Leiebiler i Liège, Belgia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Liège, Belgia? Start søket her

Liège, Belgia
27. sep. — 4. okt.
Samme leveringssted
Liège, Belgia
ma. 27.9.
12:00
ma. 4.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Liège

Alle større selskaper som leier ut biler i Liège, Belgia
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

6,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
6 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested

Avstand fra Liège, Belgia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Brussel Bruxelles-National flyplass

Leiebiler i Liège

75 personer har sett etter leiebil i Liège i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Liège for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Liège. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hva er fartsgrensen i Liège, Belgia?

Hvis du leier et kjøretøy i Liège, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Liège ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Liège, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Liège?

Ifølge dataene våre er Ford Focus den mest populære bilen å leie i Liège. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Ford Focus for så lite som 140 kr/dag i Liège, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 340 kr/dag. En annen populær bil å leie i Liège, er Hyundai Accent som i gjennomsnitt koster 245 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 161 kr/dag.

Hvordan er været i Liège, Belgia i september?

I september har Liège vanligvis en nedbørsmengde på 60 mm og en gjennomsnittstemperatur på 14 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Liège ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Liège i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Liège. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Liège, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Class Mini Car og Hyundai Accent.

Er været i Liège representativt for resten av Liege?

Hvis du ser etter en leiebil i Liège for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Liege vanligvis har en temperatur på 14 °C, og en forventet nedbørsmengde på 60 mm.


Leiebiler i andre byer i Belgia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Brussel, Antwerpen og Kortrijk i Belgia

Start planleggingen av reisen til Liège