Finn billige fly til Rimini

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Rimini

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Rimini fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Firenze

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Rimini

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bologna (BLQ)

Vanligvis er flyvninger til Rimini fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bologna Guglielmo Marconi, som i gjennomsnitt koster 2 133 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Rimini?

Om du reiser fra den største flyplassen i Norge, nemlig Oslo lufthavn Gardermoen (OSL), så vil det i snitt ta 13 timer og 30 minutter til Federico Fellini International Airport (RMI) ved den italienske østkysten. Hvis du heller reiser fra Bergen Flesland, må du beregne rundt 14 timer og ti minutter til Rimini flyplass. Fra Stavanger Sola er forventet flytid opp i 14 timer, inkludert to mellomlandinger underveis. Fra Trondheim Værnes må du beregne 14 timer og 45 minutter til Federico Fellini International Airport (RMI) i Rimini.

Det er ingen direkteflygninger mellom Rimini og Norge, slik at det beste alternativet er å mellomlande på en europeisk flyplass som München eller London Stansted (STN) i Storbritannia. Det finnes også forbindelser mellom Luxembourg flyplass og Rimini, samt mellom Warszawa Chopin flyplass i Polen og Federico Fellini International Airport (RMI). Alternativt kan du mellomlande ved Krakow lufthavn eller i Kaunas Litauen for den som foretrekker det. Gjennom momondo sine moderne nettsider finner du et utmerket utvalg av billige flybilletter til destinasjoner over hele verden. Videre har vi alltid gode flytilbud, slik at du kommer deg lengst mulig for minst mulig.

171 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Rimini. Denne flyvningen er fra Zadar, og er 94 % billigere enn de fleste flyvninger til Rimini. Du kan finne den billigste prisen til Rimini fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Rimini. Hvis du planlegger å fly til Rimini, bør du vurdere å bestille flyvninger til Ancona Falconara flyplass (81 km fra sentrum i Rimini), Perugia Sant Egidio flyplass (108 km fra sentrum i Rimini), Firenze Peretola flyplass (113 km fra sentrum i Rimini), Bologna Guglielmo Marconi flyplass (114 km fra sentrum i Rimini), eller Venezia Marco Polo flyplass (160 km fra sentrum i Rimini).

Med en gjennomsnittspris på 1 162 kr per person, er det Perugia Sant Egidio flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Rimini. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Rimini

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Rimini som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Hvilke flyselskaper flyr til Rimini?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Rimini

Hvilke flyselskaper flyr til Rimini?

På flyreiser fraNorge til Rimini, benytter momondos brukere som regel airline such as Ryanair. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Rimini

Under finner du alle flyplassene i Rimini sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Rimini flyplass?

Det beste og billigste alternativet for mange reisende er å benytte seg av bussen som kjøres av Start Romagna. Rute nummer ni tar deg fra flyplassen og inn til hjertet av byen, rett utenfor jernbanestasjonen. Du finner også flere drosjer og minibusser tilgjengelig ved flyplassområdet for en billig og hyggelig transfer inn til sentrum av Rimini. For den som heller vil leie en bil, så er det en mulighet og det er et stort utvalg av bilutleiefirmaer og tilbud om leiebil ved flyplassen. Her gjelder det bare å følge de merkede skiltene som fører deg frem til de ulike leiebilfirmaene.


Visumkrav for Rimini

Det er ingen spesielle krav til visum for nordmenn som besøker Italia og Rimini på ferie. Begge land er medlem av Schengen-området, og som turist i Italia er det eneste kravet at man medbringer et gyldig pass med en varighet på minst seks måneder. Ta også med et internasjonalt førerkort, hvis du skal leie bil ved Rimini flyplass.


Start planleggingen av reisen til Rimini


De beste tingene å se og gjøre i Rimini

Rimini er kjent som en fest og strandby med sine mange uteserveringer og livlige strandliv om sommeren. I denne byen finner du en spennende blanding av italiensk eleganse og matkultur i en kompakt småby. Rimini er også verdenskjent for sine fantastiske mosaikker, fra romertiden til i dag. Sjekk gjerne ut Augustus-buen, som ble oppført for å hedre den romerske lederen med samme navn. Tiberius-broen like ved er også fin å få med seg for turister. For den som er interessert i italiensk filmkunst, bør museet dedikert til den legendariske filmregissøren Federico Fellini besøkes. Her kan du ta et dypdykk i hans liv og filmer, med mye interessant informasjon samlet på et sted. For den som vil slappe av med god mat og drikke, etter en lang dag med sightseeing og kultur, så har Rimini et rikt utvalg av kulinariske opplevelser. For et uformelt og avslappet måltid midt i Rimini anbefales besøkende å oppsøke spisestedet Yummy, som serverer deilige biffer, hamburgere og annen internasjonal mat. Gode drinker og et stort øl-kart bidrar til at dette er et sted som det er lett å like. For den som vil imponere turfølget sitt, burde restauranten ved navn Osteria dell`Accademia sjekkes ut. Her finner du elegante retter basert på klassiske italiensk råvarer og oppskrifter. Et virkelig godt spisested, som kan skryte av en fantastisk beliggenhet rett ved det gamle slottet i området nord for byen.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Rimini med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Rimini.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Rimini flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.