Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Wien

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Wien? Start søket her!

Wien, Østerrike
8. Mar — 15. Mar
Wien, Østerrike
Cum 8.3.
12:00
Cum 15.3.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Wien

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Wien

Hvilket leiebilselskap er billigst i Wien?

De billigste leiebilene i Wien finner man som regel hos GREEN MOTION . Ved bestilling med GREEN MOTION , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 97 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Wien er 291 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Wien har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Wien, with 7 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Wien?

Til en gjennomsnittspris på 737 kr/dag (og kun 97 kr/dag), er leiebiler av typen Opel Corsa i Wien den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie BMW X1 i Wien for i gjennomsnitt 1 610 kr/dag (877 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Wien

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Wien
Økonomi192 kr/dag
Kompakt224 kr/dag
Medium438 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn304 kr/dag
Kompakt SUV318 kr/dag
Medium SUV387 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor465 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Wien

Den vakre byen Wien i Østerrike er et yndet reisemål blant alle som elsker storbyferier, men visste du at det finnes mange flotte steder du kan dra på dagsutflukter til? Du får full frihet til å utforske når du bestiller en leiebil i Wien på forhånd. Det anbefales å reservere bilen på nett, ettersom du kan sikre deg gode tilbud og rimelige priser på den måten. Du kan for eksempel få gratis avbestilling og fri kilometer. Du kan i tillegg filtrere søket etter ønsket kjøretøy og egenskaper. Du kan for eksempel søke frem elbil, personbiler med automatgir og luksuriøse kjøretøy. Du finner mange billige bilutleiere på momondo, blant annet Avis, Hertz, Budget og Sixt.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Wien?

Du må høre med det enkelte selskapet for billeie om du har behov for å sjekke aldersgrensen. Noen krever at du er minst 21 år, mens andre er fornøyd så lenge du har hatt førerkort i ett år. Du må være obs på at enkelte selskaper krever et gebyr for sjåfører under 25 år, og det kan også være restriksjoner på hvilke typer biler du får lov til å leie.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er viktig å sette seg inn i trafikk- og kjørereglene når du skal leie bil i Wien. Du trenger for eksempel ikke å bruke kjørelys på dagtid, og promillegrensen i Østerrike er 0,5. Det kreves bompenger for å benytte motorveiene. Fartsgrensen er 130 km/t på motorveier i Østerrike, og det anbefales å følge spesielt godt med på skiltene når du kjører i byen, og i sentrum kan fartsgrensen være nede i 30 km/t.

Parkering

Du må følge godt med på skiltene om du skal parkere på gaten i Wien sentrum, ettersom mange steder har ganske strenge tidsbegrensinger. Et bedre alternativ kan være å sette bilen igjen på et av de store og rimelige parkeringshusene i utkanten av byen, og heller bruke offentlig transport inn til sentrum. Det kalles for Park & Ride, og du finner dem blant annet i Erdberg, Spittelau og Liesing. De koster ca. 3-4 EUR (30-40 NOK) per dag.

Utfluktsmål i og rundt Wien

Wiens mest populære severdigheter inkluderer flotte slott som Belvedere og Schönbrunn. St. Peterskirken og Donau-tårnet er også verdt et besøk. I tillegg er det mange steder utenfor byen som fortjener et besøk. Storslagen natur i Alpene, majestetiske slott og eldgamle byer – det finnes nok av grunner til leie bil en dag eller flere under oppholdet i Wien. Du kan for eksempel kjøre til historiske Praha for å besøke Old Royal Palace og St Vitus Basilica, eller du kan reise til eventyraktige Bratislava. Bratislava ligger bare 60 minutter fra Wien, og her kan du beundre flotte palass i gamlebyen, spise lunsj på koselige kafeer og beundre spektakulære slott. Lainzer Wildlife Park er heller ikke langt unna når du har en leiebil til disposisjon. Det anbefales å pakke med en piknik og tilbringe dagen i de naturskjønne omgivelsene.

Hvilke forsikringer trenger man?

Ansvarsforsikring og selvrisikoforsikringer som kollisjons- og tyveriforsikring bør være på plass før du kjører av sted. Disse er som regel inkludert i prisen når du leier bil i Europa. Det økonomiske ansvaret ditt blir redusert til egenandelen, unntatt enkelte skader som for eksempel frontruteskader. Det anbefales å sjekke hvor høy egenandelen er før du vurderer å tegne ekstra forsikringer. Du bør også høre hva forsikringsselskapet ditt kan tilby deg før du tar en avgjørelse.

Kan man bruke det norske førerkortet i Wien, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan helt fint bruke det norske førerkortet når du skal kjøre og leie bil i Wien og resten av Østerrike.

Hvor i Wien kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen på Wien internasjonale lufthavn, samt ved utleiestasjoner i sentrum. Det nøyaktige stedet avhenger av bilutleieren, men mange lar deg velge forskjellige hente- og leveringssteder. Det kan imidlertid være at du må betale ekstra for denne tjenesten.


Tilbud på Wien bilutleie

Finn leiebil i Wien som passer for deg

Liten cars

146 kr - 1 063 kr

Alle biltyper

149 kr - 1 151 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Wien, Østerrike er 504 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Wien, Østerrike er i januar. Prisen er 72 % lavere enn resten av året med bare 146 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Wien. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Wien kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Wien liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Wien, Østerrike er 717 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Wien, Østerrike er i september. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 323 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Wien. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Wien kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Wien mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Wien, Østerrike er 1 404 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Wien, Østerrike er i april. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 722 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 50 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Wien. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Wien kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Wien, Østerrike er 604 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Wien, Østerrike er i november. Prisen er 76 % lavere enn resten av året med bare 149 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Wien. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Wien kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Wien SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

192 kr/dag

14 Mar–25 Mar
Opel Corsa
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

224 kr/dag

14 Mar–25 Mar
Suzuki Vitara
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

304 kr/dag

14 Mar–25 Mar
Toyota Auris Touring Sports

Leiebilselskaper i Wien

Alle større selskaper som leier ut biler i Wien

Hertz

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

7,8

Hentes/Leveres

7,9

Value

7,9

Avis

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

7,6

Value

7,0

Sixt

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,4

Value

6,5

Thrifty

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,8

Value

6,5

Europcar

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

5,9

Hentes/Leveres

6,2

Value

5,9

Dollar

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

4,8

Value

6,8

Global Rent A Car

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

MEGADRIVE

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,0

Komfort

3,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

3,0

Informasjon om leiebiler i Wien

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Wien

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste leiebil

151 kr

Mest populære modell

Opel Corsa
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Wien de siste 72 timene: Economy, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Wien er 151 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 263 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Wien de siste 7 dagene er Opel Corsa. Våre brukere foretrekker også BMW X1 som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Wien

Attraksjoner i nærheten:

Wiener Messe16,0 km
Prater16,7 km
Konserthus Wien16,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Konserthus Wien151,7 km
Prater154,0 km
Wiener Messe154,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Wiener Messe2,7 km
Konserthus Wien3,0 km
Prater3,2 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Wien

Nedenfor er de mest populære hotellene i Wien
NH Vienna Airport Conference Center

NH Vienna Airport Conference Center

Einfahrtsstrasse 1- 3, Vienna, Vienna, Austria

17,2 km fra sentrum

Leonardo Hotel Vienna

Leonardo Hotel Vienna

Matrosengasse 6-8, Vienna, Vienna, Austria

2,8 km fra sentrum

Prizeotel Vienna-City

Prizeotel Vienna-City

Karl-Popper-Straße 7, Vienna, Vienna, Austria

3,1 km fra sentrum

Hilton Vienna Plaza

Hilton Vienna Plaza

Schottenring 11, Vienna, Vienna, Austria

0,8 km fra sentrum

a&t Holiday Hostel

a&t Holiday Hostel

Leibnizgasse 66, Vienna, Vienna, Austria

4,4 km fra sentrum

Andaz Vienna Am Belvedere - a concept by Hyatt

Andaz Vienna Am Belvedere - a concept by Hyatt

Arsenalstrasse 10, Vienna, Vienna, Austria

2,9 km fra sentrum

Hotel Mercure Wien Westbahnhof

Hotel Mercure Wien Westbahnhof

Felberstrasse 4, Vienna, Vienna, Austria

2,8 km fra sentrum

Grand Ferdinand

Grand Ferdinand

Schubertring 10-12, Vienna, Vienna, Austria

0,9 km fra sentrum

Le Méridien Vienna

Le Méridien Vienna

Robert-Stolz-Platz 1, Vienna, Vienna, Austria

0,8 km fra sentrum

Melia Vienna

Melia Vienna

Donau-City-Straße 7, Vienna, Vienna, Austria

4,0 km fra sentrum

Moxy Vienna Airport

Moxy Vienna Airport

Ausfahrtsstraße 4, Vienna, Vienna, Austria

17,4 km fra sentrum

Best Western Plus Amedia Wien

Best Western Plus Amedia Wien

Landstrasser Hauptstrasse 155, Vienna, Vienna, Austria

2,9 km fra sentrum

Ambassador Hotel

Ambassador Hotel

Kaerntner Strasse 22, Vienna, Vienna, Austria

0,4 km fra sentrum

Vienna Marriott Hotel

Vienna Marriott Hotel

Parkring 12a, Vienna, Vienna, Austria

0,7 km fra sentrum

Grand Hotel Wien

Grand Hotel Wien

Kaerntner Ring 9, Vienna, Vienna, Austria

0,8 km fra sentrum

Intercontinental Vienna, An IHG Hotel

Intercontinental Vienna, An IHG Hotel

Johannesgasse 28, Vienna, Vienna, Austria

1,0 km fra sentrum

Hilton Vienna Waterfront

Hilton Vienna Waterfront

Handelskai 269, Vienna, Vienna, Austria

3,8 km fra sentrum

So/ Vienna

So/ Vienna

Praterstrasse 1, Vienna, Vienna, Austria

0,8 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Wien - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Wien, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Wien, Østerrike i mars?

291 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Wien i mars, og de billigste tilbudene starter på 291 kr. For leie i langhelg var laveste pris 0 kr, med flere alternativer rundt 0 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Wien, Østerrike?

Leiebiler i Wien fra populære selskap som Hertz, Avis og Dollar tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Wien, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Wien i mars?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Wien i mars. Temperaturer på i gjennomsnitt 12 °C og en nedbørsmengde på 39 mm i løpet av mars betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Wien vil koste deg i gjennomsnitt 496 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Wien, Østerrike?

Hvis du leier et kjøretøy i Wien, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Wien ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Wien, er fartsgrensen 100 km/t.

Hvordan er været i Wien, Østerrike i februar?

I løpet av februar ligger gjennomsnittstemperaturen i Wien på 3 °C, og forventet nedbørsmengde er 29 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Wien.

Er været i Wien representativt for resten av Wien?

Reisende som skal kjøre fra Wien på en biltur rundt omkring i Wien eller de omkringliggende områdene i løpet av februar, kan forvente seg temperaturer på ca. 3 °C, og ca. 29 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Wien fra biler sist?

Priser for biler fra Wien ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Wien fra biler?

Fra og med februar 2024, er det 95 tilbydere å velge mellom fra Wien biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Wien?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Wien. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Wien?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Wien. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Wien?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Wien fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Wien?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Wien, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Wien med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Wien eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Wien på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Wien medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Wien som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Wien.

Kan jeg søke etter leiebiler i Wien med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Wien på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Wien på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Wien

Populære leiebiltyper i Wien


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Biler i Wien
Cum 8.3.
12:00
Cum 15.3.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post