Finn billige fly til Kalmar

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kalmar

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kalmar fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kalmar

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kalmar

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kalmar (KLR)

Vanligvis er flyvninger til Kalmar fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kalmar, som i gjennomsnitt koster 6 459 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Kalmar?

Fra Oslo lufthavn Gardermoen vil det ta deg seks timer og ti minutter med fly til Kalmar Airport, Sverige, noe som inkluderer et hurtig stopp ved Arlanda flyplass i Stockholm. Reiser du fra Bergen Flesland vil samme turen over fjellet og til Svenske Kalmar ta deg syv timer og 30 minutter. For reisende som kommer fra Stavanger tar turen over til Kalmar syv timer og 15 minutter. De billigste flybillettene og beste flytilbudene finner du hos momondo. Fra Trondheim tar det rundt syv timer og 45 minutter, litt avhengig av ulike faktorer som rutetabell og værforhold. Reiser du fra Tromsø helt nord i landet må du beregne ni timer og 30 minutter før du ankommer Kalmar flyplass.

Du kan fly direkte til Kalmar flyplass fra Stockholm Arlanda, som bare er en kort flytur fra alle større norske byer som Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim. Kalmar flyplass betjenter de fleste charterdestinasjoner, men det er også mulig å finne flyreiser fra Frankfurt. Det gir norske reisende flere muligheter, ettersom de kan reise fra Bergen til Frankfurt, og så videre til Kalmar flyplass eller reise over til Stockholm. Samme gjelder reisende fra Oslo, som har flere direkte avganger til Frankfurt lufthavn, hvor man kan fly videre mot Kalmar. Kommer du fra Tromsø eller Bodø så gjelder det samme, det er enkelt å mellomlande i Oslo, før man flyr videre mot Stockholm og så til Kalmar flyplass.

Brukere som har bestilt reiser til Kalmar fra Bergen fant flyvninger som er 58 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Kalmar. Du kan finne den billigste prisen til Kalmar fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er februar den billigste måneden å fly til Kalmar fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 056 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Kalmar i februar, bør du vente til mai med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 749 kr.

Ronneby Kallinge flyplass eller Växjö flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Kalmar.

Med en gjennomsnittspris på 3 285 kr per person, er det Kalmar flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Kalmar. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Hvilke flyselskaper flyr til Kalmar?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kalmar

Hvilke flyselskaper flyr til Kalmar?

På flyreiser fraNorge til Kalmar, benytter momondos brukere som regel airline such as Scandinavian Airlines. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Kalmar

Det går 3 fly med Scandinavian Airlines til Kalmar under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Stockholm Arlanda, og den beste billettprisen med Scandinavian Airlines som er funnet på momondo, kostet 2 165 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Kalmar). Scandinavian Airlines har en score på 7,0 basert på 271 brukervurderinger på momondo.


Flyplasser nære Kalmar

Under finner du alle flyplassene i Kalmar sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Kalmar flyplass?

Det beste alternativet er å bestille en drosje fra et av de lokale taxiselskapene, som holder til i byen. Du finner en oversikt over relevante selskaper inne på terminalområdet, så det er lett å komme seg inn til historiske Kalmar på en effektiv måte. Et annet utmerket alternativ er å leie bil fra et av de mange leiebilselskapene som holder til på flyplassen. Du finner flere av de store kjedene tilgjengelig inne på terminalområdet, og enten du bestiller bil på forhånd eller ikke er det en smal sak å leie herifra.


Visumkrav for Kalmar

Sverige har ingen visum eller innreiseregler for nordmenn eller andre EU-reisende, men det er anbefalt å ta med et gyldig pass eller annen for identifikasjon.


Start planleggingen av reisen til Kalmar


De beste tingene å se og gjøre i Kalmar

Kalmar er en koselig småby med en rik historie som går helt tilbake til 1100-tallet. Du finner flere minneverdige monumenter og bygninger i sentrum av byen, som den velkjente Domkirken og en hyggelig gamleby, som er avgrenset ved hjelp av bymurer. Du finner også en stor bypark rett ved Kalmar slott, som er populær blant beboere som vil slappe av eller drive med sport utendørs. Kalmar er hjem til flere gode museer, deriblant Kalmar kunstmuseum som har en variert kunstsamling med moderne og gamle bilder på utstilling. Absolutt verdt et besøk for personer med interesse for kunst. I Kalmar finner du flere utmerkede spisesteder og barer, som passer perfekt for alle som vil slappe av og nyte den avslappede småbyatmosfæren. I sentrum ligger Kalmar Køtt og Bar, som av mange regnes for den beste kjøttrestauranten i hele byen. Her får du store porsjoner med mørt og eksklusivt kjøtt, samt et godt utvalg av øl. Kama Sushi er et annet ypperlig valg for reisende som savner japansk mat. Her finner man autentisk japansk mat med friske råvarer til en veldig hyggelig pris. Like ved finner man populære Restaurang Larmgatan, som tilbyr en kombinasjon av asiatisk og europeisk mat i hyggelige lokaler. Sjekk også ut de to thai-restaurantene Thai Silk Palace og Thai Taste like ved.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Kalmar. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Kalmar med denne policyen.

Når alle potensielle Kalmar flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Kalmar, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Kalmar og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Kalmar

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Kalmar

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.