Fly Karibia Dominikanske republikk

Finn billig fly til Dominikanske republikk

lør.. 28.3.
lør.. 4.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til byer i Dominikanske republikk

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Dominikanske republikk

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Dominikanske republikk? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Punta Cana
Playa Bavaro Beach
Sirenis Aquagames Water Park
Bavaro Lagoon
Dolphin Island Park
Manati Park Bavaro
Santo Domingo
Parque Eugenio María De Hostos
Palacio Nacional
Parque Zoológico Nacional
Palacio de Bellas Artes Freddy Beras Goico
Parque Colon
Puerto Plata
Provinsen Puerto Plata
Playa Dorada
Cabarete Beach
Fort San Felipe
Ocean World Adventure Park
Damajaqua Cascades
Santiago
Mundo Acuático
Armando Bermudez National Park
Monumento a los Héroes de la Restauración
Fortaleza San Luis
Puente Hermanos Patiño
La Romana
Playa Minitas
Parque Nacional Isla Catalina
Altos de Chavon Anfiteatro
Altos de Chavon
Casa de Campo Horseback Riding & Polo
Nagua
Samana
Los Haitises National Park
Samana
Samana
Cayo Levantado Beach
Samana Zipline
Playa Rincon
Whale Museum of Samana
Playa Las Flechas

Billige flybilletter til Dominikanske republikk

De billigste flyene til Dominikanske republikk funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Punta Cana 9 112 kr
Trondheim Punta Cana 13 995 kr

Fly til Den dominikanske republikk

Den dominikanske republikk har en hovedstad som heter Santo Domingo og ligger på en øy i Karibia. På samme øyen ligger Haiti. Denne øya er en del av De store Antillene. Mot nord har Den dominikanske republikk kyst ut mot Atlanterhavet og i sør har den kyst mot Det karibiske hav. Den dominikanske republikk har lenge vært et populært reisemål for de som vil ha en herlig strandferie med varmt vær, og hit kan man reise året rundt. Dette er en perfekt destinasjon å reise til hvis man vil unnslippe det kalde været hjemme i Norge. På Den dominikanske republikk er det tropisk maritimt klima og det er gjennomsnittlig 25 grader her, men det er også til tider over 30 grader. Det er liten variasjon i temperaturer når det kommer til årstider, men det er kaldest i januar og februar, selv om dette fortsatt er temperaturer som betyr bading og strandvær. Det er regntid på nordkysten og denne varer fra november-februar. Det er mindre regn i vest. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne noen gode tilbud for fly med hotell. Det er mange som velger å reise til Den dominikanske republikk rundt jul og påske.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Den dominikanske republikk?

Du kan fly til Den dominikanske republikk fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med som regel to mellomlandinger under reisen. Det er flere flyplasser her og mange velger å fly til Santo Domingo, Puerto Plata, Punta ana eller Santiago de los Caballeros. For eksempel kan du fly med KLM, Air France eller British Airways fra Oslo/Gardermoen til Santo Domingo og mellomlande i Amsterdam og Tocumen i Panama. Disse flyvningene går også fra andre byer i Norge, som for eksempel fra Bergen/Flesland.

Når er det best å reise til Den dominikanske republikk?

Det er ikke ett rett svar på når det er best å reise til Den dominikanske republikk, fordi her er det varmt og fint vær året rundt. Det er to høysesonger som utmerker seg som de månedene da det er mest turister. Dette er i juli-august, fordi da er det mange som har sommerferie. I tillegg er det om vinteren fra desember-februar når været er på sitt mest behagelige. Da er det noe lavere temperaturer. Det anbefales å reise på denne tiden fordi da er det færre besøkende ved de fleste resorter og hoteller. Da kan du spare litt penger og fortsatt ha den strandferien du ønsker. August-september er månedene da det kan inntreffe orkaner i Den dominikanske republikk, så det kan forekomme større eller mindre stormer i disse månedene. Alt i alt er det å anbefale å reise til Den dominikanske republikk etter juleferien og ut i februar. Da får du en herlig og varm strandferie når det er på sitt mørkeste og kaldeste her hjemme i Norge.

Hvor lang tid tar det å fly til Den dominikanske republikk?

Skal du fly til Den dominikanske republikk fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 13 timer og 25 minutter til Punta Cana, som ligger på østkysten. Hvis du vil fly til Den dominikanske republikks hovedstad, Santa Domingo, tar dette fra omtrent 17 timer og 40 minutter fra Oslo Gardermoen. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland til Punta Cana, tar reisen fra omtrent 16 timer og 10 minutter. Til Santo Domingo tar reisen fra omtrent 18 timer og 15 minutter.

Kan man reise til Den dominikanske republikk uten pass eller visum?

Når du skal reise til Den dominikanske republikk trenger du ikke ordne visum på forhånd. Du kjøper et såkalt turistkort som varer i 30 dager når du ankommer flyplassen. Turistkortet koster omtrent USD 10 (ca 81 NOK). Du må også betale en utreiseskatt på USD 20 (ca 163 NOK) når du reiser ut av landet. Du må også ha med pass som er gyldig i seks måneder etter du reiser ut av landet. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 8/08/2018).


Internasjonale flyreiser til Dominikanske republikk

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo Gardermoen til Punta Cana
Raskeste flytid
36t 05m
Billigste pris
9 112 kr
Flyvninger fra Trondheim til Punta Cana
Raskeste flytid
35t 55m
Billigste pris
13 995 kr
Fly Karibia Dominikanske republikk