Leiebiler i Tirana, Tirane

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Tirana, Tirane? Start søket her!

Tirana, Albania
5. okt. — 12. okt.
Samme leveringssted
Tirana, Albania
to. 5.10.
12:00
to. 12.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Tirana

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Tirana

Hvilket leiebilselskap er billigst i Tirana?

De billigste leiebilene i Tirana finner man som regel hos CarWiz. Ved bestilling med CarWiz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 151 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Tirana er 510 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Tirana?

De fleste momondo-brukere leier Dacia Sandero i Tirana, men Hyundai i10 er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Dacia Sandero, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 381 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Dacia Sandero i Tirana for så lite som 269 kr per dag. Leiebiler av typen Hyundai i10 i Tirana koster i gjennomsnitt 405 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 75 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Tirana, Tirane

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Tirana, Tirane
Økonomi141 kr/dag
Kompakt164 kr/dag
Medium235 kr/dag
Mini152 kr/dag
Minibuss893 kr/dag
Kompakt SUV324 kr/dag
Medium SUV398 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Tirana

Det anbefales å bestille en billig leiebil i Tirana for å enkelt reise rundt til ulike severdigheter og til nærmeste strand. Du finner mange rimelige bilutleiere på momondo som holder til i Tirana, blant annet Europcar, Green Motion, Avis og Budget. Mange av dem har gode tilbud med fordeler som fri kilometer, gratis kansellering og nødvendige forsikringer. Prisen på å leie bil en dag avhenger av bilmerke, selskap og ønskede egenskaper, for eksempel om du vil ha en liten elbil med automatgir eller en toppmoderne SUV. Du kan enkelt filtrere søket, slik at du kun får opp biler som matcher kriteriene dine. Startprisen ligger som regel på ca. 500-700 NOK og opp.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Tirana?

Aldersgrensen for billeie ligger som regel på 21 år, men enkelte bilutleiere lar deg låne de minste bilene så lenge du har hatt gyldig førerkort i minst 12 måneder. Unge sjåfører kan også bli nektet visse typer forsikringer, samt større biler med kraftig motor. Noen ganger må du i tillegg betale ekstra avgifter grunnet alderen din.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er påbudt å ha et brannslukningsapparat i bilen, og dette bør du sjekke før du kjører avsted med leiebilen. Albania benytter ikke bompenger. Fartsgrensen er 40 km/t i tettbygde strøk, 90 km/t på hovedvei og 110 km/t på motorvei. Promillegrensen ligger på 0,1. Det er ikke påbudt med dagskjørelys.

Parkering

Det er innført avgiftsparkering i Tirana sentrum, og du bør alltid sjekke skiltene nøye før du forlater kjøretøyet. Det finnes mange parkeringsplasser inne i byen som for eksempel Parking Blloku og Asllan Rusi, og det kan være enklere å finne parkering i disse enn å benytte gateparkeringen. Enkelte hotell har parkeringsplasser som er forbeholdt for gjester, enten gratis eller mot et gebyr. Det anbefales derfor å sjekke hvilke muligheter du har ved overnattingsstedet ditt.

Utfluktsmål i og rundt Tirana

Det anbefales å leie en bil i Tirana for å besøke de mange flotte severdighetene utenfor byen. Kruja er en middelalderby som ligger ca. 40 min unna Tirana. Byen kan friste med et museum som lar deg utforske den fascinerende historien. Det var for eksempel her at Gjergj Kastrioti Skanderbeg slåss mot Ottomanene i det 15. århundre. Du kan også besøke et livlig marked med håndlagde varer. Shkodra er også et populært utfluktsmål som kan friste med gamle slott og spennende handlegater. Hvis du er interessert i å utforske landets historiske ytterlige, anbefales et besøk til Durrës. Denne byen er en av de eldste i hele Albania med severdigheter som romersk teater, arkeologisk museum, venetiansk tårn og bysantinske murer.

Hvilke forsikringer trenger man?

Du trenger forsikringer som ansvarsforsikring, samt selvrisikoforsikringer som reduserer ansvaret ditt til kun egenandelen ved kollisjon og tyveri. Du kan kjøpe ytterligere beskyttelse hvis du føler at du trenger det. Superforsikringene kan være svært nyttige om egenandelen er veldig høy. Det bør allikevel nevnes at du kan ende opp med å bli dobbeltforsikret, og det anbefales å kontakte både kredittkort- og forsikringsselskapet ditt før du kjøper ekstraforsikringer av bilutleieren.

Kan man bruke det norske førerkortet i Tirana, eller må man ha et internasjonalt?

Du må ha et internasjonalt førerkort for å kjøre og leie bil i Albania. Det er ikke mulig å bruke det norske førerkortet. Behandlingstiden på de forskjellige sentrene til NAF er ofte forlenget på sommerhalvåret, men det går som regel raskere om du bestiller på nett eller ved hovedkontoret i Oslo.

Hvor i Tirana kan man hente og levere leiebilen?

De fleste bilutleierne lar deg hente leiebilen i Tirana sentrum og Moder Teresa internasjonale lufthavn. Enkelte av dem lar deg velge et annet leveringssted, men det kan være at du må betale ekstra for denne tjenesten. Det anbefales i tillegg at du leverer bilen tilbake i åpningstidene, slik at dere kan sjekke bilen for skader sammen.


Tilbud på Tirana, Tirane bilutleie

Finn leiebil i Tirana som passer for deg

Liten

253 kr - 773 kr

Alle biltyper

328 kr - 2 043 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Tirana, Albania er 427 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Tirana, Albania er i oktober. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 253 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 41 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tirana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tirana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tirana Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Tirana, Albania er 580 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Tirana, Albania er i mars. Prisen er 29 % lavere enn resten av året med bare 416 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tirana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tirana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tirana Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Tirana, Albania er 997 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Tirana, Albania er i august. Prisen er 8 % lavere enn resten av året med bare 927 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 28 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tirana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tirana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Tirana, Albania er 584 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Tirana, Albania er i oktober. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 381 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tirana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tirana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tirana SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Tirana, Albania er 703 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Tirana, Albania er i oktober. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 394 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 3 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tirana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tirana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tirana Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

141 kr/dag

9 okt.–16 okt.
Opel Corsa
Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

152 kr/dag

9 okt.–16 okt.
Fiat Panda

Leiebilselskaper i Tirana

Alle større selskaper som leier ut biler i Tirana, Tirane

OptimoRent

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Sixt

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

7,9

Hentes/Leveres

7,4

Value

5,9

SURPRICE CAR RENTAL

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,6

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

7,0

Value

6,0

Enterprise Rent-A-Car

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

ADDCAR RENTAL

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

GREEN MOTION

5 utleiesteder

SICILY BY CAR

4 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Tirana

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Tirana

Mest populære selskap

City Rent a Car

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste leiebil

393 kr

Mest populære modell

Dacia Sandero
Det mest populære bilutleiefirmaet i Tirana funnet på momondo denne måneden er City Rent a Car. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er SICILY BY CAR og AbbyCar Car Rentals
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Tirana de siste 72 timene: Economy, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Tirana er 393 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 526 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Tirana de siste 7 dagene er Dacia Sandero. Våre brukere foretrekker også Hyundai i10 som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Tirana

Nedenfor er de mest populære hotellene i Tirana

Kjøre med en leiebil i Tirana - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Tirana, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Tirana, Albania?

Flertallet av leiebilselskapene i Tirana tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som OptimoRent, Budget og Thrifty har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hva er fartsgrensen i Tirana, Albania?

Fartsgrensen i Tirana er 40 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Tirana har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Tirana, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 110 km/t.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tirana fra biler sist?

Priser for biler fra Tirana ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tirana fra biler?

Det er 112 tilbydere fra Tirana biler fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Tirana?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Tirana. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Tirana?

For å leie en bil i Tirana må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Tirana

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Tirana

Leiebiltyper som er populære i Tirana

Lei en av disse populære biltypene i Tirana

Utforsk flere leiebiler i Albania

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Albania

Start planleggingen av reisen til Tirana


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Tirana?

Du bør bestille en leiebil i Tirana med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Tirana?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Tirana, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Tirana med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Tirana.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Tirana på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Tirana medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Tirana som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Tirana på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Tirana med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Tirana.


En enklere måte å administrere reisen til Tirana på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.