Finn billig fly til Ukraina

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 20.6.
sø. 27.6.

De billigste flyvningene til byer i Ukraina

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Ukraina fra Norge
Kyiv
Kyiv

Nyttig informasjon om flyvningen din til Ukraina

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Ukraina
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Ukraina?

    Ifølge momondo-brukerne er det Kyiv som er den mest populære byen i Ukraina, og den besøkes 677 % oftere enn andre byer i Ukraina. Odesa og Lviv er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Ukraina?

    De billigste flyvningene til Ukraina som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 196 kr med Ryanair, 248 kr med Ukraine International Airlines og 321 kr med LOT.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Ukraina

Finn flyvninger til disse populære byene i Ukraina fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Ukraina

Disse rutene har de billigste flyvningene til Ukraina som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloKyiv558 kr
OsloLviv1 007 kr
BergenKyiv1 814 kr
TrondheimLviv2 322 kr
TrondheimOdesa2 372 kr
OsloKharkiv2 397 kr
StavangerOdesa2 821 kr
ÅlesundOdesa3 321 kr
TromsøOdesa3 329 kr
NarvikKyiv3 471 kr

Fly til Ukraina

Ukraina ligger øst i Europa ved Svartehavet. Landet grenser til blant annet Hviterussland, Romania, Moldova og Russland. Dette er faktisk Europas nest største land, og hovedstaden er byen Kiev. På grunn av landets størrelse er det store forskjeller mellom været i vest og sør, nord og øst. Det er subtropisk klima i sør og her er det også milde vintre. I øst og nord er det derimot mer temperert og i tillegg kjøligere vintre. Ukraina er delt inn i 24 ulike provinser, i tillegg til Kiev og Krimhalvøya. Under en reise til Ukraina kan du oppleve et variert landskap, fra Dnieper, den lange elven som deler landet i to, til høye fjell i vest og skog og sletter i øst. Leter du etter fly med hotell, er det flest hoteller i Yalta på Krimhalvøya, havnebyen Odessa og hovedstaden Kiev. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser på nett. Det er høysesong i hovedstaden Kiev om sommeren, fra juni-august. Vil du reise i denne perioden er det lurt å bestille i god tid, ettersom hoteller kan bli fullbooket. Om vinteren, i desember-mars kan det være svært kaldt og flere attraksjoner holder stengt.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Ukraina?

Det er en rekke muligheter for å fly til Ukraina, og flere flyplasser å reise til. Den mest kjente flyplassen er nok i Kiev, men du kan også fly til Ukrainas andre flyplasser slik som i Lviv, Odessa, Dnipro eller Kharkiv. Odessa er mest populær om du vil til kysten ved Svartehavet, mens mange drar på storbyturer til hovedstaden Kiev. Det er ingen direkteflyvninger fra Norge til Ukraina. Du kan fly fra Oslo/Gardermoen til Kiev med blant annet Air Baltic, SAS, LOT og Lufthansa med en mellomlanding.

Når er det best å reise til Ukraina?

Ukraina har variert vær og klimaet kan ligne på Norge sitt, med kalde vintre og milde somre. Det er best å reise til Ukraina i periodene utenom vinteren. Vinteren varer normalt sett fra desember-mars, og da kan det være ganske kjølig. I tillegg er det mange av de vanlige attraksjonene man gjerne vil se som kan være stengt i denne perioden. Sommeren derimot, som varer fra juni-august er ofte varm og solfylt. Men da er det også veldig populært å besøke for eksempel Kiev. Et tips er å bestille hotellopphold i god tid om du vil reise i høysesongen, fordi det blir fort fullt. Med tanke på at høysesongen kommer med mange turister, og som regel noe høyere priser for hotell og fly, er det anbefalt å reise om våren og høsten. Da er det behagelige temperaturer og det er mindre mennesker, noe som betyr kortere køer på ulike attraksjoner. Våren varer fra mars-mai og da er det mildt og deilig i været. I tillegg er det verdt å ta turen om høsten, i september-november, fordi temperaturene holder seg behagelige utover høsten også. Da er det lettere å få plass på det hotellet du aller helst vil bo på.

Hvor lang tid tar det å fly til Ukraina?

Skal du fly til Ukraina fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 4 timer og 20 minutter. Da kan du forvente en mellomlanding ved for eksempel Stockholm/Arlanda. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 7 timer og 15 minutter med mellomlanding. Fra Stavanger/Sola tar flyvningen fra omtrent 5 timer og 55 minutter, også med mellomlanding på veien. Flytiden avhenger av hvor mange mellomlandinger du har, og hvor lange disse er.

Kan man reise til Ukraina uten pass eller visum?

Når du skal reise til Ukraina for å reise på ferietur trenger du ikke visum. Du må ha med deg et gyldig pass, som ofte må vises ved påstigning på fly og i tillegg ved innsjekking på hoteller. Det er ofte lurt å ha med seg en kopi av passet sitt på reise.


Internasjonale flyreiser til Ukraina

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Kyiv
Raskeste flytid2t 45m
Billigst pris558 kr
Flyvninger fra Oslo til Lviv
Raskeste flytid18t 20m
Billigst pris1 007 kr
Flyvninger fra Trondheim til Lviv
Raskeste flytid28t 20m
Billigst pris2 322 kr
Flyvninger fra Trondheim til Odesa
Raskeste flytid23t 35m
Billigst pris2 372 kr
Flyvninger fra Oslo til Kharkiv
Raskeste flytid20t 45m
Billigst pris2 397 kr
Flyvninger fra Stavanger til Odesa
Raskeste flytid32t 45m
Billigst pris2 821 kr
Flyvninger fra Ålesund til Odesa
Raskeste flytid16t 55m
Billigst pris3 321 kr
Flyvninger fra Tromsø til Odesa
Raskeste flytid29t 45m
Billigst pris3 329 kr
Flyvninger fra Narvik til Kyiv
Raskeste flytid12t 15m
Billigst pris3 471 kr
Flyvninger fra Stavanger til Chernovtsy
Raskeste flytid11t 05m
Billigst pris3 762 kr
Flyvninger fra Oslo til Odesa
Raskeste flytid5t 30m
Billigst pris3 945 kr

Finn flyvninger til Ukraina

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Ukraina