Finn billige fly til Bangalore

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 13.6.
ti. 20.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Bangalore flyinnsikt og trender

Se innsikt for Bangalore-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Bangalore?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bangalore i løpet av august, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av april i stedet. Flyvninger til Bangalore i april er ikke like billige som de i august, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 8 237 kr.

Hvor lang tid tar det å fly til Bangalore?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Bangalore avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Bangalore Kempegowda tar det i snitt 22t 50m, men flyr du fra Bergen Flesland til Bangalore Kempegowda ligger flytiden på rundt . Bangalore Kempegowda er den mest populære flyplassen i Bangalore.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bangalore?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 45 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Bangalore. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 9 171 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bangalore

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bangalore fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bangalore

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bangalore

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bangalore (BLR)

Vanligvis er flyvninger til Bangalore fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bangalore Kempegowda, som i gjennomsnitt koster 9 171 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BANGALORE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bangalore koster i gjennomsnitt kun 7 364 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BANGALORE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli23 % dyrereDet koster ca. 11 355 kr for flyvninger til Bangalore fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BANGALORE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember388 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bangalore fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Bangalore

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen kommer du deg til Kempegowda International Airport i Bangalore, India, på omtrent 13 timer. Reisen inkluderer minst én mellomlanding. Reiser du fra Vestlandet og Stavanger Sola er gjennomsnittlig reisetid til Bangalore nærmere 15 timer, inkludert to mellomlandinger. Fra Bergen Flesland vil reisen til Bangalore i gjennomsnitt ta 15 timer og 20 minutter. Dersom du reiser fra en mindre flyplass i Nord-Norge, som for eksempel Bodø, vil turen ta nærmere 17 timer. Fra Trondheim Værnes vil reisen ta omtrent 15 timer og 50 minutter, litt avhengig av flytrafikk og værforhold. Dersom du starter reisen fra Tromsø, vil gjennomsnittlig reisetid til Bangalore være rundt 17 timer og 30 minutter. Billige flybilletter og gode flytilbud finner du hos momondo.

Fra Oslo lufthavn Gardermoen kan du fly til Bangalore med én mellomlanding i enten Doha i Qatar, Dubai i De Forente Arabiske Emirater eller New Delhi i India. Bangalore har en rekke daglige avganger mellom de største byene i India, og det er derfor svært enkelt å komme seg til Bangalore fra byer som Mumbai, New Delhi og Chennai. Selv om det ikke finnes noen direktefly fra norske flyplasser, kommer du deg enkelt til New Delhi og videre til Bangalore via Amsterdam Schiphol, London Heathrow, Frankfurt eller Paris Charles de Gaulle, som alle har jevnlige avganger til India. Fra norske flyplasser som Bergen Flesland eller Stavanger Sola er det enkelt å komme seg til Amsterdam Schiphol og London Heathrow, der du får en mellomlanding før videre avreise til Bangalore, Kempegowda International Airport.


Flotte tilbud på flyreiser til Bangalore

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bangalore som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air France
OSLOslo Gardermoen
22t 50m
BLRBangalore Kempegowda

Finn de billigste enveisflyvningene til Bangalore

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bangalore, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France
Air France
OSLOslo Gardermoen
22t 50m
BLRBangalore Kempegowda

Hvilke flyselskaper flyr til Bangalore?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bangalore

Det mest populære flyselskapet for fly til Bangalore på momondo, er Emirates som har 18 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Dubai Intl, og det beste tilbudet på en flyvning med Emirates til Bangalore, kostet 8 822 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Bangalore, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 258 Emirates vurdering, har det fått en score på 8,1 av momondo-brukere.

Qatar Airways flyr til Bangalore 14 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Bangalore fra Doha Hamad. Qatar Airways (score: 7,8, 414 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Bangalore fra. Den beste billettprisen med Qatar Airways som er funnet på momondo til Bangalore, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (7 410 kr tur/retur).


Populære flybilletter til Bangalore

Finn dine flybilletter til Bangalore med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bangalore
Raskeste flytid22t 50m
Laveste pris8 193 kr

Visumkrav for Bangalore

Reisende fra Norge til India trenger både visum og pass. Visum kan skaffes elektronisk eller ved oppmøte hos den indiske ambassaden i Oslo. Sett deg inn i reglene for hvor lenge du kan oppholde deg i India, siden det er straffbart å være i landet lenger enn ditt visum tillater. Dersom nødvendig kan visum forlenges ved forespørsel.


Start planleggingen av reisen til Bangalore


De beste tingene å se og gjøre i Bangalore

Bangalore dekker et stort område og har et enormt antall attraksjoner, enten du vil oppleve storslåtte templer, fantastiske spisesteder eller shopping og museer i verdensklasse. Bangalore er virkelig en miks av gammelt og moderne. Her finner du både innovative bedrifter innen datateknologi og fascinerende arkitektur fra en annen tid. Et godt sted å starte reisen er ved palasset Tipu Sultan. Dette var feriehuset til noen av de mektigste lederne på 17- og 18-tallet, og her finner du i dag et museum som gir et fascinerende innblikk i livet til sultanen Tipu. Ikke langt unna finner du Bangalore-festningen som ble konstruert på 1500-tallet for å beskytte byen. Dette er uten tvil en opplevelse det er verdt å få med seg. For den som er interessert i indisk musikkhistorie bør du ta turen til Indian Music Experience.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Bangalore når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Bangalore, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Bangalore med denne policyen.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.