Leiebiler i Phuket, Phuket

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Phuket, Phuket? Start søket her!

Phuket, Thailand
25. aug. — 1. sep.
Samme leveringssted
Phuket, Thailand
to. 25.8.
12:00
to. 1.9.
12:00
Sjåførens alder:

Viktig informasjon om leiebiler i Phuket

Det finnes utallige selskaper for billeie i Phuket, alt fra små og lokale til store og kjente. Velg mellom ulike biltyper og prisklasser for å finne den leiebilen som passer best for deg. Uansett om du velger en praktisk elbil med automatgir eller en større SUV for å få mer plass, kan du dra nytte av praktiske fordeler og gode tilbud som fri kilometer, fair drivstoffvilkår og gratis avbestilling, i tillegg til flere nødvendige forsikringer inkludert i leieavtalen.

For å leie bil i Phuket må du være minst 21 år, men noen av selskapene for bilutleie har en aldersgrense på 23 år, samt ekstra gebyrer for unge sjåfører. Uansett alder må du ha hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil her.

I Phuket og i Thailand generelt kjører man på venstre siden av veien, og forbikjøring skjer derfor i høyre felt. Du må bruke setebelte dersom du kjører eller sitter i forsetet, men det er ikke pålagt for de som sitter i baksetet. Fartsgrensen er 50-60 km/t i tettbebygde strøk og 90-120 km/t på landeveier og motorveier, og promillegrensen er 0.5.

Det er soneparkering i Phuket By, og i forhold til mange andre storbyer er det ikke spesielt vanskelig å finne parkering her, med unntak av de mest trafikkerte veiene. De fleste hoteller har gratis parkeringsplasser for sine gjester, og det finnes som regel parkeringsplasser i nærheten av de største strendene, Patong, Kata og Karon Beach, i tillegg til større turistattraksjoner og institusjoner. Disse kan imidlertid ofte være svært populære i høysesongen. På de fleste offentlige steder kan du parkere gratis eller svært rimelig.

Med en leiebil i Phuket har du en unik mulighet til å utforske både Phuket og de nærliggende områdene på egen hånd, uten å være avhengig av turistbusser eller andres tidsplaner. Phuket i seg selv er en spennende by med mye å oppleve, og her kan du både dykke, snorkle, vindsurfe, surfe eller padle i kajakk. Dra for eksempel på dagsutflukt til Nakkerd Hill for å se Big Buddha, som er en av Thailands mest populære severdigheter. Deretter kan du ta turen innom det enorme markedet som ligger rett utenfor Phuket by, og ta et kurs i thailandsk matlaging. Mulighetene er uendelige!

Uansett om du kun skal leie bil en dag eller for en lengre periode, er det helt essensielt å ha de nødvendige forsikringene på plass. Hvilke forsikringer du ønsker å bestille er opp til deg, men noen er som regel inkludert i leieavtalene. Dette er vanligvis ansvarsforsikringen, kaskoforsikringen og tyveriforsikringen, som dekker erstatningsansvaret ditt for skader påført tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, kjøretøy, eiendeler og bygninger, i tillegg til skader og hærverk påført eget kjøretøy, samt tyveri av eller innbrudd i bilen. Dersom du ønsker en billig leieavtale, er du godt dekket av disse forsikringene. Alternativt kan du bestille ekstra forsikringer for å være enda bedre dekket, som blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring.

Du må ha internasjonalt førerkort for å leie bil i Phuket og i resten av Thailand. Dette er en oversettelse av det norske førerkortet ditt, og kan bestilles fra NAF dersom du har folkeregistrert adresse i Norge.

Det finnes et bredt utvalg av ulike bilutleieselskaper i Phuket, og du kan velge om du ønsker å hente og levere bilen flere steder i sentrum eller på Phuket internasjonale lufthavn, alt ettersom hvilket bilutleieselskap du velger samt hva som passer best for deg.


Tilbud på Phuket, Phuket bilutleie

Finn leiebil i Phuket som passer for deg

Liten Leiebiler

187 kr - 350 kr

Alle biltyper

187 kr - 1 059 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Phuket, Thailand er 141 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Phuket, Thailand er i november. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 187 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 56 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Phuket. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Phuket kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Phuket

Alle større selskaper som leier ut biler i Phuket, Phuket
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

4,9

Hentes/Leveres

2,9

Value

4,9
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Phuket

Nedenfor er de mest populære hotellene i Phuket

Kjøre med en leiebil i Phuket - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Phuket, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Phuket ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Phuket. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Phuket i september. Temperaturer på i gjennomsnitt 27 °C og en nedbørsmengde på 300 mm i løpet av september betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Phuket vil koste deg i gjennomsnitt 1 060 kr/dag.

Når du bestiller en leiebil i Phuket, må du rette deg etter fartsgrensen i 60 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Phuket er henholdsvis 90 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Phuket du befinner deg.

De som ønsker å leie bil i Phuket i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 28 °C og en nedsbørsmengde på omkring 260 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Reisende som skal kjøre fra Phuket på en biltur rundt omkring i Phuket eller de omkringliggende områdene i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 28 °C, og ca. 260 mm nedbør.


Start planleggingen av reisen til Phuket


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Phuket med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Phuket ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Phuket og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Phuket.

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Phuket.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Phuket.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.