Leiebiler i Phuket, Thailand

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Phuket, Thailand? Start søket her

Phuket, Thailand
23. mai — 30. mai
Samme leveringssted
Phuket, Thailand
sø. 23.5.
middag
sø. 30.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Phuket

Alle større selskaper som leier ut biler i Phuket, Thailand
10,0
Fantastisk
1 vurdering3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
9,6
Fantastisk
2 vurderinger1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

8,0
8,0
Fantastisk
2 vurderinger1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

9,0

Valuta for pengene

8,0
4,1
Ok
3 vurderinger2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,0

Komfort

5,3

Gjennomsnittlig

2,6

Henting/levering

4,6

Valuta for pengene

4,0
0,0
Forferdelig
3 utleiesteder
0,0
Forferdelig
2 utleiesteder
0,0
Forferdelig
2 utleiesteder
0,0
Forferdelig
2 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Phuket

Det finnes utallige selskaper for billeie i Phuket, alt fra små og lokale til store og kjente. Velg mellom ulike biltyper og prisklasser for å finne den leiebilen som passer best for deg. Uansett om du velger en praktisk elbil med automatgir eller en større SUV for å få mer plass, kan du dra nytte av praktiske fordeler og gode tilbud som fri kilometer, fair drivstoffvilkår og gratis avbestilling, i tillegg til flere nødvendige forsikringer inkludert i leieavtalen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Phuket?

For å leie bil i Phuket må du være minst 21 år, men noen av selskapene for bilutleie har en aldersgrense på 23 år, samt ekstra gebyrer for unge sjåfører. Uansett alder må du ha hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil her.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Phuket og i Thailand generelt kjører man på venstre siden av veien, og forbikjøring skjer derfor i høyre felt. Du må bruke setebelte dersom du kjører eller sitter i forsetet, men det er ikke pålagt for de som sitter i baksetet. Fartsgrensen er 50-60 km/t i tettbebygde strøk og 90-120 km/t på landeveier og motorveier, og promillegrensen er 0.5.

Parkering

Det er soneparkering i Phuket By, og i forhold til mange andre storbyer er det ikke spesielt vanskelig å finne parkering her, med unntak av de mest trafikkerte veiene. De fleste hoteller har gratis parkeringsplasser for sine gjester, og det finnes som regel parkeringsplasser i nærheten av de største strendene, Patong, Kata og Karon Beach, i tillegg til større turistattraksjoner og institusjoner. Disse kan imidlertid ofte være svært populære i høysesongen. På de fleste offentlige steder kan du parkere gratis eller svært rimelig.

Utfluktsmål i og rundt Phuket

Med en leiebil i Phuket har du en unik mulighet til å utforske både Phuket og de nærliggende områdene på egen hånd, uten å være avhengig av turistbusser eller andres tidsplaner. Phuket i seg selv er en spennende by med mye å oppleve, og her kan du både dykke, snorkle, vindsurfe, surfe eller padle i kajakk. Dra for eksempel på dagsutflukt til Nakkerd Hill for å se Big Buddha, som er en av Thailands mest populære severdigheter. Deretter kan du ta turen innom det enorme markedet som ligger rett utenfor Phuket by, og ta et kurs i thailandsk matlaging. Mulighetene er uendelige!

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett om du kun skal leie bil en dag eller for en lengre periode, er det helt essensielt å ha de nødvendige forsikringene på plass. Hvilke forsikringer du ønsker å bestille er opp til deg, men noen er som regel inkludert i leieavtalene. Dette er vanligvis ansvarsforsikringen, kaskoforsikringen og tyveriforsikringen, som dekker erstatningsansvaret ditt for skader påført tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, kjøretøy, eiendeler og bygninger, i tillegg til skader og hærverk påført eget kjøretøy, samt tyveri av eller innbrudd i bilen. Dersom du ønsker en billig leieavtale, er du godt dekket av disse forsikringene. Alternativt kan du bestille ekstra forsikringer for å være enda bedre dekket, som blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring.

Kan man bruke det norske førerkortet i Phuket, eller må man ha et internasjonalt?

Du må ha internasjonalt førerkort for å leie bil i Phuket og i resten av Thailand. Dette er en oversettelse av det norske førerkortet ditt, og kan bestilles fra NAF dersom du har folkeregistrert adresse i Norge.

Hvor i Phuket kan man hente og levere leiebilen?

Det finnes et bredt utvalg av ulike bilutleieselskaper i Phuket, og du kan velge om du ønsker å hente og levere bilen flere steder i sentrum eller på Phuket internasjonale lufthavn, alt ettersom hvilket bilutleieselskap du velger samt hva som passer best for deg. (Informasjon kontrollert: 03/06/2019).


Avstand fra Phuket, Thailand til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Phuket flyplass

Leiebiler i Phuket

Så langt i mai har det vært 1 søk på momondo for leiebiler i Phuket.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Phuket for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Phuket. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Phuket, Thailand?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Phuket ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Phuket. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hva er fartsgrensen i Phuket, Thailand?

Når du bestiller en leiebil i Phuket, må du rette deg etter fartsgrensen i 60 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Phuket er henholdsvis 90 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Phuket du befinner deg.

Hvordan er været i Phuket, Thailand i mai?

De som ønsker å leie bil i Phuket i løpet av mai, kan forvente seg temperaturer på ca. 28 °C og en nedsbørsmengde på omkring 340 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Selv om temperaturene er varmere enn det som er normalt i mai, er det fortsatt mulighet for regn. momondo anbefaler at du leier en bil med klimaanlegg for å holde deg avkjølt i det varme klimaet i Phuket.

Er været i Phuket representativt for resten av Phuket?

Reisende som skal kjøre fra Phuket på en biltur rundt omkring i Phuket eller de omkringliggende områdene i løpet av mai, kan forvente seg temperaturer på ca. 28 °C, og ca. 340 mm nedbør.


Start planleggingen av reisen til Phuket