Leiebiler i Reykjavík, Stór-Reykjavík

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Reykjavík, Stór-Reykjavík? Start søket her!

Reykjavík, Island
6. okt. — 13. okt.
Samme leveringssted
Reykjavík, Island
fr. 6.10.
12:00
fr. 13.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Reykjavík

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Reykjavík

Hvilket leiebilselskap er billigst i Reykjavík?

De billigste leiebilene i Reykjavík finner man som regel hos PROCAR . Ved bestilling med PROCAR , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 253 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Reykjavík er 728 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Reykjavík har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Reykjavík, with 5 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Reykjavík?

Til en gjennomsnittspris på 951 kr/dag (og kun 633 kr/dag), er leiebiler av typen Volkswagen up! i Reykjavík den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Hyundai i10 i Reykjavík for i gjennomsnitt 356 kr/dag (349 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Viktig informasjon om leiebiler i Reykjavík

Hvor gammel må man være for å leie bil i Reykjavik?

Aldersgrense for bilutleie i Reykjavik varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 20 år. For å kjøre minibuss eller med firehjulstrekk er det 23-årsgrense. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad lagt til i forsikringen. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 80- til 90 km/t på fylkesveier og motorveier. Det er promillegrense på 0,05. Du skal alltid ha på billysene, uansett om det er sommer. På grunn av den skjøre naturen på Island er det strengt forbudt å kjøre utenfor offisiell veibane. Det er anbefalt å kjøre sakte dersom det er dårlig vær eller glatt. Dette gjelder spesielt på grusveier eller smalere veier der det er vanskeligere kjøreforhold. Hold lav hastighet for sikkerhets skyld.

Parkering

Med leiebil i Reykjavik er det lurt å være klar over byens parkeringssoner. Det finnes fire parkeringssoner i Reykjavik, og disse ser du på parkeringsskiltene og billettautomatene som står plassert rundt i byen. Hovedsakelig er det dyrere å parkere jo nærmere du kommer Laugavegur, som er hovedhandlegaten og sentrum. Rød sone er dyrest, så kommer blå, deretter grønn og oransje er billigst. Parkering er gratis på søndager i alle soner, og på lørdager også i oransj sone. Du kan betale med kort i billettautomatene, men det er lurt å ha noen mynter på lur fordi det kan være vanskelig å betale med utenlandske kort noen steder. Det finnes også parkeringshus rundt i byen, og disse er som regel åpne fra syv om morgenen til 11 om kvelden. Skulle du få en parkeringsbot kan du betale den i nærmeste bank.

Utfluktsmål i og rundt Reykjavik

Har du leiebil i Reykjavik kan du enkelt komme deg rundt på Island. Reiser du med din kjære og dere vil oppleve noe helt spesielt sammen, kan dere kjøre i 30 minutter ut fra Reykjavik til den Blå Lagune. Denne er åpen hele året og er en lagune i lavafeltet Grindavik. Her kan dere bade i mineralholdig vann i det geotermiske spaet. Dette er en av de mest populære attraksjonene på Island. En annen populær attraksjon er The Golden Circle. Dette er en rundtur på 300 km, sydvest på Island. Under turen besøker dere Gullfoss, Geysir og Thingvellir.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Reykjavik er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Reykjavik, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Reykjavik trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Reykjavik kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Reykjavik. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen Keflavik. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Reykjavík, Stór-Reykjavík bilutleie

Finn leiebil i Reykjavík som passer for deg

Liten

549 kr - 1 292 kr

Alle biltyper

581 kr - 2 223 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Reykjavík, Island er 738 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Reykjavík, Island er i oktober. Prisen er 26 % lavere enn resten av året med bare 549 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Reykjavík. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Reykjavík kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Reykjavík, Island er 981 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Reykjavík, Island er i januar. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 596 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Reykjavík. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Reykjavík kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Reykjavík, Island er 1 235 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Reykjavík, Island er i februar. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 770 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Reykjavík. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Reykjavík kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Reykjavík, Island er 912 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Reykjavík, Island er i november. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 581 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Reykjavík. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Reykjavík kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Reykjavík, Island er 1 356 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Reykjavík, Island er i oktober. Prisen er 3 % lavere enn resten av året med bare 1 323 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 17 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Reykjavík. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Reykjavík kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Reykjavík, Island er 972 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Reykjavík, Island er i februar. Prisen er 2 % lavere enn resten av året med bare 998 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Reykjavík. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Reykjavík kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Reykjavík

Alle større selskaper som leier ut biler i Reykjavík, Stór-Reykjavík

Europcar

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,6

Komfort

9,6

Gjennomsnittlig

9,7

Hentes/Leveres

9,4

Value

9,6

Enterprise Rent-A-Car

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

7,7

Hentes/Leveres

7,5

Value

6,7

Dollar

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

7,4

Hentes/Leveres

7,4

Value

6,9

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

7,4

Hentes/Leveres

6,5

Value

7,4

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

5,0

Hentes/Leveres

5,0

Value

3,0

Firefly

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

keddy by Europcar

5 utleiesteder

Sunnycars

5 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Reykjavík

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Reykjavík

Mest populære selskap

Ice Rental 4x4

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Mini

Billigste leiebil

430 kr

Mest populære modell

Volkswagen up!
Det mest populære bilutleiefirmaet i Reykjavík funnet på momondo denne måneden er Ice Rental 4x4. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er ADDCAR RENTAL og PROCAR
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Reykjavík de siste 72 timene: SUV, Intermediate, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Reykjavík er 430 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 612 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Reykjavík de siste 7 dagene er Volkswagen up!. Våre brukere foretrekker også Class Compact SUV som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Reykjavík

Nedenfor er de mest populære hotellene i Reykjavík

Kjøre med en leiebil i Reykjavík - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Reykjavík, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Reykjavík, Island i oktober?

For leiebil en helg i Reykjavík i oktober, var gjennomsnittsprisen 479 kr med billigere tilbud fra 479 kr. For leie i langhelg var laveste pris 340 kr, med flere alternativer rundt 442 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Reykjavík, Island?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Reykjavík ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Reykjavík. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Reykjavík i oktober?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Reykjavík i oktober. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I oktober har Reykjavík temperaturer på omkring 1 °C, og en nedbørsmengde på 80 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Reykjavík vil koste deg i gjennomsnitt 468 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Reykjavík, Island?

Når du bestiller en leiebil i Reykjavík, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Reykjavík er henholdsvis 90 km/t og 90 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Reykjavík du befinner deg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Tesla Model Y i Reykjavík?

Hvordan er været i Reykjavík, Island i september?

I september har Reykjavík vanligvis en nedbørsmengde på 70 mm og en gjennomsnittstemperatur på 7 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Reykjavík ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i Reykjavík representativt for resten av Stór-Reykjavík?

Klimaet i Stór-Reykjavík i september innebærer vanligvis temperaturer på 7 °C og en forventet nedbørsmengde på 70 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Reykjavík til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Reykjavík fra biler sist?

Priser for Reykjavík fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Reykjavík fra biler?

Fra og med september 2023, er det 83 tilbydere å velge mellom fra Reykjavík biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Reykjavík?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Reykjavík. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Reykjavík?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Reykjavík. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Reykjavík

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Reykjavík

Leiebiltyper som er populære i Reykjavík

Lei en av disse populære biltypene i Reykjavík

Bilutleie i området av Reykjavík

Trenger du å leie bil i et bestemt område av Reykjavík? Begrens søket ved å bruke alternativene nedenfor

Utforsk flere leiebiler i Island

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Island

Start planleggingen av reisen til Reykjavík


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Reykjavík?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Reykjavík er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Reykjavík?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Reykjavík. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Reykjavík med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Reykjavík.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Reykjavík på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Reykjavík medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Reykjavík som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Reykjavík med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Reykjavík med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Reykjavík med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Reykjavík på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.