Leiebiler i Mo I Rana, Nordland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Mo I Rana, Nordland? Start søket her!

Mo I Rana, Norge
28. mai — 4. jun.
Samme leveringssted
Mo I Rana, Norge
lø. 28.5.
12:00
lø. 4.6.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebilselskaper i Mo I Rana

Alle større selskaper som leier ut biler i Mo I Rana, Nordland
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Leiebilinformasjon for Mo I Rana

Det er mange selskaper som tilbyr bilutleie i Mo i Rana, og både Avis, Sixt, Budget og Hertz holder til her. Lei en liten bil dersom du ikke trenger mye plass, eller velg en større SUV hvis dere er flere passasjerer eller har med mye bagasje. De fleste bilene har gratis kansellering, fri kjørelengde, tyveriforsikring og skadeforsikring. Med en leiebil i Mo i Rana kan du enkelt komme deg rundt til de nærliggende områdene for å oppleve det beste distriktet har å by på.

For å leie bil i Mo i Rana og i resten av Norge må du ha hatt førerkort i minst ett år. Dette betyr at aldersgrensen er minimum 19 år, men flere selskaper har likevel egne aldersgrenser. De fleste har ekstra gebyrer og visse restriksjoner for yngre sjåfører under 25 år, og noen har også en øvre aldersgrense på 75 år. Derfor er det viktig at du leser vilkårene i avtalen for billeie nøye før du signerer.

Det er enkelt å parkere i Mo i Rana, og du finner parkeringsplasser på kryss og tvers av Mo sentrum. Disse finnes blant annet ved Strandgata, Rådhuset, Ivar Heltzen Dagspark, Meieritomta, Domus, Toldekrysset, Eldresenteret, Kinakroa, Kirketunet, Furuholmen, Meyer og Bunkers. På de offentlige parkeringsplassene er betalingssatsen 24 NOK per time, mens Smartpark og Easypark har egne takstgrupper.

Med en leiebil i Mo i Rana har du en unik mulighet til å oppleve Helgeland på egenhånd. Få fleksibiliteten til å reise rundt i et av Norges vakreste distrikter akkurat dit du vil, når du vil, uten å være avhengig av noen andre. I selve byen er det også mange ting du bør få med deg under ditt opphold her. Ta blant annet en tur langs fjordpromenaden for å se Moholmen, Moskjæran Marina, Politihuset, Toraneskaien, og ikke minst den 10 meter høye skulpturen Havmannen, som står 15 meter ute i fjorden. Gå også en tur i Grønligrotta, som er en av de største og mest besøkte grottene i hele Norden. Dersom du ønsker en mer utfordrende tur, kan du få en 2-timers guidet tur til Setergrotta, som er perfekt for den litt mer eventyrlystne. En tur til Mo i Rana er heller ikke komplett uten å ha ruslet rundt i de koselige gågatene i sentrum, som er en spesielt koselig opplevelse om sommeren.

Når du skal skaffe deg leiebil i Mo i Rana, må du velge hvilket bilutleieselskap du vil bruke og hvilken biltype du ønsker. Men noe av det viktigste å bestemme seg for, er imidlertid hvilke forsikringer du trenger. Noen forsikringer er allerede inkludert i leieavtalen, som den lovpålagte ansvarsforsikringen og kaskoforsikringen. Disse gjør at du får dekket skader som blir påført andre mennesker og dyr, i tillegg til annet kjøretøy, bygninger og eiendeler, i tillegg til at du kun trenger å betale en obligatorisk egenandel ved skade eller hærverk på eget kjøretøy. Disse dekker imidlertid ikke skader som følge av tyveri eller innbrudd, men dette dekkes av en biltyveriforsikring som ofte også er inkludert i leieavtalen. Da betaler du kun en egenandel ved slike skader, og egenandelen avhenger av biltypen. Du kan også være heldig å ha flere forsikringer inkludert i en eventuell reiseforsikring, som vanligvis omfatter tyveri av eiendeler, personlig ulykkesforsikring og egenandelsforsikring.

Det er mange ulike steder du kan hente og levere leiebilen i Mo i Rana, enten du foretrekker henting fra flyplassen eller i byen. Både Hertz, Sixt, Budget og Avis holder til på Mo i Rana lufthavn, så du har mange valgmuligheter dersom du ankommer byen med fly. Alternativt kan du hente og levere bilen hos Hertz i Stigerplataaveien 2, hos Sixt i Ole Tobias Olsens Gate 19 eller hos Budget eller Avis i Vikaveien 29.


Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Mo I Rana

Nedenfor er de mest populære hotellene i Mo I Rana

Leiebiler i Mo I Rana

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Mo I Rana, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De aller fleste leier en økonomibil når de reiser til Mo I Rana i juni. Bilens begrensede drivstofforbruk og evne til å håndtere våte kjøreforhold gjør økonomibilen til et godt valg når nedbørdsmengden i gjennomsnitt ligger på 90 mm og temperaturene ligger på ca. 13 °C. Å leie en Økonomi i Mo I Rana vil koste deg i gjennomsnitt 629 kr/dag.

Når du bestiller en leiebil i Mo I Rana, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Mo I Rana er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Mo I Rana du befinner deg.

I mai har Mo I Rana vanligvis en nedbørsmengde på 63 mm og en gjennomsnittstemperatur på 7 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Mo I Rana ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Reisende som skal kjøre fra Mo I Rana på en biltur rundt omkring i Nordland eller de omkringliggende områdene i løpet av mai, kan forvente seg temperaturer på ca. 6 °C, og ca. 50,8 mm nedbør.


Leiebiler på populære flyplasser nære Mo I Rana

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Mo I Rana

Start planleggingen av reisen til Mo I Rana


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Mo I Rana er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Mo I Rana. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Mo I Rana med gratis avbestilling.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Mo I Rana.

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Mo I Rana.

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Mo I Rana på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.