Finn billig fly til Island

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til byer i Island

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Island fra Norge
Reykjavík
Reykjavík

Nyttig informasjon om flyvningen din til Island

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Island
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Island?

    Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Island. Den mest populære byen å reise til i Island er Reykjavík, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 297 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Island er Akureyri og Egilsstaðir.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Island?

    Hvis du ønsker å fly til Island for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Wizz Air, Wizz Air UK og WOW air som henholdsvis har priser fra 509 kr, 630 kr og 648 kr.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Island

Finn flyvninger til disse populære byene i Island fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Island

Disse rutene har de billigste flyvningene til Island som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloReykjavík977 kr
BergenReykjavík1 503 kr
StavangerReykjavík1 545 kr
KristiansundReykjavík2 146 kr
TrondheimReykjavík2 212 kr
KristiansandReykjavík2 922 kr

Island er kanskje for de litt over gjennomsnittet eventyrlystne, i alle fall hvis man har tenkt seg ut i naturen. De som vil utforske ekte villmark og urørte områder kommer til å treffe på et paradis, og det samme gjør de som bare vil benytte seg av alle de helsebringende spa-mulighetene som Island er blitt kjent for. Med den rike vikinghistorien og de dype røttene fra norrøn tradisjon, har Island vært inspirasjon for mange fortellinger som har overleved helt til i dag. Ikke minst kan vi takke islendingene for vår mest kjente vikingsaga, Snorre Sturlasons Kongesaga. Skal du reise til Island kan det være lurt å også se andre steder enn bare Reykjavik. I Lagarfljót, for eksempel, skal det bo en gigantisk orm som flyttet inn sammen med vikingene, og selv om man ikke får øye på den, er den ville naturen verdt å se en gang i livet. Sammenlign flypriser for reiser innenlands, og hos momondo kan du også booke hele reisen med hotell til en god pris.

Når er det best å reise til Island

Island har et klima ikke så ulikt vårt eget. De som vet best sier som regel at hele året er den beste tiden å oppleve Island på. Når du har funnet billige flybilletter til Island har du kanskje allerede bestemt deg for når du skal dra og hva du vil gjøre, men vi har noen forslag likevel. Med så variert natur og et folk som er vant til å gjøre det beste ut av absolutt alle forhold, kan du bruke vinteren på varme kilder og spa, og sommeren til å oppleve noen av de røffeste og tøffeste aktivitetene landet har å by på. Fly til Island, og få et vell av spreke aktivitetstilbud i vill og vakker natur – bare et par timer unna.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Island?

Flere flyselskaper har fly til Island som flyr direkte til Reykjavik/Keflavik fra Oslo/Gardermoen og Bergen/Flesland, og Icelandair er kanskje det mest naturlige valget for mange. Her finner du billige flybilletter til Island hele året. I tillegg har både SAS og Norwegian fått egne ruter dit, som heller ikke stopper på veien. For å sammenligne billige flybilletter til Island, er det bare å legge inn datoene på momondo, og se hva som skjer – det er raskt og enkelt å booke et billig flysete online, her hos oss.

Hvor lang tid tar det å fly til Island?

Å fly til Island fra Norge tar ikke så lang tid – faktisk er Island bare et par timer unna fra Bergen/Flesland, hvis man tar et direktefly. Reiser du fra Oslo/Gardermoen tar turen litt mer enn to og en halv time.

Kan man reise til Island uten pass eller visum?

Island er en del av Schengen-området, så offisielt behøver man ikke pass for å reise til Island. Man må imidlertid kunne identifisere seg, og ettersom passet er eneste norske internasjonalt anerkjente identifikasjonsbevis, bør man alltid ha med pass på reiser utenfor Norge. Visum trenger du ikke, så det er bare å legge inn et søk på nett hos oss for å finne gode priser til ditt Island-eventyr!


Internasjonale flyreiser til Island

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Reykjavík
Raskeste flytid7t 50m
Billigst pris977 kr
Flyvninger fra Bergen til Reykjavík
Raskeste flytid5t 40m
Billigst pris1 503 kr
Flyvninger fra Stavanger til Reykjavík
Raskeste flytid4t 40m
Billigst pris1 545 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Reykjavík
Raskeste flytid6t 30m
Billigst pris2 146 kr
Flyvninger fra Trondheim til Reykjavík
Raskeste flytid4t 40m
Billigst pris2 212 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Reykjavík
Raskeste flytid24t 35m
Billigst pris2 922 kr

Finn flyvninger til Island

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Island