Leiebiler i Reykjavík, Island

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Reykjavík, Island? Start søket her

Reykjavík, Island
1. nov. — 8. nov.
Samme leveringssted
Reykjavík, Island
ma. 1.11.
12:00
ma. 8.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Reykjavík, Island bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

235 kr - 706 kr

Alle biltyper

340 kr - 1 212 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Reykjavík i Island, koster 398 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Reykjavík i Island, er i april. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med en pris på kun 235 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 41 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Reykjavík. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Reykjavík kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Reykjavík funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Reykjavík i Island, koster 715 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Reykjavík i Island, er i desember. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med en pris på kun 367 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 7 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Reykjavík. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Reykjavík kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Reykjavík funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Reykjavík i Island, koster 498 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Reykjavík i Island, er i februar. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med en pris på kun 421 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Reykjavík. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Reykjavík kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Reykjavík funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Reykjavík i Island, koster 671 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Reykjavík i Island, er i januar. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med en pris på kun 389 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Reykjavík. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Reykjavík kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Reykjavík funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Varebil i Reykjavík i Island, koster 750 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Varebil i Reykjavík i Island, er i oktober. Prisen er 9 % lavere enn resten av året med en pris på kun 688 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 12 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Reykjavík. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Reykjavík kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Varebil i Reykjavík funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Reykjavík

Alle større selskaper som leier ut biler i Reykjavík, Island
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,7

Henting/levering

7,8

Valuta for pengene

7,6
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,7

Komfort

9,5

Gjennomsnittlig

8,8

Henting/levering

9,1

Valuta for pengene

8,1
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

6,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,1

Valuta for pengene

7,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

6,6
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,3

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

6,1

Henting/levering

5,6

Valuta for pengene

6,3
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

5,3

Henting/levering

4,6

Valuta for pengene

4,0

Informasjon om reisen din til Reykjavík

Hvor gammel må man være for å leie bil i Reykjavik?

Aldersgrense for bilutleie i Reykjavik varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 20 år. For å kjøre minibuss eller med firehjulstrekk er det 23-årsgrense. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad lagt til i forsikringen. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 80- til 90 km/t på fylkesveier og motorveier. Det er promillegrense på 0,05. Du skal alltid ha på billysene, uansett om det er sommer. På grunn av den skjøre naturen på Island er det strengt forbudt å kjøre utenfor offisiell veibane. Det er anbefalt å kjøre sakte dersom det er dårlig vær eller glatt. Dette gjelder spesielt på grusveier eller smalere veier der det er vanskeligere kjøreforhold. Hold lav hastighet for sikkerhets skyld.

Parkering

Med leiebil i Reykjavik er det lurt å være klar over byens parkeringssoner. Det finnes fire parkeringssoner i Reykjavik, og disse ser du på parkeringsskiltene og billettautomatene som står plassert rundt i byen. Hovedsakelig er det dyrere å parkere jo nærmere du kommer Laugavegur, som er hovedhandlegaten og sentrum. Rød sone er dyrest, så kommer blå, deretter grønn og oransje er billigst. Parkering er gratis på søndager i alle soner, og på lørdager også i oransj sone. Du kan betale med kort i billettautomatene, men det er lurt å ha noen mynter på lur fordi det kan være vanskelig å betale med utenlandske kort noen steder. Det finnes også parkeringshus rundt i byen, og disse er som regel åpne fra syv om morgenen til 11 om kvelden. Skulle du få en parkeringsbot kan du betale den i nærmeste bank.

Utfluktsmål i og rundt Reykjavik

Har du leiebil i Reykjavik kan du enkelt komme deg rundt på Island. Reiser du med din kjære og dere vil oppleve noe helt spesielt sammen, kan dere kjøre i 30 minutter ut fra Reykjavik til den Blå Lagune. Denne er åpen hele året og er en lagune i lavafeltet Grindavik. Her kan dere bade i mineralholdig vann i det geotermiske spaet. Dette er en av de mest populære attraksjonene på Island. En annen populær attraksjon er The Golden Circle. Dette er en rundtur på 300 km, sydvest på Island. Under turen besøker dere Gullfoss, Geysir og Thingvellir.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Reykjavik er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Reykjavik, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Reykjavik trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Reykjavik kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Reykjavik. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen Keflavik. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Reykjavík, Island til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Reykjavík Keflavik Intl flyplass

Leiebiler i Reykjavík

Vi har hatt 10 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Reykjavík så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Reykjavík for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Dollar, Europcar og Hertz er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Reykjavík. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Reykjavík, Island i November?

For leiebil en helg i Reykjavík i November, var gjennomsnittsprisen 229 kr med billigere tilbud fra 221 kr. For leie i langhelg var laveste pris 167 kr, med flere alternativer rundt 329 kr.

Hvilket leiebilselskap i Reykjavík har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har PROCAR de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 566 kr/dag for en leiebil i Reykjavík. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 2 utleiestedene deres i Reykjavík er 197 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Reykjavík, Island?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Reykjavík ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Reykjavík. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Reykjavík i November?

Hvis du leier en SUV for reisen din til Reykjavík i November, vil du være godt rustet til været. En SUV er den perfekte leiebiltypen for Reykjavík som normalt har 80 mm nedbør og en gjennomsnittstemperatur på 0 °C i November. En SUV er ideell for de snø og isete forhold takket være firehjulsdriften. Å leie en SUV i Reykjavík vil koste deg i gjennomsnitt 895 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Reykjavík har flest utleiesteder?

GREEN MOTION har 2 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 676 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Reykjavík, Island?

Når du bestiller en leiebil i Reykjavík, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Reykjavík er henholdsvis 90 km/t og 90 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Reykjavík du befinner deg.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Reykjavík?

Ved leie av bil i Reykjavík, velger de fleste av brukerne våre Volkswagen Polo med en pris på i gjennomsnitt 246 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Ford Transit som i gjennomsnitt koster 887 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Volkswagen Polo i Reykjavík for så lite som 141 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Ford Transit for så lite som 887 kr/dag.

Hvordan er været i Reykjavík, Island i oktober?

I oktober har Reykjavík vanligvis en nedbørsmengde på 80 mm og en gjennomsnittstemperatur på 4 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Reykjavík ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Klimaet i Reykjavík i oktober har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Reykjavík. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Reykjavík, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Polo og Jeep Wrangler.

Er været i Reykjavík representativt for resten av Stór-Reykjavík?

Klimaet i Stór-Reykjavík i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 4 °C og en forventet nedbørsmengde på 80 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Reykjavík til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler i andre byer i Island

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Keflavík, Akureyri og Isafjordur i Island

Leiebiler på flyplasser i Reykjavík

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Reykjavík

Start planleggingen av reisen til Reykjavík