Fly Sør-Amerika Argentina Buenos Aires

Finn billige fly til Buenos Aires

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Buenos Aires (EZE)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Buenos Aires

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Buenos Aires fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Buenos Aires

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn flyplass (EZE)

Vanligvis er flyvninger til Buenos Aires fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn, som i gjennomsnitt koster 6 752 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUENOS AIRES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Buenos Aires koster i gjennomsnitt kun 5 668 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BUENOS AIRES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember27 % dyrereDet koster ca. 8 965 kr for flyvninger til Buenos Aires fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BUENOS AIRES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember440 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Buenos Aires fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Buenos Aires?

Den argentinske hovedstaden Buenos Aires ligger på den sørlige halvkule, som gjør at det er omvendte sesonger sammenlignet med Norge. Dette er lurt å ta i betraktning når du skal bestemme deg for når du vil reise. Sommeren er fra desember til februar, og dette er varme måneder med korte regnskurer. Vinteren fra juni til august kan bli kald, og har temperaturer på rundt 5 grader. Så dersom du vil ha det varmeste været bør du se etter billige flybilletter til Buenos Aires fra desember til februar.

Vil du finne billige flybilletter til Buenos Aires kan du se etter billetter i november. Da er det lavere priser sammenlignet med fellesferier, og temperaturen ligger på omtrent 20 grader. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Ta fly til Buenos Aires og opplev en livlig og spennende storby i Sør-Amerika.

Hvilken flyvning til Buenos Aires er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Buenos Aires fra Santiago for 701 kr. Dette er 85 % billigere enn de fleste flytilbudene til Buenos Aires. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Buenos Aires fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Buenos Aires?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Buenos Aires i mars, bør du vente til mai med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 5 817 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Buenos Aires?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Buenos Aires 40 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Buenos Aires med en gjennomsnittspris på 7 088 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Buenos Aires på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 7 064 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Buenos Aires?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Buenos Aires på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 6 272 kr. Når du flyr på en torsdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 7 074 kr for en reise fra Norge til Buenos Aires.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Buenos Aires?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Buenos Aires vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til Buenos Aires på kvelden for så lite som 7 214 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise om morgenen ettersom de ofte koster ca. 7 444 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Buenos Aires?

De som skal fly til Buenos Aires kan potensielt finne bedre priser for Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn flyplass (27 km fra sentrum i Buenos Aires), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Buenos Aires?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Buenos Aires J. Newbery flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Buenos Aires, med en gjennomsnittspris på 4 537 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Buenos Aires

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Buenos Aires som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
2. des.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
20t 35m
1 stopp
EZE05:50Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
8. jan.
EZE11:00Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
17t 45m
1 stopp
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
9 047 kr
Finn lignende
KLM
2. des.
TRF01:20Oslo Torp Sandefjord
23t 15m
2 stopp
EZE00:35Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
8. jan.
EZE11:00Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
17t 45m
1 stopp
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
9 023 kr
Finn lignende
LATAM Airlines
18. nov.
OSL11:45Oslo Gardermoen
20t 40m
2 stopp
EZE08:25Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
22. nov.
EZE10:40Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
23t 30m
2 stopp
OSL10:10Oslo Gardermoen
9 750 kr
Finn lignende
SWISS
18. nov.
OSL13:15Oslo Gardermoen
25t 20m
2 stopp
EZE14:35Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
22. nov.
EZE07:45Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
19t 25m
1 stopp
OSL03:10Oslo Gardermoen
7 064 kr
Finn lignende
SWISS
18. nov.
OSL13:15Oslo Gardermoen
25t 20m
2 stopp
EZE14:35Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
22. nov.
EZE07:45Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
19t 25m
1 stopp
OSL03:10Oslo Gardermoen
7 073 kr
Finn lignende
LATAM Airlines
18. nov.
OSL11:45Oslo Gardermoen
21t 35m
2 stopp
EZE09:20Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
22. nov.
EZE10:40Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
23t 30m
2 stopp
OSL10:10Oslo Gardermoen
9 766 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Buenos Aires

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Buenos Aires, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Vueling
KLM
24. aug.
TRF11:40Oslo Torp Sandefjord
19t 35m
2 stopp
EZE07:15Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
6 098 kr
Finn lignende
KLM
24. aug.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
20t 50m
1 stopp
EZE07:15Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
6 065 kr
Finn lignende
KLM
24. aug.
OSL10:15Oslo Gardermoen
21t 00m
1 stopp
EZE07:15Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn
6 073 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Buenos Aires?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Buenos Aires

Du kan velge blant en rekke ulike flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Buenos Aires. Noen populære selskaper er for eksempel American Airlines, SWISS og United Airlines. Det er ingen direkteflyvninger mellom Oslo og Buenos Aires, og raskeste flytid er på 17 timer og 45 minutter. Hvor lang reisetid du har avhenger av hvor lange og hvor mange mellomlandinger du har. Det er vanlig å mellomlande i for eksempel Frankfurt, Amsterdam og Paris. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen, eller deler av den, er med lavprisselskap så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter slik som å velge flysete, mat og ekstra bagasje.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Buenos Aires, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Buenos Aires vil du lande på Ministro Pistarini internasjonale lufthavn. Denne ligger 22 kilometer sørvest for byen, i et område som heter Ezeiza Partido. For å komme deg til byen fra flyplassen med kollektiv trafikk kan du ta en buss som heter Aerobus. Denne går fra flyplassen og inn til byen, og stopper ved de største holdeplassene i byen. Denne går fra terminal A og C ved flyplassen og driftes 24 timer i døgnet på hverdager, og til midnatt i helger. En bussbillett koster fra ARS 240 (ca 95 NOK). Det er også flere private shuttlebusser som kjører fra flyplassen til sentrum. Disse har ulike priser basert på hvilket selskap du velger. Prisene varierer mellom ARS 80 (ca 31 NOK) og ARS 300 (ca 117 NOK). For å finne en buss som kjører til det området der hotellet ditt ligger kan det være lurt å spørre i informasjonen på flyplassen. De fleste bussene stopper ved hotellene som ligger i sentrum av byen. (Informasjon sjekket: 19/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Buenos Aires?

Buenos Aires har et godt utviklet nettverk av busser, og en undergrunnsbane. For å kjøre disse må du ha et billettkort som kalles SUBE-kort, dette kan fylles opp med reisepenger. Disse kortene kan kjøpes på alle metrostasjoner, ved åtte ulike turistkontorer, samt kiosker spredt rundt i byen. Kortene kan også fylles opp ved metrostasjoner og i mange kiosker. Det koster ARS 45 (ca 18 NOK) for et SUBE-kort, og det er da fylt med ARS 20 (ca 8 NOK) i reisepenger. (Informasjon sjekket 17/02/18).

Det er som regel raskest å komme seg rundt i byen med undergrunnsbane. Denne har seks linjer markert med ulike bokstaver fra A til H. Togene kjører hvert tredje til tiende minutt, avhengig av hvilken linje du skal ta. De kjører fra omtrent halv seks om morgenen til halv tolv om kvelden, og til midnatt i helgene. Bussnettverket i Buenos Aires er velutviklet, og du kan som regel finne et busstopp i nærheten av der du befinner deg på ethvert tidspunkt. Bussene kjører 24 timer i døgnet.


Kan man reise til Buenos Aires uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum når du tar fly til Buenos Aires, men du må ha med gyldig pass. Dersom du skal reise til Buenos Aires anbefales det å sjekke regjeringens reiseinformasjon på nettet. Her finner du kontaktinformasjon til Argentinske myndigheter der du kan få videre informasjon om regler for innreise. Disse kan endre seg, så det er lurt å gjøre seg kjent med de gjeldende reglene i god tid før du skal dra. Du kan også bruke regjeringens nettsider for å finne informasjon om helse og sikkerhet i Argentina.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Buenos Aires?

Bli med på en guidet omvisning i en av verdens mest berømte operahus, nemlig Teatro Colón. Dette operahuset er bygget i renessansestil og dekorert av kunstneren Raul Soldi. Du finner det i Avenida Liberdad.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Reiser du med barn til Buenos Aires kan det være morsomt å dra på planetarium. Planetario Gelileo Gelilei ligger i en gammel bygning og har 100 prosjektorer som viser planeter og ulike stjernebilder. Du finner dette i området Palermo.


Fly Sør-Amerika Argentina Buenos Aires
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse