Leiebil Aalborg - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Aalborg? Start søket her

Aalborg, Danmark
4. mar. — 11. mar.
Samme leveringssted
Aalborg, Danmark
to. 4.3.
middag
to. 11.3.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Aalborg

Alle større selskaper som leier ut biler i Aalborg
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 9.6

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering


Informasjon om reisen din til Aalborg

Du kan velge mellom mange rimelige bilutleiere når du skal bestille leiebil i Aalborg. Det kan være praktisk å disponere egen bil når du er på ferie i Danmark, ettersom du raskt og enkelt kan komme deg rundt til ulike fornøyelsesparker og severdigheter. Det anbefales å bestille på nett i god tid i forveien for å finne frem til gode tilbud, fri kilometer og billige kjøretøy. Det er dessuten enkelt å finne frem til de egenskapene du ønsker, enten du vil ha en liten elbil eller en stor SUV med automatgir. Prisen for å leie bil en dag avhenger av merke, modell, egenskaper og størrelse. Startprisen ligger på 150 NOK for en liten bil, 450 NOK for en mellomstor bil og 650 NOK for en stor.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Aalborg?

Aldersgrensen for billeie avhenger i stor grad av selskapet. Noen krever at du har hatt førerkort i 12 måneder for å leie bil i Aalborg, mens andre krever for eksempel at du er 20 år gammel. Det anbefales derfor å undersøke betingelsene til det enkelte selskapet. Det er vanlig at de fleste bilutleierne innfører restriksjoner for visse bilkategorier, og unge sjåfører må ofte betale ekstra for å få lov til å leie bil.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Fartsgrensen i byer og tettsteder er som regel 50 km/t, 80 km/t på landevei og 110 km/t på motorveien. Du bør uansett følge godt med på skiltene. Det er bompenger enkelte steder i Danmark, for eksempel for å kjøre på Store Bältbroen og Øresundsbroen. Promillegrensen er 0,5. Det er påbudt å kjøre med lys på dagtid.

Parkering

Det finnes mange parkeringshus i sentrum som er rimelige, har god plass og ligger i nærheten av severdigheter, inkludert Parkering Friis, Q-Park Kennedy Arkaden og C.W. Obel Parkeringshus. Du kan også benytte deg av offentlige parkeringsplasser eller gateparkering, og du må i så fall betale på en P-automat før du forlater kjøretøyet. Det koster som regel ca. 7 DKK (9 NOK) per time.

Utfluktsmål i og rundt Aalborg

Du har gode muligheter til å utforske Danmark når du har en leiebil tilgjengelig. Det er snakk om små avstander i Danmark og veiene er gode. Barnefamilier kan begi seg ut på dagsturer fra sentrum til fornøyelsesparker som Legoland og Fårup Sommerland. Du kan også kjøre til strender i nærområdet, samt besøke sjarmerende småbyer som Ebeltoft og Skagen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Ansvarsforsikring og selvrisikoforsikringer som kollisjons- og tyveriforsikring er som regel inkludert i prisen når du leier bil i Danmark. Disse forsikringene minimerer det økonomiske ansvaret ditt til kun egenandelen, men med visse unntak. I tillegg kan du kjøpe ekstra forsikringer om du ønsker. Det behøves ikke, med mindre du synes at egenandelen er for høy til at du er komfortabel med det. Det anbefales å undersøke hva forsikringsselskapet ditt dekker før du kjøper direkte av bilutleieren.

Kan man bruke det norske førerkortet i Aalborg, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan både kjøre og hente ut leiebilen i Aalborg ved hjelp av norsk førerkort. Det er ikke nødvendig å søke om internasjonalt førerkort for å kjøre bil i nordiske land.

Hvor i Aalborg kan man hente og levere leiebilen?

Det finnes flere hente- og utleiestasjoner som du kan benytte når du skal leie bil i Aalborg. Du velger selv om du vil hente bilen på Aalborg lufthavn eller i sentrum. Enkelte bilutleiere tillater forskjellige hente- og leveringssteder. Du kan for eksempel hente bilen på flyplassen ved ankomst, men levere den tilbake i sentrum etter noen dager. Dette kan være praktisk om du ikke trenger bilen under hele oppholdet ditt, og du slipper en ekstra tur til flyplassen for å levere tilbake bilen. Det er verdt å nevne at enkelte selskaper krever et ekstra gebyr for denne tjenesten. (Informasjon kontrollert: 01/06/2019).


Avstand fra Aalborg til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Billund flyplass

Leiebiler i Aalborg

14 brukere har sett etter leiebiler i Aalborg med momondo i februar.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Aalborg for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Alamo, National og Avis er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Aalborg. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Aalborg som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Aalborg?

Flertallet av bilutleieselskapene i Aalborg som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Aalborg som Alamo, National og Avis ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hva er fartsgrensen i Aalborg?

Når du bestiller en leiebil i Aalborg, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Aalborg er henholdsvis 80 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Aalborg du befinner deg.

Hvordan er været i Aalborg, Danmark i februar?

De som ønsker å leie bil i Aalborg i løpet av februar, kan forvente seg temperaturer på ca. 0 °C og en nedsbørsmengde på omkring 20 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i februar?

For måneder som februar kan det være best å leie en SUV med firehjulstrekk for oppholdet i Aalborg. Det er vanligvis minusgrader på denne tiden av året, og det er høyere sjanse for snø og is.


Leiebiler på flyplasser i Aalborg

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Aalborg

Utforsk flere leiebiler i

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Castletown, Gibraltar og Luqa i

Finn hotell og fly til Aalborg

  • Få den siste informasjonen om Aalborg flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Aalborg
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Aalborg mest populære nabolag

    Finn hoteller i Aalborg