Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Tirana, Tirane

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Tirana, Tirane? Start søket her!

Tirana, Albania
4. apr. — 11. apr.
Tirana, Albania
to. 4.4.
12:00
to. 11.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Tirana

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Tirana

Hvilket leiebilselskap er billigst i Tirana?

De billigste leiebilene i Tirana finner man som regel hos CarWiz. Ved bestilling med CarWiz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 14 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Tirana er 329 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Tirana?

De fleste momondo-brukere leier Hyundai Venue i Tirana, men Volkswagen Polo er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Hyundai Venue, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 216 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Hyundai Venue i Tirana for så lite som 187 kr per dag. Leiebiler av typen Volkswagen Polo i Tirana koster i gjennomsnitt 440 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 81 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Tirana, Tirane

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Tirana, Tirane
Økonomi134 kr/dag
Kompakt143 kr/dag
Medium181 kr/dag
Standard309 kr/dag
Mini130 kr/dag
Kompakt SUV220 kr/dag
Medium SUV276 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Tirana

Det anbefales å bestille en billig leiebil i Tirana for å enkelt reise rundt til ulike severdigheter og til nærmeste strand. Du finner mange rimelige bilutleiere på momondo som holder til i Tirana, blant annet Europcar, Green Motion, Avis og Budget. Mange av dem har gode tilbud med fordeler som fri kilometer, gratis kansellering og nødvendige forsikringer. Prisen på å leie bil en dag avhenger av bilmerke, selskap og ønskede egenskaper, for eksempel om du vil ha en liten elbil med automatgir eller en toppmoderne SUV. Du kan enkelt filtrere søket, slik at du kun får opp biler som matcher kriteriene dine. Startprisen ligger som regel på ca. 500-700 NOK og opp.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Tirana?

Aldersgrensen for billeie ligger som regel på 21 år, men enkelte bilutleiere lar deg låne de minste bilene så lenge du har hatt gyldig førerkort i minst 12 måneder. Unge sjåfører kan også bli nektet visse typer forsikringer, samt større biler med kraftig motor. Noen ganger må du i tillegg betale ekstra avgifter grunnet alderen din.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er påbudt å ha et brannslukningsapparat i bilen, og dette bør du sjekke før du kjører avsted med leiebilen. Albania benytter ikke bompenger. Fartsgrensen er 40 km/t i tettbygde strøk, 90 km/t på hovedvei og 110 km/t på motorvei. Promillegrensen ligger på 0,1. Det er ikke påbudt med dagskjørelys.

Parkering

Det er innført avgiftsparkering i Tirana sentrum, og du bør alltid sjekke skiltene nøye før du forlater kjøretøyet. Det finnes mange parkeringsplasser inne i byen som for eksempel Parking Blloku og Asllan Rusi, og det kan være enklere å finne parkering i disse enn å benytte gateparkeringen. Enkelte hotell har parkeringsplasser som er forbeholdt for gjester, enten gratis eller mot et gebyr. Det anbefales derfor å sjekke hvilke muligheter du har ved overnattingsstedet ditt.

Utfluktsmål i og rundt Tirana

Det anbefales å leie en bil i Tirana for å besøke de mange flotte severdighetene utenfor byen. Kruja er en middelalderby som ligger ca. 40 min unna Tirana. Byen kan friste med et museum som lar deg utforske den fascinerende historien. Det var for eksempel her at Gjergj Kastrioti Skanderbeg slåss mot Ottomanene i det 15. århundre. Du kan også besøke et livlig marked med håndlagde varer. Shkodra er også et populært utfluktsmål som kan friste med gamle slott og spennende handlegater. Hvis du er interessert i å utforske landets historiske ytterlige, anbefales et besøk til Durrës. Denne byen er en av de eldste i hele Albania med severdigheter som romersk teater, arkeologisk museum, venetiansk tårn og bysantinske murer.

Hvilke forsikringer trenger man?

Du trenger forsikringer som ansvarsforsikring, samt selvrisikoforsikringer som reduserer ansvaret ditt til kun egenandelen ved kollisjon og tyveri. Du kan kjøpe ytterligere beskyttelse hvis du føler at du trenger det. Superforsikringene kan være svært nyttige om egenandelen er veldig høy. Det bør allikevel nevnes at du kan ende opp med å bli dobbeltforsikret, og det anbefales å kontakte både kredittkort- og forsikringsselskapet ditt før du kjøper ekstraforsikringer av bilutleieren.

Kan man bruke det norske førerkortet i Tirana, eller må man ha et internasjonalt?

Du må ha et internasjonalt førerkort for å kjøre og leie bil i Albania. Det er ikke mulig å bruke det norske førerkortet. Behandlingstiden på de forskjellige sentrene til NAF er ofte forlenget på sommerhalvåret, men det går som regel raskere om du bestiller på nett eller ved hovedkontoret i Oslo.

Hvor i Tirana kan man hente og levere leiebilen?

De fleste bilutleierne lar deg hente leiebilen i Tirana sentrum og Moder Teresa internasjonale lufthavn. Enkelte av dem lar deg velge et annet leveringssted, men det kan være at du må betale ekstra for denne tjenesten. Det anbefales i tillegg at du leverer bilen tilbake i åpningstidene, slik at dere kan sjekke bilen for skader sammen.


Tilbud på Tirana, Tirane bilutleie

Finn leiebil i Tirana som passer for deg

Liten biler

148 kr - 767 kr

Alle biltyper

148 kr - 1 017 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Tirana, Albania er 369 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Tirana, Albania er i mars. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 148 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tirana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tirana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tirana liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Tirana, Albania er 408 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Tirana, Albania er i oktober. Prisen er 2 % lavere enn resten av året med bare 419 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tirana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tirana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tirana mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Tirana, Albania er 654 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Tirana, Albania er i februar. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 400 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 34 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tirana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tirana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Tirana, Albania er 541 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Tirana, Albania er i november. Prisen er 64 % lavere enn resten av året med bare 196 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 20 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tirana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tirana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tirana SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Chevrolet Spark
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

130 kr/dag

2 apr.–9 apr.
Chevrolet Spark
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

143 kr/dag

2 apr.–9 apr.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Tirana

Alle større selskaper som leier ut biler i Tirana, Tirane

OptimoRent

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,6

Value

6,6

SURPRICE CAR RENTAL

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,4

Hentes/Leveres

5,2

Value

6,8

Sixt

6,3
Ok
1 vurdering4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

6,5

Value

5,5

ADDCAR RENTAL

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

5,3

Gjennomsnittlig

4,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

4,6

GREEN MOTION

5 utleiesteder

Autovia

4 utleiesteder

SICILY BY CAR

4 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Tirana

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Tirana

Mest populære selskap

Autounion Car Rental

Populære biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigste leiebil

278 kr

Mest populære modell

Hyundai Venue
Det mest populære bilutleiefirmaet i Tirana funnet på momondo denne måneden er Autounion Car Rental. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er CarWiz og Sixt
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Tirana de siste 72 timene: Compact, Economy, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Tirana er 278 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 380 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Tirana de siste 7 dagene er Hyundai Venue. Våre brukere foretrekker også Volkswagen Polo som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Tirana

Nedenfor er de mest populære hotellene i Tirana
Maritim Hotel Plaza Tirana

Maritim Hotel Plaza Tirana

Rruga 28 Nentori, Tirana, Albania

0,2 km fra sentrum

mk hotel tirana

mk hotel tirana

Rinas Road Tirana Business Park, Core 2, Unit 1, Tirana, Albania

13,2 km fra sentrum

Rogner Hotel Tirana

Rogner Hotel Tirana

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tirana, Albania

0,8 km fra sentrum

Doanesia Premium Hotel & Spa

Doanesia Premium Hotel & Spa

Rruga Kastrioti Nr 5, Tirana, Albania

4,1 km fra sentrum

Best Western Premier Ark Hotel

Best Western Premier Ark Hotel

Mother Teresa, 0, Tirana, Albania

13,7 km fra sentrum

Te Stela Resort

Te Stela Resort

Autostrada Tirane Durres, km 7, Tirana, Albania

6,9 km fra sentrum

Tirana International Hotel

Tirana International Hotel

City Center,Scanderbeg Square, Tirana, Albania,8, Tirana, Albania

0,2 km fra sentrum

Arka Art Hotel

Arka Art Hotel

Rezidenca Kodra e Diellit, Tirana, Albania

3,0 km fra sentrum

Granda Hotel

Granda Hotel

Rruga Teodor Keko, Tirana, Albania

2,8 km fra sentrum

Hilton Garden Inn Tirana

Hilton Garden Inn Tirana

146 Bulevardi Gjergi Fishta, Tirana, Albania

2,1 km fra sentrum

Hotel Viktoria Tirana

Hotel Viktoria Tirana

Rruga e Elbasanit, Km 4, Sauk, Tirana, Albania

5,0 km fra sentrum

Hotel Elisa Tirana, Affiliated by Meliá

Hotel Elisa Tirana, Affiliated by Meliá

199th Dibër Street, Tirana, Albania

1,1 km fra sentrum

The Rooms Serviced Apartments Tirana

The Rooms Serviced Apartments Tirana

Tirana, Albania

1,5 km fra sentrum

Chateau Linza Resort

Chateau Linza Resort

Rruga Sotir Caci, Tirana, Albania

3,5 km fra sentrum

Mondial Hotel

Mondial Hotel

Rr.Muhamet Gjollesha Nd.90, Tirana, Albania

1,3 km fra sentrum

Hotel Airport Tirana

Hotel Airport Tirana

Tirana International Airport Nënë Tereza, Tirana, Albania

13,3 km fra sentrum

Palmanova Resort

Palmanova Resort

Autostrada e re Tiranë - Elbasan, km 6, Tirana, Albania

11,3 km fra sentrum

Vh Broadway Tirana Hotel

Vh Broadway Tirana Hotel

Rr.Emin Dyraku Nr.8, Tirana, Albania

1,1 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Tirana - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Tirana, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Tirana, Albania?

Flertallet av leiebilselskapene i Tirana tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som OptimoRent, Thrifty og MEXRENTACAR har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hva er fartsgrensen i Tirana, Albania?

Fartsgrensen i Tirana er 40 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Tirana har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Tirana, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 110 km/t.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tirana fra biler sist?

Priser for biler fra Tirana ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tirana fra biler?

Det er 125 tilbydere fra Tirana biler fra og med mars 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Tirana?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Tirana. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Tirana?

For å leie en bil i Tirana må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Tirana?

Du bør bestille en leiebil i Tirana med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Tirana?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Tirana, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Tirana med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Tirana.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Tirana på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Tirana medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Tirana som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Tirana på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Tirana med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Tirana.


En enklere måte å administrere reisen til Tirana på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Tirana

Populære leiebiltyper i Tirana


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 4.4.
12:00
to. 11.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post