Finn billige fly til Antalya

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 21.8.
sø. 28.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Antalya

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Antalya

Beste pris på enveisbillett

415 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 931 kr

Raskeste flytid

4t 05m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Antalya fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 415 kr (Oslo Gardermoen til Antalya).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Antalya fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 931 kr (Oslo Gardermoen til Antalya).
Den kjappeste flyvningen til Antalya fra Norge tar 4t 05m (Oslo Gardermoen til Antalya).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Antalya, deriblant Norwegian.

De billigste flyvningene til flyplassene i Antalya

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Antalya fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Antalya

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Antalya

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Antalya (AYT)

Vanligvis er flyvninger til Antalya fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Antalya, som i gjennomsnitt koster 3 111 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANTALYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar36 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Antalya koster i gjennomsnitt kun 1 979 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANTALYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli63 % dyrereDet koster ca. 5 069 kr for flyvninger til Antalya fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ANTALYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli459 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Antalya fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Antalya?

Høysesong for å fly til Antalya, portalen til den tyrkiske rivieraen, er i sommermånedene og i desember når det er ferie og skolefri. Reiser du i lavsesongen, har du gode sjanser til å finne billige flybilletter til Antalya. Temperaturen er fortsatt deilig, bare noe kjøligere enn om sommeren, og du slipper store folkemengder når du skal kose deg på stranden.

Du har alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Antalya, men reiser du i november og januar, pleier vanligvis prisene å være lave. Dersom du kan reise i siste liten, har du også gode sjanser til å sikre deg billige flybilletter til Antalya. Ta en titt på Pakkereiser for å bestille fly og hotell sammen.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Antalya fra Mardin for 309 kr. Dette er 84 % billigere enn de fleste flytilbudene til Antalya. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Antalya fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Antalya i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av august også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 259 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Antalya på, er ca. 29 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 111 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Antalya på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 1 931 kr i løpet av de siste 72 timene.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Antalya. Hvis du planlegger å fly til Antalya, bør du vurdere å bestille flyvninger til Isparta flyplass (111 km fra sentrum i Antalya), Denizli Cardak flyplass (133 km fra sentrum i Antalya), eller Gazipasa flyplass (156 km fra sentrum i Antalya).

Med en gjennomsnittspris på 376 kr per person, er det Isparta flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Antalya. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Antalya

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Antalya som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL18:15Oslo Gardermoen
19t 40m
1 stopp
AYT12:55Antalya
15. nov.
AYT17:45Antalya
15t 50m
1 stopp
OSL09:35Oslo Gardermoen
1 931 kr
Finn lignende
Norwegian
27. aug.
OSL04:20Oslo Gardermoen
17t 30m
1 stopp
AYT21:50Antalya
6. sep.
AYT16:10Antalya
26t 15m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
1 950 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL10:00Oslo Gardermoen
7t 20m
1 stopp
AYT17:20Antalya
19. nov.
AYT17:45Antalya
15t 50m
1 stopp
OSL09:35Oslo Gardermoen
1 989 kr
Finn lignende
Norwegian
30. aug.
BGO10:05Bergen Flesland
4t 20m
AYT14:25Antalya
13. sep.
AYT16:10Antalya
4t 35m
BGO20:45Bergen Flesland
2 114 kr
Finn lignende
Norwegian
30. aug.
OSL02:30Oslo Gardermoen
4t 05m
AYT06:35Antalya
13. sep.
AYT16:10Antalya
14t 15m
1 stopp
OSL06:25Oslo Gardermoen
2 153 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. nov.
OSL02:00Oslo Gardermoen
4t 05m
AYT06:05Antalya
13. nov.
AYT17:45Antalya
18t 05m
2 stopp
OSL11:50Oslo Gardermoen
2 192 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Antalya

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Antalya, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
3. jan.
OSL02:00Oslo Gardermoen
4t 05m
AYT06:05Antalya
Flere flyselskaper
8. okt.
OSL19:20Oslo Gardermoen
21t 35m
1 stopp
AYT16:55Antalya
Flere flyselskaper
13. sep.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
32t 50m
2 stopp
AYT19:15Antalya

Hvilke flyselskaper flyr til Antalya?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Antalya

Hvilke flyselskaper flyr til Antalya?

Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Antalya med. Turkish Airlines, Pegasus Airlines og Lufthansa er også populære valg ved reiser til Antalya from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Antalya jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med SWISS til Antalya

SWISS flyr til Antalya ca. 15 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med SWISS, men det er funnet priser helt nede i 2 135 kr fra Oslo Gardermoen til Antalya. SWISS har fått en score på 8,4/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Finnair til Antalya

2 631 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Finnair til Antalya som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Bergen Flesland. Finnair har 4 flyvninger til Antalya de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 155 momondo-brukere har vurdert Finnair og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,7/10.


Flyplasser nære Antalya

Under finner du alle flyplassene i Antalya sammen med avstanden til sentrum

Når du kommer med fly til Antalya internasjonale lufthavn, lander du på en travel flyplass med både internasjonale og lokale flyvninger. Her lander både tradisjonelle flyselskaper og lavpriskjeder med billige flybilletter til Antalya. Det er enkelt å komme seg videre til bykjernen fra flyplassen. Du kan velge mellom en rekke transportmuligheter videre, som buss, trikk eller taxi. Trikken går ca. Hvert 20. minutt, og bussene tar deg raskt og billig inn til byen. Du finner også taxier på holdeplassen utenfor. Sjåføren kan informere deg om cirkaprisen, som beregnes per kilometer. Taksten er lik både på dag- og kveldstid.


Populære flybilletter til Antalya

Finn dine flybilletter til Antalya med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Antalya
Raskeste flytid4t 05m
Laveste pris1 931 kr
Flyvninger fra Bergen til Antalya
Raskeste flytid4t 20m
Laveste pris2 443 kr
Flyvninger fra Stavanger til Antalya
Raskeste flytid4t 15m
Laveste pris2 964 kr
Flyvninger fra Trondheim til Antalya
Raskeste flytid8t 20m
Laveste pris3 061 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Antalya

Det er enkelt og praktisk å komme seg rundt i Antalya. Du kan bruke trikk, taxi eller minibusser (dolmus), samt spasere. Byen er rett og slett praktfull å vandre rundt i, bare sørg for å ta med deg behagelige sandaler eller joggesko. Ta beina fatt, nyt de brosteinsbelagte gatene og la stemningen synke inn.

Ønsker du å ta deg videre til nærliggende byer og attraksjoner, kan du velge mellom en mengde utflukter fra lokale reisebyråer. Bussnettverket er dessuten ganske bra, og er en billig måte å komme seg rundt i området på. Du finner gode forbindelser til byer som for eksempel Side. Foretrekker du å kjøre selv, kan du leie deg en bil og utforske regionen i eget tempo. Leiebiler kan du bestille på forhånd hos momondo.


Visumkrav for Antalya

Alle norske statsborgere må ha visum før de kan fly til Antalya. Det finnes to måter du kan søke visum på før du reiser til Tyrkia, nemlig elektronisk søknadsportal eller hos den tyrkiske ambassaden i Oslo. Du trenger pass for å kunne fly til Antalya, og det må være gyldig i minst seks måneder etter innreise. Vi gjør oppmerksom på at innreisebestemmelser kan endres på kort varsel. Du bør alltid kontrollere at opplysningene stemmer på nettsidene til den tyrkiske ambassaden, i god tid før du skal reise til Antalya.


Start planleggingen av reisen til Antalya


De beste tingene å se og gjøre i Antalya

Antalya har historiske røtter som strekker seg langt tilbake i tid, og mens du er her bør du absolutt utforske en av de historiske severdighetene. I Perga kan du vandre rundt i romerske ruiner, og den sjarmerende gamlebyen, Kaleici, er fra år 100 f.Kr. Trenger du å slappe av etter all sightseeingen, er et besøk til et tyrkisk bad et must.

Barna elsker strandliv, og ønsker dere enda mer vannaction er det bare å sette kursen mot vannrutsjebanene i Troy Aqua Waterpark. Dere finner også et av verdens største akvarier i Antalya, nemlig Antalya Aquarium, med undersjøisk tunnel og mange fiskearter.

Shoppingentusiaster kan glede seg til å besøke handlegatene Cumhuriyet, Gulluk, Ataturk og Isiklar med god mat og søte teer. Setter du kursen mot kjøpesentrene Terra City og Migros, finner du dessuten moderne kjedebutikker og moteforretninger.

Det finnes mange spennende områder som du kan utforske på dagsutflukter fra Antalya. Pamukkale er et uforglemmelig syn, hvor mange fjellterasser har stivnet til hvite stalaktitter. Byen Side er også verdt et besøk, med Apollotempelet og romerske ruiner.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Antalya. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Antalya som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Antalya.

Prisvarsler for flyreiser til Antalya er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Antalya

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Antalya

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.