Finn billige fly til Cebu City

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 5.7.
ti. 12.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Cebu City

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Cebu City

Beste pris på enveisbillett

5 680 kr

Beste pris på tur/retur-billett

8 722 kr

Raskeste flytid

19t 50m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Cebu City fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 680 kr (Oslo Gardermoen til Cebu City Mactan Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Cebu City fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 8 722 kr (Oslo Gardermoen til Cebu City Mactan Intl).
Den kjappeste flyvningen til Cebu City fra Norge tar 19t 50m (Oslo Gardermoen til Cebu City Mactan Intl).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Cebu City, deriblant Korean Air, Singapore Airlines og Turkish Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Cebu City

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Cebu City fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cebu City

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Cebu City

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cebu City (CEB)

Vanligvis er flyvninger til Cebu City fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cebu City Mactan Intl, som i gjennomsnitt koster 11 266 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CEBU CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli9 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Cebu City koster i gjennomsnitt kun 10 287 kr i juli
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CEBU CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember20 % dyrereDet koster ca. 13 546 kr for flyvninger til Cebu City fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CEBU CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni420 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Cebu City fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Cebu City?

Høysesongen i Cebu er fra september til juni, da det er varmt og høy luftfuktighet, men lite regn. Da kommer vinden fra andre siden av øyen og stranden White Beach ligger beskyttet. Strendene er rolige og rene. Om vinteren er det mange turister som kommer for å oppleve sol, bading, og fest. Da er det ofte litt dyrere for hoteller. Fra Oslo kan det være billige flybilletter til Cebu om vinteren utenom ferier.

I lavsesongen er det mer regn, og billigere å oppholde seg her ettersom det ikke er så mange besøkende i denne perioden som er fra juni til september. Men, det kan være høye priser for å fly til Cebu fra Oslo i denne perioden, ettersom mange reiser på sommerferie på denne tiden. Selv om det er mer regn i denne perioden er det fortsatt varmt.

Hvis du vil oppleve paradis med hvite sandstrender og blått hav, kan du fly til Cebu som ligger like utenfor pulserende byliv på Filippinene.

Den billigste måneden å fly til Cebu City fra Norge på, er juli. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 10 287 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Cebu City i juli, bør du vente til oktober med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 10 376 kr.

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Cebu City fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 11 266 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Cebu City på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 8 722 kr i løpet av de siste 72 timene.Flotte tilbud på flyreiser til Cebu City

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Cebu City som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
25. okt.
OSL05:55Oslo Gardermoen
26t 05m
3 stopp
CEB08:00Cebu City Mactan Intl
22. nov.
CEB14:15Cebu City Mactan Intl
32t 25m
2 stopp
OSL22:40Oslo Gardermoen
8 722 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. sep.
OSL02:40Oslo Gardermoen
29t 20m
3 stopp
CEB08:00Cebu City Mactan Intl
17. nov.
CEB14:15Cebu City Mactan Intl
32t 25m
2 stopp
OSL22:40Oslo Gardermoen
9 766 kr
Finn lignende
Singapore Airlines
11. okt.
OSL02:35Oslo Gardermoen
29t 25m
3 stopp
CEB08:00Cebu City Mactan Intl
30. nov.
CEB14:15Cebu City Mactan Intl
32t 25m
2 stopp
OSL22:40Oslo Gardermoen
9 884 kr
Finn lignende
Korean Air
18. sep.
OSL13:20Oslo Gardermoen
24t 10m
2 stopp
CEB13:30Cebu City Mactan Intl
16. nov.
CEB19:10Cebu City Mactan Intl
29t 10m
2 stopp
OSL00:20Oslo Gardermoen
10 002 kr
Finn lignende
Korean Air
25. okt.
OSL13:20Oslo Gardermoen
24t 10m
2 stopp
CEB13:30Cebu City Mactan Intl
21. nov.
CEB19:10Cebu City Mactan Intl
29t 10m
2 stopp
OSL00:20Oslo Gardermoen
10 051 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. aug.
OSL14:20Oslo Gardermoen
39t 45m
2 stopp
CEB06:05Cebu City Mactan Intl
14. sep.
CEB12:35Cebu City Mactan Intl
23t 50m
2 stopp
OSL12:25Oslo Gardermoen
10 543 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Cebu City

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Cebu City, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Emirates og Singapore Airlines
Flere flyselskaper
1. sep.
OSL14:15Oslo Gardermoen
31t 10m
2 stopp
CEB21:25Cebu City Mactan Intl
5 680 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. jul.
OSL03:00Oslo Gardermoen
42t 05m
3 stopp
CEB21:05Cebu City Mactan Intl
7 964 kr
Finn lignende
Singapore Airlines
1. sep.
OSL02:40Oslo Gardermoen
53t 20m
3 stopp
CEB08:00Cebu City Mactan Intl
10 189 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Cebu City?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Cebu City

Hvilke flyselskaper flyr til Cebu City?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Cebu City fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Singapore Airlines, Qatar Airways, Emirates og Turkish Airlines. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Cebu City jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Emirates til Cebu City

I gjennomsnitt går det 7 fly med Emirates til Cebu City hver uke. De fleste av dem flyr fra Dubai Intl til Cebu City, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Emirates til Cebu City. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Emirates til Cebu City som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 9 396 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Emirates er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,6/10 av 122 av brukerne våre.

Flyvninger med Turkish Airlines til Cebu City

Flytilbud med Turkish Airlines til Cebu City starter fra 8 472 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for Turkish Airlines vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Manila Ninoy Aquino Intl er den mest populære avreiseflyplassen for Turkish Airlines til Cebu City, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Turkish Airlines får 8,3/10 i score, basert på 128 vurderinger.


Flyplasser nære Cebu City

Under finner du alle flyplassene i Cebu City sammen med avstanden til sentrum

Skal du fly til Cebu så lander du på Mactan-Cebu International Airport. Denne ligger sentralt i Visayas-regionen, og er den nest travleste flyplassen på Filipinene. Her er det både internasjonale og innenlands flyvninger. Hvert 20. minutt kjører det busser innover til byen. Disse heter Mybus og kjører frem og tilbake mellom sentrum og flyplassen. En billett koster PHP 25 (4 NOK). Du betaler i kontanter når du går på bussen, og pass på å ha eksakt beløp, for det gis ikke vekslepenger tilbake. Du kan også ta det som kalles jeepneys, som ikke er like praktisk hvis du har mye bagasje. Det er mindre plass her, ettersom jeepneys er svært smale. Dette koster bare PHP 8 (1,25 NOK). Disse kjører noe kortere strekninger, så du må forvente å bytte til en ny jeepney i løpet av turen for å komme inn til Cebu. Dette tar altså litt lenger tid enn å ta buss. Jeepneys har ulike rute-koder, så det er lurt å gjøre seg kjent med disse.


Populære flybilletter til Cebu City

Finn dine flybilletter til Cebu City med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Cebu City
Raskeste flytid18t 50m
Billigst pris8 722 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Cebu City

For transport rundt i Cebu, er det jeepneys som ofte er foretrukket. De smale bussene er enklere å komme seg rundt med når du ikke har med deg bagasjen. Det er lurt å gjøre seg kjent med de ulike rutene de kjører, og hvilket tall disse har. Da er det enklere å navigere seg frem til riktig sted. Jeepneys er rimelige, og en tur koster fra omtrent PHP 8 (1,25 NOK).

Det er også foretrukket å bruke taxi i Cebu. Med disse er det også ofte lettere å komme seg frem og i tillegg raskere, ettersom du ikke trenger å bytte. Du kan også bruke Uber her, som ofte gjør det enda enklere fordi du selv legger inn destinasjon og hentested, og ikke trenger å bruke kontanter. Dessuten er Grab Car en applikasjon som er mye brukt for å finne taxi. Det er altså svært rimelig å ta jeepneys, men det kan ofte ta lenger tid enn taxi eller Uber.


Visumkrav for Cebu City

Du trenger ikke visum for å reise til Filipinene, men du må ha med pass. Passet ditt må være gyldig i seks måneder etter planlagt utreise. Du får innreise når du ankommer Filippinene mot at du viser frem din returbillett eller flybillett til et annet land. Visum og reisetillatelser kan endres, og du bør derfor alltid gjøre deg kjent med de regler som gjelder når du skal reise. Du kan finne nyttige linker hos regjeringens reiseinformasjon om Filippinene på nettet.


Start planleggingen av reisen til Cebu City


De beste tingene å se og gjøre i Cebu City

I havet rundt Cebu er det et spennende dyreliv og det er anbefalt å dra på utflukter med båt for å enten dykke eller snorkle. Da kan du se fantastiske sjeldne fisker i sitt naturlige element, som blant annet hvalhai.

Dersom du vil oppleve så mye av Cebu som mulig, kan det være en god idé å dra på en guidet tur. Du finner blant annet halvdagsturer der du får besøke Magellankorset satt opp av portugisiske og spanske oppdagelsesreisende i 1521, Taoist Tempel og Basilica del Santo Nino.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Alle flysøk til Cebu City på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Cebu City, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Prisvarsler for flyreiser til Cebu City er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.