Leiebiler i Svolvær, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Svolvær, Norge? Start søket her

Svolvær, Norge
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Svolvær, Norge
ti. 28.9.
12:00
ti. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Svolvær, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

341 kr - 1 518 kr

Alle biltyper

341 kr - 1 601 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Svolvær i Norge, koster 507 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Svolvær i Norge, er i november. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med en pris på kun 341 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Svolvær. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Svolvær kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Svolvær funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Svolvær

Alle større selskaper som leier ut biler i Svolvær, Norge
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

9,3

Henting/levering

9,3

Valuta for pengene

9,3
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

5,0

Gjennomsnittlig

5,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

5,0
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Svolvær

Hvor gammel må man være for å leie bil i Svolvær?

Aldersgrense for bilutleie i Svolvær varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år påfølger det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du bestiller leiebilen, spesielt om dere er en ung vennegjeng som skal på ferie.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Svolvær er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Svolvær er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge. Bomavgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Svolvær. Du kan parkere gratis i sentrum i to timer. Du registrerer parkeringen i appene EasyPark eller WayToPark, eller trekker lapp fra parkeringsautomatene. Hvis du trenger å stå lenger, kan du betale for påfølgende tid. Du registrerer betalingskort og bilens registreringsnummer i appene og dermed kan du betale for parkering direkte i appen uten å måtte legge billett i ruten på bilen. Dette er på kommunale parkeringsplasser som ligger i sentrum av Svolvær. Det er nøye skilting om hvor og hvor lenge du kan parkere, for å bidra til bedre trafikksikkerhet og trafikkflyt. Parkeringsplassene i sentrum er korttidsparkering slik at det skal være tilgjengelig for flest mulig. Etter klokken ti på hverdager er det gratis parkering, frem til klokken åtte om morgenen. Utenfor sentrum finnes det parkeringsplasser der du kan stå lengre. Det er blant annet rimelig å parkere på Meieritomta i Svolvær.

Utfluktsmål i og rundt Svolvær

Har du leiebil i Svolvær er du og vennegjengen i god kjøreavstand til mange spennende aktiviteter. Vil dere besøke et gammelt fiskevær, så er dette kun ti minutters kjøring unna Svolvær, i Kabelvåg. Her kan man bli med erfarne fiskere på fisketur eller dra på havsafari. Vil dere videre utover og utforske mer av Lofoten, bør dere kjøre til Henningsvær også, kun litt lenger vestover enn Kabelvåg. Det anbefales også å kjøre hele veien ut mot Reine, som er et av de mest kjente fiskeværene i Lofoten. Her er det vakkert og på veien kjører dere forbi en rekke småsteder som ligger i Lofoten. Dette er en perfekt tur for hav- fiske- og turinteresserte vennegjenger.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Svolvær er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Svolvær kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Svolvær. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Det finnes også mange bilutleieselskaper i og rundt Svolvær sentrum.


Avstand fra Svolvær, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bodø flyplass

Leiebiler i Svolvær

7 personer har sett etter leiebil i Svolvær i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Svolvær for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Svolvær har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder, som Avis og Hertz. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Svolvær. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Svolvær har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Svolvær er Hertz med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 864 kr fra 2 utleiesteder i Svolvær. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Hertz i Svolvær med en pris på 657 kr.

Hvilket leiebilselskap i Svolvær har flest utleiesteder?

Hertz har flest utleiesteder i Svolvær, Norge med 2 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 864 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Svolvær, Norge?

Når du bestiller en leiebil i Svolvær, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Svolvær er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Svolvær du befinner deg.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Svolvær i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Svolvær.

Er været i Svolvær representativt for resten av Nordland?

Reisende som skal kjøre fra Svolvær på en biltur rundt omkring i Nordland eller de omkringliggende områdene i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 8 °C, og ca. 115 mm nedbør.


Utforsk flere leiebiler i Nordland

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Bodø, Brønnøysund og Evenes i Nordland

Start planleggingen av reisen til Svolvær