Hoteller i Mo I Rana, Norge

Finn tilbud på 11 hoteller i Mo I Rana, Norge

Mo I Rana, Norge
11. des. — 12. des.2
ti. 12.12.
lø. 16.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Mo I Rana

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Mo I Rana
Pris
kr544
kr1297
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Mo I Rana

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Mo I Rana
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 123 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 442 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Mo I Rana

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Mo I Rana

Laveste hotellpris

545 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

61
Den rimeligste prisen for et rom i Mo I Rana funnet siste 7 dager er 545 kr/natten. Denne prisen fås hos Skillevollen Motell, a 2-stjerners hotell.
Det er er 61 hoteller i Mo I Rana i nærheten av Bodo. Thon Hotel Nordlys med kortest avstand på 1,5 km fra denne flyplassen.

Mo I Rana reisetips

Hva koster det for hotell i Mo i Rana?

Det koster ca. 700-1500 NOK for en natt når du skal bo på hotell i Mo i Rana, men prisen kan variere etter årstid. Hotellene pleier også å koste mer i skoleferier. Konferansehotell koster ca. 1500 NOK per natt. Det koster derfor ikke så mye om du vil ha litt ekstra luksus på ferien din, eller hvis du planlegger en romantisk helg på hotell i Nord-Norge. Ønsker du tidlig innsjekk bør dette avklares på forhånd.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Mo i Rana?

Nord-Norge kan friste med mange spektakulære opplevelser, uansett hvilken tid på året du reiser. På vinteren kan du jakte på nordlyset, mens sommeren er et bra tidspunkt for grottevandring og fjellturer. Du kan også danse deg inn i de senere nattetimene om sommeren når solen aldri går ned.

Kan man reise til Mo i Rana på budsjett?

Du kan bestille et billig hotell i Mo i Rana av bra kvalitet, særlig hvis du ikke har noe imot en kort busstur inn til hjertet av byen. Dette området er kjent for sine naturperler, og det koster ikke en krone å nyte parkene og turstiene i området. Det finnes dessuten flere rimelige spisesteder, hvor du kan lade opp kreftene igjen etter lang dag med utforskning.


Hvor mye koster et hotell i Mo I Rana per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Mo I Rana med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 679 kr

Gjennomsnittlig 680 kr

Dyrest 681 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Mo I Rana

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Mo I Rana

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Mo I Rana

Disse hotellene i Mo I Rana har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Mo I Rana

Mo i Rana, også bare kalt for Mo blant lokalbefolkningen, er et ideelt utgangspunkt for en begivenhetsrik ferie. Her finner du alt fra uforglemmelige naturopplevelser til shopping og kultur. Det finnes hotell i Mo i Rana som passer for de fleste som er på reisefot, fra eventyrlystne friluftsentusiaster til reisende med barn. Du finner flere typer overnatting i Mo i Rana, blant annet hotell og vertshus.

Ettersom byen er relativt liten og mesteparten av hotellene har en sentral beliggenhet, kan du enkelt finne et komfortabelt, men billig overnattingssted nært sentrum og Nasjonalbiblioteket. Mange av disse har utmerkede fasiliteter, blant annet frokost inkludert, dyr tillatt, balkong, familierom og lignende. Du har det meste av restauranter og attraksjoner et steinkast unna hotellene, noe som utvilsomt er en fordel for vennegjenger som vil ha en smakebit av byens tilbud til shopping og kultur. Du finner også noen rimeligere alternativer i landlige omgivelser som passer bra for reisende på budsjett, eksempelvis backpackere.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Mo I Rana

Mo i Rana er den tredje største byen i Nord-Norge. Den er en portal til skoger, fjell, huler og isbreer, perfekt om du ønsker opplevelser som er litt utenom det vanlige. Marmorslottet for eksempel, er en vakker tur som tar deg langs gryter og andre imponerende syn. Frister det mer med grottevandring? I så fall er Grønligrotta den mest besøkte og lettest tilgjengelige grotten, og du finner den knappe to mil nord for byen. Den guidede omvisningen tar ca. 30 minutter, og du vandrer langs en underjordisk elv, gjennom en steinlabyrint og svære granittblokker.

Byen er også rik på kultur og shopping, dersom du foretrekker å holde deg over bakken. Du finner flere kunstgallerier i sentrum, samt landemerket Havmannen. Du kan ta deg en vakker rusletur langs promenaden for å oppleve den ikoniske statuen langs havkanten, med vakker utsikt over havet. Lengter du etter litt shopping, anbefales det en tur til Byporten som er det største kjøpesenteret i Helgeland.


Informasjon om opphold i Mo I Rana

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Mo I Rana

Hvor mye koster et hotell i Mo I Rana?

Prisen på et hotellrom i Mo I Rana vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 443 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Mo I Rana?

Hoteller i Mo I Rana er vanligvis billigst i mars. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 50 % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Mo I Rana?

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Mo I Rana. Den høyeste prisen bruker å være på søndag.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Mo I Rana?

De som vil bo på et hotell i Mo I Rana i løpet av Desember bør være oppmerksom på at det forventes snøfall. mMed gjennomsnittstemperaturer på −5 °C og gjennomsnittlig mengde snø og regn på 170 mm, finnes det både innendørsaktiviteter og utendørsaktiviteter.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Mo I Rana fra hoteller?

Antall tilbydere fraMo I Rana hoteller er 18 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Mo I Rana fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Mo I Rana ble sst oppdatert i dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Mo I Rana gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Mo I Rana med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Mo I Rana hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Mo I Rana?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Mo I Rana med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Mo I Rana på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.