Hoteller i Mo I Rana, Norge

Finn tilbud på 11 hoteller i Mo I Rana, Norge

Mo I Rana, Norge
29. sep. — 30. sep.2
fr. 30.9.
ti. 4.10.

De beste hotellene i Mo I Rana

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Mo I Rana
Pris
kr581
kr2067
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Mo I Rana

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Mo I Rana
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
18 867 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
6 422 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Mo I Rana

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Mo I Rana

Laveste hotellpris

582 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

19

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Mo I Rana funnet siste 7 dager er 582 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel Svartisen, a 2-stjerners hotell.
Det er er 19 hoteller i Mo I Rana i nærheten av Bodo. Modern, Luxury And A Spectacular Apartment On The First Line Facing The Sea med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Mo I Rana. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Mo I Rana siste uken er 1 205 kr.

Mo I Rana reisetips

Hva koster det for hotell i Mo i Rana?

Det koster ca. 700-1500 NOK for en natt når du skal bo på hotell i Mo i Rana, men prisen kan variere etter årstid. Hotellene pleier også å koste mer i skoleferier. Konferansehotell koster ca. 1500 NOK per natt. Det koster derfor ikke så mye om du vil ha litt ekstra luksus på ferien din, eller hvis du planlegger en romantisk helg på hotell i Nord-Norge. Ønsker du tidlig innsjekk bør dette avklares på forhånd.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Mo i Rana?

Nord-Norge kan friste med mange spektakulære opplevelser, uansett hvilken tid på året du reiser. På vinteren kan du jakte på nordlyset, mens sommeren er et bra tidspunkt for grottevandring og fjellturer. Du kan også danse deg inn i de senere nattetimene om sommeren når solen aldri går ned.

Kan man reise til Mo i Rana på budsjett?

Du kan bestille et billig hotell i Mo i Rana av bra kvalitet, særlig hvis du ikke har noe imot en kort busstur inn til hjertet av byen. Dette området er kjent for sine naturperler, og det koster ikke en krone å nyte parkene og turstiene i området. Det finnes dessuten flere rimelige spisesteder, hvor du kan lade opp kreftene igjen etter lang dag med utforskning.

De beste transportmidlene i Mo i Rana

Buss er det beste transportmiddelet om du ønsker å benytte deg av offentlig transport. Flybussen er et kjapt og praktisk alternativ for reisende til og fra Mo i Rana lufthavn. Det går dessuten mange ferjer og ekspressbåter fra Mo i Rana og til nærliggende områder. Travel Pass Nordland er et godt og billig alternativ, dersom du ønsker å utforske hele Nordland under besøket ditt. Da betaler du ca. 1000 NOK og kan reise ubegrenset i syv dager. Den gjelder for alle hurtigbåter og busser.

Parkering i Mo i Rana

Det finnes enkelte hotell i Mo i Rana som tilbyr gratis parkering til gjestene, men dette bør du sjekke på forhånd. Det finnes uansett mange parkeringsplasser og muligheter for gateparkering i byen.


Hvor mye koster et hotell i Mo I Rana per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Mo I Rana med høy kvalitet til lave priser

2-star hotels

Cheapest 596 kr

Average 604 kr

Most expensive 827 kr

Search 2-star hotels
2 stars and under
3 stars

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Mo I Rana

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Mo I Rana

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Mo I Rana

Disse hotellene i Mo I Rana har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Mo I Rana

Mo i Rana, også bare kalt for Mo blant lokalbefolkningen, er et ideelt utgangspunkt for en begivenhetsrik ferie. Her finner du alt fra uforglemmelige naturopplevelser til shopping og kultur. Det finnes hotell i Mo i Rana som passer for de fleste som er på reisefot, fra eventyrlystne friluftsentusiaster til reisende med barn. Du finner flere typer overnatting i Mo i Rana, blant annet hotell og vertshus.

Ettersom byen er relativt liten og mesteparten av hotellene har en sentral beliggenhet, kan du enkelt finne et komfortabelt, men billig overnattingssted nært sentrum og Nasjonalbiblioteket. Mange av disse har utmerkede fasiliteter, blant annet frokost inkludert, dyr tillatt, balkong, familierom og lignende. Du har det meste av restauranter og attraksjoner et steinkast unna hotellene, noe som utvilsomt er en fordel for vennegjenger som vil ha en smakebit av byens tilbud til shopping og kultur. Du finner også noen rimeligere alternativer i landlige omgivelser som passer bra for reisende på budsjett, eksempelvis backpackere.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Mo I Rana

Mo i Rana er den tredje største byen i Nord-Norge. Den er en portal til skoger, fjell, huler og isbreer, perfekt om du ønsker opplevelser som er litt utenom det vanlige. Marmorslottet for eksempel, er en vakker tur som tar deg langs gryter og andre imponerende syn. Frister det mer med grottevandring? I så fall er Grønligrotta den mest besøkte og lettest tilgjengelige grotten, og du finner den knappe to mil nord for byen. Den guidede omvisningen tar ca. 30 minutter, og du vandrer langs en underjordisk elv, gjennom en steinlabyrint og svære granittblokker.

Byen er også rik på kultur og shopping, dersom du foretrekker å holde deg over bakken. Du finner flere kunstgallerier i sentrum, samt landemerket Havmannen. Du kan ta deg en vakker rusletur langs promenaden for å oppleve den ikoniske statuen langs havkanten, med vakker utsikt over havet. Lengter du etter litt shopping, anbefales det en tur til Byporten som er det største kjøpesenteret i Helgeland.


Informasjon om opphold i Mo I Rana

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Mo I Rana

De som besøker Mo I Rana bestiller i gjennomsnitt overnatting for 1 natt.

Prisen på et hotellrom i Mo I Rana vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 999 kr per natt.

Hoteller i Mo I Rana er vanligvis billigst i august. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 40 % i denne perioden.

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Mo I Rana. Den høyeste prisen bruker å være på tirsdag.

Hosteller i Mo I Rana (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 732 kr per person, per natt. Dette er 266 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Mo I Rana.

Selv om temperaturene i oktober er perfekt for utendørsaktiviteter i nærheten av Mo I Rana, har denne måneden betraktelig mye mer nedbør enn andre måneder, og det forventes en nedbørsmengde på ca. 184 mm i løpet av hele måneden.


Start planleggingen av reisen til Mo I Rana


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Mo I Rana med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Mo I Rana hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Mo I Rana med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.