Leiebil Wien, Østerrike - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Wien, Østerrike? Start søket her

Wien, Østerrike
19. apr. — 26. apr.
Samme leveringssted
Wien, Østerrike
ma. 19.4.
middag
ma. 26.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Wien

Alle større selskaper som leier ut biler i Wien, Østerrike
Byråets vurdering: Fantastisk 8.3

Poengsummen er basert på 79 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.9

Poengsummen er basert på 75 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.8

Poengsummen er basert på 66 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.2

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 8.2

Poengsummen er basert på 21 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 16 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.8

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 11 vurderinger


Informasjon om reisen din til Wien

Den vakre byen Wien i Østerrike er et yndet reisemål blant alle som elsker storbyferier, men visste du at det finnes mange flotte steder du kan dra på dagsutflukter til? Du får full frihet til å utforske når du bestiller en leiebil i Wien på forhånd. Det anbefales å reservere bilen på nett, ettersom du kan sikre deg gode tilbud og rimelige priser på den måten. Du kan for eksempel få gratis avbestilling og fri kilometer. Du kan i tillegg filtrere søket etter ønsket kjøretøy og egenskaper. Du kan for eksempel søke frem elbil, personbiler med automatgir og luksuriøse kjøretøy. Du finner mange billige bilutleiere på momondo, blant annet Avis, Hertz, Budget og Sixt.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Wien?

Du må høre med det enkelte selskapet for billeie om du har behov for å sjekke aldersgrensen. Noen krever at du er minst 21 år, mens andre er fornøyd så lenge du har hatt førerkort i ett år. Du må være obs på at enkelte selskaper krever et gebyr for sjåfører under 25 år, og det kan også være restriksjoner på hvilke typer biler du får lov til å leie.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er viktig å sette seg inn i trafikk- og kjørereglene når du skal leie bil i Wien. Du trenger for eksempel ikke å bruke kjørelys på dagtid, og promillegrensen i Østerrike er 0,5. Det kreves bompenger for å benytte motorveiene. Fartsgrensen er 130 km/t på motorveier i Østerrike, og det anbefales å følge spesielt godt med på skiltene når du kjører i byen, og i sentrum kan fartsgrensen være nede i 30 km/t.

Parkering

Du må følge godt med på skiltene om du skal parkere på gaten i Wien sentrum, ettersom mange steder har ganske strenge tidsbegrensinger. Et bedre alternativ kan være å sette bilen igjen på et av de store og rimelige parkeringshusene i utkanten av byen, og heller bruke offentlig transport inn til sentrum. Det kalles for Park & Ride, og du finner dem blant annet i Erdberg, Spittelau og Liesing. De koster ca. 3-4 EUR (30-40 NOK) per dag.

Utfluktsmål i og rundt Wien

Wiens mest populære severdigheter inkluderer flotte slott som Belvedere og Schönbrunn. St. Peterskirken og Donau-tårnet er også verdt et besøk. I tillegg er det mange steder utenfor byen som fortjener et besøk. Storslagen natur i Alpene, majestetiske slott og eldgamle byer – det finnes nok av grunner til leie bil en dag eller flere under oppholdet i Wien. Du kan for eksempel kjøre til historiske Praha for å besøke Old Royal Palace og St Vitus Basilica, eller du kan reise til eventyraktige Bratislava. Bratislava ligger bare 60 minutter fra Wien, og her kan du beundre flotte palass i gamlebyen, spise lunsj på koselige kafeer og beundre spektakulære slott. Lainzer Wildlife Park er heller ikke langt unna når du har en leiebil til disposisjon. Det anbefales å pakke med en piknik og tilbringe dagen i de naturskjønne omgivelsene.

Hvilke forsikringer trenger man?

Ansvarsforsikring og selvrisikoforsikringer som kollisjons- og tyveriforsikring bør være på plass før du kjører av sted. Disse er som regel inkludert i prisen når du leier bil i Europa. Det økonomiske ansvaret ditt blir redusert til egenandelen, unntatt enkelte skader som for eksempel frontruteskader. Det anbefales å sjekke hvor høy egenandelen er før du vurderer å tegne ekstra forsikringer. Du bør også høre hva forsikringsselskapet ditt kan tilby deg før du tar en avgjørelse.

Kan man bruke det norske førerkortet i Wien, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan helt fint bruke det norske førerkortet når du skal kjøre og leie bil i Wien og resten av Østerrike.

Hvor i Wien kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen på Wien internasjonale lufthavn, samt ved utleiestasjoner i sentrum. Det nøyaktige stedet avhenger av bilutleieren, men mange lar deg velge forskjellige hente- og leveringssteder. Det kan imidlertid være at du må betale ekstra for denne tjenesten. (Informasjon kontrollert: 30/05/2019).


Avstand fra Wien, Østerrike til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Wien Vienna Intl flyplass

Leiebiler i Wien

Så langt i april har det vært 59 søk på momondo for leiebiler i Wien.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Wien for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Enterprise, National og Avis er noen av selskapene i Wien som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Wien. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Wien har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Global Rent A Car de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 245 kr/dag for en leiebil i Wien. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 5 utleiestedene deres i Wien er 139 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Wien, Østerrike?

Leiebiler i Wien fra populære selskap som Enterprise, National og Avis tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Wien, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Wien i mai?

Med gjennomsnittstemperaturer på 19 °C og en nedsbørsmengde på 63 mm, er det beste leiebilalternativet for mai en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Wien er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Wien vil koste deg i gjennomsnitt 417 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Wien har flest utleiesteder?

Sixt er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Wien, Østerrike med totalt 6 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 1 483 kr/dag når de leier en bil hos Sixt i Wien, Østerrike.

Hva er fartsgrensen i Wien, Østerrike?

Hvis du leier et kjøretøy i Wien, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Wien ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Wien, er fartsgrensen 100 km/t.

Hvordan er været i Wien, Østerrike i april?

I løpet av april ligger gjennomsnittstemperaturen i Wien på 12 °C, og forventet nedbørsmengde er 39 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Wien.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Klimaet i Wien i april har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Wien. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Wien, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Fiat 500 og Ford Focus Wagon.

Er været i Wien representativt for resten av Wien?

Reisende som skal kjøre fra Wien på en biltur rundt omkring i Wien eller de omkringliggende områdene i løpet av april, kan forvente seg temperaturer på ca. 12 °C, og ca. 39 mm nedbør.


Leiebiler i andre byer i Østerrike

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Salzburg, Innsbruck og Klagenfurt i Østerrike

Leiebiler på flyplasser i Wien

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Wien

Finn hotell og fly til Wien