Fly Karibia Cuba Havanna

Finn billige fly til Havanna

fre.. 27.3.
fre.. 3.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Havanna

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Havanna fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Havana?

Hovedstaden i Cuba, Havana, ligger nord i landet mot det Karibiske Hav. Her er det deilige temperaturer året rundt, med rundt 20°C i gjennomsnitt på vinteren og 27°C på sommeren. Det kan være en del regn i månedene mellom mai og oktober, men hvis du husker regnjakke og paraply er det likevel lett å utforske byen.

Selv om det stort sett er pent vær i Cuba kan det være lurt å styre unna den verste orkansesongen i august/september. Landet ligger midt i orkansonen, og man kan derfor oppleve litt ekstra ruskete vær i perioden.

Hvis du jakter etter de billigste flybillettene til Havana bør du reise utenom de norske fellesferiene, da det stort sett kan koste litt ekstra i denne perioden. De laveste prisene finner du i mars og slutten av april/starten av mai. Ta gjerne en titt på vår priskalender for å finne de billigste flyene til Havana.

Hvilken dag er den billigste for flyvningen din til Havanna?

Det billigste flyet til Havanna er vanligvis på en søndag. Det å bestille flybillett med avreise på en torsdag viste seg å være dyrest.

Hvilket tidspunkt på dagen er det billigst å fly til Havanna?

I gjennomsnitt, når du ser etter den billigste flyvningen til Havanna, indikerer dataene våre at det er best å bestille flybilletter med avreise på kvelden. Flyvninger med avreise på midt på dagen bruker å være dyrere.

Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Alle fly til Havana lander på Jose Marti Intl. Flyplass, ca. 16 km og 30 minutter unna byens kjerne. Fra den internasjonale delen av flyplassen går det ingen lokale busser inn til byen, og du må derfor ta en av flyplassens shuttlebusser som tar deg inn til innenlands-terminalen. Herfra kan du så ta deg videre inn til byen, men merk at de kun tar valutaen Cuban National Pesos (obs: turister bruker vanligvis Konvertible Pesos CUC), så sørg for å ha dette klart før du prøver dette alternativet. Det er ingen grunn til panikk hvis du synes dette høres litt vanskelig ut. Ved de fleste reisene til Havana – spesielt pakkereiser – følger det med transport i form av busser til hotellet ditt. Selv ved billige flybilletter til Havana kan dette forekomme. Bussene vil i så fall stå lett tilgjengelig ved siden av terminalen du kommer til. Sjekk derfor hva som følger med ved din reise, og planlegg deretter.

Når er det best å reise til Havana?

Hovedstaden i Cuba, Havana, ligger nord i landet mot det Karibiske Hav. Her er det deilige temperaturer året rundt, med rundt 20°C i gjennomsnitt på vinteren og 27°C på sommeren. Det kan være en del regn i månedene mellom mai og oktober, men hvis du husker regnjakke og paraply er det likevel lett å utforske byen. Selv om det stort sett er pent vær i Cuba kan det være lurt å styre unna den verste orkansesongen i august/september. Landet ligger midt i orkansonen, og man kan derfor oppleve litt ekstra ruskete vær i perioden. Hvis du jakter etter de billigste flybillettene til Havana bør du reise utenom de norske fellesferiene, da det stort sett kan koste litt ekstra i denne perioden. De laveste prisene finner du i mars og slutten av april/starten av mai. Ta gjerne en titt på vår priskalender for å finne de billigste flyene til Havana.

Hvilke flyselskaper flyr til Havana?

Fra Norge kan du fly til Havana med blant annet KLM og British Airways. Også lavprisselskapene Virgin Atlantic Airways og JetBlue Airways flyr ruten, men det er verdt å merke seg at du kan måtte betale litt ekstra for mat, flysete, bagasje, o.l. Finn gjerne billige flybilletter til Havana i vår priskalender, slik at du lett kan sammenligne prisene. For øyeblikket er det ingen direkteruter til Cuba, og du må forvente ett eller to stopp på veien. I ren luftlinje tar det ca. 10 timer i ren flytid, men det vil ta noe lengre tid avhengig av hvor du stopper på veien.

Hvordan kommer man seg rundt i Havana?

Havana er en by hvor man kan oppleve mye til fots. Mange av attraksjonene, spesielt i den gamle og sentrale delen av byen, ligger nært hverandre, og ved å spasere kan du tross alt se litt mer. Byen har et ganske rettvinklet gatenett, og selv om man er ny i byen er det derfor lett å finne frem. Hvis du skal bevege deg over lengre avstander kan det være gøy å leie en sykkel. De fleste innbyggerne reiser selv gjennom byen ved å gå eller å sykle. Dette er nemlig en by hvor kun et fåtall har bil, og trafikken er derfor som skapt for syklister. Hvis du vil oppleve mest mulig på kort tid, kan du hoppe på en av dobbeltdekker turistbussene for ca. 5 CUC (50 NOK). Da kan du reise gjennom totalt 63 stopp, og du kan hoppe av og på så mange ganger du ønsker i løpet av dagen. (Informasjon sjekket: 13/02/18).

Tips og anbefalingerHva bør jeg oppleve i Havana?

Visste du at den berømte forfatteren Ernest Hemingway en gang bodde i Havana? Drar du til Museo Hemingway Finca Vigia kan du faktisk besøke boligen der han en gang bodde og der han skrev ni av sine noveller. Som en ekstra bonus kan du faktisk også ta en titt på hans fiskebåt, Pilar. Hva er morsomt å gjøre for barna? Ta med barna til det nasjonale akvariet, Acuario Nacional, og opplev sjøløver og delfinshow. I tillegg kan dere se mange av de lokale fiskene som finnes i Cuba. Hva er det mest unike jeg kan oppleve? Et besøk på Tropicana Cabaret er noe langt utenom det ordinære. Her kan du nyte et spektakulært show med ville kostymer og utrolig salsadanser, i tillegg til en middag og gode drinker. Showet har en noe høy pris, men er vel verdt det! Hvilke områder burde jeg besøke? Havana er en by hvor både nye og gamle bygninger står side om side. Besøk bydelen Havana Vieja (gamle Havana), hvor byen startet for over 5 århundrer siden!

Kan man reise til Havana uten pass eller visum?

Nordmenn som reiser til Cuba trenger gyldig pass, reiseforsikring og visum for å reise inn til landet. Det finnes flere forskjellige visumtyper, så sjekk dette nøye eller kontakt Cubas ambassade i Oslo for å være på den sikre siden. Man må også ha vaksine for hepatitt A, difteri/tetanus, og for lengre opphold: tyfoidfeber. Ta derfor en tur innom legen i god tid før du reiser.


Flotte tilbud på flyreiser til Havanna

De raskeste rutene og billigste flybillettene til Havanna funnet av brukerne
Raskeste
Billigste
Flere flyselskaper
6. mai
OSL
Oslo Gardermoen
22t 15m
2 stopp
HAV
Havanna José Martí
27. mai
HAV
Havanna José Martí
23t 45m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
5 773 kr
Finn lignende
KLM
6. mai
OSL
Oslo Gardermoen
17t 15m
2 stopp
HAV
Havanna José Martí
27. mai
HAV
Havanna José Martí
17t 40m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
7 089 kr
Finn lignende
Aeroflot
6. jul.
OSL
Oslo Gardermoen
29t 40m
1 stopp
HAV
Havanna José Martí
7. aug.
HAV
Havanna José Martí
15t 45m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
7 273 kr
Finn lignende
SWISS
6. mai
OSL
Oslo Gardermoen
27t 40m
1 stopp
HAV
Havanna José Martí
28. mai
HAV
Havanna José Martí
17t 40m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
8 100 kr
Finn lignende
Aeromexico
6. jul.
OSL
Oslo Gardermoen
31t 45m
2 stopp
HAV
Havanna José Martí
5. aug.
HAV
Havanna José Martí
25t 30m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
9 230 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. mai
OSL
Oslo Gardermoen
34t 55m
2 stopp
HAV
Havanna José Martí
26. mai
HAV
Havanna José Martí
18t 20m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
5 838 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Havanna José Martí

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Havanna, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Turkish Airlines og SWISS
Raskeste
Billigste
Turkish Airlines
22. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
26t 45m
1 stopp
HAV
Havanna José Martí
3 718 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
37t 25m
3 stopp
HAV
Havanna José Martí
4 632 kr
Finn lignende
SWISS
22. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
36t 35m
1 stopp
HAV
Havanna José Martí
7 415 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Havana?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Havanna

Fra Norge kan du fly til Havana med blant annet KLM og British Airways. Også lavprisselskapene Virgin Atlantic Airways og JetBlue Airways flyr ruten, men det er verdt å merke seg at du kan måtte betale litt ekstra for mat, flysete, bagasje, o.l. Finn gjerne billige flybilletter til Havana i vår priskalender, slik at du lett kan sammenligne prisene.

For øyeblikket er det ingen direkteruter til Cuba, og du må forvente ett eller to stopp på veien. I ren luftlinje tar det ca. 10 timer i ren flytid, men det vil ta noe lengre tid avhengig av hvor du stopper på veien.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Havanna, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Alle fly til Havana lander på Jose Marti Intl. Flyplass, ca. 16 km og 30 minutter unna byens kjerne. Fra den internasjonale delen av flyplassen går det ingen lokale busser inn til byen, og du må derfor ta en av flyplassens shuttlebusser som tar deg inn til innenlands-terminalen. Herfra kan du så ta deg videre inn til byen, men merk at de kun tar valutaen Cuban National Pesos (obs: turister bruker vanligvis Konvertible Pesos CUC), så sørg for å ha dette klart før du prøver dette alternativet.

Det er ingen grunn til panikk hvis du synes dette høres litt vanskelig ut. Ved de fleste reisene til Havana – spesielt pakkereiser – følger det med transport i form av busser til hotellet ditt. Selv ved billige flybilletter til Havana kan dette forekomme. Bussene vil i så fall stå lett tilgjengelig ved siden av terminalen du kommer til. Sjekk derfor hva som følger med ved din reise, og planlegg deretter.


Populære flybilletter til Havanna

Finn dine flybilletter til Havanna med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo Gardermoen til Havana
Raskeste flytid
20t 25m
Billigste pris
5 534 kr
Flyvninger fra Trondheim til Havana
Raskeste flytid
23t 25m
Billigste pris
7 360 kr
Flyvninger fra Stavanger til Havana
Raskeste flytid
13t 20m
Billigste pris
7 687 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Havana?

Havana er en by hvor man kan oppleve mye til fots. Mange av attraksjonene, spesielt i den gamle og sentrale delen av byen, ligger nært hverandre, og ved å spasere kan du tross alt se litt mer. Byen har et ganske rettvinklet gatenett, og selv om man er ny i byen er det derfor lett å finne frem.

Hvis du skal bevege deg over lengre avstander kan det være gøy å leie en sykkel. De fleste innbyggerne reiser selv gjennom byen ved å gå eller å sykle. Dette er nemlig en by hvor kun et fåtall har bil, og trafikken er derfor som skapt for syklister.

Hvis du vil oppleve mest mulig på kort tid, kan du hoppe på en av dobbeltdekker turistbussene for ca. 5 CUC (50 NOK). Da kan du reise gjennom totalt 63 stopp, og du kan hoppe av og på så mange ganger du ønsker i løpet av dagen. (Informasjon sjekket: 13/02/18).


Kan man reise til Havana uten pass eller visum?

Nordmenn som reiser til Cuba trenger gyldig pass, reiseforsikring og visum for å reise inn til landet. Det finnes flere forskjellige visumtyper, så sjekk dette nøye eller kontakt Cubas ambassade i Oslo for å være på den sikre siden. Man må også ha vaksine for hepatitt A, difteri/tetanus, og for lengre opphold: tyfoidfeber. Ta derfor en tur innom legen i god tid før du reiser.


Kombiner fly til Havanna med bilutleie og hotell


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Havana?

Visste du at den berømte forfatteren Ernest Hemingway en gang bodde i Havana? Drar du til Museo Hemingway Finca Vigia kan du faktisk besøke boligen der han en gang bodde og der han skrev ni av sine noveller. Som en ekstra bonus kan du faktisk også ta en titt på hans fiskebåt, Pilar.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ta med barna til det nasjonale akvariet, Acuario Nacional, og opplev sjøløver og delfinshow. I tillegg kan dere se mange av de lokale fiskene som finnes i Cuba.

Hva er det mest unike jeg kan oppleve?

Et besøk på Tropicana Cabaret er noe langt utenom det ordinære. Her kan du nyte et spektakulært show med ville kostymer og utrolig salsadanser, i tillegg til en middag og gode drinker. Showet har en noe høy pris, men er vel verdt det!

Hvilke områder burde jeg besøke?

Havana er en by hvor både nye og gamle bygninger står side om side. Besøk bydelen Havana Vieja (gamle Havana), hvor byen startet for over 5 århundrer siden!

Fly Karibia Cuba Havanna