Leiebil Aalborg - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Aalborg? Start søket her

man.. 16.9.
12:00
tir.. 17.9.
12:00
Sammenlign med momondo |

Oversikt over bilutleiefirmaer i Aalborg

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
hertz Mest populære Hertz Hertz gir deg de billigste tilbudene på 2 steder rundt i byen
sunnycars De fleste steder Sunnycars Sunnycars gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 3 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Aalborg

Alle større selskaper som leier ut biler i Aalborg
$self.agencySymbol
AutoEurope
Fantastisk - 8,9 (3 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Alamo
Fantastisk - 8,7 (44 021 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
FLIZZR
Fantastisk - 8,4 (22 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,2 (98 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
National
Fantastisk - 8,2 (3 824 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,0 (1 vurdering)
1 sted
$self.agencySymbol
Sixt
Bra - 7,6 (13 381 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Avis
Bra - 7,6 (2 241 vurderinger)
1 sted

Flyplasser med leiebiler i Aalborg

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Aalborg flyplass
AAL

Leiebil i Aalborg

Du kan velge mellom mange rimelige bilutleiere når du skal bestille leiebil i Aalborg. Det kan være praktisk å disponere egen bil når du er på ferie i Danmark, ettersom du raskt og enkelt kan komme deg rundt til ulike fornøyelsesparker og severdigheter. Det anbefales å bestille på nett i god tid i forveien for å finne frem til gode tilbud, fri kilometer og billige kjøretøy. Det er dessuten enkelt å finne frem til de egenskapene du ønsker, enten du vil ha en liten elbil eller en stor SUV med automatgir. Prisen for å leie bil en dag avhenger av merke, modell, egenskaper og størrelse. Startprisen ligger på 150 NOK for en liten bil, 450 NOK for en mellomstor bil og 650 NOK for en stor.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Aalborg?

Aldersgrensen for billeie avhenger i stor grad av selskapet. Noen krever at du har hatt førerkort i 12 måneder for å leie bil i Aalborg, mens andre krever for eksempel at du er 20 år gammel. Det anbefales derfor å undersøke betingelsene til det enkelte selskapet. Det er vanlig at de fleste bilutleierne innfører restriksjoner for visse bilkategorier, og unge sjåfører må ofte betale ekstra for å få lov til å leie bil.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Fartsgrensen i byer og tettsteder er som regel 50 km/t, 80 km/t på landevei og 110 km/t på motorveien. Du bør uansett følge godt med på skiltene. Det er bompenger enkelte steder i Danmark, for eksempel for å kjøre på Store Bältbroen og Øresundsbroen. Promillegrensen er 0,5. Det er påbudt å kjøre med lys på dagtid.

Parkering

Det finnes mange parkeringshus i sentrum som er rimelige, har god plass og ligger i nærheten av severdigheter, inkludert Parkering Friis, Q-Park Kennedy Arkaden og C.W. Obel Parkeringshus. Du kan også benytte deg av offentlige parkeringsplasser eller gateparkering, og du må i så fall betale på en P-automat før du forlater kjøretøyet. Det koster som regel ca. 7 DKK (9 NOK) per time.

Utfluktsmål i og rundt Aalborg

Du har gode muligheter til å utforske Danmark når du har en leiebil tilgjengelig. Det er snakk om små avstander i Danmark og veiene er gode. Barnefamilier kan begi seg ut på dagsturer fra sentrum til fornøyelsesparker som Legoland og Fårup Sommerland. Du kan også kjøre til strender i nærområdet, samt besøke sjarmerende småbyer som Ebeltoft og Skagen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Ansvarsforsikring og selvrisikoforsikringer som kollisjons- og tyveriforsikring er som regel inkludert i prisen når du leier bil i Danmark. Disse forsikringene minimerer det økonomiske ansvaret ditt til kun egenandelen, men med visse unntak. I tillegg kan du kjøpe ekstra forsikringer om du ønsker. Det behøves ikke, med mindre du synes at egenandelen er for høy til at du er komfortabel med det. Det anbefales å undersøke hva forsikringsselskapet ditt dekker før du kjøper direkte av bilutleieren.

Kan man bruke det norske førerkortet i Aalborg, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan både kjøre og hente ut leiebilen i Aalborg ved hjelp av norsk førerkort. Det er ikke nødvendig å søke om internasjonalt førerkort for å kjøre bil i nordiske land.

Hvor i Aalborg kan man hente og levere leiebilen?

Det finnes flere hente- og utleiestasjoner som du kan benytte når du skal leie bil i Aalborg. Du velger selv om du vil hente bilen på Aalborg lufthavn eller i sentrum. Enkelte bilutleiere tillater forskjellige hente- og leveringssteder. Du kan for eksempel hente bilen på flyplassen ved ankomst, men levere den tilbake i sentrum etter noen dager. Dette kan være praktisk om du ikke trenger bilen under hele oppholdet ditt, og du slipper en ekstra tur til flyplassen for å levere tilbake bilen. Det er verdt å nevne at enkelte selskaper krever et ekstra gebyr for denne tjenesten. (Informasjon kontrollert: 01/06/2019).


Finn hotell og fly til Aalborg