Finn billige fly til Samos

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Samos

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Samos fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Samos

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Samos

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kos (KGS)

Vanligvis er flyvninger til Samos fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kos, som i gjennomsnitt koster 3 591 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SAMOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars52 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Samos koster i gjennomsnitt kun 2 263 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SAMOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli54 % dyrereDet koster ca. 7 303 kr for flyvninger til Samos fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SAMOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli416 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Samos fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Samos?

Det er gode flytilbud til Samos , og med mange ulike flyruter, er det vanskelig å gi en konkret tid for reisen din til denne vakre øya. Noen omtrentlige anslag fra tre av Norges lufthavner er som følger: Du kommer deg fra Bergen til Samos på mellom ti til femten timer. Mens det fra Trondheim gjerne vil ta en ti timer, og sist, de aller fleste vil kanskje reise fra Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL) til Samos (SMI). Denne reiseveien tar mellom fem til ti timer. Det er mange flybilletter å finne, og dette er som nevnt helt omtrentlige anslag fra tre lufthavner.

Dessverre er det ingen direkte flyvninger fra Norge til Samos i dag. Det vanligste er å fly til Samos lufthavn fra Oslo, via Athen eller München, og videre til Samos Internasjonale lufthavn (SMI) derfra. Fra Stavanger, Bergen eller Trondheim er det mye den samme ruten, men man må fly via større knutepunkt, som Frankfurt, København eller München. Noen ganger må en faktisk også innom Oslo, for så å reise videre ut av landet. Dette er avhengig av hvor du bestiller flybiletter, og er noe å ta med i betraktningen når du planlegger reisen din. Men, fortvil ikke. De fleste flyplassene er fulle av serveringssteder og andre tilbud, og derfor kan mellomlandingen til og med bli en velkommen pause.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Samos fra Burgas for 577 kr. Dette er 88 % billigere enn de fleste flytilbudene til Samos. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Samos fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Samos fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 263 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Samos i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av juni i stedet. Flyvninger til Samos i juni er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 4 032 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Samos 0 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Samos med en gjennomsnittspris på 5 184 kr.

Agios Kirykos Ikaria flyplass, Parthéni Leros flyplass, Kalymnos Island flyplass, Chios flyplass eller Kos flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Samos.

Du kan finne tilbud for Samos flyplass for i gjennomsnitt 3 787 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Samos

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Samos som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Hvilke flyselskaper flyr til Samos?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Samos

Hvilke flyselskaper flyr til Samos?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Samos fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Aegean Airlines, Norwegian og Scandinavian Airlines. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Samos jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Aegean Airlines til Samos

Aegean Airlines er et populært valg for de som reiser til Samos. Flyselskapet har 22 ukentlige flyvninger til Samos, med flest avganger fra Athen Eleftherios V.. Aegean Airlines sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 3 889 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 59 vurderinger, har momondo-brukere gitt Aegean Airlines en gjennomsnittsscore på 8,4/10.


Flyplasser nære Samos

Under finner du alle flyplassene i Samos sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Samos flyplass?

Det er enkelt å ta seg til og fra Samos flyplass. Rett foran terminalbygget finner man et busstopp, og derfra går det transit-buss til Samos, via Pythagoreion, eller via Mytilinioi til andre destinasjoner på øya. Hele uken, og døgnet rundt, er det også mulig å praie en taxi, med en tur som tar under en halv time inn til Samos. Sist er det flere tilbydere av leiebil, for den som ønsker å ha bil under oppholdet og utforske mer av øya på egen hånd.


Visumkrav for Samos

Nordmenn kan reise til Hellas og alle de greske øyene fri for visumkrav. Nordmenn og utenlandske borgere med oppholdstillatelse i Norge, trenger et gyldig pass for innreise til Hellas. Vær oppmerksom på potensielle dokumentasjonskrav ved reise med umyndige. Dersom en reiser med barn under 18 år, kan greske myndigheter kreve å få familieforhold dokumentert. Og dersom kun en av foreldrene reiser med umyndige barn, kan det påkreves å fremlegges en fullmakt fra den parten som ikke er med på reisen.


Start planleggingen av reisen til Samos


De beste tingene å se og gjøre i Samos

Samos er en vakker gresk øy med alt dette innebærer. På syd-øst kysten kan du besøke flere historiske ruiner, og se restene av antikkens havneby Pythagoreion. Det er bare å ta for seg av flotte opplevelser på denne øya. Fra vakre og innbydende strender, til høye fjell og dype daler. Det er en rekke små fiskerlandsbyer, som lokker både grekere og turister, og det du kan vandre i matematikeren Pythagoras fotspor, som levde der i antikken. Det anbefales å ta en tur innom hans hule på fjellet Kerkis, og besøk det arkeologiske museum i utkanten av Samos, der en kan se flere årtusener med historie fra øya. Samos har selvfølgelig et levende uteliv og natteliv for den som ønsker å danse og være sosial. Med andre ord, på Samos får du mange fine opplevelser for barnefamilier, festløven kan få god uttelling, og den mer kulturelt interesserte kan få masse påfyll. Alt sammen er omkranset av vakker natur og fantastiske badestrender. På Samos får du en uslåelig kombinasjon av møtet med fortid og nåtid, det livlige og rolige, natur og historiske byer.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Samos.

Alle flysøk til Samos på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Samos. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja. momondo kan spore flypriser for Samos og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.