Leiebil Reykjavík, Island - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Reykjavík, Island? Start søket her

Reykjavík, Island
13. mai — 20. mai
Samme leveringssted
Reykjavík, Island
to. 13.5.
middag
to. 20.5.
middag
Sjåførens alder:

Når er det billigst å leie bil i Reykjavík?

Alle

211 kr - 1 523 kr

Familie

218 kr - 1 042 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Reykjavík, Island er i november. Prisen er 48% lavere enn resten av året til bare 213 kr per dag. Den dyreste måneden er juli. For deg som behøver plass til hele familien kan vi nevne at større biler med 6 seter eller flere som regel er billigst i februar. Prisen på leiebil i Reykjavík kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Reykjavík

Alle større selskaper som leier ut biler i Reykjavík, Island
7,4
Bra
55 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,2

Henting/levering

7,6

Valuta for pengene

7,0
8,9
Fantastisk
8 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

9,7

Gjennomsnittlig

8,2

Henting/levering

9,5

Valuta for pengene

7,2
7,6
Bra
1 vurdering2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

6,0
7,0
Bra
5 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

7,2

Henting/levering

6,4

Valuta for pengene

7,2
6,1
Bra
3 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

6,6
5,6
Ok
2 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

4,0

Henting/levering

3,0

Valuta for pengene

4,0
4,4
Ok
8 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,0

Komfort

4,2

Gjennomsnittlig

4,5

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

4,5
0,0
Forferdelig
6 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Reykjavík

Hvor gammel må man være for å leie bil i Reykjavik?

Aldersgrense for bilutleie i Reykjavik varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 20 år. For å kjøre minibuss eller med firehjulstrekk er det 23-årsgrense. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad lagt til i forsikringen. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 80- til 90 km/t på fylkesveier og motorveier. Det er promillegrense på 0,05. Du skal alltid ha på billysene, uansett om det er sommer. På grunn av den skjøre naturen på Island er det strengt forbudt å kjøre utenfor offisiell veibane. Det er anbefalt å kjøre sakte dersom det er dårlig vær eller glatt. Dette gjelder spesielt på grusveier eller smalere veier der det er vanskeligere kjøreforhold. Hold lav hastighet for sikkerhets skyld.

Parkering

Med leiebil i Reykjavik er det lurt å være klar over byens parkeringssoner. Det finnes fire parkeringssoner i Reykjavik, og disse ser du på parkeringsskiltene og billettautomatene som står plassert rundt i byen. Hovedsakelig er det dyrere å parkere jo nærmere du kommer Laugavegur, som er hovedhandlegaten og sentrum. Rød sone er dyrest, så kommer blå, deretter grønn og oransje er billigst. Parkering er gratis på søndager i alle soner, og på lørdager også i oransj sone. Du kan betale med kort i billettautomatene, men det er lurt å ha noen mynter på lur fordi det kan være vanskelig å betale med utenlandske kort noen steder. Det finnes også parkeringshus rundt i byen, og disse er som regel åpne fra syv om morgenen til 11 om kvelden. Skulle du få en parkeringsbot kan du betale den i nærmeste bank.

Utfluktsmål i og rundt Reykjavik

Har du leiebil i Reykjavik kan du enkelt komme deg rundt på Island. Reiser du med din kjære og dere vil oppleve noe helt spesielt sammen, kan dere kjøre i 30 minutter ut fra Reykjavik til den Blå Lagune. Denne er åpen hele året og er en lagune i lavafeltet Grindavik. Her kan dere bade i mineralholdig vann i det geotermiske spaet. Dette er en av de mest populære attraksjonene på Island. En annen populær attraksjon er The Golden Circle. Dette er en rundtur på 300 km, sydvest på Island. Under turen besøker dere Gullfoss, Geysir og Thingvellir.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Reykjavik er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Reykjavik, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Reykjavik trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Reykjavik kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Reykjavik. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen Keflavik. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Reykjavík, Island til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Reykjavík Keflavik Intl flyplass

Leiebiler i Reykjavík

Vi har hatt 201 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Reykjavík så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Reykjavík for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, Enterprise og National er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Reykjavík. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Reykjavík, Island i juni?

For leiebil en helg i Reykjavík i juni, var gjennomsnittsprisen 229 kr med billigere tilbud fra 221 kr. For leie i langhelg var laveste pris 167 kr, med flere alternativer rundt 329 kr.

Hvilket leiebilselskap i Reykjavík har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har PROCAR de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 565 kr/dag for en leiebil i Reykjavík. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 2 utleiestedene deres i Reykjavík er 197 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Reykjavík, Island?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Reykjavík ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Reykjavík. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Reykjavík i juni?

Med gjennomsnittstemperaturer på 11 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 50 mm i juni bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Reykjavík. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av juni, og er et populært valg for reisende som skal til Reykjavík. Å leie en Standard i Reykjavík vil koste deg i gjennomsnitt 608 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Reykjavík har flest utleiesteder?

Ice Rental Cars har 2 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 448 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Reykjavík, Island?

Når du bestiller en leiebil i Reykjavík, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Reykjavík er henholdsvis 90 km/t og 90 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Reykjavík du befinner deg.

Hvordan er været i Reykjavík, Island i mai?

I mai har Reykjavík vanligvis en nedbørsmengde på 40 mm og en gjennomsnittstemperatur på 6 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Reykjavík ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Klimaet i Reykjavík i mai har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Reykjavík. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Reykjavík, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Hyundai Accent, Hyundai i10 og Suzuki Jimny.

Er været i Reykjavík representativt for resten av Stór-Reykjavík?

Klimaet i Stór-Reykjavík i mai innebærer vanligvis temperaturer på 6 °C og en forventet nedbørsmengde på 40 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Reykjavík til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler i andre byer i Island

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Keflavík, Akureyri og Isafjordur i Island

Leiebiler på flyplasser i Reykjavík

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Reykjavík

Finn hotell og fly til Reykjavík