Leiebiler i Antwerpen, Belgia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Antwerpen, Belgia? Start søket her

Antwerpen, Belgia
25. okt. — 1. nov.
Samme leveringssted
Antwerpen, Belgia
ma. 25.10.
12:00
ma. 1.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Antwerpen

Alle større selskaper som leier ut biler i Antwerpen, Belgia
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,3
1 utleiested
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,0
4 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Antwerpen, Belgia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Brussel Bruxelles-National flyplass

Leiebiler i Antwerpen

Så langt i oktober har 485 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Antwerpen.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Antwerpen for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Hertz er et av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Antwerpen. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Antwerpen som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hva er fartsgrensen i Antwerpen, Belgia?

Hvis du leier et kjøretøy i Antwerpen, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Antwerpen ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Antwerpen, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Antwerpen?

Leiebiler av typen Ford Focus og Hyundai Accent i Antwerpen er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Ford Focus i Antwerpen kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 344 kr/dag, og kan koste så lite som 45 kr/dag. Leiepriser for Hyundai Accent kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 326 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 135 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mercedes-Benz G-Class i Antwerpen?

Europcar har leiebiler av typen Mercedes-Benz G-Class tilgjengelig i Antwerpen for i gjennomsnitt 1 061 kr/dag. Tilgjengeligheten av Mercedes-Benz G-Class i Antwerpen kan variere, så prøv å unngå å planlegge leiebilen din i siste liten.

Hvordan er været i Antwerpen, Belgia i oktober?

I løpet av oktober ligger gjennomsnittstemperaturen i Antwerpen på 11 °C, og forventet nedbørsmengde er 70 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Antwerpen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Klimaet i Antwerpen i oktober har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Antwerpen. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Antwerpen, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Class Mini Car og Hyundai Accent.

Er været i Antwerpen representativt for resten av Antwerpen?

Hvis du ser etter en leiebil i Antwerpen for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av oktober, er det viktig at du vet at resten av Antwerpen vanligvis har en temperatur på 11 °C, og en forventet nedbørsmengde på 70 mm.


Leiebiler i andre byer i Belgia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Brussel, Liège og Kortrijk i Belgia

Start planleggingen av reisen til Antwerpen