Leiebil Svolvær - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Svolvær? Start søket her

Svolvær, Norge
4. mar. — 11. mar.
Samme leveringssted
Svolvær, Norge
to. 4.3.
middag
to. 11.3.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Svolvær

Alle større selskaper som leier ut biler i Svolvær
Byråets vurdering: Fantastisk 9.8

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.3

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.8

Poengsummen er basert på 2 vurderinger


Informasjon om reisen din til Svolvær

Hvor gammel må man være for å leie bil i Svolvær?

Aldersgrense for bilutleie i Svolvær varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år påfølger det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du bestiller leiebilen, spesielt om dere er en ung vennegjeng som skal på ferie.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Svolvær er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Svolvær er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge. Bomavgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Svolvær. Du kan parkere gratis i sentrum i to timer. Du registrerer parkeringen i appene EasyPark eller WayToPark, eller trekker lapp fra parkeringsautomatene. Hvis du trenger å stå lenger, kan du betale for påfølgende tid. Du registrerer betalingskort og bilens registreringsnummer i appene og dermed kan du betale for parkering direkte i appen uten å måtte legge billett i ruten på bilen. Dette er på kommunale parkeringsplasser som ligger i sentrum av Svolvær. Det er nøye skilting om hvor og hvor lenge du kan parkere, for å bidra til bedre trafikksikkerhet og trafikkflyt. Parkeringsplassene i sentrum er korttidsparkering slik at det skal være tilgjengelig for flest mulig. Etter klokken ti på hverdager er det gratis parkering, frem til klokken åtte om morgenen. Utenfor sentrum finnes det parkeringsplasser der du kan stå lengre. Det er blant annet rimelig å parkere på Meieritomta i Svolvær.

Utfluktsmål i og rundt Svolvær

Har du leiebil i Svolvær er du og vennegjengen i god kjøreavstand til mange spennende aktiviteter. Vil dere besøke et gammelt fiskevær, så er dette kun ti minutters kjøring unna Svolvær, i Kabelvåg. Her kan man bli med erfarne fiskere på fisketur eller dra på havsafari. Vil dere videre utover og utforske mer av Lofoten, bør dere kjøre til Henningsvær også, kun litt lenger vestover enn Kabelvåg. Det anbefales også å kjøre hele veien ut mot Reine, som er et av de mest kjente fiskeværene i Lofoten. Her er det vakkert og på veien kjører dere forbi en rekke småsteder som ligger i Lofoten. Dette er en perfekt tur for hav- fiske- og turinteresserte vennegjenger.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Svolvær er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Svolvær kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Svolvær. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Det finnes også mange bilutleieselskaper i og rundt Svolvær sentrum.


Avstand fra Svolvær til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bodø flyplass

Leiebiler i Svolvær

27 personer har sett etter leiebil i Svolvær i februar.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Svolvær for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Svolvær har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Budget, Europcar og Avis. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Svolvær. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Svolvær har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Svolvær er Hertz med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 839 kr fra 2 utleiesteder i Svolvær. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Hertz i Svolvær med en pris på 638 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Svolvær?

Alle leiebilselskapene i Svolvær har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Svolvær inkluderer Budget, Europcar og keddy by Europcar, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilket leiebilselskap i Svolvær har flest utleiesteder?

Hertz har flest utleiesteder i Svolvær med 2 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 839 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Svolvær?

Når du bestiller en leiebil i Svolvær, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Svolvær er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Svolvær du befinner deg.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i februar?

Været i Svolvær i løpet av februar vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Svolvær.

Er været i Svolvær representativt for resten av Nordland?

Reisende som skal kjøre fra Svolvær på en biltur rundt omkring i Nordland eller de omkringliggende områdene i løpet av februar, kan forvente seg temperaturer på ca. −3 °C, og ca. 90,8 mm nedbør.


Utforsk flere leiebiler i Nordland

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Bodø, Brønnøysund og Evenes i Nordland

Finn hotell og fly til Svolvær

 • Få den siste informasjonen om Svolvær flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Svolvær
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Svolvær mest populære nabolag

  Finn hoteller i Svolvær
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Svolvær