Leiebiler i Tirana, Albania

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Tirana, Albania? Start søket her

Tirana, Albania
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Tirana, Albania
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Tirana

Alle større selskaper som leier ut biler i Tirana, Albania
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

6,0
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,5

Henting/levering

6,5

Valuta for pengene

7,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

6,9

Henting/levering

6,9

Valuta for pengene

5,9
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
6 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Tirana

Det anbefales å bestille en billig leiebil i Tirana for å enkelt reise rundt til ulike severdigheter og til nærmeste strand. Du finner mange rimelige bilutleiere på momondo som holder til i Tirana, blant annet Europcar, Green Motion, Avis og Budget. Mange av dem har gode tilbud med fordeler som fri kilometer, gratis kansellering og nødvendige forsikringer. Prisen på å leie bil en dag avhenger av bilmerke, selskap og ønskede egenskaper, for eksempel om du vil ha en liten elbil med automatgir eller en toppmoderne SUV. Du kan enkelt filtrere søket, slik at du kun får opp biler som matcher kriteriene dine. Startprisen ligger som regel på ca. 500-700 NOK og opp.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Tirana?

Aldersgrensen for billeie ligger som regel på 21 år, men enkelte bilutleiere lar deg låne de minste bilene så lenge du har hatt gyldig førerkort i minst 12 måneder. Unge sjåfører kan også bli nektet visse typer forsikringer, samt større biler med kraftig motor. Noen ganger må du i tillegg betale ekstra avgifter grunnet alderen din.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er påbudt å ha et brannslukningsapparat i bilen, og dette bør du sjekke før du kjører avsted med leiebilen. Albania benytter ikke bompenger. Fartsgrensen er 40 km/t i tettbygde strøk, 90 km/t på hovedvei og 110 km/t på motorvei. Promillegrensen ligger på 0,1. Det er ikke påbudt med dagskjørelys.

Parkering

Det er innført avgiftsparkering i Tirana sentrum, og du bør alltid sjekke skiltene nøye før du forlater kjøretøyet. Det finnes mange parkeringsplasser inne i byen som for eksempel Parking Blloku og Asllan Rusi, og det kan være enklere å finne parkering i disse enn å benytte gateparkeringen. Enkelte hotell har parkeringsplasser som er forbeholdt for gjester, enten gratis eller mot et gebyr. Det anbefales derfor å sjekke hvilke muligheter du har ved overnattingsstedet ditt.

Utfluktsmål i og rundt Tirana

Det anbefales å leie en bil i Tirana for å besøke de mange flotte severdighetene utenfor byen. Kruja er en middelalderby som ligger ca. 40 min unna Tirana. Byen kan friste med et museum som lar deg utforske den fascinerende historien. Det var for eksempel her at Gjergj Kastrioti Skanderbeg slåss mot Ottomanene i det 15. århundre. Du kan også besøke et livlig marked med håndlagde varer. Shkodra er også et populært utfluktsmål som kan friste med gamle slott og spennende handlegater. Hvis du er interessert i å utforske landets historiske ytterlige, anbefales et besøk til Durrës. Denne byen er en av de eldste i hele Albania med severdigheter som romersk teater, arkeologisk museum, venetiansk tårn og bysantinske murer.

Hvilke forsikringer trenger man?

Du trenger forsikringer som ansvarsforsikring, samt selvrisikoforsikringer som reduserer ansvaret ditt til kun egenandelen ved kollisjon og tyveri. Du kan kjøpe ytterligere beskyttelse hvis du føler at du trenger det. Superforsikringene kan være svært nyttige om egenandelen er veldig høy. Det bør allikevel nevnes at du kan ende opp med å bli dobbeltforsikret, og det anbefales å kontakte både kredittkort- og forsikringsselskapet ditt før du kjøper ekstraforsikringer av bilutleieren.

Kan man bruke det norske førerkortet i Tirana, eller må man ha et internasjonalt?

Du må ha et internasjonalt førerkort for å kjøre og leie bil i Albania. Det er ikke mulig å bruke det norske førerkortet. Behandlingstiden på de forskjellige sentrene til NAF er ofte forlenget på sommerhalvåret, men det går som regel raskere om du bestiller på nett eller ved hovedkontoret i Oslo.

Hvor i Tirana kan man hente og levere leiebilen?

De fleste bilutleierne lar deg hente leiebilen i Tirana sentrum og Moder Teresa internasjonale lufthavn. Enkelte av dem lar deg velge et annet leveringssted, men det kan være at du må betale ekstra for denne tjenesten. Det anbefales i tillegg at du leverer bilen tilbake i åpningstidene, slik at dere kan sjekke bilen for skader sammen. (Informasjon kontrollert: 01/06/2019).


Avstand fra Tirana, Albania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Tirana Rinas flyplass

Leiebiler i Tirana

385 brukere har sett etter leiebiler i Tirana med momondo i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Tirana for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Tirana. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Tirana har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Tirana tilbys av SICILY BY CAR som har 3 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 258 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Tirana fra SICILY BY CAR ligger på 305 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Tirana, Albania?

Flertallet av leiebilselskapene i Tirana tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som ADDCAR RENTAL , OptimoRent og Avis har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hva er fartsgrensen i Tirana, Albania?

Fartsgrensen i Tirana er 40 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Tirana har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Tirana, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 110 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Tirana?

Ved leie av bil i Tirana, velger de fleste av brukerne våre Hyundai Accent med en pris på i gjennomsnitt 217 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Hyundai i10 som i gjennomsnitt koster 107 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Hyundai Accent i Tirana for så lite som 19 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Hyundai i10 for så lite som 20 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mercedes-Benz GLE i Tirana?

Alamo tilbyr leie av Mercedes-Benz GLE (og andre biler i samme kategori som Luksus) i Tirana. Du kan forvente deg at leie av Mercedes-Benz GLE i Tirana hos Alamo i gjennomsnitt koster 1 253 kr/dag.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Tirana i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Tirana.


Leiebiler i andre byer i Albania


Leiebiler på flyplasser i Tirana

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Tirana

Start planleggingen av reisen til Tirana