Leiebil Budapest, Ungarn - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Budapest, Ungarn? Start søket her

Budapest, Ungarn
18. apr. — 25. apr.
Samme leveringssted
Budapest, Ungarn
sø. 18.4.
middag
sø. 25.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Budapest

Alle større selskaper som leier ut biler i Budapest, Ungarn
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 9.3

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.1

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.8

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.8

Poengsummen er basert på 5 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Bra 6.9

Poengsummen er basert på 16 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.6

Poengsummen er basert på 1 vurdering


Informasjon om reisen din til Budapest

Med en egen bil i Budapest har du fleksibiliteten til å utforske både byen og nærområdene på egen hånd. Her er finner du både store og små selskaper for billeie, som har alle mulige typer biler. Enten du ønsker en liten, enkel og kompakt bil eller en større SUV, vil du helt sikkert finne den bilen som passer perfekt til ditt bruk. Velg å betale når du bestiller eller når du henter bilen, og dra nytte av fordeler som gratis kansellering inntil 24 timer i forveien, fair drivstoffvilkår, fri kjørelengde, kollisjonskadeforsikring, tyveriforsikring og ansvarsforsikring inkludert i leieavtalen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Budapest?

Som hovedregel må du ha hatt førerkort i minimum ett år og være minst 21 år før du kan leie bil i Budapest. Imidlertid har noen selskaper for bilutleie visse restriksjoner for yngre sjåfører under 25 år og eldre sjåfører over 70 år. Dette kan for eksempel være en begrensning i hvilken type bil man kan leie, eller ekstra gebyrer.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Motorveiene i Ungarn er generelt i god stand, men noen kan imidlertid være gamle og dårlig vedlikeholdt. Av åtte hovedveier går syv av dem gjennom Budapest, som gjør det enkelt å komme seg inn og ut av byen med en leiebil. Du kan ikke ha noe promille når du kjører i Ungarn, og den maksimale fartsgrensen for motorveier er 120 km/t. Fartsgrensen i urbane strøk er 50 km/t og, mens den på landeveier er 90 km/t. Du finner mange bensinstasjoner langs de ulike veiene, som enten er døgnåpne eller holder åpent fra kl. 06:00-20:00. Dersom du kjører på motorvei M1, M3, M5 eller M7 må du kjøpe et tollmerke som koster mellom 6,50-19 EUR (ca. 65-182 NOK), avhengig av lengden du velger.

Parkering

Du finner gratis parkeringsplasser i tilknytning til de fleste største turistområdene. Du kan parkere på høyre siden av veien på tofeltsveier, og på begge sider av veien på veier med ett felt.

Utfluktsmål i og rundt Budapest

Med en leiebil i Budapest har du muligheten til å utforske både byen og de nærliggende områdene, men også reise på dagsturer til andre ungarske eller europeiske byer. Selve Budapest er et populært reisemål og en vakker by å feriere i, med mange historiske og storslåtte severdigheter å tilby sine besøkende. Blant annet bør du se byens mest kjente bygning, parlamentet i Budapest, og deretter Helteplassen, som ligger i enden av Andrássy út. Dra også til et av de viktigste kirkebyggene i landet, Szent István Basilikaen, og besøk det store matmarkedet i enden av gågaten Váci utca. En tur til Budapest er heller ikke komplett uten å ha sett et av byens mest kjente landemerker, kjedebroen fra 1849.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er helt essensielt å ha de riktige forsikringene på plass når du skal leie bil i utlandet. Mange av de viktigste forsikringene er ofte inkludert i leieavtalen, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring, mens forsikringer som utvidet kasko, som dekker skade på glass og hjul, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring må kjøpes utenom dersom du ønsker det.

Kan man bruke det norske førerkortet i Budapest, eller må man ha et internasjonalt?

Som hovedregel kan du bruke vanlig, rosa førerkort utstedt i Norge når du skal leie bil i Budapest. For å være på den sikre siden kan det imidlertid være lurt å skaffe seg internasjonalt førerkort, som er påkrevd i flere av nabolandene.

Hvor i Budapest kan man hente og levere leiebilen?

Du finner flere ulike bilutleieselskaper spredt utover i Budapest, og det er enkelt å finne et sted hvor du kan hente og levere leiebilen. Dersom du ankommer byen med fly, kan du også hente og levere leiebilen din på Budapest Liszt Ferenc internasjonale lufthavn. (Informasjon kontrollert: 27/05/2019).


Avstand fra Budapest, Ungarn til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Budapest Liszt Ferenc internasjonale flyplass

Leiebiler i Budapest

68 brukere har sett etter leiebiler i Budapest med momondo i april.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Budapest for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Budapest har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Enterprise, Sixt og Budget. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Budapest. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Budapest, Ungarn i mai?

For mai i Budapest er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 158 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 89 kr. For leiebil i en uke er Budapest priser i mai gjennomsnittlig 135 kr med de beste tilbudene fra 135 kr.

Hvilket leiebilselskap i Budapest har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Budapest er Klass Wagen med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 224 kr fra utleiested i Budapest. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Klass Wagen i Budapest med en pris på 91 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Budapest, Ungarn?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Budapest. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Budapest tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Budapest i mai?

I mai ligger temperaturene i Budapest på ca. 18 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 60 mm i løpet av mai i Budapest kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Budapest vil koste deg i gjennomsnitt 1 029 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Budapest har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Budapest, Ungarn med totalt 3 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 1 033 kr/dag når de leier en bil hos Hertz i Budapest, Ungarn.

Hva er fartsgrensen i Budapest, Ungarn?

Når du bestiller en leiebil i Budapest, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Budapest er henholdsvis 90 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Budapest du befinner deg.

Hvordan er været i Budapest, Ungarn i april?

I april har Budapest vanligvis en nedbørsmengde på 40 mm og en gjennomsnittstemperatur på 10 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Budapest ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Været i Budapest i løpet av april vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Budapest. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Budapest, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Hyundai i10 og Jeep Wrangler.

Er været i Budapest representativt for resten av Budapest?

Klimaet i Budapest i april innebærer vanligvis temperaturer på 10 °C og en forventet nedbørsmengde på 40 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Budapest til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler i andre byer i Ungarn


Leiebiler på flyplasser i Budapest

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Budapest

Finn hotell og fly til Budapest