Finn billig fly til Ukraina

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 24.5.
ti. 31.5.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til byer i Ukraina

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Ukraina fra Norge
Kyiv
Kyiv

Nyttig informasjon om flyvningen din til Ukraina

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Ukraina

De billigste flyvningene til Ukraina som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 230 kr med Ryanair, 266 kr med Pegasus Airlines og 291 kr med Ukraine International Airlines.

Flytiden fra Norge til Ukraina varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Kyiv Boryspil Intl (en av de mest populære rutene), tar det 5t 40m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Ukraina er fra Bergen Flesland til Kyiv Boryspil Intl, som tar omtrent 9t 30m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Du kan regne med å måtte betale 3 311 kr i snitt for en flybillett til Ukraina. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 351 kr til Ukraina, som er det laveste vi har sett den siste uken. 13 720 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til Ukraina, mens alt rundt 2 929 kr og under er rimelig for denne strekningen.Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Ukraina? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Ukraina

Finn flyvninger til disse populære byene i Ukraina fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Ukraina

Disse rutene har de billigste flyvningene til Ukraina som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloLviv5t 45m625 kr
StavangerOdesa18t 45m1 181 kr
OsloOdesa21t 40m1 991 kr
BergenKyiv9t 30m2 040 kr
OsloKharkiv29t 50m2 323 kr
TromsøOdesa11t 25m2 782 kr
ÅlesundOdesa33t 10m2 830 kr
StavangerChernovtsy11t 05m4 412 kr
NarvikKyiv32t 50m4 802 kr
TrondheimLviv31t 05m5 690 kr
TrondheimOdesa22t 20m7 037 kr
OsloKyiv5t 40m7 398 kr

De beste tingene å se og gjøre i Ukraina

Det er en rekke muligheter for å fly til Ukraina, og flere flyplasser å reise til. Den mest kjente flyplassen er nok i Kiev, men du kan også fly til Ukrainas andre flyplasser slik som i Lviv, Odessa, Dnipro eller Kharkiv. Odessa er mest populær om du vil til kysten ved Svartehavet, mens mange drar på storbyturer til hovedstaden Kiev. Det er ingen direkteflyvninger fra Norge til Ukraina. Du kan fly fra Oslo/Gardermoen til Kiev med blant annet Air Baltic, SAS, LOT og Lufthansa med en mellomlanding.

Ukraina har variert vær og klimaet kan ligne på Norge sitt, med kalde vintre og milde somre. Det er best å reise til Ukraina i periodene utenom vinteren. Vinteren varer normalt sett fra desember-mars, og da kan det være ganske kjølig. I tillegg er det mange av de vanlige attraksjonene man gjerne vil se som kan være stengt i denne perioden. Sommeren derimot, som varer fra juni-august er ofte varm og solfylt. Men da er det også veldig populært å besøke for eksempel Kiev. Et tips er å bestille hotellopphold i god tid om du vil reise i høysesongen, fordi det blir fort fullt. Med tanke på at høysesongen kommer med mange turister, og som regel noe høyere priser for hotell og fly, er det anbefalt å reise om våren og høsten. Da er det behagelige temperaturer og det er mindre mennesker, noe som betyr kortere køer på ulike attraksjoner. Våren varer fra mars-mai og da er det mildt og deilig i været. I tillegg er det verdt å ta turen om høsten, i september-november, fordi temperaturene holder seg behagelige utover høsten også. Da er det lettere å få plass på det hotellet du aller helst vil bo på.

Skal du fly til Ukraina fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 4 timer og 20 minutter. Da kan du forvente en mellomlanding ved for eksempel Stockholm/Arlanda. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 7 timer og 15 minutter med mellomlanding. Fra Stavanger/Sola tar flyvningen fra omtrent 5 timer og 55 minutter, også med mellomlanding på veien. Flytiden avhenger av hvor mange mellomlandinger du har, og hvor lange disse er.

Når du skal reise til Ukraina for å reise på ferietur trenger du ikke visum. Du må ha med deg et gyldig pass, som ofte må vises ved påstigning på fly og i tillegg ved innsjekking på hoteller. Det er ofte lurt å ha med seg en kopi av passet sitt på reise.


Internasjonale flyreiser til Ukraina

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Lviv
Raskeste flytid5t 45m
Billigst pris625 kr
Flyvninger fra Oslo til Kharkiv
Raskeste flytid29t 50m
Billigst pris2 323 kr
Flyvninger fra Stavanger til Odesa
Raskeste flytid18t 45m
Billigst pris1 181 kr
Flyvninger fra Trondheim til Lviv
Raskeste flytid31t 05m
Billigst pris5 690 kr
Flyvninger fra Tromsø til Odesa
Raskeste flytid11t 25m
Billigst pris2 782 kr
Flyvninger fra Oslo til Odesa
Raskeste flytid21t 40m
Billigst pris1 991 kr
Flyvninger fra Ålesund til Odesa
Raskeste flytid33t 10m
Billigst pris2 830 kr
Flyvninger fra Trondheim til Odesa
Raskeste flytid22t 20m
Billigst pris7 037 kr

Start planleggingen av reisen til Ukraina


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Ukraina.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Ukraina med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Ukraina.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Ukraina, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Ukraina og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.