Leiebil Reykjavík - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Reykjavík? Start søket her

Reykjavík, Island
10. des. — 17. des.
Samme leveringssted
Reykjavík, Island
to. 10.12.
middag
to. 17.12.
middag

Når er det billigst å leie bil i Reykjavík?

Alle

187 kr - 906 kr

Økonomi

195 kr - 584 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Reykjavík er i desember. Prisen er 55% lavere enn resten av året til bare 195 kr per dag. Den dyreste måneden er juli. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i desember. Prisen på leiebil i Reykjavík kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Tilbud på Reykjavík bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Små biler er ofte kategorisert som økonomibiler, kompakte biler og biler som er litt mindre enn gjennomsnittet. Du kan forvente deg en pris på 567 kr/dag for å leie en liten bil i Reykjavík. Nedenfor ser du de beste prisene som ble funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
302 kr/dag
5. jan. - 10. jan.
Reykjavík
Holmbergsbraut 1, Reykjanesbaer ()
Kia Rio Hatchback
302 kr/dag
5. jan. - 10. jan.
Finn lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
336 kr/dag
5. jan. - 10. jan.
Reykjavík
International Airport
Chevrolet Sonic Sedan
336 kr/dag
5. jan. - 10. jan.
Finn lignende
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
361 kr/dag
5. jan. - 10. jan.
Reykjavík
Knarrarvogur 2
Kia Rio Hatchback
361 kr/dag
5. jan. - 10. jan.
Finn lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
365 kr/dag
5. jan. - 10. jan.
Reykjavík
Knarrarvogur 2
Chevrolet Sonic Sedan
365 kr/dag
5. jan. - 10. jan.
Finn lignende
Mitsubishi Lancer
eller lignende Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
398 kr/dag
5. jan. - 10. jan.
Reykjavík
Knarrarvogur 2
Mitsubishi Lancer
398 kr/dag
5. jan. - 10. jan.
Finn lignende
Mitsubishi Lancer
eller lignende Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
437 kr/dag
5. jan. - 10. jan.
Reykjavík
Blikavöllur 3
Mitsubishi Lancer
437 kr/dag
5. jan. - 10. jan.
Finn lignende

Oversikt over leiebilselskaper i Reykjavík

Alle større selskaper som leier ut biler i Reykjavík
Byråets vurdering: Fantastisk 8.3

Poengsummen er basert på 146 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.8

Poengsummen er basert på 30 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.8

Poengsummen er basert på 46 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.9

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.8

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.7

Poengsummen er basert på 24 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.1

Poengsummen er basert på 13 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.0

Poengsummen er basert på 5 vurderinger


Informasjon om reisen din til Reykjavík

Hvor gammel må man være for å leie bil i Reykjavik?

Aldersgrense for bilutleie i Reykjavik varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 20 år. For å kjøre minibuss eller med firehjulstrekk er det 23-årsgrense. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad lagt til i forsikringen. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 80- til 90 km/t på fylkesveier og motorveier. Det er promillegrense på 0,05. Du skal alltid ha på billysene, uansett om det er sommer. På grunn av den skjøre naturen på Island er det strengt forbudt å kjøre utenfor offisiell veibane. Det er anbefalt å kjøre sakte dersom det er dårlig vær eller glatt. Dette gjelder spesielt på grusveier eller smalere veier der det er vanskeligere kjøreforhold. Hold lav hastighet for sikkerhets skyld.

Parkering

Med leiebil i Reykjavik er det lurt å være klar over byens parkeringssoner. Det finnes fire parkeringssoner i Reykjavik, og disse ser du på parkeringsskiltene og billettautomatene som står plassert rundt i byen. Hovedsakelig er det dyrere å parkere jo nærmere du kommer Laugavegur, som er hovedhandlegaten og sentrum. Rød sone er dyrest, så kommer blå, deretter grønn og oransje er billigst. Parkering er gratis på søndager i alle soner, og på lørdager også i oransj sone. Du kan betale med kort i billettautomatene, men det er lurt å ha noen mynter på lur fordi det kan være vanskelig å betale med utenlandske kort noen steder. Det finnes også parkeringshus rundt i byen, og disse er som regel åpne fra syv om morgenen til 11 om kvelden. Skulle du få en parkeringsbot kan du betale den i nærmeste bank.

Utfluktsmål i og rundt Reykjavik

Har du leiebil i Reykjavik kan du enkelt komme deg rundt på Island. Reiser du med din kjære og dere vil oppleve noe helt spesielt sammen, kan dere kjøre i 30 minutter ut fra Reykjavik til den Blå Lagune. Denne er åpen hele året og er en lagune i lavafeltet Grindavik. Her kan dere bade i mineralholdig vann i det geotermiske spaet. Dette er en av de mest populære attraksjonene på Island. En annen populær attraksjon er The Golden Circle. Dette er en rundtur på 300 km, sydvest på Island. Under turen besøker dere Gullfoss, Geysir og Thingvellir.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Reykjavik er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Reykjavik, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Reykjavik trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Reykjavik kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Reykjavik. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen Keflavik. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Reykjavík til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Reykjavík Keflavik Intl flyplass

Leiebiler i Reykjavík

Vi har hatt 201 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Reykjavík så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Reykjavík for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Alamo, Enterprise og National er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Reykjavík. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Reykjavík i Januar?

For leiebil en helg i Reykjavík i Januar, var gjennomsnittsprisen 354 kr med billigere tilbud fra 265 kr. For leie i langhelg var laveste pris 209 kr, med flere alternativer rundt 722 kr.

Hvilket leiebilselskap i Reykjavík har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har PROCAR de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 598 kr/dag for en leiebil i Reykjavík. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 2 utleiestedene deres i Reykjavík er 208 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Reykjavík?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Reykjavík ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Reykjavík. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Reykjavík i Januar?

Hvis du leier en SUV for reisen din til Reykjavík i Januar, vil du være godt rustet til været. En SUV er den perfekte leiebiltypen for Reykjavík som normalt har 70 mm nedbør og en gjennomsnittstemperatur på 0 °C i Januar. En SUV er ideell for de snø og isete forhold takket være firehjulsdriften. Å leie en SUV i Reykjavík vil koste deg i gjennomsnitt 947 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Reykjavík har flest utleiesteder?

Ice Rental Cars har 2 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 475 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Reykjavík?

Når du bestiller en leiebil i Reykjavík, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Reykjavík er henholdsvis 90 km/t og 90 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Reykjavík du befinner deg.


Leiebiler i andre byer i Island


Finn hotell og fly til Reykjavík

 • Få den siste informasjonen om Reykjavík flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Reykjavík
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Reykjavík mest populære nabolag

  Finn hoteller i Reykjavík
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Reykjavík