Finn billige fly til Antalya

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 21.5.
fr. 28.5.

De billigste flyvningene til flyplassene i Antalya

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Antalya fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Antalya

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Antalya

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Antalya (AYT)

Vanligvis er flyvninger til Antalya fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Antalya, som i gjennomsnitt koster 2 305 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANTALYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar26 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Antalya koster i gjennomsnitt kun 1 708 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANTALYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli29 % dyrereDet koster ca. 2 973 kr for flyvninger til Antalya fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ANTALYA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember406 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Antalya fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Antalya?

Høysesong for å fly til Antalya, portalen til den tyrkiske rivieraen, er i sommermånedene og i desember når det er ferie og skolefri. Reiser du i lavsesongen, har du gode sjanser til å finne billige flybilletter til Antalya. Temperaturen er fortsatt deilig, bare noe kjøligere enn om sommeren, og du slipper store folkemengder når du skal kose deg på stranden.

Du har alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Antalya, men reiser du i november og januar, pleier vanligvis prisene å være lave. Dersom du kan reise i siste liten, har du også gode sjanser til å sikre deg billige flybilletter til Antalya. Ta en titt på Pakkereiser for å bestille fly og hotell sammen.

 • Hvilken flyvning til Antalya er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Antalya fra Izmir for 175 kr. Dette er 93 % billigere enn de fleste flytilbudene til Antalya. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Antalya fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Antalya?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Antalya i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mai også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 922 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Antalya?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Antalya på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 2 309 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Antalya på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 1 018 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Antalya?

  I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Antalya fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 2 487 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 2 723 kr for en reise fra Norge til Antalya.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Antalya?

  Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Antalya fra Norge er kl. 12:00. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 2 510 kr når de så etter fly med avgang kl. 12:00. Flyvninger på kvelden er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 3 113 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Antalya?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Antalya. Hvis du planlegger å fly til Antalya, bør du vurdere å bestille flyvninger til Isparta flyplass (111 km fra sentrum i Antalya), Denizli Cardak flyplass (133 km fra sentrum i Antalya), eller Gazipaşa flyplass (156 km fra sentrum i Antalya).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Antalya?

  Med en gjennomsnittspris på 2 018 kr per person, er det Denizli Cardak flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Antalya. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Antalya

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Antalya som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
11. aug.
OSL07:50Oslo Gardermoen
4t 05m
AYT11:55Antalya
18. aug.
AYT08:20Antalya
4t 20m
OSL12:40Oslo Gardermoen
1 018 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. aug.
OSL07:50Oslo Gardermoen
4t 05m
AYT11:55Antalya
18. aug.
AYT16:15Antalya
27t 50m
1 stopp
OSL20:05Oslo Gardermoen
1 388 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
27. mai
OSL13:55Oslo Gardermoen
14t 55m
1 stopp
AYT04:50Antalya
2. jun.
AYT23:30Antalya
14t 30m
1 stopp
OSL14:00Oslo Gardermoen
1 889 kr
Finn lignende
Norwegian
2. jul.
OSL02:00Oslo Gardermoen
4t 05m
AYT06:05Antalya
9. jul.
AYT07:50Antalya
4t 20m
OSL12:10Oslo Gardermoen
1 298 kr
Finn lignende
Norwegian
2. jul.
OSL09:20Oslo Gardermoen
29t 05m
1 stopp
AYT14:25Antalya
9. jul.
AYT07:50Antalya
4t 20m
OSL12:10Oslo Gardermoen
1 462 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. sep.
OSL10:30Oslo Gardermoen
6t 45m
1 stopp
AYT17:15Antalya
5. okt.
AYT08:20Antalya
4t 20m
OSL12:40Oslo Gardermoen
1 675 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Antalya

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Antalya, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og SunExpress
Norwegian
3. aug.
OSL11:35Oslo Gardermoen
4t 05m
AYT15:40Antalya
Flere flyselskaper
16. jun.
TRF04:15Oslo Torp Sandefjord
11t 45m
1 stopp
AYT16:00Antalya
SunExpress
5. aug.
OSL19:55Oslo Gardermoen
7t 55m
1 stopp
AYT03:50Antalya

Hvilke flyselskaper flyr til Antalya?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Antalya

Fra Oslo har du gode sjanser til å få billige flybilletter til Antalya med lavpriskjedene Ryanair, easyJet og Pegasus Airlines. I tillegg velger mange å fly til Antalya også med Turkish Airlines. Vil du fly direkte, har Norwegian flybilletter til Antalya fra Oslo og Bergen. Fra Oslo tar turen rett over fire timer, og fra Bergen fire og en halv. Fra andre flyplasser må du regne med mellomlandinger, og flytiden er på 5–6 timer og opp. Vær oppmerksom på at det kan påløpe ekstra gebyr for valgfritt flysete, o.l. når du skal booke billige flybilletter til Antalya. Flere selskaper velger nemlig å ha valgfrie alternativer for å kunne redusere grunnprisen på sine flyreiser til Antalya.


Flyplasser nære Antalya

Under finner du alle flyplassene i Antalya sammen med avstanden til sentrum

Når du kommer med fly til Antalya internasjonale lufthavn, lander du på en travel flyplass med både internasjonale og lokale flyvninger. Her lander både tradisjonelle flyselskaper og lavpriskjeder med billige flybilletter til Antalya. Det er enkelt å komme seg videre til bykjernen fra flyplassen. Du kan velge mellom en rekke transportmuligheter videre, som buss, trikk eller taxi. Trikken går ca. Hvert 20. minutt, og bussene tar deg raskt og billig inn til byen. Du finner også taxier på holdeplassen utenfor. Sjåføren kan informere deg om cirkaprisen, som beregnes per kilometer. Taksten er lik både på dag- og kveldstid.


Populære flybilletter til Antalya

Finn dine flybilletter til Antalya med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Antalya
Raskeste flytid4t 05m
Billigst pris1 642 kr
Flyvninger fra Bergen til Antalya
Raskeste flytid8t 40m
Billigst pris3 794 kr
Flyvninger fra Stavanger til Antalya
Raskeste flytid9t 40m
Billigst pris4 139 kr
Flyvninger fra Trondheim til Antalya
Raskeste flytid11t 15m
Billigst pris4 894 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Antalya?

Det er enkelt og praktisk å komme seg rundt i Antalya. Du kan bruke trikk, taxi eller minibusser (dolmus), samt spasere. Byen er rett og slett praktfull å vandre rundt i, bare sørg for å ta med deg behagelige sandaler eller joggesko. Ta beina fatt, nyt de brosteinsbelagte gatene og la stemningen synke inn.

Ønsker du å ta deg videre til nærliggende byer og attraksjoner, kan du velge mellom en mengde utflukter fra lokale reisebyråer. Bussnettverket er dessuten ganske bra, og er en billig måte å komme seg rundt i området på. Du finner gode forbindelser til byer som for eksempel Side. Foretrekker du å kjøre selv, kan du leie deg en bil og utforske regionen i eget tempo. Leiebiler kan du bestille på forhånd hos momondo.


Kan man reise til Antalya uten pass eller visum?

Alle norske statsborgere må ha visum før de kan fly til Antalya. Det finnes to måter du kan søke visum på før du reiser til Tyrkia, nemlig elektronisk søknadsportal eller hos den tyrkiske ambassaden i Oslo. Du trenger pass for å kunne fly til Antalya, og det må være gyldig i minst seks måneder etter innreise. Vi gjør oppmerksom på at innreisebestemmelser kan endres på kort varsel. Du bør alltid kontrollere at opplysningene stemmer på nettsidene til den tyrkiske ambassaden, i god tid før du skal reise til Antalya.


Start planleggingen av reisen til Antalya


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Antalya?

Antalya har historiske røtter som strekker seg langt tilbake i tid, og mens du er her bør du absolutt utforske en av de historiske severdighetene. I Perga kan du vandre rundt i romerske ruiner, og den sjarmerende gamlebyen, Kaleici, er fra år 100 f.Kr. Trenger du å slappe av etter all sightseeingen, er et besøk til et tyrkisk bad et must.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna elsker strandliv, og ønsker dere enda mer vannaction er det bare å sette kursen mot vannrutsjebanene i Troy Aqua Waterpark. Dere finner også et av verdens største akvarier i Antalya, nemlig Antalya Aquarium, med undersjøisk tunnel og mange fiskearter.

Hvor bør jeg shoppe?

Shoppingentusiaster kan glede seg til å besøke handlegatene Cumhuriyet, Gulluk, Ataturk og Isiklar med god mat og søte teer. Setter du kursen mot kjøpesentrene Terra City og Migros, finner du dessuten moderne kjedebutikker og moteforretninger.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Det finnes mange spennende områder som du kan utforske på dagsutflukter fra Antalya. Pamukkale er et uforglemmelig syn, hvor mange fjellterasser har stivnet til hvite stalaktitter. Byen Side er også verdt et besøk, med Apollotempelet og romerske ruiner.