Fly Karibia Cuba Havanna

Finn billige fly til Havanna

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Havanna (HAV)
tor.. 21.1.
tor.. 28.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Havanna

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Havanna fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Havana?

Hovedstaden i Cuba, Havana, ligger nord i landet mot det Karibiske Hav. Her er det deilige temperaturer året rundt, med rundt 20°C i gjennomsnitt på vinteren og 27°C på sommeren. Det kan være en del regn i månedene mellom mai og oktober, men hvis du husker regnjakke og paraply er det likevel lett å utforske byen.

Selv om det stort sett er pent vær i Cuba kan det være lurt å styre unna den verste orkansesongen i august/september. Landet ligger midt i orkansonen, og man kan derfor oppleve litt ekstra ruskete vær i perioden.

Hvis du jakter etter de billigste flybillettene til Havana bør du reise utenom de norske fellesferiene, da det stort sett kan koste litt ekstra i denne perioden. De laveste prisene finner du i mars og slutten av april/starten av mai. Ta gjerne en titt på vår priskalender for å finne de billigste flyene til Havana.

Hvilken flyvning til Havanna er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Havanna fra Cancún for 584 kr. Dette er 83 % billigere enn de fleste flytilbudene til Havanna. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Havanna fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Havanna?

Som regel er det september som er den billigste måneden å fly fra Norge til Havanna. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 5 024 kr. Hvis du ikke kan fly til Havanna i september, er oktober det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Havanna i oktober ligger i gjennomsnitt på 5 332 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Havanna?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Havanna fra Norge er 0 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 6 445 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Havanna?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Havanna fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 5 881 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en lørdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 6 561 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Havanna.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Havanna?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Havanna på, er om morgenen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 5 998 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly kl. 12:00 når prisene i gjennomsnitt ligger på 6 670 kr. Flyvninger til Havanna fra Norge kl. 12:00 er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Havanna?

De som skal fly til Havanna kan potensielt finne bedre priser for Varadero Juan Gualberto G flyplass (96 km fra sentrum i Havanna), eller Nueva Gerona Rafael Cabrera flyplass (149 km fra sentrum i Havanna), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Havanna?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Havanna, er vanligvis Varadero Juan Gualberto G flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 3 390 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Flotte tilbud på flyreiser til Havanna José Martí

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Havanna José Martí som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Canada
Trondheim Værnes (TRD)
30t 40m
Havanna José Martí
Havanna José Martí
Trondheim Værnes (TRD)
Air Canada
Stavanger Sola
17t 50m
Havanna José Martí
Havanna José Martí
Stavanger Sola
Air Canada
Oslo Gardermoen
37t 35m
Havanna José Martí
Havanna José Martí
Oslo Gardermoen
Air France
Oslo Torp Sandefjord
17t 05m
Havanna José Martí
Havanna José Martí
Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Havanna José Martí

Air Canada
Trondheim Værnes (TRD)
30t 40m
Havanna José Martí
Air Canada
Stavanger Sola
17t 50m
Havanna José Martí
Air Canada
Oslo Gardermoen
37t 35m
Havanna José Martí


Hvilke flyselskaper flyr til Havana?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Havanna

Fra Norge kan du fly til Havana med blant annet KLM og British Airways. Også lavprisselskapene Virgin Atlantic Airways og JetBlue Airways flyr ruten, men det er verdt å merke seg at du kan måtte betale litt ekstra for mat, flysete, bagasje, o.l. Finn gjerne billige flybilletter til Havana i vår priskalender, slik at du lett kan sammenligne prisene.

For øyeblikket er det ingen direkteruter til Cuba, og du må forvente ett eller to stopp på veien. I ren luftlinje tar det ca. 10 timer i ren flytid, men det vil ta noe lengre tid avhengig av hvor du stopper på veien.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Havanna, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Alle fly til Havana lander på Jose Marti Intl. Flyplass, ca. 16 km og 30 minutter unna byens kjerne. Fra den internasjonale delen av flyplassen går det ingen lokale busser inn til byen, og du må derfor ta en av flyplassens shuttlebusser som tar deg inn til innenlands-terminalen. Herfra kan du så ta deg videre inn til byen, men merk at de kun tar valutaen Cuban National Pesos (obs: turister bruker vanligvis Konvertible Pesos CUC), så sørg for å ha dette klart før du prøver dette alternativet.

Det er ingen grunn til panikk hvis du synes dette høres litt vanskelig ut. Ved de fleste reisene til Havana – spesielt pakkereiser – følger det med transport i form av busser til hotellet ditt. Selv ved billige flybilletter til Havana kan dette forekomme. Bussene vil i så fall stå lett tilgjengelig ved siden av terminalen du kommer til. Sjekk derfor hva som følger med ved din reise, og planlegg deretter.


Hvordan kommer man seg rundt i Havana?

Havana er en by hvor man kan oppleve mye til fots. Mange av attraksjonene, spesielt i den gamle og sentrale delen av byen, ligger nært hverandre, og ved å spasere kan du tross alt se litt mer. Byen har et ganske rettvinklet gatenett, og selv om man er ny i byen er det derfor lett å finne frem.

Hvis du skal bevege deg over lengre avstander kan det være gøy å leie en sykkel. De fleste innbyggerne reiser selv gjennom byen ved å gå eller å sykle. Dette er nemlig en by hvor kun et fåtall har bil, og trafikken er derfor som skapt for syklister.

Hvis du vil oppleve mest mulig på kort tid, kan du hoppe på en av dobbeltdekker turistbussene for ca. 5 CUC (50 NOK). Da kan du reise gjennom totalt 63 stopp, og du kan hoppe av og på så mange ganger du ønsker i løpet av dagen. (Informasjon sjekket: 13/02/18).


Kan man reise til Havana uten pass eller visum?

Nordmenn som reiser til Cuba trenger gyldig pass, reiseforsikring og visum for å reise inn til landet. Det finnes flere forskjellige visumtyper, så sjekk dette nøye eller kontakt Cubas ambassade i Oslo for å være på den sikre siden. Man må også ha vaksine for hepatitt A, difteri/tetanus, og for lengre opphold: tyfoidfeber. Ta derfor en tur innom legen i god tid før du reiser.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Havana?

Visste du at den berømte forfatteren Ernest Hemingway en gang bodde i Havana? Drar du til Museo Hemingway Finca Vigia kan du faktisk besøke boligen der han en gang bodde og der han skrev ni av sine noveller. Som en ekstra bonus kan du faktisk også ta en titt på hans fiskebåt, Pilar.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ta med barna til det nasjonale akvariet, Acuario Nacional, og opplev sjøløver og delfinshow. I tillegg kan dere se mange av de lokale fiskene som finnes i Cuba.

Hva er det mest unike jeg kan oppleve?

Et besøk på Tropicana Cabaret er noe langt utenom det ordinære. Her kan du nyte et spektakulært show med ville kostymer og utrolig salsadanser, i tillegg til en middag og gode drinker. Showet har en noe høy pris, men er vel verdt det!

Hvilke områder burde jeg besøke?

Havana er en by hvor både nye og gamle bygninger står side om side. Besøk bydelen Havana Vieja (gamle Havana), hvor byen startet for over 5 århundrer siden!

Fly Karibia Cuba Havanna
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse