Leiebiler i Flekkefjord, Vest-Agder

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Flekkefjord, Vest-Agder? Start søket her!

Flekkefjord, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Flekkefjord, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Flekkefjord

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Flekkefjord

Hvilket leiebilselskap er billigst i Flekkefjord?

De billigste leiebilene i Flekkefjord finner man som regel hos Sixt. Ved bestilling med Sixt, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 560 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Flekkefjord er 581 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Flekkefjord

Du kan velge mellom mange rimelige selskap og gode tilbud når du bestiller leiebil i Flekkefjord på nett, blant annet fri kilometer og nødvendige forsikringer. Du finner for eksempel både Avis og Hertz på momondo. Du får et enda større utvalg om du henter leiebilen på Kristiansand Lufthavn Kjevik og kjører til Flekkefjord. Det kan være ganske billig å leie bil en dag, særlig om du ikke har noe imot å leie en liten personbil. I så fall begynner prisen på ca. 1 100 NOK og opp. Prisen øker jo større og mer moderne bil du ønsker. Prisen på en mellomstor bil med automatgir og klimaanlegget begynner som regel på ca. 3 000 NOK.

Aldersgrensen for billeie kan variere fra selskap til selskap, og det er viktig at du leser betingelsene nøye når du skal leie bil i Flekkefjord. Det er vanlig at unge sjåfører under 25 år må betale et ekstra gebyr for å få leie bil, og ofte kan de heller ikke få kjøpe superforsikringer. De aller fleste bilutleierne krever imidlertid at du har hatt lappen i 12 måneder, uansett hvor gammel du er. Det kan være innført ytterligere aldersgrenser for visse bilkategorier. Du må angi fødselsdato under bestilling for å få full oversikt over priser og hva du kan leie.

Det finnes både offentlige og kommunale parkeringsmuligheter i Flekkefjord. Det private parkeringshuset ligger i Brogaten, og det er både praktisk og trygt å la bilen stå igjen her. Elbiler kan parkere kostnadsfritt på offentlige parkeringsplasser som er merket med en hvit P, men du må være obs på tidsbegrensningene. Det er lademuligheter for elbil ved Amfi. Det bør også nevnes at det er soneparkering i store deler av sentrum. Noen steder er det mulig å betale på P-automat. Vi anbefaler derfor at du leser skiltene nøye før du forlater kjøretøyet ditt. Det er også verdt å undersøke om du kan parkere gratis ved hotellet ditt, ettersom sentrum er kompakt nok til at du kan komme deg rundt til fots.

Det finnes mye spennende å oppleve i Flekkefjord for både store og små, og du kommer deg enkelt rundt ved hjelp av en leiebil. Du kan dra på fottur til de fascinerende jettegrytene som ligger i Brufjellulene, dra på skinnesykling på Flekkefjordsbanen og dra på shopping i de trivelige gatene i sentrum. Det anbefales å kjøre til Hildra for å besøke gamle ruiner fra andre verdenskrig og nyte en fantastisk utsikt fra Hågåsen. Turen setter garantert fantasien i gang hos både store og små. Kristiansand Dyrepark er heller ikke så langt unna når du har en leiebil til disposisjon. Du kommer deg raskt frem på motorveien og kan tilbringe dagen med løvene, sjiraffene og Kaptein Sabeltann.


0

Leiebilselskaper i Flekkefjord

Alle større selskaper som leier ut biler i Flekkefjord, Vest-Agder

Sixt

4 utleiesteder

Avis

3 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Hertz

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Flekkefjord

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Flekkefjord

Populære biltyper

Compact, Wagon, Economy

Billigste leiebil

560 kr
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Flekkefjord de siste 72 timene: Compact, Wagon, Economy.
Den laveste prisen for en leiebil i Flekkefjord er 560 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 581 kr/dag.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Flekkefjord

Nedenfor er de mest populære hotellene i Flekkefjord

Kjøre med en leiebil i Flekkefjord - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Flekkefjord, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i Flekkefjord er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Flekkefjord er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

De som ønsker å leie bil i Flekkefjord for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Vest-Agder i løpet av juni vanligvis har temperaturer på 13 °C med en forventet nedbørsmengde på 77 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Flekkefjord

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Flekkefjord

Start planleggingen av reisen til Flekkefjord


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Flekkefjord med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Flekkefjord. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.