Finn billige fly til Rimini

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
ma. 11.12.
ma. 18.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Rimini flyinnsikt og trender

Se innsikt for Rimini-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Rimini?

I gjennomsnitt tar det 4t 25m å fly fra Norge til Rimini dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Venezia Marco Polo (den mest populære flyplassen i Rimini). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Venezia Marco Polo, ligger flytiden på rundt 4t 55m.

De billigste flyvningene til flyplassene i Rimini

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Rimini fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Firenze

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Rimini

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bologna (BLQ)

Vanligvis er flyvninger til Rimini fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bologna Guglielmo Marconi, som i gjennomsnitt koster 2 918 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Rimini

Hvor lang tid tar det å fly til Rimini?

Om du reiser fra den største flyplassen i Norge, nemlig Oslo lufthavn Gardermoen (OSL), så vil det i snitt ta 13 timer og 30 minutter til Federico Fellini International Airport (RMI) ved den italienske østkysten. Hvis du heller reiser fra Bergen Flesland, må du beregne rundt 14 timer og ti minutter til Rimini flyplass. Fra Stavanger Sola er forventet flytid opp i 14 timer, inkludert to mellomlandinger underveis. Fra Trondheim Værnes må du beregne 14 timer og 45 minutter til Federico Fellini International Airport (RMI) i Rimini.

Hvor kan du fly direkte til Rimini flyplass?

Det er ingen direkteflygninger mellom Rimini og Norge, slik at det beste alternativet er å mellomlande på en europeisk flyplass som München eller London Stansted (STN) i Storbritannia. Det finnes også forbindelser mellom Luxembourg flyplass og Rimini, samt mellom Warszawa Chopin flyplass i Polen og Federico Fellini International Airport (RMI). Alternativt kan du mellomlande ved Krakow lufthavn eller i Kaunas Litauen for den som foretrekker det. Gjennom momondo sine moderne nettsider finner du et utmerket utvalg av billige flybilletter til destinasjoner over hele verden. Videre har vi alltid gode flytilbud, slik at du kommer deg lengst mulig for minst mulig.

Hvilken flyvning til Rimini er den absolutt billigste?

1 709 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Rimini. Denne flyvningen er fra Oslo, og er 16 % billigere enn de fleste flyvninger til Rimini. Du kan finne den billigste prisen til Rimini fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Rimini?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Rimini. Hvis du planlegger å fly til Rimini, bør du vurdere å bestille flyvninger til Ancona Falconara flyplass (81 km fra sentrum i Rimini), Perugia Sant Egidio flyplass (108 km fra sentrum i Rimini), Firenze Peretola flyplass (113 km fra sentrum i Rimini), Bologna Guglielmo Marconi flyplass (114 km fra sentrum i Rimini), eller Venezia Marco Polo flyplass (160 km fra sentrum i Rimini).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Rimini?

Med en gjennomsnittspris på 1 331 kr per person, er det Bologna Guglielmo Marconi flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Rimini. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Rimini Miramare flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Rimini Miramare flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Rimini Miramare flyplass fra flyvninger?

Det er 1 tilbyder fra Rimini Miramare flyplass flyvninger fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Rimini Miramare flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Rimini Miramare flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Rimini Miramare flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Rimini Miramare flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Visumkrav for Rimini

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Rimini?

Det er ingen spesielle krav til visum for nordmenn som besøker Italia og Rimini på ferie. Begge land er medlem av Schengen-området, og som turist i Italia er det eneste kravet at man medbringer et gyldig pass med en varighet på minst seks måneder. Ta også med et internasjonalt førerkort, hvis du skal leie bil ved Rimini flyplass.


De beste tingene å se og gjøre i Rimini

Hva kan du se og gjøre i Rimini?

Rimini er kjent som en fest og strandby med sine mange uteserveringer og livlige strandliv om sommeren. I denne byen finner du en spennende blanding av italiensk eleganse og matkultur i en kompakt småby. Rimini er også verdenskjent for sine fantastiske mosaikker, fra romertiden til i dag. Sjekk gjerne ut Augustus-buen, som ble oppført for å hedre den romerske lederen med samme navn. Tiberius-broen like ved er også fin å få med seg for turister. For den som er interessert i italiensk filmkunst, bør museet dedikert til den legendariske filmregissøren Federico Fellini besøkes. Her kan du ta et dypdykk i hans liv og filmer, med mye interessant informasjon samlet på et sted. For den som vil slappe av med god mat og drikke, etter en lang dag med sightseeing og kultur, så har Rimini et rikt utvalg av kulinariske opplevelser. For et uformelt og avslappet måltid midt i Rimini anbefales besøkende å oppsøke spisestedet Yummy, som serverer deilige biffer, hamburgere og annen internasjonal mat. Gode drinker og et stort øl-kart bidrar til at dette er et sted som det er lett å like. For den som vil imponere turfølget sitt, burde restauranten ved navn Osteria dell`Accademia sjekkes ut. Her finner du elegante retter basert på klassiske italiensk råvarer og oppskrifter. Et virkelig godt spisested, som kan skryte av en fantastisk beliggenhet rett ved det gamle slottet i området nord for byen.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Rimini?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Rimini med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Rimini med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Rimini?

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Rimini.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Rimini akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Rimini flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


En enklere måte å administrere reisen til Rimini på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.