Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Budapest

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Budapest? Start søket her!

Budapest, Ungarn
26. mar. — 2. apr.
Budapest, Ungarn
ti. 26.3.
12:00
ti. 2.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Budapest

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Budapest

Hvilket leiebilselskap er billigst i Budapest?

De billigste leiebilene i Budapest finner man som regel hos Klass Wagen. Ved bestilling med Klass Wagen, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 27 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Budapest er 100 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Budapest har flest utleiesteder?

Sixt has the most locations of any rental car company in Budapest, with 9 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Budapest?

De fleste momondo-brukere leier Volkswagen Polo i Budapest, men Volkswagen T-Cross er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Volkswagen Polo, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 99 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Volkswagen Polo i Budapest for så lite som 72 kr per dag. Leiebiler av typen Volkswagen T-Cross i Budapest koster i gjennomsnitt 249 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 154 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Budapest

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Budapest
Økonomi182 kr/dag
Kompakt260 kr/dag
Medium595 kr/dag
Standard835 kr/dag
Minibuss1 088 kr/dag
Kompakt SUV313 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn335 kr/dag
Medium SUV423 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Budapest

Med en egen bil i Budapest har du fleksibiliteten til å utforske både byen og nærområdene på egen hånd. Her er finner du både store og små selskaper for billeie, som har alle mulige typer biler. Enten du ønsker en liten, enkel og kompakt bil eller en større SUV, vil du helt sikkert finne den bilen som passer perfekt til ditt bruk. Velg å betale når du bestiller eller når du henter bilen, og dra nytte av fordeler som gratis kansellering inntil 24 timer i forveien, fair drivstoffvilkår, fri kjørelengde, kollisjonskadeforsikring, tyveriforsikring og ansvarsforsikring inkludert i leieavtalen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Budapest?

Som hovedregel må du ha hatt førerkort i minimum ett år og være minst 21 år før du kan leie bil i Budapest. Imidlertid har noen selskaper for bilutleie visse restriksjoner for yngre sjåfører under 25 år og eldre sjåfører over 70 år. Dette kan for eksempel være en begrensning i hvilken type bil man kan leie, eller ekstra gebyrer.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Motorveiene i Ungarn er generelt i god stand, men noen kan imidlertid være gamle og dårlig vedlikeholdt. Av åtte hovedveier går syv av dem gjennom Budapest, som gjør det enkelt å komme seg inn og ut av byen med en leiebil. Du kan ikke ha noe promille når du kjører i Ungarn, og den maksimale fartsgrensen for motorveier er 120 km/t. Fartsgrensen i urbane strøk er 50 km/t og, mens den på landeveier er 90 km/t. Du finner mange bensinstasjoner langs de ulike veiene, som enten er døgnåpne eller holder åpent fra kl. 06:00-20:00. Dersom du kjører på motorvei M1, M3, M5 eller M7 må du kjøpe et tollmerke som koster mellom 6,50-19 EUR (ca. 65-182 NOK), avhengig av lengden du velger.

Parkering

Du finner gratis parkeringsplasser i tilknytning til de fleste største turistområdene. Du kan parkere på høyre siden av veien på tofeltsveier, og på begge sider av veien på veier med ett felt.

Utfluktsmål i og rundt Budapest

Med en leiebil i Budapest har du muligheten til å utforske både byen og de nærliggende områdene, men også reise på dagsturer til andre ungarske eller europeiske byer. Selve Budapest er et populært reisemål og en vakker by å feriere i, med mange historiske og storslåtte severdigheter å tilby sine besøkende. Blant annet bør du se byens mest kjente bygning, parlamentet i Budapest, og deretter Helteplassen, som ligger i enden av Andrássy út. Dra også til et av de viktigste kirkebyggene i landet, Szent István Basilikaen, og besøk det store matmarkedet i enden av gågaten Váci utca. En tur til Budapest er heller ikke komplett uten å ha sett et av byens mest kjente landemerker, kjedebroen fra 1849.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er helt essensielt å ha de riktige forsikringene på plass når du skal leie bil i utlandet. Mange av de viktigste forsikringene er ofte inkludert i leieavtalen, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring, mens forsikringer som utvidet kasko, som dekker skade på glass og hjul, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring må kjøpes utenom dersom du ønsker det.

Kan man bruke det norske førerkortet i Budapest, eller må man ha et internasjonalt?

Som hovedregel kan du bruke vanlig, rosa førerkort utstedt i Norge når du skal leie bil i Budapest. For å være på den sikre siden kan det imidlertid være lurt å skaffe seg internasjonalt førerkort, som er påkrevd i flere av nabolandene.

Hvor i Budapest kan man hente og levere leiebilen?

Du finner flere ulike bilutleieselskaper spredt utover i Budapest, og det er enkelt å finne et sted hvor du kan hente og levere leiebilen. Dersom du ankommer byen med fly, kan du også hente og levere leiebilen din på Budapest Liszt Ferenc internasjonale lufthavn.


Tilbud på Budapest bilutleie

Finn leiebil i Budapest som passer for deg

Liten biler

145 kr - 468 kr

Alle biltyper

163 kr - 720 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Budapest, Ungarn er 282 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Budapest, Ungarn er i mars. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 145 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 25 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Budapest. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Budapest kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Budapest liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Budapest, Ungarn er 452 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Budapest, Ungarn er i februar. Prisen er 26 % lavere enn resten av året med bare 336 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 17 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Budapest. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Budapest kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Budapest mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Budapest, Ungarn er 295 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Budapest, Ungarn er i mars. Prisen er 64 % lavere enn resten av året med bare 108 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Budapest. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Budapest kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Budapest SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

182 kr/dag

18 apr.–20 apr.
Toyota Yaris
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

198 kr/dag

19 apr.–21 apr.
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

260 kr/dag

19 apr.–21 apr.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Budapest

Alle større selskaper som leier ut biler i Budapest

BUCHBINDER

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

6,0

Value

10,0

GREEN MOTION

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,5

Hentes/Leveres

7,5

Value

8,0

Hertz

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,2

Value

7,2

Europcar

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,0

Value

6,0

Enterprise Rent-A-Car

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

8,9

Gjennomsnittlig

6,9

Hentes/Leveres

5,9

Value

6,9

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,0

Sixt

9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

6,4

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,0

Avis

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

Informasjon om leiebiler i Budapest

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Budapest

Mest populære selskap

CarWiz

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste leiebil

196 kr

Mest populære modell

Volkswagen Polo
Det mest populære bilutleiefirmaet i Budapest funnet på momondo denne måneden er CarWiz. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Klass Wagen og Alamo
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Budapest de siste 72 timene: Economy, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Budapest er 196 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 263 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Budapest de siste 7 dagene er Volkswagen Polo. Våre brukere foretrekker også Class Standard SUV som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Budapest

Nedenfor er de mest populære hotellene i Budapest
Intercontinental Budapest, An IHG Hotel

Intercontinental Budapest, An IHG Hotel

Apaczai Csere Janos 12-14, Budapest, Hungary

0,5 km fra sentrum

Radisson Blu Beke Hotel, Budapest

Radisson Blu Beke Hotel, Budapest

Terez Krt 43, Budapest, Hungary

1,2 km fra sentrum

Áurea Ana Palace by Eurostars Hotel Company

Áurea Ana Palace by Eurostars Hotel Company

Akadémia Utca 15-17, Budapest, Hungary

0,9 km fra sentrum

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Erzsébet Tér 7-8, Budapest, Hungary

0,2 km fra sentrum

Hilton Budapest

Hilton Budapest

Hess A Ter 1-3, Budapest, Hungary

1,7 km fra sentrum

Danubius Hotel Arena

Danubius Hotel Arena

Ifjusag Utja 1-3, Budapest, Hungary

3,7 km fra sentrum

Aquaworld Resort Budapest

Aquaworld Resort Budapest

16 Ives Street, Budapest, Hungary

12,3 km fra sentrum

Corinthia Budapest

Corinthia Budapest

Erzsebet Krt 43-49, Budapest, Hungary

1,0 km fra sentrum

Hotel Mediterran

Hotel Mediterran

Budaorsi Ut 20/A, Budapest, Hungary

2,6 km fra sentrum

Danubius Hotel Astoria City Center

Danubius Hotel Astoria City Center

Kossuth Lajos Utca 19-21, Budapest, Hungary

0,5 km fra sentrum

ibis Styles Budapest Airport

ibis Styles Budapest Airport

Vecses 1185, Budapest, Hungary

17,1 km fra sentrum

Benczur Hotel

Benczur Hotel

Benczur str.35, Budapest, Hungary

2,2 km fra sentrum

Danubius Hotel Helia

Danubius Hotel Helia

Karpat U. 62-64, Budapest, Hungary

3,1 km fra sentrum

Anantara New York Palace Budapest

Anantara New York Palace Budapest

Erzsebet Korut 9-11, Budapest, Hungary

1,2 km fra sentrum

D50 Hotel

D50 Hotel

50 Damjanich u., Budapest, Hungary

2,3 km fra sentrum

easyHotel Budapest Oktogon

easyHotel Budapest Oktogon

Eotvos Utca 25/a, Budapest, Hungary

1,2 km fra sentrum

Bohem Art Hotel

Bohem Art Hotel

Molnar u 35, Budapest, Hungary

1,0 km fra sentrum

Eurostars Ambassador

Eurostars Ambassador

Eötvös U. 12, Budapest, Hungary

1,1 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Budapest - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Budapest, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Budapest, Ungarn?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Budapest. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Budapest tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Budapest i april?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Budapest i april. Budapest har i gjennomsnitt 70 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 15 °C i april. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Budapest vil koste deg i gjennomsnitt 387 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Budapest, Ungarn?

Når du bestiller en leiebil i Budapest, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Budapest er henholdsvis 90 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Budapest du befinner deg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Opel Vivaro i Budapest?

Hvordan er været i Budapest, Ungarn i mars?

I mars har Budapest vanligvis en nedbørsmengde på 40 mm og en gjennomsnittstemperatur på 6 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Budapest ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i Budapest representativt for resten av Budapest?

Klimaet i Budapest i mars innebærer vanligvis temperaturer på 6 °C og en forventet nedbørsmengde på 40 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Budapest til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Budapest fra biler sist?

Priser for Budapest fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Budapest fra biler?

Fra og med mars 2024, er det 97 tilbydere å velge mellom fra Budapest biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Budapest?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Budapest. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Budapest?

For å leie en bil i Budapest må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Budapest?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Budapest er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Budapest?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Budapest ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Budapest med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Budapest.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Budapest på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Budapest.

Finner jeg utleiebiler i Budapest som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Budapest.

Kan jeg søke etter leiebiler i Budapest med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Budapest på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Budapest på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Budapest


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ti. 26.3.
12:00
ti. 2.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post