Finn billige fly til Havanna

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Havanna

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Havanna fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Havanna

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Havanna

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Havanna (HAV)

Vanligvis er flyvninger til Havanna fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Havanna José Martí, som i gjennomsnitt koster 6 411 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL HAVANNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Havanna koster i gjennomsnitt kun 5 002 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL HAVANNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli27 % dyrereDet koster ca. 8 138 kr for flyvninger til Havanna fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL HAVANNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember360 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Havanna fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Havanna?

Hovedstaden i Cuba, Havana, ligger nord i landet mot det Karibiske Hav. Her er det deilige temperaturer året rundt, med rundt 20°C i gjennomsnitt på vinteren og 27°C på sommeren. Det kan være en del regn i månedene mellom mai og oktober, men hvis du husker regnjakke og paraply er det likevel lett å utforske byen.

Selv om det stort sett er pent vær i Cuba kan det være lurt å styre unna den verste orkansesongen i august/september. Landet ligger midt i orkansonen, og man kan derfor oppleve litt ekstra ruskete vær i perioden.

Hvis du jakter etter de billigste flybillettene til Havana bør du reise utenom de norske fellesferiene, da det stort sett kan koste litt ekstra i denne perioden. De laveste prisene finner du i mars og slutten av april/starten av mai. Ta gjerne en titt på vår priskalender for å finne de billigste flyene til Havana.

 • Hvilken flyvning til Havanna er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Havanna fra Panama City, Panamá Provinsen for 1 060 kr. Dette er 86 % billigere enn de fleste flytilbudene til Havanna. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Havanna fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Havanna?

  I gjennomsnitt er september den billigste måneden å fly til Havanna fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 5 002 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Havanna i løpet av september, kan du også fly billig i oktober. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 5 317 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Havanna?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Havanna 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Havanna med en gjennomsnittspris på 6 411 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Havanna?

  De som skal fly til Havanna kan potensielt finne bedre priser for Varadero Juan Gualberto G flyplass (96 km fra sentrum i Havanna), eller Nueva Gerona Rafael Cabrera flyplass (149 km fra sentrum i Havanna), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Havanna?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Havanna, er vanligvis Varadero Juan Gualberto G flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 7 780 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Havanna

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Havanna som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Canada
TRDTrondheim Værnes (TRD)
30t 40m
HAVHavanna José Martí
Air Canada
SVGStavanger Sola
17t 50m
HAVHavanna José Martí
Air Canada
OSLOslo Gardermoen
37t 35m
HAVHavanna José Martí
Air France
TRFOslo Torp Sandefjord
17t 05m
HAVHavanna José Martí

Finn de billigste enveisflyvningene til Havanna

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Havanna, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Canada
Air Canada
TRDTrondheim Værnes (TRD)
30t 40m
HAVHavanna José Martí
Air Canada
SVGStavanger Sola
17t 50m
HAVHavanna José Martí
Air Canada
OSLOslo Gardermoen
37t 35m
HAVHavanna José Martí

Hvilke flyselskaper flyr til Havanna?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Havanna
 • Hvilke flyselskaper flyr til Havanna?

  Air France er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Havanna med. KLM, Air Canada og Aeroflot er også populære valg ved reiser til Havanna from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Havanna jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Havanna

Under finner du alle flyplassene i Havanna sammen med avstanden til sentrum

Alle fly til Havana lander på Jose Marti Intl. Flyplass, ca. 16 km og 30 minutter unna byens kjerne. Fra den internasjonale delen av flyplassen går det ingen lokale busser inn til byen, og du må derfor ta en av flyplassens shuttlebusser som tar deg inn til innenlands-terminalen. Herfra kan du så ta deg videre inn til byen, men merk at de kun tar valutaen Cuban National Pesos (obs: turister bruker vanligvis Konvertible Pesos CUC), så sørg for å ha dette klart før du prøver dette alternativet.

Det er ingen grunn til panikk hvis du synes dette høres litt vanskelig ut. Ved de fleste reisene til Havana – spesielt pakkereiser – følger det med transport i form av busser til hotellet ditt. Selv ved billige flybilletter til Havana kan dette forekomme. Bussene vil i så fall stå lett tilgjengelig ved siden av terminalen du kommer til. Sjekk derfor hva som følger med ved din reise, og planlegg deretter.


Populære flybilletter til Havanna

Finn dine flybilletter til Havanna med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Havanna
Raskeste flytid17t 05m
Billigst pris5 837 kr
Flyvninger fra Stavanger til Havanna
Raskeste flytid17t 50m
Billigst pris7 200 kr
Flyvninger fra Trondheim til Havanna
Raskeste flytid30t 40m
Billigst pris7 362 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Havanna

Havana er en by hvor man kan oppleve mye til fots. Mange av attraksjonene, spesielt i den gamle og sentrale delen av byen, ligger nært hverandre, og ved å spasere kan du tross alt se litt mer. Byen har et ganske rettvinklet gatenett, og selv om man er ny i byen er det derfor lett å finne frem.

Hvis du skal bevege deg over lengre avstander kan det være gøy å leie en sykkel. De fleste innbyggerne reiser selv gjennom byen ved å gå eller å sykle. Dette er nemlig en by hvor kun et fåtall har bil, og trafikken er derfor som skapt for syklister.

Hvis du vil oppleve mest mulig på kort tid, kan du hoppe på en av dobbeltdekker turistbussene for ca. 5 CUC (50 NOK). Da kan du reise gjennom totalt 63 stopp, og du kan hoppe av og på så mange ganger du ønsker i løpet av dagen.


Visumkrav for Havanna

Nordmenn som reiser til Cuba trenger gyldig pass, reiseforsikring og visum for å reise inn til landet. Det finnes flere forskjellige visumtyper, så sjekk dette nøye eller kontakt Cubas ambassade i Oslo for å være på den sikre siden. Man må også ha vaksine for hepatitt A, difteri/tetanus, og for lengre opphold: tyfoidfeber. Ta derfor en tur innom legen i god tid før du reiser.


Start planleggingen av reisen til Havanna


De beste tingene å se og gjøre i Havanna

Hva bør jeg oppleve i Havana?

Visste du at den berømte forfatteren Ernest Hemingway en gang bodde i Havana? Drar du til Museo Hemingway Finca Vigia kan du faktisk besøke boligen der han en gang bodde og der han skrev ni av sine noveller. Som en ekstra bonus kan du faktisk også ta en titt på hans fiskebåt, Pilar.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ta med barna til det nasjonale akvariet, Acuario Nacional, og opplev sjøløver og delfinshow. I tillegg kan dere se mange av de lokale fiskene som finnes i Cuba.

Hva er det mest unike jeg kan oppleve?

Et besøk på Tropicana Cabaret er noe langt utenom det ordinære. Her kan du nyte et spektakulært show med ville kostymer og utrolig salsadanser, i tillegg til en middag og gode drinker. Showet har en noe høy pris, men er vel verdt det!

Hvilke områder burde jeg besøke?

Havana er en by hvor både nye og gamle bygninger står side om side. Besøk bydelen Havana Vieja (gamle Havana), hvor byen startet for over 5 århundrer siden!