Prisen for å leie bil en dag avhenger av merke, modell, egenskaper og størrelse. Startprisen ligger på 150 NOK for en liten bil, 450 NOK for en mellomstor bil og 650 NOK for en stor.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Aalborg?

Aldersgrensen for billeie avhenger i stor grad av selskapet. Noen krever at du har hatt førerkort i 12 måneder for å leie bil i Aalborg, mens andre krever for eksempel at du er 20 år gammel. Det anbefales derfor å undersøke betingelsene til det enkelte selskapet. Det er vanlig at de fleste bilutleierne innfører restriksjoner for visse bilkategorier, og unge sjåfører må ofte betale ekstra for å få lov til å leie bil.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Fartsgrensen i byer og tettsteder er som regel 50 km/t, 80 km/t på landevei og 110 km/t på motorveien. Du bør uansett følge godt med på skiltene. Det er bompenger enkelte steder i Danmark, for eksempel for å kjøre på Store Bältbroen og Øresundsbroen. Promillegrensen er 0,5. Det er påbudt å kjøre med lys på dagtid.

Parkering

Det finnes mange parkeringshus i sentrum som er rimelige, har god plass og ligger i nærheten av severdigheter, inkludert Parkering Friis, Q-Park Kennedy Arkaden og C.W. Obel Parkeringshus. Du kan også benytte deg av offentlige parkeringsplasser eller gateparkering, og du må i så fall betale på en P-automat før du forlater kjøretøyet. Det koster som regel ca. 7 DKK (9 NOK) per time.

Utfluktsmål i og rundt Aalborg

Du har gode muligheter til å utforske Danmark når du har en leiebil tilgjengelig. Det er snakk om små avstander i Danmark og veiene er gode. Barnefamilier kan begi seg ut på dagsturer fra sentrum til fornøyelsesparker som Legoland og Fårup Sommerland. Du kan også kjøre til strender i nærområdet, samt besøke sjarmerende småbyer som Ebeltoft og Skagen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Ansvarsforsikring og selvrisikoforsikringer som kollisjons- og tyveriforsikring er som regel inkludert i prisen når du leier bil i Danmark. Disse forsikringene minimerer det økonomiske ansvaret ditt til kun egenandelen, men med visse unntak. I tillegg kan du kjøpe ekstra forsikringer om du ønsker. Det behøves ikke, med mindre du synes at egenandelen er for høy til at du er komfortabel med det. Det anbefales å undersøke hva forsikringsselskapet ditt dekker før du kjøper direkte av bilutleieren.

Kan man bruke det norske førerkortet i Aalborg, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan både kjøre og hente ut leiebilen i Aalborg ved hjelp av norsk førerkort. Det er ikke nødvendig å søke om internasjonalt førerkort for å kjøre bil i nordiske land.

Hvor i Aalborg kan man hente og levere leiebilen?

Det finnes flere hente- og utleiestasjoner som du kan benytte når du skal leie bil i Aalborg. Du velger selv om du vil hente bilen på Aalborg lufthavn eller i sentrum. Enkelte bilutleiere tillater forskjellige hente- og leveringssteder. Du kan for eksempel hente bilen på flyplassen ved ankomst, men levere den tilbake i sentrum etter noen dager. Dette kan være praktisk om du ikke trenger bilen under hele oppholdet ditt, og du slipper en ekstra tur til flyplassen for å levere tilbake bilen. Det er verdt å nevne at enkelte selskaper krever et ekstra gebyr for denne tjenesten. (Informasjon kontrollert: 01/06/2019).


Avstand fra Ålborg, Danmark til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Billund flyplass

Leiebiler i Ålborg

186 brukere har sett etter leiebiler i Ålborg med momondo i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Ålborg for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Hertz og Alamo er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Ålborg. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Ålborg som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hva er fartsgrensen i Ålborg, Danmark?

Når du bestiller en leiebil i Ålborg, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Ålborg er henholdsvis 80 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Ålborg du befinner deg.

Hvordan er været i Ålborg, Danmark i september?

De som ønsker å leie bil i Ålborg i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 12 °C og en nedsbørsmengde på omkring 60 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Klimaet i Ålborg i september har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Ålborg. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Ålborg, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Et eksempel på en liten bil som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus.

Er været i Ålborg representativt for resten av North Jutland?

Hvis du ser etter en leiebil i Ålborg for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av North Jutland vanligvis har en temperatur på 12 °C, og en forventet nedbørsmengde på 60 mm.


Leiebiler på flyplasser i Ålborg

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Ålborg

Start planleggingen av reisen til Ålborg