Leiebil Mo I Rana, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Mo I Rana, Norge? Start søket her

Mo I Rana, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Mo I Rana, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Mo I Rana

Det er mange selskaper som tilbyr bilutleie i Mo i Rana, og både Avis, Sixt, Budget og Hertz holder til her. Lei en liten bil dersom du ikke trenger mye plass, eller velg en større SUV hvis dere er flere passasjerer eller har med mye bagasje. De fleste bilene har gratis kansellering, fri kjørelengde, tyveriforsikring og skadeforsikring. Med en leiebil i Mo i Rana kan du enkelt komme deg rundt til de nærliggende områdene for å oppleve det beste distriktet har å by på.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Mo i Rana?

For å leie bil i Mo i Rana og i resten av Norge må du ha hatt førerkort i minst ett år. Dette betyr at aldersgrensen er minimum 19 år, men flere selskaper har likevel egne aldersgrenser. De fleste har ekstra gebyrer og visse restriksjoner for yngre sjåfører under 25 år, og noen har også en øvre aldersgrense på 75 år. Derfor er det viktig at du leser vilkårene i avtalen for billeie nøye før du signerer.

Parkering

Det er enkelt å parkere i Mo i Rana, og du finner parkeringsplasser på kryss og tvers av Mo sentrum. Disse finnes blant annet ved Strandgata, Rådhuset, Ivar Heltzen Dagspark, Meieritomta, Domus, Toldekrysset, Eldresenteret, Kinakroa, Kirketunet, Furuholmen, Meyer og Bunkers. På de offentlige parkeringsplassene er betalingssatsen 24 NOK per time, mens Smartpark og Easypark har egne takstgrupper.

Utfluktsmål i og rundt Mo i Rana

Med en leiebil i Mo i Rana har du en unik mulighet til å oppleve Helgeland på egenhånd. Få fleksibiliteten til å reise rundt i et av Norges vakreste distrikter akkurat dit du vil, når du vil, uten å være avhengig av noen andre. I selve byen er det også mange ting du bør få med deg under ditt opphold her. Ta blant annet en tur langs fjordpromenaden for å se Moholmen, Moskjæran Marina, Politihuset, Toraneskaien, og ikke minst den 10 meter høye skulpturen Havmannen, som står 15 meter ute i fjorden. Gå også en tur i Grønligrotta, som er en av de største og mest besøkte grottene i hele Norden. Dersom du ønsker en mer utfordrende tur, kan du få en 2-timers guidet tur til Setergrotta, som er perfekt for den litt mer eventyrlystne. En tur til Mo i Rana er heller ikke komplett uten å ha ruslet rundt i de koselige gågatene i sentrum, som er en spesielt koselig opplevelse om sommeren.

Hvilke forsikringer trenger man?

Når du skal skaffe deg leiebil i Mo i Rana, må du velge hvilket bilutleieselskap du vil bruke og hvilken biltype du ønsker. Men noe av det viktigste å bestemme seg for, er imidlertid hvilke forsikringer du trenger. Noen forsikringer er allerede inkludert i leieavtalen, som den lovpålagte ansvarsforsikringen og kaskoforsikringen. Disse gjør at du får dekket skader som blir påført andre mennesker og dyr, i tillegg til annet kjøretøy, bygninger og eiendeler, i tillegg til at du kun trenger å betale en obligatorisk egenandel ved skade eller hærverk på eget kjøretøy. Disse dekker imidlertid ikke skader som følge av tyveri eller innbrudd, men dette dekkes av en biltyveriforsikring som ofte også er inkludert i leieavtalen. Da betaler du kun en egenandel ved slike skader, og egenandelen avhenger av biltypen. Du kan også være heldig å ha flere forsikringer inkludert i en eventuell reiseforsikring, som vanligvis omfatter tyveri av eiendeler, personlig ulykkesforsikring og egenandelsforsikring.

Hvor i Mo i Rana kan man hente og levere leiebilen?

Det er mange ulike steder du kan hente og levere leiebilen i Mo i Rana, enten du foretrekker henting fra flyplassen eller i byen. Både Hertz, Sixt, Budget og Avis holder til på Mo i Rana lufthavn, så du har mange valgmuligheter dersom du ankommer byen med fly. Alternativt kan du hente og levere bilen hos Hertz i Stigerplataaveien 2, hos Sixt i Ole Tobias Olsens Gate 19 eller hos Budget eller Avis i Vikaveien 29. (Informasjon kontrollert: 22/05/2019).


Avstand fra Mo I Rana, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bodø flyplass

Leiebiler i Mo I Rana

Så langt i mars har det vært 3 søk på momondo for leiebiler i Mo I Rana.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Mo I Rana for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Mo I Rana. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Mo I Rana, Norge?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Mo I Rana. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Mo I Rana tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hva er fartsgrensen i Mo I Rana, Norge?

Når du bestiller en leiebil i Mo I Rana, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Mo I Rana er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Mo I Rana du befinner deg.

Hvordan er været i Mo I Rana, Norge i mars?

I mars har Mo I Rana vanligvis en nedbørsmengde på 117 mm og en gjennomsnittstemperatur på −3 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Mo I Rana ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Måneden mars i Mo I Rana byr vanligvis på minusgrader, og det er høyere sjanse for is og snø. Det er som regel best å leie en SUV med firehjulstrekk for oppholdet i Mo I Rana.

Er været i Mo I Rana representativt for resten av Nordland?

Reisende som skal kjøre fra Mo I Rana på en biltur rundt omkring i Nordland eller de omkringliggende områdene i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. −1 °C, og ca. 80 mm nedbør.


Utforsk flere leiebiler i Nordland

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Bodø, Brønnøysund og Evenes i Nordland

Finn hotell og fly til Mo I Rana

  • Få den siste informasjonen om Mo I Rana flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Mo I Rana
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Mo I Rana mest populære nabolag

    Finn hoteller i Mo I Rana