Finn billige fly til Bangalore

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 29.6.
on. 6.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Bangalore

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Bangalore

Beste pris på enveisbillett

3 276 kr

Beste pris på tur/retur-billett

6 653 kr

Raskeste flytid

15t 15m

Opereres av

9 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Bangalore fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 276 kr (Oslo Torp Sandefjord til Bangalore Kempegowda).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Bangalore fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 653 kr (Oslo Gardermoen til Bangalore Kempegowda).
Den kjappeste flyvningen til Bangalore fra Norge tar 15t 15m (Oslo Gardermoen til Bangalore Kempegowda).
Det finnes 9 andre flyselskaper som flyr til Bangalore, deriblant British Airways, Lufthansa og Air France.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bangalore

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bangalore fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bangalore

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bangalore

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bangalore (BLR)

Vanligvis er flyvninger til Bangalore fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bangalore Kempegowda, som i gjennomsnitt koster 7 612 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BANGALORE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bangalore koster i gjennomsnitt kun 5 846 kr i juli
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BANGALORE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember38 % dyrereDet koster ca. 10 537 kr for flyvninger til Bangalore fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BANGALORE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember480 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bangalore fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bangalore?

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen kommer du deg til Kempegowda International Airport i Bangalore, India, på omtrent 13 timer. Reisen inkluderer minst én mellomlanding. Reiser du fra Vestlandet og Stavanger Sola er gjennomsnittlig reisetid til Bangalore nærmere 15 timer, inkludert to mellomlandinger. Fra Bergen Flesland vil reisen til Bangalore i gjennomsnitt ta 15 timer og 20 minutter. Dersom du reiser fra en mindre flyplass i Nord-Norge, som for eksempel Bodø, vil turen ta nærmere 17 timer. Fra Trondheim Værnes vil reisen ta omtrent 15 timer og 50 minutter, litt avhengig av flytrafikk og værforhold. Dersom du starter reisen fra Tromsø, vil gjennomsnittlig reisetid til Bangalore være rundt 17 timer og 30 minutter. Billige flybilletter og gode flytilbud finner du hos momondo.

Fra Oslo lufthavn Gardermoen kan du fly til Bangalore med én mellomlanding i enten Doha i Qatar, Dubai i De Forente Arabiske Emirater eller New Delhi i India. Bangalore har en rekke daglige avganger mellom de største byene i India, og det er derfor svært enkelt å komme seg til Bangalore fra byer som Mumbai, New Delhi og Chennai. Selv om det ikke finnes noen direktefly fra norske flyplasser, kommer du deg enkelt til New Delhi og videre til Bangalore via Amsterdam Schiphol, London Heathrow, Frankfurt eller Paris Charles de Gaulle, som alle har jevnlige avganger til India. Fra norske flyplasser som Bergen Flesland eller Stavanger Sola er det enkelt å komme seg til Amsterdam Schiphol og London Heathrow, der du får en mellomlanding før videre avreise til Bangalore, Kempegowda International Airport.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bangalore i løpet av juli, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av august i stedet. Flyvninger til Bangalore i august er ikke like billige som de i juli, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 6 324 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Bangalore. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 7 612 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Bangalore utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Bangalore for 6 653 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Bangalore. Hvis du planlegger å fly til Bangalore, bør du vurdere å bestille flyvninger til Mysore flyplass (131 km fra sentrum i Bangalore), eller Salem flyplass (142 km fra sentrum i Bangalore).Flotte tilbud på flyreiser til Bangalore

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bangalore som nylig ble funnet av brukere på momondo
Etihad Airways
6. des.
OSL12:00Oslo Gardermoen
22t 00m
2 stopp
BLR10:00Bangalore Kempegowda
29. jan.
BLR23:30Bangalore Kempegowda
22t 20m
2 stopp
OSL21:50Oslo Gardermoen
6 653 kr
Finn lignende
British Airways
6. des.
OSL15:05Oslo Gardermoen
28t 25m
1 stopp
BLR19:30Bangalore Kempegowda
30. jan.
BLR02:10Bangalore Kempegowda
16t 45m
1 stopp
OSL18:55Oslo Gardermoen
6 822 kr
Finn lignende
Lufthansa
6. des.
OSL01:10Oslo Gardermoen
15t 15m
1 stopp
BLR16:25Bangalore Kempegowda
29. jan.
BLR22:35Bangalore Kempegowda
13t 20m
1 stopp
OSL11:55Oslo Gardermoen
7 718 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. des.
OSL12:00Oslo Gardermoen
22t 00m
2 stopp
BLR10:00Bangalore Kempegowda
29. jan.
BLR22:45Bangalore Kempegowda
14t 05m
1 stopp
OSL12:50Oslo Gardermoen
7 728 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. nov.
OSL13:40Oslo Gardermoen
14t 50m
2 stopp
BLR04:30Bangalore Kempegowda
9. jan.
BLR05:10Bangalore Kempegowda
17t 45m
2 stopp
OSL22:55Oslo Gardermoen
7 897 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. nov.
OSL12:00Oslo Gardermoen
22t 00m
2 stopp
BLR10:00Bangalore Kempegowda
8. jan.
BLR23:30Bangalore Kempegowda
20t 40m
2 stopp
OSL20:10Oslo Gardermoen
9 192 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bangalore

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bangalore, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Etihad Airways, Lufthansa og Qatar Airways
Flere flyselskaper
1. aug.
TRF17:15Oslo Torp Sandefjord
32t 35m
3 stopp
BLR01:50Bangalore Kempegowda
3 276 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. aug.
OSL07:20Oslo Gardermoen
20t 00m
2 stopp
BLR03:20Bangalore Kempegowda
3 864 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. aug.
OSL07:20Oslo Gardermoen
25t 55m
3 stopp
BLR09:15Bangalore Kempegowda
3 894 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Bangalore?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bangalore

Hvilke flyselskaper flyr til Bangalore?

På reiser til Bangalore fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Etihad Airways, Lufthansa, Emirates eller Qatar Airways. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Emirates til Bangalore

Det mest populære flyselskapet for fly til Bangalore på momondo, er Emirates som har 23 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Dubai Intl, og det beste tilbudet på en flyvning med Emirates til Bangalore, kostet 6 043 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Bangalore, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 122 Emirates vurdering, har det fått en score på 8,6 av momondo-brukere.

Flyvninger med Qatar Airways til Bangalore

Qatar Airways flyr til Bangalore 14 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Bangalore fra Doha Hamad. Qatar Airways (score: 7,9, 328 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Bangalore fra. Den beste billettprisen med Qatar Airways som er funnet på momondo til Bangalore, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (6 138 kr tur/retur).


Flyplasser nære Bangalore

Under finner du alle flyplassene i Bangalore sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg fra flyplassen til sentrum i Bangalore?

Bangalore flyplass tilbyr en rekke forskjellige transportmuligheter inn til sentrum, tilpasset alle mulige budsjetter og preferanser. Du finner et utmerket utvalg av lokalbusser og ekspressbusser som kjører inn til Bangalore, samt resten av områdene rundt byen, hele døgnet. Disse bussene finner du like utenfor terminalområdet. Bussterminalen og billettkontoret er tydelig merket og derfor enkel å navigere. Personalet i billettskranken kan også hjelpe deg med det du lurer på og sørge for at du kommer deg trygt frem til hotellet eller dit du skal. Like i nærheten av bussene finnes det også et stort utvalg av taxiselskaper. En rekke av selskapene har avtaler med flyplassen, og tilbyr faste priser til ulike områder av byen. Andre selskaper har ingen offisielle samarbeidsavtaler og du må derfor forhandle direkte med sjåføren. Det anbefales å avtale en pris før du setter deg inn i drosjen for å unngå eventuelle overraskelser. Du kan også bestille limousiner og luksuriøse drosjer ved flyplassområdet for den som vil reise i stil. Mange av de store hotellkjedene tilbyr egne løsninger, og det kan derfor være lurt å ta kontakt med ditt hotell før avreise. Dersom du virkelig har dårlig tid - eller ønsker en opplevelse utenom det vanlige - finnes det muligheter for å benytte seg av helikopter inn til sentrum av Bangalore.


Populære flybilletter til Bangalore

Finn dine flybilletter til Bangalore med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bangalore
Raskeste flytid14t 50m
Billigst pris6 653 kr

Visumkrav for Bangalore

Reisende fra Norge til India trenger både visum og pass. Visum kan skaffes elektronisk eller ved oppmøte hos den indiske ambassaden i Oslo. Sett deg inn i reglene for hvor lenge du kan oppholde deg i India, siden det er straffbart å være i landet lenger enn ditt visum tillater. Dersom nødvendig kan visum forlenges ved forespørsel.


Start planleggingen av reisen til Bangalore


De beste tingene å se og gjøre i Bangalore

Bangalore dekker et stort område og har et enormt antall attraksjoner, enten du vil oppleve storslåtte templer, fantastiske spisesteder eller shopping og museer i verdensklasse. Bangalore er virkelig en miks av gammelt og moderne. Her finner du både innovative bedrifter innen datateknologi og fascinerende arkitektur fra en annen tid. Et godt sted å starte reisen er ved palasset Tipu Sultan. Dette var feriehuset til noen av de mektigste lederne på 17- og 18-tallet, og her finner du i dag et museum som gir et fascinerende innblikk i livet til sultanen Tipu. Ikke langt unna finner du Bangalore-festningen som ble konstruert på 1500-tallet for å beskytte byen. Dette er uten tvil en opplevelse det er verdt å få med seg. For den som er interessert i indisk musikkhistorie bør du ta turen til Indian Music Experience.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Bangalore når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Bangalore, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Bangalore med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Bangalore.

Ja. momondo kan spore flypriser for Bangalore og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.