Leiebiler i Liège, Belgia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Liège, Belgia? Start søket her

Liège, Belgia
22. jun. — 29. jun.
Samme leveringssted
Liège, Belgia
ti. 22.6.
12:00
ti. 29.6.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Liège

Alle større selskaper som leier ut biler i Liège, Belgia
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

6,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
6 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested

Avstand fra Liège, Belgia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Brussel Bruxelles-National flyplass

Leiebiler i Liège

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Liège for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Liège. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilken type leiebile er best å leie i Liège i juli?

Med gjennomsnittstemperaturer på 17 °C og en nedsbørsmengde på 60 mm, er det beste leiebilalternativet for juli en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Liège er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Liège vil koste deg i gjennomsnitt 1 286 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Liège, Belgia?

Hvis du leier et kjøretøy i Liège, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Liège ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Liège, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvordan er været i Liège, Belgia i juni?

I juni har Liège vanligvis en nedbørsmengde på 60 mm og en gjennomsnittstemperatur på 15 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Liège ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i juni?

Været i Liège i løpet av juni vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Liège.

Er været i Liège representativt for resten av Liege?

Hvis du ser etter en leiebil i Liège for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av juni, er det viktig at du vet at resten av Liege vanligvis har en temperatur på 15 °C, og en forventet nedbørsmengde på 60 mm.


Leiebiler i andre byer i Belgia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Brussel, Antwerpen og Kortrijk i Belgia

Start planleggingen av reisen til Liège