Søk etter og finn billige fly til Martinique

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Martinique

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Martinique

Beste pris på tur/retur-billett

9 408 kr

Raskeste flytid

18t 35m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Martinique fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 9 408 kr (Oslo Gardermoen til Fort-de-France Lamentin).
Den kjappeste flyvningen til Martinique fra Norge tar 18t 35m (Oslo Gardermoen til Fort-de-France Lamentin).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Martinique, deriblant Air France.

Martinique flyinnsikt og trender

Se innsikt for Martinique-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Martinique?

Prisen på billetter til Martinique varierer, basert på en rekke faktorer, men du kan finne billetter helt nede i 7 351 kr eller så høyt som 47 175 kr. Basert på ny data, har vi sett at flybilletter til Martinique for 13 966 kr eller lavere er en god deal, mens 14 096 kr er snittprisen.
See prices from:

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Martinique?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Martinique Du flyr fra. Som eksempel tar det 18t 35m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Fort-de-France Lamentin. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Fort-de-France Lamentin i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Martinique? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Martinique

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Martinique fra Norge
Fort-de-France
Fort-de-France

Nyttig informasjon om flyvningen din til Martinique

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Martinique

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Martinique koster:
2 422 kr per person med Openskies
2 722 kr per person med LEVEL
3 411 kr per person med Air CaraïbesDe nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Martinique

Finn flyvninger til disse populære byene i Martinique fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Martinique

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Martinique

Billige flybilletter til Martinique

Disse rutene har de billigste flyvningene til Martinique som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloFort-de-France18t 35m10 792 kr

De beste tingene å se og gjøre i Martinique

Martinique er en vakker øy i Karibien med et særskilt fransk preg. Landet kombinerer skjønnheten til den karibiske øyverdenen med europeisk eleganse, og dette er en fantastisk feriedestinasjon uansett hvilke opplevelser du er ute etter. Her finnes ruiner og monumenter i overflod, kilometerlange strender og et fantastisk unikt, franskinspirert kjøkken som er en drøm for smaksløkene. Martinique har en helt særegen kultur som blander den franske koloniarven med karibiske innflytelser. Den fargerike karibiske kulturen med dans, musikk og mystikk har gjennom årene blitt blandet med den klassiske franske elegansen, og formet en helt spesiell kultur. Martinique skiller seg fra de andre karibiske øyene, med innbyggere som ligner på tradisjonelle franske vinprodusenter som utstråler den typiske karibiske sorgløsheten. Når du skal fly til Martinique er det sannsynligvis landets hovedstad du ankommer, Fort-de-France/Martinique Aimé Césaire internasjonale lufthavn. Med omtrent 100,000 innbyggere, er dette en av de største byene i Karibien. Her kan du oppleve kultur og historie i det gamle fortet, eller bare rusle rundt i de pittoreske gatene ved havnen.

Martinique er et land som har behagelige temperaturer året rundt, men det er en viss sjanse for orkaner om sommeren og høsten. Fra desember til april er det karnevalsesong her, med mange turister og høyere priser enn de andre månedene. Dersom du ønsker å dra hit for å oppleve et av karnevalene, bør du begynne å se etter hotell tre-fire måneder i forveien. I mai er øya relativt rolig, og det er ofte mulig å finne et billig hotell til rabatterte priser. Du kan også se etter rimelige reisepakker med hotell og fly inkludert. Fra juni til november er det regnsesong på øya, og mange hoteller stenges om sommeren og høsten grunnet faren for orkaner. Orkansesongen er over i slutten av november, og da våkner landet til live igjen for å starte forberedelsene til høysesongen. Det anbefales å undersøke på forhånd hvilke arrangementer og karnevaler som arrangeres i landet og når, før du bestiller turen din. Dermed er du sikker på at du får med deg de aktivitetene du ønsker, slik at du får mest mulig ut av oppholdet ditt.

Hos momondo kan du raskt og enkelt booke flybilletter til Martinique online. Her kan du også sammenligne flypriser på nett, reservere ønsket flysete og velge andre praktiske tjenester som sørger for at dine flyreiser blir så behagelige som mulig.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Martinique

Det er ikke mulig å fly til Martinique direkte fra Norge, og vanligvis får du et mellomstopp i Paris. Flyselskaper som flyr hit er blant annet Air France, XL Airways France, Norwegian, Blue Air og Wizz Air.

Når er det best å reise til Martinique?

Høysesongen i Martinique er fra desember til april. Dersom du reiser hit for å oppleve de verdenskjente karnevalene er dette den beste tiden å besøke øya på. Det mest kjente karnevalet er Vaval, en firedagers festival med musikk, maskerader og parader som gir besøkende en minneverdig opplevelse for livet, og virkelig en smakebit på den autentiske kulturen i Martinique. Dette er et av de mest fargerike og festligste karnevalene i hele Kairbien, og arrangeres hvert år tidlig i februar. Imidlertid er dette også den dyreste tiden å reise hit på, og også den mest folksomme. Derfor mener mange at mai er den beste måneden å dra på tur til Martinique på, med jevne temperaturer, mindre turister og lavere priser.

Hvor lang tid tar det å fly til Martinique?

Avhengig av lengden på mellomlandingene, tar det omtrent 20 timer hver vei å fly til Martinique. Som regel er det lettere å finne billige flybilletter dersom du syns det er greit med lengre mellomlandinger.

Kan man reise til Martinique uten pass eller visum?

Norske borgere reiser visumfritt for en begrenset tidsperiode til Martinique. Du må imidlertid ha med deg pass, som er det eneste norske ID- og reisedokumentet som er gyldig i utlandet.


Internasjonale flyreiser til Martinique

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Fort-de-France
Raskeste flytid18t 35m
Laveste pris10 792 kr

Finn flyvninger til Martinique

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Martinique


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Martinique.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Martinique med denne policyen.

Når alle potensielle Martinique flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Martinique nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Martinique og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.