Fly Europa Tyrkia Antalya

Finn billige fly til Antalya

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Antalya (AYT)
ons.. 25.11.
ons.. 2.12.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Antalya

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Antalya fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Antalya?

Høysesong for å fly til Antalya, portalen til den tyrkiske rivieraen, er i sommermånedene og i desember når det er ferie og skolefri. Reiser du i lavsesongen, har du gode sjanser til å finne billige flybilletter til Antalya. Temperaturen er fortsatt deilig, bare noe kjøligere enn om sommeren, og du slipper store folkemengder når du skal kose deg på stranden.

Du har alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Antalya, men reiser du i november og januar, pleier vanligvis prisene å være lave. Dersom du kan reise i siste liten, har du også gode sjanser til å sikre deg billige flybilletter til Antalya. Ta en titt på Pakkereiser for å bestille fly og hotell sammen.

Hvilken flyvning til Antalya er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Antalya fra Izmir for 198 kr. Dette er 93 % billigere enn de fleste flytilbudene til Antalya. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Antalya fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Antalya?

Som regel er det januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Antalya. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 873 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Antalya i løpet av januar, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 107 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Antalya?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Antalya. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 532 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 747 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Antalya?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Antalya fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 2 714 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Sørg for å unngå å bestille avreise på en fredag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Antalya på en fredag, 2 992 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Antalya?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Antalya på, er kl. 12:00. Da har flybillettene har en prislapp på kun 2 684 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Antalya som har avgang på kvelden, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 3 299 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Antalya?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Antalya. Hvis du planlegger å fly til Antalya, bør du vurdere å bestille flyvninger til Isparta flyplass (111 km fra sentrum i Antalya), Denizli Cardak flyplass (133 km fra sentrum i Antalya), eller Gazipaşa flyplass (156 km fra sentrum i Antalya).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Antalya?

Med en gjennomsnittspris på 1 935 kr per person, er det Denizli Cardak flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Antalya. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Antalya

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Antalya som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Flere flyselskaper
1. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
4t 05m
AYT
Antalya
5. apr.
AYT
Antalya
15t 55m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 747 kr
Finn lignende
Lufthansa
27. mar.
OSL
Oslo Gardermoen
21t 35m
1 stopp
AYT
Antalya
4. apr.
AYT
Antalya
20t 55m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
2 251 kr
Finn lignende
Pegasus Airlines
26. mar.
OSL
Oslo Gardermoen
8t 25m
1 stopp
AYT
Antalya
5. apr.
AYT
Antalya
15t 55m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
2 369 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
4t 05m
AYT
Antalya
5. apr.
AYT
Antalya
23t 50m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 873 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
4t 05m
AYT
Antalya
5. apr.
AYT
Antalya
23t 35m
3 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
2 188 kr
Finn lignende
Lufthansa
27. mar.
OSL
Oslo Gardermoen
22t 45m
2 stopp
AYT
Antalya
4. apr.
AYT
Antalya
20t 55m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
2 486 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Antalya

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Antalya, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Billigst
Best
Raskeste
Flere flyselskaper
28. des.
BGO
Bergen Flesland
42t 00m
3 stopp
AYT
Antalya
Pegasus Airlines
25. des.
OSL
Oslo Gardermoen
9t 20m
1 stopp
AYT
Antalya
1 108 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
28. des.
OSL
Oslo Gardermoen
19t 50m
1 stopp
AYT
Antalya
1 567 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Antalya?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Antalya

Fra Oslo har du gode sjanser til å få billige flybilletter til Antalya med lavpriskjedene Ryanair, easyJet og Pegasus Airlines. I tillegg velger mange å fly til Antalya også med Turkish Airlines. Vil du fly direkte, har Norwegian flybilletter til Antalya fra Oslo og Bergen. Fra Oslo tar turen rett over fire timer, og fra Bergen fire og en halv. Fra andre flyplasser må du regne med mellomlandinger, og flytiden er på 5–6 timer og opp. Vær oppmerksom på at det kan påløpe ekstra gebyr for valgfritt flysete, o.l. når du skal booke billige flybilletter til Antalya. Flere selskaper velger nemlig å ha valgfrie alternativer for å kunne redusere grunnprisen på sine flyreiser til Antalya.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Antalya, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du kommer med fly til Antalya internasjonale lufthavn, lander du på en travel flyplass med både internasjonale og lokale flyvninger. Her lander både tradisjonelle flyselskaper og lavpriskjeder med billige flybilletter til Antalya. Det er enkelt å komme seg videre til bykjernen fra flyplassen. Du kan velge mellom en rekke transportmuligheter videre, som buss, trikk eller taxi. Trikken går ca. Hvert 20. minutt, og bussene tar deg raskt og billig inn til byen. Du finner også taxier på holdeplassen utenfor. Sjåføren kan informere deg om cirkaprisen, som beregnes per kilometer. Taksten er lik både på dag- og kveldstid.


Populære flybilletter til Antalya

Finn dine flybilletter til Antalya med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Antalya
Raskeste flytid
4t 05m
Billigste pris
1 748 kr
Flyvninger fra Bergen til Antalya
Raskeste flytid
15t 55m
Billigste pris
2 783 kr
Flyvninger fra Stavanger til Antalya
Raskeste flytid
28t 00m
Billigste pris
3 756 kr
Flyvninger fra Trondheim til Antalya
Raskeste flytid
25t 50m
Billigste pris
4 449 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Antalya?

Det er enkelt og praktisk å komme seg rundt i Antalya. Du kan bruke trikk, taxi eller minibusser (dolmus), samt spasere. Byen er rett og slett praktfull å vandre rundt i, bare sørg for å ta med deg behagelige sandaler eller joggesko. Ta beina fatt, nyt de brosteinsbelagte gatene og la stemningen synke inn.

Ønsker du å ta deg videre til nærliggende byer og attraksjoner, kan du velge mellom en mengde utflukter fra lokale reisebyråer. Bussnettverket er dessuten ganske bra, og er en billig måte å komme seg rundt i området på. Du finner gode forbindelser til byer som for eksempel Side. Foretrekker du å kjøre selv, kan du leie deg en bil og utforske regionen i eget tempo. Leiebiler kan du bestille på forhånd hos momondo.


Kan man reise til Antalya uten pass eller visum?

Alle norske statsborgere må ha visum før de kan fly til Antalya. Det finnes to måter du kan søke visum på før du reiser til Tyrkia, nemlig elektronisk søknadsportal eller hos den tyrkiske ambassaden i Oslo. Du trenger pass for å kunne fly til Antalya, og det må være gyldig i minst seks måneder etter innreise. Vi gjør oppmerksom på at innreisebestemmelser kan endres på kort varsel. Du bør alltid kontrollere at opplysningene stemmer på nettsidene til den tyrkiske ambassaden, i god tid før du skal reise til Antalya.


Finn hotell og fly til Antalya


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Antalya?

Antalya har historiske røtter som strekker seg langt tilbake i tid, og mens du er her bør du absolutt utforske en av de historiske severdighetene. I Perga kan du vandre rundt i romerske ruiner, og den sjarmerende gamlebyen, Kaleici, er fra år 100 f.Kr. Trenger du å slappe av etter all sightseeingen, er et besøk til et tyrkisk bad et must.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna elsker strandliv, og ønsker dere enda mer vannaction er det bare å sette kursen mot vannrutsjebanene i Troy Aqua Waterpark. Dere finner også et av verdens største akvarier i Antalya, nemlig Antalya Aquarium, med undersjøisk tunnel og mange fiskearter.

Hvor bør jeg shoppe?

Shoppingentusiaster kan glede seg til å besøke handlegatene Cumhuriyet, Gulluk, Ataturk og Isiklar med god mat og søte teer. Setter du kursen mot kjøpesentrene Terra City og Migros, finner du dessuten moderne kjedebutikker og moteforretninger.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Det finnes mange spennende områder som du kan utforske på dagsutflukter fra Antalya. Pamukkale er et uforglemmelig syn, hvor mange fjellterasser har stivnet til hvite stalaktitter. Byen Side er også verdt et besøk, med Apollotempelet og romerske ruiner.

Fly Europa Tyrkia Antalya
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse