Finn billige fly til Buenos Aires

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Buenos Aires

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Buenos Aires fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Buenos Aires

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn flyplass (EZE)

Vanligvis er flyvninger til Buenos Aires fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn, som i gjennomsnitt koster 7 093 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUENOS AIRES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Buenos Aires koster i gjennomsnitt kun 5 954 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUENOS AIRES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember27 % dyrereDet koster ca. 9 418 kr for flyvninger til Buenos Aires fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BUENOS AIRES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember440 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Buenos Aires fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Buenos Aires?

Den argentinske hovedstaden Buenos Aires ligger på den sørlige halvkule, som gjør at det er omvendte sesonger sammenlignet med Norge. Dette er lurt å ta i betraktning når du skal bestemme deg for når du vil reise. Sommeren er fra desember til februar, og dette er varme måneder med korte regnskurer. Vinteren fra juni til august kan bli kald, og har temperaturer på rundt 5 grader. Så dersom du vil ha det varmeste været bør du se etter billige flybilletter til Buenos Aires fra desember til februar.

Vil du finne billige flybilletter til Buenos Aires kan du se etter billetter i november. Da er det lavere priser sammenlignet med fellesferier, og temperaturen ligger på omtrent 20 grader. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Ta fly til Buenos Aires og opplev en livlig og spennende storby i Sør-Amerika.

 • Hvilken flyvning til Buenos Aires er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Buenos Aires fra Santiago for 736 kr. Dette er 85 % billigere enn de fleste flytilbudene til Buenos Aires. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Buenos Aires fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Buenos Aires?

  Hvis du ikke har lyst til å besøke Buenos Aires i mars, bør du vente til mai med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 6 111 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Buenos Aires?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Buenos Aires 40 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Buenos Aires med en gjennomsnittspris på 7 427 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Buenos Aires på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 5 382 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Buenos Aires?

  De som skal fly til Buenos Aires kan potensielt finne bedre priser for Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn flyplass (27 km fra sentrum i Buenos Aires), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Buenos Aires?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Buenos Aires J. Newbery flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Buenos Aires, med en gjennomsnittspris på 4 766 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Buenos Aires

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Buenos Aires som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
31. jan.
OSL01:05Oslo Gardermoen
46t 20m
4 stopp
AEP23:25Buenos Aires J. Newbery
16. feb.
AEP00:40Buenos Aires J. Newbery
37t 45m
4 stopp
OSL14:25Oslo Gardermoen
5 607 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
31. jan.
OSL01:05Oslo Gardermoen
55t 25m
4 stopp
EZE08:30Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
16. feb.
EZE06:15Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
32t 10m
4 stopp
OSL14:25Oslo Gardermoen
5 607 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
31. jan.
OSL04:50Oslo Gardermoen
22t 10m
2 stopp
EZE03:00Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
16. feb.
EZE11:00Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
21t 55m
2 stopp
OSL08:55Oslo Gardermoen
5 763 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
28. jan.
OSL08:10Oslo Gardermoen
23t 40m
2 stopp
EZE07:50Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
21. apr.
EZE08:10Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
25t 00m
2 stopp
OSL09:10Oslo Gardermoen
5 902 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
25t 50m
2 stopp
EZE03:00Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
3. des.
EZE11:00Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
27t 40m
2 stopp
OSL14:40Oslo Gardermoen
6 232 kr
Finn lignende
Lufthansa
11. nov.
OSL13:45Oslo Gardermoen
17t 10m
1 stopp
EZE06:55Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
3. des.
EZE13:05Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
16t 45m
1 stopp
OSL05:50Oslo Gardermoen
6 805 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Buenos Aires

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Buenos Aires, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France, Ethiopian Air og Iberia
Flere flyselskaper
25. okt.
OSL02:50Oslo Gardermoen
56t 30m
3 stopp
AEP11:20Buenos Aires J. Newbery
5 104 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. okt.
OSL03:00Oslo Gardermoen
29t 35m
2 stopp
EZE08:35Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
5 234 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. okt.
OSL02:15Oslo Gardermoen
33t 15m
3 stopp
EZE11:30Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
5 338 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Buenos Aires

Under finner du alle flyplassene i Buenos Aires sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Buenos Aires vil du lande på Ministro Pistarini internasjonale lufthavn. Denne ligger 22 kilometer sørvest for byen, i et område som heter Ezeiza Partido. For å komme deg til byen fra flyplassen med kollektiv trafikk kan du ta en buss som heter Aerobus. Denne går fra flyplassen og inn til byen, og stopper ved de største holdeplassene i byen. Denne går fra terminal A og C ved flyplassen og driftes 24 timer i døgnet på hverdager, og til midnatt i helger. En bussbillett koster fra ARS 240 (ca 95 NOK). Det er også flere private shuttlebusser som kjører fra flyplassen til sentrum. Disse har ulike priser basert på hvilket selskap du velger. Prisene varierer mellom ARS 80 (ca 31 NOK) og ARS 300 (ca 117 NOK). For å finne en buss som kjører til det området der hotellet ditt ligger kan det være lurt å spørre i informasjonen på flyplassen. De fleste bussene stopper ved hotellene som ligger i sentrum av byen. (Informasjon sjekket: 19/02/18).


Populære flybilletter til Buenos Aires

Finn dine flybilletter til Buenos Aires med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Buenos Aires
Raskeste flytid19t 35m
Billigst pris7 065 kr
Flyvninger fra Bergen til Buenos Aires
Raskeste flytid31t 20m
Billigst pris8 689 kr
Flyvninger fra Trondheim til Buenos Aires
Raskeste flytid35t 25m
Billigst pris8 888 kr

Buenos Aires har et godt utviklet nettverk av busser, og en undergrunnsbane. For å kjøre disse må du ha et billettkort som kalles SUBE-kort, dette kan fylles opp med reisepenger. Disse kortene kan kjøpes på alle metrostasjoner, ved åtte ulike turistkontorer, samt kiosker spredt rundt i byen. Kortene kan også fylles opp ved metrostasjoner og i mange kiosker. Det koster ARS 45 (ca 18 NOK) for et SUBE-kort, og det er da fylt med ARS 20 (ca 8 NOK) i reisepenger. (Informasjon sjekket 17/02/18).

Det er som regel raskest å komme seg rundt i byen med undergrunnsbane. Denne har seks linjer markert med ulike bokstaver fra A til H. Togene kjører hvert tredje til tiende minutt, avhengig av hvilken linje du skal ta. De kjører fra omtrent halv seks om morgenen til halv tolv om kvelden, og til midnatt i helgene. Bussnettverket i Buenos Aires er velutviklet, og du kan som regel finne et busstopp i nærheten av der du befinner deg på ethvert tidspunkt. Bussene kjører 24 timer i døgnet.


Du trenger ikke visum når du tar fly til Buenos Aires, men du må ha med gyldig pass. Dersom du skal reise til Buenos Aires anbefales det å sjekke regjeringens reiseinformasjon på nettet. Her finner du kontaktinformasjon til Argentinske myndigheter der du kan få videre informasjon om regler for innreise. Disse kan endre seg, så det er lurt å gjøre seg kjent med de gjeldende reglene i god tid før du skal dra. Du kan også bruke regjeringens nettsider for å finne informasjon om helse og sikkerhet i Argentina.


Start planleggingen av reisen til Buenos Aires


Hva bør jeg oppleve i Buenos Aires?

Bli med på en guidet omvisning i en av verdens mest berømte operahus, nemlig Teatro Colón. Dette operahuset er bygget i renessansestil og dekorert av kunstneren Raul Soldi. Du finner det i Avenida Liberdad.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Reiser du med barn til Buenos Aires kan det være morsomt å dra på planetarium. Planetario Gelileo Gelilei ligger i en gammel bygning og har 100 prosjektorer som viser planeter og ulike stjernebilder. Du finner dette i området Palermo.