Fly Sør-Amerika Argentina Buenos Aires

Finn billige fly til Buenos Aires

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Buenos Aires (BUE)
fre.. 9.4.
fre.. 16.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Buenos Aires

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Buenos Aires fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Buenos Aires

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn flyplass (EZE)

Vanligvis er flyvninger til Buenos Aires fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn, som i gjennomsnitt koster 6 926 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUENOS AIRES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Buenos Aires koster i gjennomsnitt kun 5 814 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUENOS AIRES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember27 % dyrereDet koster ca. 9 195 kr for flyvninger til Buenos Aires fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BUENOS AIRES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember440 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Buenos Aires fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Buenos Aires?

Den argentinske hovedstaden Buenos Aires ligger på den sørlige halvkule, som gjør at det er omvendte sesonger sammenlignet med Norge. Dette er lurt å ta i betraktning når du skal bestemme deg for når du vil reise. Sommeren er fra desember til februar, og dette er varme måneder med korte regnskurer. Vinteren fra juni til august kan bli kald, og har temperaturer på rundt 5 grader. Så dersom du vil ha det varmeste været bør du se etter billige flybilletter til Buenos Aires fra desember til februar.

Vil du finne billige flybilletter til Buenos Aires kan du se etter billetter i november. Da er det lavere priser sammenlignet med fellesferier, og temperaturen ligger på omtrent 20 grader. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Ta fly til Buenos Aires og opplev en livlig og spennende storby i Sør-Amerika.

Hvilken flyvning til Buenos Aires er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Buenos Aires fra Santiago for 719 kr. Dette er 85 % billigere enn de fleste flytilbudene til Buenos Aires. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Buenos Aires fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Buenos Aires?

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Buenos Aires fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 5 814 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Buenos Aires i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mai også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 5 966 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Buenos Aires?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Buenos Aires 40 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Buenos Aires med en gjennomsnittspris på 7 270 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Buenos Aires fra Norge for så lite som 7 119 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Buenos Aires?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Buenos Aires fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 6 433 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en torsdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 7 256 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Buenos Aires.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Buenos Aires?

På kvelden er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Buenos Aires, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 7 400 kr. Å fly til Buenos Aires på kvelden er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Flyvninger om morgenen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 7 635 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Buenos Aires?

De som skal fly til Buenos Aires kan potensielt finne bedre priser for Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn flyplass (27 km fra sentrum i Buenos Aires), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Buenos Aires?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Buenos Aires J. Newbery flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Buenos Aires, med en gjennomsnittspris på 4 654 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Buenos Aires

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Buenos Aires som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air France
2. sep.
11:20Oslo Gardermoen
19t 40m
1 stopp
07:00Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
6. sep.
09:30Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
20t 00m
1 stopp
05:30Oslo Gardermoen
7 119 kr
Finn lignende
Air France
2. sep.
11:20Oslo Gardermoen
19t 40m
1 stopp
07:00Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
6. sep.
09:30Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
20t 00m
1 stopp
05:30Oslo Gardermoen
7 136 kr
Finn lignende
SWISS
2. sep.
10:00Oslo Gardermoen
24t 55m
2 stopp
10:55Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
6. sep.
10:00Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
21t 00m
2 stopp
07:00Oslo Gardermoen
7 687 kr
Finn lignende
SWISS
2. sep.
10:00Oslo Gardermoen
24t 55m
2 stopp
10:55Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
6. sep.
10:00Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
21t 00m
2 stopp
07:00Oslo Gardermoen
7 695 kr
Finn lignende
SWISS
2. sep.
10:00Oslo Gardermoen
24t 55m
2 stopp
10:55Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
6. sep.
10:00Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
21t 00m
2 stopp
07:00Oslo Gardermoen
7 712 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. apr.
14:15Oslo Gardermoen
66t 55m
3 stopp
09:10Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
11. mai
17:52Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
38t 43m
3 stopp
08:35Oslo Gardermoen
35 577 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Buenos Aires?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Buenos Aires

Du kan velge blant en rekke ulike flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Buenos Aires. Noen populære selskaper er for eksempel American Airlines, SWISS og United Airlines. Det er ingen direkteflyvninger mellom Oslo og Buenos Aires, og raskeste flytid er på 17 timer og 45 minutter. Hvor lang reisetid du har avhenger av hvor lange og hvor mange mellomlandinger du har. Det er vanlig å mellomlande i for eksempel Frankfurt, Amsterdam og Paris. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen, eller deler av den, er med lavprisselskap så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter slik som å velge flysete, mat og ekstra bagasje.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Buenos Aires, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Buenos Aires vil du lande på Ministro Pistarini internasjonale lufthavn. Denne ligger 22 kilometer sørvest for byen, i et område som heter Ezeiza Partido. For å komme deg til byen fra flyplassen med kollektiv trafikk kan du ta en buss som heter Aerobus. Denne går fra flyplassen og inn til byen, og stopper ved de største holdeplassene i byen. Denne går fra terminal A og C ved flyplassen og driftes 24 timer i døgnet på hverdager, og til midnatt i helger. En bussbillett koster fra ARS 240 (ca 95 NOK). Det er også flere private shuttlebusser som kjører fra flyplassen til sentrum. Disse har ulike priser basert på hvilket selskap du velger. Prisene varierer mellom ARS 80 (ca 31 NOK) og ARS 300 (ca 117 NOK). For å finne en buss som kjører til det området der hotellet ditt ligger kan det være lurt å spørre i informasjonen på flyplassen. De fleste bussene stopper ved hotellene som ligger i sentrum av byen. (Informasjon sjekket: 19/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Buenos Aires?

Buenos Aires har et godt utviklet nettverk av busser, og en undergrunnsbane. For å kjøre disse må du ha et billettkort som kalles SUBE-kort, dette kan fylles opp med reisepenger. Disse kortene kan kjøpes på alle metrostasjoner, ved åtte ulike turistkontorer, samt kiosker spredt rundt i byen. Kortene kan også fylles opp ved metrostasjoner og i mange kiosker. Det koster ARS 45 (ca 18 NOK) for et SUBE-kort, og det er da fylt med ARS 20 (ca 8 NOK) i reisepenger. (Informasjon sjekket 17/02/18).

Det er som regel raskest å komme seg rundt i byen med undergrunnsbane. Denne har seks linjer markert med ulike bokstaver fra A til H. Togene kjører hvert tredje til tiende minutt, avhengig av hvilken linje du skal ta. De kjører fra omtrent halv seks om morgenen til halv tolv om kvelden, og til midnatt i helgene. Bussnettverket i Buenos Aires er velutviklet, og du kan som regel finne et busstopp i nærheten av der du befinner deg på ethvert tidspunkt. Bussene kjører 24 timer i døgnet.


Kan man reise til Buenos Aires uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum når du tar fly til Buenos Aires, men du må ha med gyldig pass. Dersom du skal reise til Buenos Aires anbefales det å sjekke regjeringens reiseinformasjon på nettet. Her finner du kontaktinformasjon til Argentinske myndigheter der du kan få videre informasjon om regler for innreise. Disse kan endre seg, så det er lurt å gjøre seg kjent med de gjeldende reglene i god tid før du skal dra. Du kan også bruke regjeringens nettsider for å finne informasjon om helse og sikkerhet i Argentina.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Buenos Aires?

Bli med på en guidet omvisning i en av verdens mest berømte operahus, nemlig Teatro Colón. Dette operahuset er bygget i renessansestil og dekorert av kunstneren Raul Soldi. Du finner det i Avenida Liberdad.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Reiser du med barn til Buenos Aires kan det være morsomt å dra på planetarium. Planetario Gelileo Gelilei ligger i en gammel bygning og har 100 prosjektorer som viser planeter og ulike stjernebilder. Du finner dette i området Palermo.


Fly Sør-Amerika Argentina Buenos Aires
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse