Leiebiler i Mo I Rana, Nordland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Mo I Rana, Nordland? Start søket her!

Mo I Rana, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Mo I Rana, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Mo I Rana

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Mo I Rana

Hvilket leiebilselskap er billigst i Mo I Rana?

De billigste leiebilene i Mo I Rana finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 400 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Mo I Rana er 430 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Mo I Rana?

Leie av Toyota Yaris i Mo I Rana er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Toyota Corolla Wagon. Brukerne våre har funnet tilbud på Toyota Yaris i Mo I Rana for i gjennomsnitt 767 kr per dag, og så billig som 239 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Toyota Corolla Wagon i Mo I Rana ligger på 772 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 551 kr per dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Mo I Rana

Det er mange selskaper som tilbyr bilutleie i Mo i Rana, og både Avis, Sixt, Budget og Hertz holder til her. Lei en liten bil dersom du ikke trenger mye plass, eller velg en større SUV hvis dere er flere passasjerer eller har med mye bagasje. De fleste bilene har gratis kansellering, fri kjørelengde, tyveriforsikring og skadeforsikring. Med en leiebil i Mo i Rana kan du enkelt komme deg rundt til de nærliggende områdene for å oppleve det beste distriktet har å by på.

For å leie bil i Mo i Rana og i resten av Norge må du ha hatt førerkort i minst ett år. Dette betyr at aldersgrensen er minimum 19 år, men flere selskaper har likevel egne aldersgrenser. De fleste har ekstra gebyrer og visse restriksjoner for yngre sjåfører under 25 år, og noen har også en øvre aldersgrense på 75 år. Derfor er det viktig at du leser vilkårene i avtalen for billeie nøye før du signerer.

Det er enkelt å parkere i Mo i Rana, og du finner parkeringsplasser på kryss og tvers av Mo sentrum. Disse finnes blant annet ved Strandgata, Rådhuset, Ivar Heltzen Dagspark, Meieritomta, Domus, Toldekrysset, Eldresenteret, Kinakroa, Kirketunet, Furuholmen, Meyer og Bunkers. På de offentlige parkeringsplassene er betalingssatsen 24 NOK per time, mens Smartpark og Easypark har egne takstgrupper.

Med en leiebil i Mo i Rana har du en unik mulighet til å oppleve Helgeland på egenhånd. Få fleksibiliteten til å reise rundt i et av Norges vakreste distrikter akkurat dit du vil, når du vil, uten å være avhengig av noen andre. I selve byen er det også mange ting du bør få med deg under ditt opphold her. Ta blant annet en tur langs fjordpromenaden for å se Moholmen, Moskjæran Marina, Politihuset, Toraneskaien, og ikke minst den 10 meter høye skulpturen Havmannen, som står 15 meter ute i fjorden. Gå også en tur i Grønligrotta, som er en av de største og mest besøkte grottene i hele Norden. Dersom du ønsker en mer utfordrende tur, kan du få en 2-timers guidet tur til Setergrotta, som er perfekt for den litt mer eventyrlystne. En tur til Mo i Rana er heller ikke komplett uten å ha ruslet rundt i de koselige gågatene i sentrum, som er en spesielt koselig opplevelse om sommeren.


Tilbud på Mo I Rana, Nordland bilutleie

Finn leiebil i Mo I Rana som passer for deg

Liten Leiebiler

649 kr - 1 646 kr

Alle biltyper

701 kr - 2 130 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Mo I Rana, Norge er 1 048 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Mo I Rana, Norge er i mai. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 649 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Mo I Rana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Mo I Rana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Mo I Rana, Norge er 1 241 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Mo I Rana, Norge er i mai. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 526 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 5 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Mo I Rana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Mo I Rana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Mo I Rana, Norge er 739 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Mo I Rana, Norge er i september. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 1 021 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Mo I Rana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Mo I Rana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Mo I Rana

Alle større selskaper som leier ut biler i Mo I Rana, Nordland

Sixt

3 utleiesteder

Avis

2 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

Europcar

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

keddy by Europcar

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Mo I Rana

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Mo I Rana

Populære biltyper

SUV, Wagon, Compact

Billigste leiebil

400 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Mo I Rana de siste 72 timene: SUV, Wagon, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Mo I Rana er 400 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 430 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Mo I Rana de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Class Compact Car som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Mo I Rana

Nedenfor er de mest populære hotellene i Mo I Rana

Kjøre med en leiebil i Mo I Rana - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Mo I Rana, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De aller fleste leier en økonomibil når de reiser til Mo I Rana i juli. Bilens begrensede drivstofforbruk og evne til å håndtere våte kjøreforhold gjør økonomibilen til et godt valg når nedbørdsmengden i gjennomsnitt ligger på 106 mm og temperaturene ligger på ca. 12 °C. Å leie en Økonomi i Mo I Rana vil koste deg i gjennomsnitt 575 kr/dag.

Når du bestiller en leiebil i Mo I Rana, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Mo I Rana er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Mo I Rana du befinner deg.


Leiebiler på populære flyplasser nære Mo I Rana

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Mo I Rana

Start planleggingen av reisen til Mo I Rana


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Mo I Rana er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Mo I Rana. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.