Hoteller i Ukraina

Finn tilbud på 5 098 hoteller i Ukraina

Ukraina
10. des. — 11. des.2
ma. 11.12.
fr. 15.12.
Reiseadvarsel: Sjekk lokale reiseråd før du bestiller.

De beste hotellene i Ukraina

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Ukraina
Pris
kr195
kr1926
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Ukraina

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Ukraina

Pris

293 kr–1 586 kr

BILLIGSTE BY I UKRAINALviv58 % billigereHoteller i Lviv er de billigste i Ukraina med en gjennomsnittspris på kun 293 kr per natt
DYRESTE BY I UKRAINAKyiv56 % dyrereKyiv har de dyreste hotellene i Ukraina med rom med en gjennomsnittspris på 1 586 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I UKRAINAKyiv8 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Kyiv enn noen annen by i Ukraina

Ting å gjøre i Ukraina


Hoteller i populære byer i Ukraina

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Ukraina, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Ukraina

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Ukraina
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
45 %forventet prisnedgang
44 %forventet prisøkning

Pris

322 kr–1 038 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
450 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
23 674 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Ukraina

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Ukraina

Laveste hotellpris

185 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Premier Palace Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

4437
Den rimeligste prisen for et rom i Ukraina funnet siste 7 dager er 185 kr/natten. Denne prisen fås hos Авиатик.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Premier Palace Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Ukraina(8,8/10 rating - basert på 477 anmeldelser).
Det er er 4 437 hoteller i Ukraina i nærheten av Kyiv Zhulhany. Airport Hotel med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Ukraina

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Ukraina

Hvilke byer i Ukraina burde du overnatte i?

Velg by basert på om du er ute etter en storbyferie eller vil nyte strand- og badeliv. Ukraina har det meste. Du kan bo på selveste hotell Ukraina i hjertet av Kiev, eller nyte luksus og spa på Grand Hotell i Lviv. Både Kiev og Lviv er proppfulle av vakre spa-hoteller og noen heter faktisk bare LH Hotel&Spa. Men luksusen ligger også i ærverdige bygninger som Astoria, Rius og Nobilis. Taurus, Citadell Inn og vakre Panorama hotell er også hoteller som får en høy score fra gjestene. I Kiev kan du bo høyt på Hilton Kyiv og Radisson Blu Kyiv City Centre. Skal du nyte strand- og badelivet på Krim-halvøya, kan du bo på klassiske Aleksandria i Yalta eller et av de mange flotte hotellene langs kysten. Her er det også mange flotte spa-hotell der du kan hente tilbake all energien din fra og kanskje få litt ekstra. Det er enkelt å komme seg frem i byene. Kiev har en godt utbygd tunnelbane supplert med trolleybusser, busser og trikk., og i de mindre byene er det like lett å ta benytte seg av apostlenes hester som det er å ta en lokal taxi.

Hvilke attraksjoner er populære i Ukraina?

De fleste turister som besøker Ukraina reiser til Krim-halvøya, de store elvene og byene Kiev og Lviv. Når du besøker Krim-halvøya, kan du nyte herlig sol og badeliv eller gå på gode stier i området rundt Yalta, og kanskje oppleve den fantastiske Uchan-Su-fossen. I tillegg til et bredt turområde, er vinsmaking vanlig i Yalta-området, og de er berømte for sine fremragende viner. I Sevastopol kan du besøke et av landets største akvarier, og i Yalta kan du bli bedre kjent med forfatteren Anton Chekovs liv på museum. Hvis du er du glad i storbyferier, er Kiev et spennende reisemål med eksotiske, vakre praktbygg som kirker med gullspir blandet med russiske minner fra Lenins tid. Et sted som innbyggerne selv gjerne besøker igjen og igjen, er miniatyrmuseet. Her er det mikroversjoner av det meste, og noen så små at du må se på dem gjennom mikroskop. Hjertet av Kiev er derimot torget som heter Maydan Nezalezhnosti. Her finner du blant annet kjøpesenteret Globus, hotellet Ukraina og hovedgaten Khreshchatyk. Torget er pyntet med fontener og statuer, og du kan lett finne et sted å ta en hyggelig mat- eller drikkepause.

Hvilke byer i Ukraina har det beste nattelivet?

Kiev har mye å by på for deg som liker å være våken og aktiv i de sene nattetimer. Her kan du bukte deg til karibiske rytmer på danseklubber eller synge av hjertens lyst på inkluderende karaokebarer. Er du litt roligere anlagt, kan du legge kvelden opp på populære b-hush Rooftop Lounge Bar. Her er det en fantastisk utsikt for deg som gjerne vil bli kjent med byen. Det er et yrende restaurant- og uteliv i de største byene i Ukraina og flere fristende opplevelser. Mange mener at Odessa er den byen som har det aller beste nattelivet. Antageligvis er dette fordi nattelivet sentrerer seg rundt to sentrale gater i sentrum og det er lett å gå fra bar til bar, men her er utvalget ikke så bredt som i for eksempel Kiev. Også Yalta har et hyggelig natteliv sentrert i sentrum og kanskje spesielt i sommersesongen når de fleste turistene inntar byen.

Hvilke byer i Ukraina har mest historie og kunst?

Ukraina er proppfull av viktig historie og spennende kunst. Her er de veldekorerte påskeeggene et populært innslag fra den folkelige brukskunsten. Historisk sett er spesielt tiden mellom 1923 til 1991 litt eksotisk for oss nordmenn, da var Ukraina en del av Sovjetunionen. Men det er også verdt å bli kjent med de vakre katedralene og kirkene fra tiden før kommunismen. Nettopp på grunn av invasjonen fra Russland er rundt 70 prosent av befolkningen på Krim russere, mens rundt 17 prosent er russiske i resten av landet. Dette gjør at mye av kunsten og historien til Ukraina er sammenflettet med Russland. En annen historisk hendelse som fortsatt preger landet, er Tsjernobyl-ulykken i 1986, overgangen fra kommunisme til kapitalisme og den internasjonale finanskrisen i 2008-2009. Ukraina har fostret flere forfattere og komponister, og nåtidens rockeband som Okean Elzy, Make me Famous og Sons of Day er med på å sette landet på verdenskartet for nåtidens kultur.

Når er det billigst å besøke Ukraina?

Reiser til Ukraina i mars vil være det billigste alternativet med gjennomsnittspriser nede i 388 kr per natt. For å spare penger på turen bør du unngå å gjennomføre reisen i juni, da dette i gjennomsnitt er den dyreste måneden.

Hvor i Ukraina velger de fleste å overnatte?

Brukerne våre har en tendens til å besøke Kyiv oftere enn noen annen by når de reiser til Ukraina.

Hvilken by i Ukraina har de dyreste hotellrommene?

Du kan regne med en gjennomsnittspris på 381 kr per natt for et hotellrom i Kyiv. Dette er ca. 22 % dyrere enn alle andre byer i Ukraina.

Hvilken by i Ukraina har de billigste hotellrommene?

Med en pris på kun 90 kr per natt, er prisene på hotellrom i Lviv 54 % lavere enn i andre byer i Ukraina.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Ukraina fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 25 862 tilbydere å velge mellom fra Ukraina hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Ukraina fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Ukraina ble sst oppdatert i dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Ukraina gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Ukraina. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Ukraina?

Du kan finne et flott sted å bo i Ukraina ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Ukraina på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.