Finn billige fly til Havanna

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Havanna flyinnsikt og trender

Se innsikt for Havanna-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Havanna?

I gjennomsnitt tar det 37t 35m å fly fra Norge til Havanna dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Havanna José Martí (den mest populære flyplassen i Havanna). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Havanna José Martí, ligger flytiden på rundt .

Ofte stilte spørsmål om å fly til Havanna

Hovedstaden i Cuba, Havana, ligger nord i landet mot det Karibiske Hav. Her er det deilige temperaturer året rundt, med rundt 20°C i gjennomsnitt på vinteren og 27°C på sommeren. Det kan være en del regn i månedene mellom mai og oktober, men hvis du husker regnjakke og paraply er det likevel lett å utforske byen.

Selv om det stort sett er pent vær i Cuba kan det være lurt å styre unna den verste orkansesongen i august/september. Landet ligger midt i orkansonen, og man kan derfor oppleve litt ekstra ruskete vær i perioden.

Hvis du jakter etter de billigste flybillettene til Havana bør du reise utenom de norske fellesferiene, da det stort sett kan koste litt ekstra i denne perioden. De laveste prisene finner du i mars og slutten av april/starten av mai. Ta gjerne en titt på vår priskalender for å finne de billigste flyene til Havana.

De som skal fly til Havanna kan potensielt finne bedre priser for Varadero Juan Gualberto G flyplass (96 km fra sentrum i Havanna), eller Nueva Gerona Rafael Cabrera flyplass (149 km fra sentrum i Havanna), avhengig av måned og avreiseflyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Havanna

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Havanna som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Canada
TRDTrondheim Værnes (TRD)
30t 40m
HAVHavanna José Martí
Air Canada
SVGStavanger Sola
17t 50m
HAVHavanna José Martí
Air Canada
OSLOslo Gardermoen
37t 35m
HAVHavanna José Martí
Air France
TRFOslo Torp Sandefjord
17t 05m
HAVHavanna José Martí

Finn de billigste enveisflyvningene til Havanna

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Havanna, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Canada
Air Canada
TRDTrondheim Værnes (TRD)
30t 40m
HAVHavanna José Martí
Air Canada
SVGStavanger Sola
17t 50m
HAVHavanna José Martí
Air Canada
OSLOslo Gardermoen
37t 35m
HAVHavanna José Martí

Hvilke flyselskaper flyr til Havanna?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Havanna

Hvilke flyselskaper flyr til Havanna?

Air France er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Havanna med. KLM, Air Canada og Aeroflot er også populære valg ved reiser til Havanna from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Havanna jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Turkish Airlines til Havanna

Turkish Airlines er et populært valg for de som reiser til Havanna. Flyselskapet har 7 ukentlige flyvninger til Havanna, med flest avganger fra Madrid Barajas. Turkish Airlines sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 5 835 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 158 vurderinger, har momondo-brukere gitt Turkish Airlines en gjennomsnittsscore på 8,0/10.

Flyvninger med Air France til Havanna

Priser for fly med Air France til Havanna kan koste fra så lite som 4 680 kr (tur/retur fra Bergen Flesland, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 4 flyene som Air France flyr til Havanna i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Air France til Havanna, koster fra Paris Charles de Gaulle. Air France har fått en score på 7,6/10 av momondo-brukere basert på totalt 276 vurdering.


Flyplasser nære Havanna

Under finner du alle flyplassene i Havanna sammen med avstanden til sentrum

Alle fly til Havana lander på Jose Marti Intl. Flyplass, ca. 16 km og 30 minutter unna byens kjerne. Fra den internasjonale delen av flyplassen går det ingen lokale busser inn til byen, og du må derfor ta en av flyplassens shuttlebusser som tar deg inn til innenlands-terminalen. Herfra kan du så ta deg videre inn til byen, men merk at de kun tar valutaen Cuban National Pesos (obs: turister bruker vanligvis Konvertible Pesos CUC), så sørg for å ha dette klart før du prøver dette alternativet.

Det er ingen grunn til panikk hvis du synes dette høres litt vanskelig ut. Ved de fleste reisene til Havana – spesielt pakkereiser – følger det med transport i form av busser til hotellet ditt. Selv ved billige flybilletter til Havana kan dette forekomme. Bussene vil i så fall stå lett tilgjengelig ved siden av terminalen du kommer til. Sjekk derfor hva som følger med ved din reise, og planlegg deretter.


Populære flybilletter til Havanna

Finn dine flybilletter til Havanna med disse populære rutene
Flyvninger fra Trondheim til Havanna
Raskeste flytid30t 40m
Laveste pris8 796 kr
Flyvninger fra Stavanger til Havanna
Raskeste flytid17t 50m
Laveste pris8 602 kr
Flyvninger fra Miami til Havanna
Raskeste flytid1t 15m
Laveste pris2 077 kr
Flyvninger fra Oslo til Havanna
Raskeste flytid17t 05m
Laveste pris6 974 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Havanna

Havana er en by hvor man kan oppleve mye til fots. Mange av attraksjonene, spesielt i den gamle og sentrale delen av byen, ligger nært hverandre, og ved å spasere kan du tross alt se litt mer. Byen har et ganske rettvinklet gatenett, og selv om man er ny i byen er det derfor lett å finne frem.

Hvis du skal bevege deg over lengre avstander kan det være gøy å leie en sykkel. De fleste innbyggerne reiser selv gjennom byen ved å gå eller å sykle. Dette er nemlig en by hvor kun et fåtall har bil, og trafikken er derfor som skapt for syklister.

Hvis du vil oppleve mest mulig på kort tid, kan du hoppe på en av dobbeltdekker turistbussene for ca. 5 CUC (50 NOK). Da kan du reise gjennom totalt 63 stopp, og du kan hoppe av og på så mange ganger du ønsker i løpet av dagen.


Visumkrav for Havanna

Nordmenn som reiser til Cuba trenger gyldig pass, reiseforsikring og visum for å reise inn til landet. Det finnes flere forskjellige visumtyper, så sjekk dette nøye eller kontakt Cubas ambassade i Oslo for å være på den sikre siden. Man må også ha vaksine for hepatitt A, difteri/tetanus, og for lengre opphold: tyfoidfeber. Ta derfor en tur innom legen i god tid før du reiser.


Start planleggingen av reisen til Havanna


De beste tingene å se og gjøre i Havanna

Visste du at den berømte forfatteren Ernest Hemingway en gang bodde i Havana? Drar du til Museo Hemingway Finca Vigia kan du faktisk besøke boligen der han en gang bodde og der han skrev ni av sine noveller. Som en ekstra bonus kan du faktisk også ta en titt på hans fiskebåt, Pilar.

Ta med barna til det nasjonale akvariet, Acuario Nacional, og opplev sjøløver og delfinshow. I tillegg kan dere se mange av de lokale fiskene som finnes i Cuba.

Et besøk på Tropicana Cabaret er noe langt utenom det ordinære. Her kan du nyte et spektakulært show med ville kostymer og utrolig salsadanser, i tillegg til en middag og gode drinker. Showet har en noe høy pris, men er vel verdt det!

Havana er en by hvor både nye og gamle bygninger står side om side. Besøk bydelen Havana Vieja (gamle Havana), hvor byen startet for over 5 århundrer siden!


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. Alle flyreiser til Havanna på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Havanna.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Havanna. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.