Hoteller i Ukraina

Finn tilbud på 22 842 hoteller i Ukraina

Ukraina
2. jul. — 3. jul.2
Ukraina
lø. 2.7.
sø. 3.7.

De beste hotellene i Ukraina

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Ukraina
Pris
kr148
kr2669
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Ukraina

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Ukraina

Pris

309 kr–612 kr

BILLIGSTE BY I UKRAINANikolaev33 % billigereHoteller i Nikolaev er de billigste i Ukraina med en gjennomsnittspris på kun 309 kr per natt
DYRESTE BY I UKRAINAKyiv24 % dyrereKyiv har de dyreste hotellene i Ukraina med rom med en gjennomsnittspris på 612 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I UKRAINAKyiv79 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Kyiv enn noen annen by i Ukraina

Ting å gjøre i Ukraina


Hoteller i populære byer i Ukraina

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Ukraina, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Ukraina

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Ukraina
Lavsesongaprilbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
54 %forventet prisnedgang
56 %forventet prisøkning

Pris

342 kr–1 694 kr

Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
8 960 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
4 174 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Ukraina

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Ukraina

Laveste hotellpris

188 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Premier Palace Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

65

Gjennomsnitt antall netter på opphold

4 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Ukraina funnet siste 7 dager er 188 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel Verhovina, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Premier Palace Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Ukraina(8,7/10 rating - basert på 634 anmeldelser).
Det er er 65 hoteller i Ukraina i nærheten av Kyiv Boryspil Intl. Gettsleep Boryspil med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 4 dager når e bor på i Ukraina. Gjennomsnittprisen for 4 dager i Ukraina siste uken er 2 973 kr.

Informasjon om opphold i Ukraina

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Ukraina

Velg by basert på om du er ute etter en storbyferie eller vil nyte strand- og badeliv. Ukraina har det meste. Du kan bo på selveste hotell Ukraina i hjertet av Kiev, eller nyte luksus og spa på Grand Hotell i Lviv. Både Kiev og Lviv er proppfulle av vakre spa-hoteller og noen heter faktisk bare LH Hotel&Spa. Men luksusen ligger også i ærverdige bygninger som Astoria, Rius og Nobilis. Taurus, Citadell Inn og vakre Panorama hotell er også hoteller som får en høy score fra gjestene. I Kiev kan du bo høyt på Hilton Kyiv og Radisson Blu Kyiv City Centre. Skal du nyte strand- og badelivet på Krim-halvøya, kan du bo på klassiske Aleksandria i Yalta eller et av de mange flotte hotellene langs kysten. Her er det også mange flotte spa-hotell der du kan hente tilbake all energien din fra og kanskje få litt ekstra. Det er enkelt å komme seg frem i byene. Kiev har en godt utbygd tunnelbane supplert med trolleybusser, busser og trikk., og i de mindre byene er det like lett å ta benytte seg av apostlenes hester som det er å ta en lokal taxi.

De fleste turister som besøker Ukraina reiser til Krim-halvøya, de store elvene og byene Kiev og Lviv. Når du besøker Krim-halvøya, kan du nyte herlig sol og badeliv eller gå på gode stier i området rundt Yalta, og kanskje oppleve den fantastiske Uchan-Su-fossen. I tillegg til et bredt turområde, er vinsmaking vanlig i Yalta-området, og de er berømte for sine fremragende viner. I Sevastopol kan du besøke et av landets største akvarier, og i Yalta kan du bli bedre kjent med forfatteren Anton Chekovs liv på museum. Hvis du er du glad i storbyferier, er Kiev et spennende reisemål med eksotiske, vakre praktbygg som kirker med gullspir blandet med russiske minner fra Lenins tid. Et sted som innbyggerne selv gjerne besøker igjen og igjen, er miniatyrmuseet. Her er det mikroversjoner av det meste, og noen så små at du må se på dem gjennom mikroskop. Hjertet av Kiev er derimot torget som heter Maydan Nezalezhnosti. Her finner du blant annet kjøpesenteret Globus, hotellet Ukraina og hovedgaten Khreshchatyk. Torget er pyntet med fontener og statuer, og du kan lett finne et sted å ta en hyggelig mat- eller drikkepause.

Kiev har mye å by på for deg som liker å være våken og aktiv i de sene nattetimer. Her kan du bukte deg til karibiske rytmer på danseklubber eller synge av hjertens lyst på inkluderende karaokebarer. Er du litt roligere anlagt, kan du legge kvelden opp på populære b-hush Rooftop Lounge Bar. Her er det en fantastisk utsikt for deg som gjerne vil bli kjent med byen. Det er et yrende restaurant- og uteliv i de største byene i Ukraina og flere fristende opplevelser. Mange mener at Odessa er den byen som har det aller beste nattelivet. Antageligvis er dette fordi nattelivet sentrerer seg rundt to sentrale gater i sentrum og det er lett å gå fra bar til bar, men her er utvalget ikke så bredt som i for eksempel Kiev. Også Yalta har et hyggelig natteliv sentrert i sentrum og kanskje spesielt i sommersesongen når de fleste turistene inntar byen.

Ukraina er proppfull av viktig historie og spennende kunst. Her er de veldekorerte påskeeggene et populært innslag fra den folkelige brukskunsten. Historisk sett er spesielt tiden mellom 1923 til 1991 litt eksotisk for oss nordmenn, da var Ukraina en del av Sovjetunionen. Men det er også verdt å bli kjent med de vakre katedralene og kirkene fra tiden før kommunismen. Nettopp på grunn av invasjonen fra Russland er rundt 70 prosent av befolkningen på Krim russere, mens rundt 17 prosent er russiske i resten av landet. Dette gjør at mye av kunsten og historien til Ukraina er sammenflettet med Russland. En annen historisk hendelse som fortsatt preger landet, er Tsjernobyl-ulykken i 1986, overgangen fra kommunisme til kapitalisme og den internasjonale finanskrisen i 2008-2009. Ukraina har fostret flere forfattere og komponister, og nåtidens rockeband som Okean Elzy, Make me Famous og Sons of Day er med på å sette landet på verdenskartet for nåtidens kultur.

Reiser til Ukraina i august vil være det billigste alternativet med gjennomsnittspriser nede i 291 kr per natt. For å spare penger på turen bør du unngå å gjennomføre reisen i mars, da dette i gjennomsnitt er den dyreste måneden.

Brukerne våre har en tendens til å besøke Kyiv oftere enn noen annen by når de reiser til Ukraina.

Du kan regne med en gjennomsnittspris på 410 kr per natt for et hotellrom i Poltava. Dette er ca. 17 % dyrere enn alle andre byer i Ukraina.

Med en pris på kun 60 kr per natt, er prisene på hotellrom i Kharkiv 65 % lavere enn i andre byer i Ukraina.


momondos favoritthoteller i Ukraina

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Ukraina
Park Hotel Fomich

Park Hotel Fomich

Urochysche Vyshnya 13, Bukovel, Ukraine

8,9
791 kr
Riviera House

Riviera House

15, Sahaidachnoho Str., Kyiv, Ukraine

7,3
1 566 kr

Voskhod Hotel

Pushkina St, 14, Sofiivska Borshchahivka, Kyiv, Ukraine

8,4
227 kr
Hotel Alarus Luxe

Hotel Alarus Luxe

Velyka Arnautska 82a, Odesa, Ukraine

9,2
346 kr
Senator Victory Square

Senator Victory Square

Kyiv, Ukraina

8,9
909 kr

Senator City Center

Kyiv, Ukraina

9,2
504 kr
George Hotel

George Hotel

Mickiewicz sq., 1, Lviv, Ukraine

8,6
563 kr

Irishotels

Zhilyanskaya 120b, Kyiv, Ukraine

7,2
158 kr
Dream Hostel Lviv

Dream Hostel Lviv

Krakivska Str., 5, Lviv, Ukraine

9,1
79 kr
Ramada Encore by Wyndham Kyiv

Ramada Encore by Wyndham Kyiv

103 Stolichnoe Shosse, Kyiv, Ukraine

8,9
702 kr
Hyatt Regency Kyiv

Hyatt Regency Kyiv

5, A. Tarasova Street, Kyiv, Ukraine

8,7
2 065 kr
Zirka Hotel

Zirka Hotel

70 Uspenskaya Street, Odesa, Ukraine

6,2
99 kr
Terra Nova Sport & Spa Hotel

Terra Nova Sport & Spa Hotel

Institutskaya Street, 73, Hatne, Kyiv, Ukraine

553 kr
Hotel Complex Verhovina

Hotel Complex Verhovina

Pobedy Av., 135, Kyiv, Ukraine

7,2
208 kr
Boomerang Boutique Hotel

Boomerang Boutique Hotel

Bogdana Hmelnitskogo 2, Odesa, Ukraine

8,4
208 kr
Villa Parlament

Villa Parlament

Urochyshche Gorishkiv, Bukovel, Ukraine

7,6
425 kr

Hotel Florida

Shcherbakivskogo Street 52, Kyiv, Ukraine

8,0
277 kr

Bo i disse byene i Ukraina

Finn gode hotelltilbud i disse populære områdene i Ukraina

Start planleggingen av reisen til Ukraina


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Ukraina. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Du kan finne et flott sted å bo i Ukraina ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.