Søk etter og finn billige fly til Dominikanske republikk

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 11.10.
ti. 18.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Dominikanske republikk

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Dominikanske republikk

Beste pris på enveisbillett

4 115 kr

Beste pris på tur/retur-billett

5 693 kr

Raskeste flytid

13t 35m

Opereres av

8 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Dominikanske republikk fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 115 kr (Oslo Gardermoen til Punta Cana).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Dominikanske republikk fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 693 kr (Oslo Gardermoen til Punta Cana).
Den kjappeste flyvningen til Dominikanske republikk fra Norge tar 13t 35m (Oslo Gardermoen til Puerto Plata La Union).
Det finnes 8 andre flyselskaper som flyr til Dominikanske republikk, deriblant American Airlines, British Airways og Air Canada.

Dominikanske republikk flyinnsikt og trender

Se innsikt for Dominikanske republikk-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Dominikanske republikk?

Prisen på billetter til Dominikanske republikk varierer, basert på en rekke faktorer, men du kan finne billetter helt nede i 5 409 kr eller så høyt som 58 846 kr. Basert på ny data, har vi sett at flybilletter til Dominikanske republikk for 17 590 kr eller lavere er en god deal, mens 18 160 kr er snittprisen.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Dominikanske republikk?

Dominikanske republikk har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (299 %) besøkte Punta Cana oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Dominikanske republikk inkluderer Santo Domingo og Puerto Plata.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Dominikanske republikk?

Flytiden fra Norge til Dominikanske republikk varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Santo Domingo Las Americas (en av de mest populære rutene), tar det 21t 28m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Dominikanske republikk er fra Bergen Flesland til Santo Domingo Las Americas, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvilke flyselskaper flyr til Dominikanske republikk?

Det er totalt 16 flyselskaper som har flyruter til Dominikanske republikk, og Air France er det mest populære alternativet. Det er estimert at 30 % av de som flyr til Dominikanske republikk velger å fly med Air France. Hvis du ikke klarer å finne billetter med Air France, er Air Canada og Lufthansa også populære flyselskaper å fly med.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Dominikanske republikk? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Dominikanske republikk

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Dominikanske republikk fra Norge
Punta Cana
Punta Cana

Nyttig informasjon om flyvningen din til Dominikanske republikk

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Dominikanske republikk

Den flyplassen som ligger nærmest Playa Dorada er Puerto Plata flyplass, som befinner seg i Puerto Plata. Hvis du planlegger å bo i eller besøke dette området, er det best for deg å fly til Puerto Plata flyplass.

De billigste flyvningene til Dominikanske republikk som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 1 453 kr med Spirit Airlines, 2 180 kr med American Airlines og 2 655 kr med JetBlue.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Dominikanske republikk

Finn flyvninger til disse populære byene i Dominikanske republikk fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Dominikanske republikk

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Dominikanske republikk

Billige flybilletter til Dominikanske republikk

Disse rutene har de billigste flyvningene til Dominikanske republikk som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloSanto Domingo21t 28m6 377 kr
OsloPunta Cana15t 55m7 051 kr
OsloPuerto Plata32t 45m9 187 kr
TrondheimPunta Cana32t 56m9 418 kr

De beste tingene å se og gjøre i Dominikanske republikk

Den dominikanske republikk har en hovedstad som heter Santo Domingo og ligger på en øy i Karibia. På samme øyen ligger Haiti. Denne øya er en del av De store Antillene. Mot nord har Den dominikanske republikk kyst ut mot Atlanterhavet og i sør har den kyst mot Det karibiske hav. Den dominikanske republikk har lenge vært et populært reisemål for de som vil ha en herlig strandferie med varmt vær, og hit kan man reise året rundt. Dette er en perfekt destinasjon å reise til hvis man vil unnslippe det kalde været hjemme i Norge. På Den dominikanske republikk er det tropisk maritimt klima og det er gjennomsnittlig 25 grader her, men det er også til tider over 30 grader. Det er liten variasjon i temperaturer når det kommer til årstider, men det er kaldest i januar og februar, selv om dette fortsatt er temperaturer som betyr bading og strandvær. Det er regntid på nordkysten og denne varer fra november-februar. Det er mindre regn i vest. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne noen gode tilbud for fly med hotell. Det er mange som velger å reise til Den dominikanske republikk rundt jul og påske.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Den dominikanske republikk?

Du kan fly til Den dominikanske republikk fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med som regel to mellomlandinger under reisen. Det er flere flyplasser her og mange velger å fly til Santo Domingo, Puerto Plata, Punta ana eller Santiago de los Caballeros. For eksempel kan du fly med KLM, Air France eller British Airways fra Oslo/Gardermoen til Santo Domingo og mellomlande i Amsterdam og Tocumen i Panama. Disse flyvningene går også fra andre byer i Norge, som for eksempel fra Bergen/Flesland.

Når er det best å reise til Den dominikanske republikk?

Det er ikke ett rett svar på når det er best å reise til Den dominikanske republikk, fordi her er det varmt og fint vær året rundt. Det er to høysesonger som utmerker seg som de månedene da det er mest turister. Dette er i juli-august, fordi da er det mange som har sommerferie. I tillegg er det om vinteren fra desember-februar når været er på sitt mest behagelige. Da er det noe lavere temperaturer. Det anbefales å reise på denne tiden fordi da er det færre besøkende ved de fleste resorter og hoteller. Da kan du spare litt penger og fortsatt ha den strandferien du ønsker. August-september er månedene da det kan inntreffe orkaner i Den dominikanske republikk, så det kan forekomme større eller mindre stormer i disse månedene. Alt i alt er det å anbefale å reise til Den dominikanske republikk etter juleferien og ut i februar. Da får du en herlig og varm strandferie når det er på sitt mørkeste og kaldeste her hjemme i Norge.

Hvor lang tid tar det å fly til Den dominikanske republikk?

Skal du fly til Den dominikanske republikk fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 13 timer og 25 minutter til Punta Cana, som ligger på østkysten. Hvis du vil fly til Den dominikanske republikks hovedstad, Santa Domingo, tar dette fra omtrent 17 timer og 40 minutter fra Oslo Gardermoen. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland til Punta Cana, tar reisen fra omtrent 16 timer og 10 minutter. Til Santo Domingo tar reisen fra omtrent 18 timer og 15 minutter.

Kan man reise til Den dominikanske republikk uten pass eller visum?

Når du skal reise til Den dominikanske republikk trenger du ikke ordne visum på forhånd. Du kjøper et såkalt turistkort som varer i 30 dager når du ankommer flyplassen. Turistkortet koster omtrent USD 10 (ca 81 NOK). Du må også betale en utreiseskatt på USD 20 (ca 163 NOK) når du reiser ut av landet. Du må også ha med pass som er gyldig i seks måneder etter du reiser ut av landet.


Internasjonale flyreiser til Dominikanske republikk

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Punta Cana
Raskeste flytid15t 55m
Laveste pris7 051 kr
Flyvninger fra Oslo til Puerto Plata
Raskeste flytid32t 45m
Laveste pris9 187 kr
Flyvninger fra Oslo til Santo Domingo
Raskeste flytid21t 28m
Laveste pris6 377 kr
Flyvninger fra Trondheim til Punta Cana
Raskeste flytid32t 56m
Laveste pris9 418 kr
Flyvninger fra Paris til Punta Cana
Raskeste flytid28t 50m
Laveste pris6 861 kr

Finn flyvninger til Dominikanske republikk

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Flyvninger til regioner i Dominikanske republikk

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Dominikanske republikk


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Dominikanske republikk. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Dominikanske republikk med denne policyen.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Dominikanske republikk. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Prisvarsler for flyreiser til Dominikanske republikk er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.