Leiebil Tirana - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Tirana? Start søket her

ons.. 21.8.
12:00
tor.. 22.8.
12:00
Sammenlign med momondo |

Oversikt over bilutleiefirmaer i Tirana

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
addcarrental Mest populære ADDCAR RENTAL ADDCAR RENTAL gir deg de billigste tilbudene på 2 steder rundt i byen
surpricecarrental De fleste steder SURPRICE CAR RENTAL SURPRICE CAR RENTAL gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 6 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Tirana

Alle større selskaper som leier ut biler i Tirana
$self.agencySymbol
CarWiz
Fantastisk - 10,0 (1 vurdering)
2 steder
$self.agencySymbol
OptimoRent
Fantastisk - 10,0 (1 vurdering)
2 steder
$self.agencySymbol
Ace
Fantastisk - 10,0 (1 vurdering)
1 sted
$self.agencySymbol
Avis
Fantastisk - 9,2 (1 vurdering)
2 steder
$self.agencySymbol
Europcar
Fantastisk - 8,8 (1 vurdering)
2 steder
$self.agencySymbol
Alamo
Fantastisk - 8,7 (43 498 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,5 (12 798 vurderinger)
3 steder
$self.agencySymbol
Eurocar Rent a Car
Fantastisk - 8,5 (6 vurderinger)
1 sted

Flyplasser med leiebiler i Tirana

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Tirana Rinas flyplass
TIA

Leiebil i Tirana

Det anbefales å bestille en billig leiebil i Tirana for å enkelt reise rundt til ulike severdigheter og til nærmeste strand. Du finner mange rimelige bilutleiere på momondo som holder til i Tirana, blant annet Europcar, Green Motion, Avis og Budget. Mange av dem har gode tilbud med fordeler som fri kilometer, gratis kansellering og nødvendige forsikringer. Prisen på å leie bil en dag avhenger av bilmerke, selskap og ønskede egenskaper, for eksempel om du vil ha en liten elbil med automatgir eller en toppmoderne SUV. Du kan enkelt filtrere søket, slik at du kun får opp biler som matcher kriteriene dine. Startprisen ligger som regel på ca. 500-700 NOK og opp.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Tirana?

Aldersgrensen for billeie ligger som regel på 21 år, men enkelte bilutleiere lar deg låne de minste bilene så lenge du har hatt gyldig førerkort i minst 12 måneder. Unge sjåfører kan også bli nektet visse typer forsikringer, samt større biler med kraftig motor. Noen ganger må du i tillegg betale ekstra avgifter grunnet alderen din.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er påbudt å ha et brannslukningsapparat i bilen, og dette bør du sjekke før du kjører avsted med leiebilen. Albania benytter ikke bompenger. Fartsgrensen er 40 km/t i tettbygde strøk, 90 km/t på hovedvei og 110 km/t på motorvei. Promillegrensen ligger på 0,1. Det er ikke påbudt med dagskjørelys.

Parkering

Det er innført avgiftsparkering i Tirana sentrum, og du bør alltid sjekke skiltene nøye før du forlater kjøretøyet. Det finnes mange parkeringsplasser inne i byen som for eksempel Parking Blloku og Asllan Rusi, og det kan være enklere å finne parkering i disse enn å benytte gateparkeringen. Enkelte hotell har parkeringsplasser som er forbeholdt for gjester, enten gratis eller mot et gebyr. Det anbefales derfor å sjekke hvilke muligheter du har ved overnattingsstedet ditt.

Utfluktsmål i og rundt Tirana

Det anbefales å leie en bil i Tirana for å besøke de mange flotte severdighetene utenfor byen. Kruja er en middelalderby som ligger ca. 40 min unna Tirana. Byen kan friste med et museum som lar deg utforske den fascinerende historien. Det var for eksempel her at Gjergj Kastrioti Skanderbeg slåss mot Ottomanene i det 15. århundre. Du kan også besøke et livlig marked med håndlagde varer. Shkodra er også et populært utfluktsmål som kan friste med gamle slott og spennende handlegater. Hvis du er interessert i å utforske landets historiske ytterlige, anbefales et besøk til Durrës. Denne byen er en av de eldste i hele Albania med severdigheter som romersk teater, arkeologisk museum, venetiansk tårn og bysantinske murer.

Hvilke forsikringer trenger man?

Du trenger forsikringer som ansvarsforsikring, samt selvrisikoforsikringer som reduserer ansvaret ditt til kun egenandelen ved kollisjon og tyveri. Du kan kjøpe ytterligere beskyttelse hvis du føler at du trenger det. Superforsikringene kan være svært nyttige om egenandelen er veldig høy. Det bør allikevel nevnes at du kan ende opp med å bli dobbeltforsikret, og det anbefales å kontakte både kredittkort- og forsikringsselskapet ditt før du kjøper ekstraforsikringer av bilutleieren.

Kan man bruke det norske førerkortet i Tirana, eller må man ha et internasjonalt?

Du må ha et internasjonalt førerkort for å kjøre og leie bil i Albania. Det er ikke mulig å bruke det norske førerkortet. Behandlingstiden på de forskjellige sentrene til NAF er ofte forlenget på sommerhalvåret, men det går som regel raskere om du bestiller på nett eller ved hovedkontoret i Oslo.

Hvor i Tirana kan man hente og levere leiebilen?

De fleste bilutleierne lar deg hente leiebilen i Tirana sentrum og Moder Teresa internasjonale lufthavn. Enkelte av dem lar deg velge et annet leveringssted, men det kan være at du må betale ekstra for denne tjenesten. Det anbefales i tillegg at du leverer bilen tilbake i åpningstidene, slik at dere kan sjekke bilen for skader sammen. (Informasjon kontrollert: 01/06/2019).


Finn leiebiler i andre byer i Albania

Finn hotell og fly til Tirana