Leiebil Flekkefjord, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Flekkefjord, Norge? Start søket her

Flekkefjord, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Flekkefjord, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Flekkefjord

Du kan velge mellom mange rimelige selskap og gode tilbud når du bestiller leiebil i Flekkefjord på nett, blant annet fri kilometer og nødvendige forsikringer. Du finner for eksempel både Avis og Hertz på momondo. Du får et enda større utvalg om du henter leiebilen på Kristiansand Lufthavn Kjevik og kjører til Flekkefjord. Det kan være ganske billig å leie bil en dag, særlig om du ikke har noe imot å leie en liten personbil. I så fall begynner prisen på ca. 1 100 NOK og opp. Prisen øker jo større og mer moderne bil du ønsker. Prisen på en mellomstor bil med automatgir og klimaanlegget begynner som regel på ca. 3 000 NOK.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Flekkefjord?

Aldersgrensen for billeie kan variere fra selskap til selskap, og det er viktig at du leser betingelsene nøye når du skal leie bil i Flekkefjord. Det er vanlig at unge sjåfører under 25 år må betale et ekstra gebyr for å få leie bil, og ofte kan de heller ikke få kjøpe superforsikringer. De aller fleste bilutleierne krever imidlertid at du har hatt lappen i 12 måneder, uansett hvor gammel du er. Det kan være innført ytterligere aldersgrenser for visse bilkategorier. Du må angi fødselsdato under bestilling for å få full oversikt over priser og hva du kan leie.

Parkering

Det finnes både offentlige og kommunale parkeringsmuligheter i Flekkefjord. Det private parkeringshuset ligger i Brogaten, og det er både praktisk og trygt å la bilen stå igjen her. Elbiler kan parkere kostnadsfritt på offentlige parkeringsplasser som er merket med en hvit P, men du må være obs på tidsbegrensningene. Det er lademuligheter for elbil ved Amfi. Det bør også nevnes at det er soneparkering i store deler av sentrum. Noen steder er det mulig å betale på P-automat. Vi anbefaler derfor at du leser skiltene nøye før du forlater kjøretøyet ditt. Det er også verdt å undersøke om du kan parkere gratis ved hotellet ditt, ettersom sentrum er kompakt nok til at du kan komme deg rundt til fots.

Utfluktsmål i og rundt Flekkefjord

Det finnes mye spennende å oppleve i Flekkefjord for både store og små, og du kommer deg enkelt rundt ved hjelp av en leiebil. Du kan dra på fottur til de fascinerende jettegrytene som ligger i Brufjellulene, dra på skinnesykling på Flekkefjordsbanen og dra på shopping i de trivelige gatene i sentrum. Det anbefales å kjøre til Hildra for å besøke gamle ruiner fra andre verdenskrig og nyte en fantastisk utsikt fra Hågåsen. Turen setter garantert fantasien i gang hos både store og små. Kristiansand Dyrepark er heller ikke så langt unna når du har en leiebil til disposisjon. Du kommer deg raskt frem på motorveien og kan tilbringe dagen med løvene, sjiraffene og Kaptein Sabeltann.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er vanlig at de forsikringer som du absolutt må ha er inkludert i prisen når du leier bil i Flekkefjord, særlig ansvarsforsikring som er lovpålagt. Tyveri- og kollisjonsforsikring er som regel også inkludert. Disse selvrisikoforsikringene sørger for at du kun betaler en viss sum om det skulle oppstå et uhell. De dekker imidlertid ikke alt av skader, og noen ganger kan egenandelen være ganske høy. Det er mulig å kjøpe ytterligere forsikringer for dette. Det kan imidlertid være smart å spørre kredittkortselskapet om de fjerner egenandelen om du betaler med kortet ditt. Enkelte selskap tilbyr nemlig dette. Det kan også hende at forsikringsselskapet ditt dekker enkelte uhell.

Hvor i Flekkefjord kan man hente og levere leiebilen?

Det er mulig å hente og levere leiebilen i Flekkefjord sentrum, samt på nærmeste flyplass som er Kristiansand Lufthavn Kjevik. Du kan bestemme ønsket utleiestasjon når du bestiller bilen, og du trenger ikke nødvendigvis benytte deg av samme hente- og leveringssted. Det kan hende at bilutleieren krever ekstra betalt om du bare trenger bilen den ene veien, for eksempel hvis du vil ha leiebilen for å komme deg fra flyplassen og inn til byen. Noen lar deg levere inn igjen bilen utenom åpningstid. Det kan være praktisk hvis du ikke har noe annet valg, men det anbefales alltid å sjekke leiebilen for skader sammen med bilutleieren. (Informasjon kontrollert: 03/06/2019).


Avstand fra Flekkefjord, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Stavanger Sola flyplass

Leiebiler i Flekkefjord

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Flekkefjord for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Avis, Sixt og Hertz er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Flekkefjord. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Flekkefjord som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Flekkefjord, Norge?

Leiebiler i Flekkefjord fra populære selskap som Avis, Sixt og Hertz tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Flekkefjord, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hva er fartsgrensen i Flekkefjord, Norge?

Fartsgrensen i Flekkefjord er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Flekkefjord er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Været i Flekkefjord i løpet av mars vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Flekkefjord.

Er været i Flekkefjord representativt for resten av Vest-Agder?

De som ønsker å leie bil i Flekkefjord for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Vest-Agder i løpet av mars vanligvis har temperaturer på 1 °C med en forventet nedbørsmengde på 96 mm.


Leiebiler på flyplasser i Flekkefjord

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Flekkefjord

Finn hotell og fly til Flekkefjord

  • Få den siste informasjonen om Flekkefjord flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Flekkefjord
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Flekkefjord mest populære nabolag

    Finn hoteller i Flekkefjord