Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Phoenix, Arizona

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Phoenix, Arizona? Start søket her!

Phoenix, AZ, USA
5. apr. — 12. apr.
Phoenix, AZ, USA
fr. 5.4.
12:00
fr. 12.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Phoenix

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Phoenix

Hvilket leiebilselskap er billigst i Phoenix?

De billigste leiebilene i Phoenix finner man som regel hos Thrifty. Ved bestilling med Thrifty, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 375 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Phoenix er 375 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Phoenix har flest utleiesteder?

Enterprise Rent-A-Car has the most locations of any rental car company in Phoenix, with 16 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Phoenix?

Leie av Toyota Tacoma i Phoenix er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Ford Mustang Convertible. Brukerne våre har funnet tilbud på Toyota Tacoma i Phoenix for i gjennomsnitt 508 kr per dag, og så billig som 508 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Ford Mustang Convertible i Phoenix ligger på 699 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 677 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Phoenix, Arizona

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Phoenix, Arizona
Kompakt843 kr/dag
Medium845 kr/dag
Standard1 005 kr/dag
Stor1 044 kr/dag
Minivan1 470 kr/dag
Stor SUV1 254 kr/dag
Minibuss1 693 kr/dag
Luksus1 188 kr/dag
Kompakt SUV1 044 kr/dag
Standard SUV1 047 kr/dag
Medium SUV1 070 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Phoenix

Phoenix er stedet å være hvis du ønsker å nyte et varmt, tørt klima og vakker natur. Du vil aldri ha et kjedelig øyeblikk mens du kjører gjennom byen, da Phoenix tilbyr mange kunststeder og kulturelle attraksjoner, kjente nabolag og eksepsjonelle valg av feriesteder og hoteller. Et overveldende flertall av mennesker velger denne byen for å nyte utendørs aktiviteter, og golf er det viktigste i området. I motsetning til andre byer står Phoenix ikke overfor store trafikkutfordringer, til tross for byens høye befolkning. Men noen veier er mer overbelastet på grunn av sin nærhet til andre motorveier. For eksempel opplever strekningen mellom Broadway Road og Apache Boulevard stadig tung trafikk, spesielt i rushtiden. Å leie bil i Phoenix er flott for bilturer, flyplasstransport eller for å bevege seg rundt i hele staten. I motsetning til andre byer hvor du må kjøre i sirkler på jakt etter parkering, vil du bli overrasket over å vite at det er rikelig med parkeringsplasser i Phoenix. Hvis du leter etter en luksusleiebil i Phoenix, kan du besøke et av Phoenix sine mange praktiske leiebilsteder, og du vil ikke bli skuffet.

Er det verdt det å få en leiebil i Phoenix?

Leiebil i Phoenix er nødvendig for å redusere forsinkelser forårsaket av offentlig transport. For eksempel, hvis du ønsker å besøke Grand Canyon, trenger du en økonomi leiebil siden det ikke er lett å komme seg dit uten. Du trenger ikke å bekymre deg for parkeringsplasser i Phoenix da det er mange plasser tilgjengelig for alle leiebiler, også elektriske kjøretøyer. Mens du er i Phoenix, kan du besøke andre byer, som for eksempel Glendale og nyte byens toppattraksjoner, men du trenger da en billig leiebil i Phoenix eller en større bil siden du ikke kommer deg dit til fots. Noen av attraksjonene du kan besøke inkluderer American at Brand, Forest Lawn Memorial Park, Glendale Galleria, og mer. En av de beste tingene med å ha leiebil i Phoenix er at de er rimelige og lett tilgjengelig.

Hvilke kjørelover bør jeg huske på mens jeg kjører i Phoenix, Arizona?

Før du bestemmer deg for å leie bil i Phoenix, er det viktig å forstå Phoenix sine trafikklover. For eksempel forbyr loven bruk av mobiltelefoner mens du bruker et motorkjøretøy. Dette gjelder imidlertid bare for teksting og ikke for å snakke mens du kjører. Hver stat har spesifikke lover om bil og barneseter. I stedet for å vurdere basert på vekt, har Arizona lover som baserer seg på alder og høyde. For eksempel er barn under åtte år som er korte ment å bruke et ekstra belte, mens barn under fem år er ment å bruke et bilsete. Du kan ikke kjøre mens du er under påvirkning av alkohol. Enhver sjåfør med promille på 0,08 % eller mer kan straffes. Når du bruker motorveier med flere felt, må du alltid holde deg til høyre side og unngå å bruke venstre kjørefelt, bortsett fra når du bruker det til å passere biler i høyre kjørefelt. Pass på at du ikke har høyere hastighet enn den anbefalte fartsgrensen. Det er imidlertid best å sjekke med Phoenix sin avdeling for motorkjøretøyer for nylige lovendringer.

Kan jeg kjøre til Mexico med leiebil fra Phoenix, Arizona?

På grunn av Phoenix sin nærhet til den meksikanske grensen, bruker mange reisende bilutleie i Phoenix for å reise til byer rett over grensen i Mexico. Mange bilutleiefirmaer tillater sine kunder å kjøre internasjonalt i bilene, men det er alltid best å sjekke på forhånd for å sikre at dette ikke bryter kontrakten du underskriver. Alle som bestemmer seg for å kjøre til Mexico, inkludert i en leiebil fra Phoenix, må ha meksikansk bilforsikring. Heldigvis bør du være i stand til å få dette gjennom de fleste store leiebilselskaper, hvis de tillater sine kunder å krysse grenser. I tillegg til bilforsikring, trenger du også et gyldig statlig utstedt førerkort, samt enten pass eller et amerikansk ID-kort.

Kan du leie en leiebil i Phoenix uten kredittkort?

Når du bestiller leiebil i Phoenix, inkludert billig leiebil i Phoenix, vil de fleste selskaper foretrekker at du betaler med et stort kredittkort. Men noen bilutleiefirmaer i Phoenix kan gi deg muligheten til å betale med et debetkort. Avhengig av selskapet, kan du måtte betale et depositum eller gi ekstra dokumentasjon hvis du velger å gjøre dette, for eksempel en kredittsjekk, bevis på forsikring, eller en strømregning som bekrefter adressen din. Det er sjeldent lov å betale med sjekk eller kontanter, men det er mulig å finne visse selskaper som tilbyr dette alternativet. For å sikre at leieprosessen din er så smidig som mulig, ta kontakt med selskapet du har valgt deg ut før du henter bilen for å se hvilke betalingsformer som er akseptert og hvordan den spesifikke prosessen vil være.

Hvilke dokumenter trenger en internasjonal reisende for å leie bil i Phoenix?

Reisende fra utenfor USA er fortsatt velkommen til å leie et kjøretøy i Phoenix, inkludert en bil med plass til passasjerer, en rimelig leiebil, eller en elektrisk leiebil. Nesten alle utleiefirmaer aksepterer en internasjonal kjøretillatelse. Eventuelt kan du vanligvis bruke et gyldig førerkort fra et fremmed land, så lenge all relevant informasjon er skrevet i et latinbasert alfabet. Ellers kan du ha muligheten til å betale for en offisiell oversettelse av førerkortet. Sammen med en førerkort må du ha passet ditt med deg, og det kan ikke utløpe før utløpet av leieperioden. De fleste bilutleiefirmaer må ta en kopi av passet ditt for å oppbevare det mens du leier bil. Husk at i USA må de som leier bil vanligvis være minst 21 år. I Arizona tillater noen selskaper at man kan være 18 år. Hvis du er yngre enn 25 år gammel, vil du vanligvis bli belastet et ekstra daglig gebyr.


Tilbud på Phoenix, Arizona bilutleie

Finn leiebil i Phoenix som passer for deg

Liten biler

374 kr - 936 kr

Alle biltyper

496 kr - 1 398 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Phoenix, USA er 497 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Phoenix, USA er i oktober. Prisen er 25 % lavere enn resten av året med bare 374 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Phoenix. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Phoenix kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Phoenix liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Phoenix, USA er 650 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Phoenix, USA er i april. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 480 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Phoenix. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Phoenix kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Phoenix mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Phoenix, USA er 736 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Phoenix, USA er i april. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 511 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Phoenix. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Phoenix kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Phoenix stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Phoenix, USA er 495 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Phoenix, USA er i februar. Prisen er 7 % lavere enn resten av året med bare 462 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Phoenix. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Phoenix kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Phoenix SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

928 kr/dag

10 jun.–15 jun.
Suzuki Vitara

Leiebilselskaper i Phoenix

Alle større selskaper som leier ut biler i Phoenix, Arizona

Alamo

1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,7

Hentes/Leveres

8,8

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

7,9

Avis

7,3
Bra
1 vurdering5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,9

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,2

Hentes/Leveres

7,4

Value

7,0

Advantage

1 utleiested
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,4

Budget

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

5,9

Value

6,2

Thrifty

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

5,2

Hentes/Leveres

4,9

Value

5,5

Hertz

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,1

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

5,0

Hentes/Leveres

4,9

Value

5,5

Dollar

1 utleiested
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,0

Hentes/Leveres

4,9

Value

5,3

Informasjon om leiebiler i Phoenix

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Phoenix

Populære biltyper

Standard, Intermediate, SUV

Billigste leiebil

735 kr

Mest populære modell

Toyota Tacoma
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Phoenix de siste 72 timene: Standard, Intermediate, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Phoenix er 735 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 751 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Phoenix de siste 7 dagene er Toyota Tacoma. Våre brukere foretrekker også Ford Mustang Convertible som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Phoenix

Nedenfor er de mest populære hotellene i Phoenix
Hilton Phoenix Tapatio Cliffs Resort

Hilton Phoenix Tapatio Cliffs Resort

11111 North 7th Street, Phoenix, AZ, United States

16,3 km fra sentrum

Arizona Biltmore, A Waldorf Astoria Resort

Arizona Biltmore, A Waldorf Astoria Resort

2400 East Missouri Avenue, Phoenix, AZ, United States

9,5 km fra sentrum

Hilton Phoenix Resort at the Peak

Hilton Phoenix Resort at the Peak

7677 North 16th Street, Phoenix, AZ, United States

11,3 km fra sentrum

Arizona Grand Resort & Spa

Arizona Grand Resort & Spa

8000 South Arizona Grand Parkway, Phoenix, AZ, United States

12,4 km fra sentrum

Hyatt Regency Phoenix

Hyatt Regency Phoenix

122 North 2nd Street, Phoenix, AZ, United States

0,3 km fra sentrum

SureStay Hotel by Best Western Phoenix Airport

SureStay Hotel by Best Western Phoenix Airport

3037 East Van Buren Street, Phoenix, AZ, United States

5,4 km fra sentrum

Rise Uptown Hotel

Rise Uptown Hotel

400 West Camelback Road, Phoenix, AZ, United States

6,8 km fra sentrum

Found Re Phoenix

Found Re Phoenix

1100 North Central Avenue, Phoenix, AZ, United States

1,3 km fra sentrum

Legacy Golf Resort

Legacy Golf Resort

6808 South 32ND Street, Phoenix, AZ, United States

8,9 km fra sentrum

Extend-a-Suites Phoenix

Extend-a-Suites Phoenix

17211 North Black Canyon Highway, Phoenix, AZ, United States

21,8 km fra sentrum

Kimpton Hotel Palomar Phoenix

Kimpton Hotel Palomar Phoenix

2 East Jefferson, Phoenix, AZ, United States

0,2 km fra sentrum

Greentree Inn & Suites Phoenix Sky Harbor

Greentree Inn & Suites Phoenix Sky Harbor

4234 South 48th Street, Phoenix, AZ, United States

9,9 km fra sentrum

Best Western InnSuites Phoenix Hotel & Suites

Best Western InnSuites Phoenix Hotel & Suites

1615 East Northern Avenue, Phoenix, AZ, United States

12,0 km fra sentrum

DoubleTree Suites by Hilton Phoenix

DoubleTree Suites by Hilton Phoenix

320 North 44th Street, Phoenix, AZ, United States

8,1 km fra sentrum

Hyatt Place Phoenix/Downtown

Hyatt Place Phoenix/Downtown

150 West Adams Street, Phoenix, AZ, United States

0,2 km fra sentrum

Ez 8 Motel Airporter

Ez 8 Motel Airporter

1820 South 7th Street, Phoenix, AZ, United States

2,1 km fra sentrum

Hilton Garden Inn Phoenix Airport North

Hilton Garden Inn Phoenix Airport North

3838 East Van Buren Street, Phoenix, AZ, United States

7,1 km fra sentrum

Royal Palms Resort and Spa

Royal Palms Resort and Spa

5200 East Camelback Road, Phoenix, AZ, United States

11,6 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Phoenix - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Phoenix, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Phoenix, Arizona?

Leiebiler i Phoenix fra populære selskap som Fox, Alamo og Enterprise Rent-A-Car tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Phoenix, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Phoenix i april?

Med gjennomsnittstemperaturer på 28 °C og en nedsbørsmengde på 3 mm, er det beste leiebilalternativet for april en kabriolet. Det å leie en kabriolet i Phoenix er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i Phoenix vil koste deg i gjennomsnitt 699 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Phoenix, Arizona?

Hvis du leier et kjøretøy i Phoenix, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 40 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Phoenix ligger vanligvis på 120 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Phoenix, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvordan er været i Phoenix, AZ i mars?

I mars har Phoenix vanligvis en nedbørsmengde på 25 mm og en gjennomsnittstemperatur på 18 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Phoenix ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i Phoenix representativt for resten av Arizona?

Reisende som skal kjøre fra Phoenix på en biltur rundt omkring i Arizona eller de omkringliggende områdene i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 14 °C, og ca. 21,2 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Phoenix fra biler sist?

Priser for Phoenix fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Phoenix fra biler?

Antall tilbydere fraPhoenix biler er 72 fra og med mars 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Phoenix?

Blant forskjellige land, inkludert Phoenix, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Phoenix?

For å leie en bil i Phoenix må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Phoenix?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Phoenix er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Phoenix?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Phoenix, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Phoenix med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Phoenix og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Phoenix på momondo?

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Phoenix.

Finner jeg utleiebiler i Phoenix som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Phoenix.

Kan jeg søke etter leiebiler i Phoenix med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Phoenix med ubegrenset kjørelengde på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Phoenix på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Phoenix


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 5.4.
12:00
fr. 12.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post