Finn billige fly til Antalya

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Antalya

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Antalya fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Antalya

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Antalya

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Antalya (AYT)

Vanligvis er flyvninger til Antalya fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Antalya, som i gjennomsnitt koster 2 347 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANTALYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar26 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Antalya koster i gjennomsnitt kun 1 740 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANTALYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli29 % dyrereDet koster ca. 3 028 kr for flyvninger til Antalya fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ANTALYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember406 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Antalya fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Antalya?

Høysesong for å fly til Antalya, portalen til den tyrkiske rivieraen, er i sommermånedene og i desember når det er ferie og skolefri. Reiser du i lavsesongen, har du gode sjanser til å finne billige flybilletter til Antalya. Temperaturen er fortsatt deilig, bare noe kjøligere enn om sommeren, og du slipper store folkemengder når du skal kose deg på stranden.

Du har alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Antalya, men reiser du i november og januar, pleier vanligvis prisene å være lave. Dersom du kan reise i siste liten, har du også gode sjanser til å sikre deg billige flybilletter til Antalya. Ta en titt på Pakkereiser for å bestille fly og hotell sammen.

 • Hvilken flyvning til Antalya er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Antalya fra Izmir for 178 kr. Dette er 93 % billigere enn de fleste flytilbudene til Antalya. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Antalya fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Antalya?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Antalya i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mai også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 940 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Antalya?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Antalya på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 2 347 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Antalya på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 845 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Antalya?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Antalya. Hvis du planlegger å fly til Antalya, bør du vurdere å bestille flyvninger til Isparta flyplass (111 km fra sentrum i Antalya), Denizli Cardak flyplass (133 km fra sentrum i Antalya), eller Gazipaşa flyplass (156 km fra sentrum i Antalya).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Antalya?

  Med en gjennomsnittspris på 2 055 kr per person, er det Denizli Cardak flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Antalya. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Antalya

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Antalya som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
25. jan.
OSL02:00Oslo Gardermoen
4t 05m
AYT06:05Antalya
12. feb.
AYT16:35Antalya
4t 20m
OSL20:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
5. des.
TRF07:30Oslo Torp Sandefjord
30t 30m
2 stopp
AYT14:00Antalya
9. des.
AYT18:05Antalya
12t 20m
1 stopp
TRF06:25Oslo Torp Sandefjord
1 188 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. des.
OSL16:25Oslo Gardermoen
16t 50m
1 stopp
AYT09:15Antalya
25. des.
AYT16:35Antalya
4t 20m
OSL20:55Oslo Gardermoen
1 288 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. des.
TRF03:55Oslo Torp Sandefjord
20t 45m
3 stopp
AYT00:40Antalya
10. des.
AYT02:00Antalya
10t 15m
2 stopp
TRF12:15Oslo Torp Sandefjord
1 321 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. des.
OSL16:25Oslo Gardermoen
16t 50m
1 stopp
AYT09:15Antalya
25. des.
AYT16:35Antalya
4t 20m
OSL20:55Oslo Gardermoen
1 338 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. nov.
OSL07:00Oslo Gardermoen
27t 15m
1 stopp
AYT09:15Antalya
14. nov.
AYT02:10Antalya
40t 30m
2 stopp
OSL18:40Oslo Gardermoen
1 355 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Antalya

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Antalya, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
26. okt.
OSL02:35Oslo Gardermoen
4t 05m
AYT06:40Antalya
Norwegian
16. nov.
OSL02:00Oslo Gardermoen
4t 05m
AYT06:05Antalya
Flere flyselskaper
30. okt.
OSL07:10Oslo Gardermoen
25t 30m
1 stopp
AYT08:40Antalya

Hvilke flyselskaper flyr til Antalya?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Antalya
 • Hvilke flyselskaper flyr til Antalya?

  Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Antalya med. SAS, SunExpress og Pegasus Airlines er også populære valg ved reiser til Antalya from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Antalya jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Antalya

Under finner du alle flyplassene i Antalya sammen med avstanden til sentrum

Når du kommer med fly til Antalya internasjonale lufthavn, lander du på en travel flyplass med både internasjonale og lokale flyvninger. Her lander både tradisjonelle flyselskaper og lavpriskjeder med billige flybilletter til Antalya. Det er enkelt å komme seg videre til bykjernen fra flyplassen. Du kan velge mellom en rekke transportmuligheter videre, som buss, trikk eller taxi. Trikken går ca. Hvert 20. minutt, og bussene tar deg raskt og billig inn til byen. Du finner også taxier på holdeplassen utenfor. Sjåføren kan informere deg om cirkaprisen, som beregnes per kilometer. Taksten er lik både på dag- og kveldstid.


Populære flybilletter til Antalya

Finn dine flybilletter til Antalya med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Antalya
Raskeste flytid4t 05m
Billigst pris1 087 kr
Flyvninger fra Stavanger til Antalya
Raskeste flytid9t 50m
Billigst pris2 542 kr
Flyvninger fra Bergen til Antalya
Raskeste flytid10t 25m
Billigst pris2 961 kr
Flyvninger fra Trondheim til Antalya
Raskeste flytid11t 45m
Billigst pris3 914 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Antalya

Det er enkelt og praktisk å komme seg rundt i Antalya. Du kan bruke trikk, taxi eller minibusser (dolmus), samt spasere. Byen er rett og slett praktfull å vandre rundt i, bare sørg for å ta med deg behagelige sandaler eller joggesko. Ta beina fatt, nyt de brosteinsbelagte gatene og la stemningen synke inn.

Ønsker du å ta deg videre til nærliggende byer og attraksjoner, kan du velge mellom en mengde utflukter fra lokale reisebyråer. Bussnettverket er dessuten ganske bra, og er en billig måte å komme seg rundt i området på. Du finner gode forbindelser til byer som for eksempel Side. Foretrekker du å kjøre selv, kan du leie deg en bil og utforske regionen i eget tempo. Leiebiler kan du bestille på forhånd hos momondo.


Visumkrav for Antalya

Alle norske statsborgere må ha visum før de kan fly til Antalya. Det finnes to måter du kan søke visum på før du reiser til Tyrkia, nemlig elektronisk søknadsportal eller hos den tyrkiske ambassaden i Oslo. Du trenger pass for å kunne fly til Antalya, og det må være gyldig i minst seks måneder etter innreise. Vi gjør oppmerksom på at innreisebestemmelser kan endres på kort varsel. Du bør alltid kontrollere at opplysningene stemmer på nettsidene til den tyrkiske ambassaden, i god tid før du skal reise til Antalya.


Start planleggingen av reisen til Antalya


De beste tingene å se og gjøre i Antalya

Hva bør jeg oppleve i Antalya?

Antalya har historiske røtter som strekker seg langt tilbake i tid, og mens du er her bør du absolutt utforske en av de historiske severdighetene. I Perga kan du vandre rundt i romerske ruiner, og den sjarmerende gamlebyen, Kaleici, er fra år 100 f.Kr. Trenger du å slappe av etter all sightseeingen, er et besøk til et tyrkisk bad et must.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna elsker strandliv, og ønsker dere enda mer vannaction er det bare å sette kursen mot vannrutsjebanene i Troy Aqua Waterpark. Dere finner også et av verdens største akvarier i Antalya, nemlig Antalya Aquarium, med undersjøisk tunnel og mange fiskearter.

Hvor bør jeg shoppe?

Shoppingentusiaster kan glede seg til å besøke handlegatene Cumhuriyet, Gulluk, Ataturk og Isiklar med god mat og søte teer. Setter du kursen mot kjøpesentrene Terra City og Migros, finner du dessuten moderne kjedebutikker og moteforretninger.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Det finnes mange spennende områder som du kan utforske på dagsutflukter fra Antalya. Pamukkale er et uforglemmelig syn, hvor mange fjellterasser har stivnet til hvite stalaktitter. Byen Side er også verdt et besøk, med Apollotempelet og romerske ruiner.