Fly Europa Belgia

Finn billig fly til Belgia

fre.. 14.2.
fre.. 21.2.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til byer i Belgia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Belgia

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Belgia? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Brussel
Grand Place
Waterloo
Manneken Pis
Brussels Exhibition Centre
Tenbosch
Antwerpen
Market Square
Vogeltjesmarkt
Royal Museum of Fine Arts
Museum Aan de Stoom
Het Steen
Oostende
Fort Napoleon
The Mercator
Ostend Beach
Sint-Petrus-en-Pauluskerk
James Ensor House
Liège
Opéra royal de Wallonie
Curtius Museum
Palace of the Princes-Bishops
Liege Convention Center
Royal Opera of Wallonia

Billige flybilletter til Belgia

De billigste flyene til Belgia funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Brussel 517 kr
Stavanger Brussel 1 338 kr
Kristiansand Brussel 1 541 kr
Trondheim Brussel 1 716 kr
Bergen Brussel 1 716 kr
Molde Brussel 1 781 kr
Haugesund Brussel 2 980 kr

Fly til Belgia

Belgia er et land i Vest-Europa og grenser til Frankrike, Nederland, Luxemburg og Tyskland. I tillegg har landet en kystlinje ut mot Nordsjøen, der det er fine strender helt nord i landet. I Belgia snakker de dessuten mange språk, med både nederlandsk, som kalles flamsk, tysk og fransk som offisielle språk. I dag er det hovedsakelig fransk som brukes mest. Likt som Nederland, ligger også mye av Belgia på havnivå og under havnivå, og havet holdes borte ved hjelp av diker som er bygget rundt landet. Du finner altså få fjell og daler i dette landet. Hovedstaden i Belgia er Brussel, som ligger så og si midt i landet. Dette er en storby med over en million innbyggere. Her finner du Den europeiske unions hovedsete, og her holder også Europakommisjonen og Europaparlamentet til, i tillegg til NATO. Det er også mange som flytter til Brussel for å ta del i næringslivet, for denne byen er full av hovedkontorer og har fullt fokus på forretningsvirksomhet. Men det er uansett en svært flott by, spesielt når det kommer til de gamle, historiske bygningene. Du finner blant annet Grand-Place her, et torg som står midt i sentrum av byen, med meget dramatiske og imponerende bygninger. Disse har stått her helt siden 1100-tallet, og må virkelig besøkes når du er i byen. Dessuten er det viktig å smake på belgiske vafler! Prisene for flybilletter kan stige noe rundt høytider som jul, nyttår og påske når mange vil besøke blant annet Brussel.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Belgia?

Du kan fly til Belgia fra flere flyplasser i Norge, blant annet kan du fly direkte fra Oslo/Gardermoen til Brussel. Du finner raskt og enkelt billige flypriser på nett. Bruk momondo for å sammenligne flypriser når du skal reise fra Norge til Belgia, så finner du de aller beste prisene. Da kan du fly med selskaper som SAS og Brussels Airlines. Fra Bergen/Flesland, Stavanger/Sola, Tromsø/Langnes og Trondheim/Værnes til Brussel kan du fly med en mellomlanding i Oslo eller Amsterdam. Da flyr du enten med SAS eller KLM, og noen av turene er delvis operert av Lufthansa og Brussels Airlines.

Når er det best å reise til Belgia?

Du kan reise til Belgia året rundt, spesielt hvis du vil på en koselig helgetur til Brussel. Denne byen er full av historiske bygninger, vintagebutikker og markeder. I tillegg har det kommet en rekke små og koselige brunsj-kaféer der du får deilig mat fra morgen til ettermiddag. Hit kan du dra i julen og handle julegaver og besøke julemarkeder. Det er også spesielt koselig om våren og høsten. Om våren titter solen frem litt tidligere enn her hjemme i Norge, og du kan nyte en kaffe på en koselig uteservering i sola. Om høsten skifter byen farge med bladene, og luften er klarere enn ellers. Det er også litt høyere temperaturer her enn hjemme, så du kan fortsatt gå turer ute og nyte helgen før vinteren kommer. Ønsker du også å reise litt rundt i Belgia, er det perfekt å ta noen dager i Brussel om sommeren, for så å ta tog eller kjøre opp til nord i landet der det er lange sandstrender og perfekt for bading. Det er enkelt å kjøpe togbilletter for å besøke flere byer i både Belgia og nabolandene Frankrike og Nederland. Kanskje det blir en rundreise innom Paris, eller Amsterdam i tillegg? Det er godt utviklede toglinjer gjennom storbyene i Sentral-Europa, så dette er en perfekt mulighet til å få med seg flere steder på en gang.

Hvor lang tid tar det å fly til Belgia?

Skal du fly til Belgia fra Oslo/Gardermoen, kan du fly til Brussel på 1 time og 55 minutter. Fra Bergen/Flesland tar turen omtrent 3 timer og 20 minutter. Fra Stavanger/Sola tar samme turen fra omtrent 3 timer og 35 minutter. Som regel er mellomlandingen i Oslo, eller i Amsterdam.

Kan man reise til Belgia uten pass eller visum?

Når du skal fly til Belgia trenger du ikke visum, men du må ha med deg gyldig pass. Det er ID-plikt i Belgia. Dette betyr at du må kunne fremvise pass for å reise inn og ut av landet. Du kan være i landet i tre måneder inntil du må melde fra til myndighetene om din eventuelle adresse.


Populære destinasjoner i Belgia

Utforsk byene Belgia som momondos brukere elsker

Internasjonale flyreiser til Belgia

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo til Brussel
Raskeste flytid
1t 55m
Billigste pris
517 kr
Flyvninger fra Stavanger til Brussel
Raskeste flytid
4t 20m
Billigste pris
1 338 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Brussel
Raskeste flytid
3t 20m
Billigste pris
1 541 kr
Flyvninger fra Trondheim til Brussel
Raskeste flytid
9t 50m
Billigste pris
1 716 kr
Flyvninger fra Bergen til Brussel
Raskeste flytid
4t 20m
Billigste pris
1 716 kr
Flyvninger fra Molde til Brussel
Raskeste flytid
17t 50m
Billigste pris
1 781 kr
Flyvninger fra Haugesund til Brussel
Raskeste flytid
11t 05m
Billigste pris
2 980 kr
Vis flere
Fly Europa Belgia