Leiebiler i Phuket

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Phuket? Start søket her!

Phuket, Thailand
15. des. — 22. des.
Phuket, Thailand
fr. 15.12.
12:00
fr. 22.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Phuket

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Phuket

Hvilket leiebilselskap er billigst i Phuket?

De billigste leiebilene i Phuket finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 108 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Phuket er 128 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Phuket har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Phuket, with 4 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Phuket?

Til en gjennomsnittspris på 283 kr/dag (og kun 166 kr/dag), er leiebiler av typen Toyota Yaris i Phuket den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Toyota Fortuner i Phuket for i gjennomsnitt 690 kr/dag (437 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Viktig informasjon om leiebiler i Phuket

Det finnes utallige selskaper for billeie i Phuket, alt fra små og lokale til store og kjente. Velg mellom ulike biltyper og prisklasser for å finne den leiebilen som passer best for deg. Uansett om du velger en praktisk elbil med automatgir eller en større SUV for å få mer plass, kan du dra nytte av praktiske fordeler og gode tilbud som fri kilometer, fair drivstoffvilkår og gratis avbestilling, i tillegg til flere nødvendige forsikringer inkludert i leieavtalen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Phuket?

For å leie bil i Phuket må du være minst 21 år, men noen av selskapene for bilutleie har en aldersgrense på 23 år, samt ekstra gebyrer for unge sjåfører. Uansett alder må du ha hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil her.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Phuket og i Thailand generelt kjører man på venstre siden av veien, og forbikjøring skjer derfor i høyre felt. Du må bruke setebelte dersom du kjører eller sitter i forsetet, men det er ikke pålagt for de som sitter i baksetet. Fartsgrensen er 50-60 km/t i tettbebygde strøk og 90-120 km/t på landeveier og motorveier, og promillegrensen er 0.5.

Parkering

Det er soneparkering i Phuket By, og i forhold til mange andre storbyer er det ikke spesielt vanskelig å finne parkering her, med unntak av de mest trafikkerte veiene. De fleste hoteller har gratis parkeringsplasser for sine gjester, og det finnes som regel parkeringsplasser i nærheten av de største strendene, Patong, Kata og Karon Beach, i tillegg til større turistattraksjoner og institusjoner. Disse kan imidlertid ofte være svært populære i høysesongen. På de fleste offentlige steder kan du parkere gratis eller svært rimelig.

Utfluktsmål i og rundt Phuket

Med en leiebil i Phuket har du en unik mulighet til å utforske både Phuket og de nærliggende områdene på egen hånd, uten å være avhengig av turistbusser eller andres tidsplaner. Phuket i seg selv er en spennende by med mye å oppleve, og her kan du både dykke, snorkle, vindsurfe, surfe eller padle i kajakk. Dra for eksempel på dagsutflukt til Nakkerd Hill for å se Big Buddha, som er en av Thailands mest populære severdigheter. Deretter kan du ta turen innom det enorme markedet som ligger rett utenfor Phuket by, og ta et kurs i thailandsk matlaging. Mulighetene er uendelige!

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett om du kun skal leie bil en dag eller for en lengre periode, er det helt essensielt å ha de nødvendige forsikringene på plass. Hvilke forsikringer du ønsker å bestille er opp til deg, men noen er som regel inkludert i leieavtalene. Dette er vanligvis ansvarsforsikringen, kaskoforsikringen og tyveriforsikringen, som dekker erstatningsansvaret ditt for skader påført tredjeparter, inkludert mennesker, dyr, kjøretøy, eiendeler og bygninger, i tillegg til skader og hærverk påført eget kjøretøy, samt tyveri av eller innbrudd i bilen. Dersom du ønsker en billig leieavtale, er du godt dekket av disse forsikringene. Alternativt kan du bestille ekstra forsikringer for å være enda bedre dekket, som blant annet utvidet kaskoforsikring, egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring.

Kan man bruke det norske førerkortet i Phuket, eller må man ha et internasjonalt?

Du må ha internasjonalt førerkort for å leie bil i Phuket og i resten av Thailand. Dette er en oversettelse av det norske førerkortet ditt, og kan bestilles fra NAF dersom du har folkeregistrert adresse i Norge.

Hvor i Phuket kan man hente og levere leiebilen?

Det finnes et bredt utvalg av ulike bilutleieselskaper i Phuket, og du kan velge om du ønsker å hente og levere bilen flere steder i sentrum eller på Phuket internasjonale lufthavn, alt ettersom hvilket bilutleieselskap du velger samt hva som passer best for deg.


Tilbud på Phuket bilutleie

Finn leiebil i Phuket som passer for deg

Liten cars

221 kr - 540 kr

Alle biltyper

202 kr - 976 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Phuket, Thailand er 240 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Phuket, Thailand er i juni. Prisen er 9 % lavere enn resten av året med bare 221 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 39 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Phuket. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Phuket kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Phuket, Thailand er 296 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Phuket, Thailand er i juni. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 148 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Phuket. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Phuket kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Phuket

Alle større selskaper som leier ut biler i Phuket

Drive Car Rental

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Chic Car Rent

1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Hertz

1 utleiested
Oversikt

Renhet

9,7

Komfort

9,2

Gjennomsnittlig

8,7

Hentes/Leveres

9,2

Value

9,7

National

2 utleiesteder

keddy by Europcar

1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

8,4

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,0

Sixt

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

9,6

Gjennomsnittlig

8,3

Hentes/Leveres

7,6

Value

8,3

Budget

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,7

Hentes/Leveres

8,5

Value

7,7

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Phuket

Nedenfor er de mest populære hotellene i Phuket

Kjøre med en leiebil i Phuket - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Phuket, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Phuket, Thailand?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Phuket ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Phuket. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hva er fartsgrensen i Phuket, Thailand?

Når du bestiller en leiebil i Phuket, må du rette deg etter fartsgrensen i 60 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Phuket er henholdsvis 90 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Phuket du befinner deg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Toyota Fortuner i Phuket?

Hvordan er været i Phuket, Thailand i Desember?

De som ønsker å leie bil i Phuket i løpet av Desember, kan forvente seg temperaturer på ca. 27 °C og en nedsbørsmengde på omkring 50 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Phuket representativt for resten av Phuket?

Reisende som skal kjøre fra Phuket på en biltur rundt omkring i Phuket eller de omkringliggende områdene i løpet av Desember, kan forvente seg temperaturer på ca. 27 °C, og ca. 50 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Phuket fra biler sist?

Priser for biler fra Phuket ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Phuket fra biler?

Fra og med desember 2023, er det 28 tilbydere å velge mellom fra Phuket biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Phuket?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Phuket. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Phuket?

Når du leier en bil i Phuket, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Phuket?

Du bør bestille en leiebil i Phuket med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Phuket?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Phuket ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Phuket med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Phuket og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Phuket på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Phuket.

Finner jeg utleiebiler i Phuket som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Phuket.

Kan jeg søke etter leiebiler i Phuket med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Phuket.


En enklere måte å administrere reisen til Phuket på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.