Finn billige fly til Palanga

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Palanga

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Palanga fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Palanga

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Palanga

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Palanga (PLQ)

Vanligvis er flyvninger til Palanga fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Palanga Intl, som i gjennomsnitt koster 1 242 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALANGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai52 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Palanga koster i gjennomsnitt kun 593 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALANGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember64 % dyrereDet koster ca. 2 037 kr for flyvninger til Palanga fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PALANGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli470 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Palanga fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Palanga?

Palanga er viden kjent for sin lange, idylliske strand, og det strømmer til med soltørste mennesker om sommeren. Det anbefales derfor å booke fly til Palanga i god tid i forkant om du ønsker å reise i juli-august. Sommermånedene er dessuten ganske livlige, og unge festglade mennesker kommer til byen for å sole seg om dagen og danse på nattklubbene om kvelden. Hvis du synes det blir for folksomt på stranden nært sentrum, kan du dra til utkanten av den ti kilometer lange stranden istedenfor. Det er som regel mindre folk om du drar lengre vekk fra sentrum. Du kan alternativt reise til Palanga om våren eller høsten, istedenfor å dra midt på sommeren. Temperaturene pleier å være behagelige, samtidig som du har stranden og byens severdigheter mer for deg selv. Det pleier å være kaldt om vinteren, og det kan til og med hende at det snør litt om du reiser mellom november-april. Fordelen med å reise i lavsesong er at du ofte kan booke svært billige fly til Palanga tur-retur på denne tiden, særlig i januar-februar.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Palanga?

    Hvis du ikke har mulighet til å besøke Palanga i løpet av mai, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av juni i stedet. Flyvninger til Palanga i juni er ikke like billige som de i mai, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 776 kr.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Palanga?

    Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Palanga fra Norge hvis du bestiller 53 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Palanga for ca. 1 242 kr når du søker 53 dager før. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Palanga fra Norge for så lite som 751 kr på momondo.


Flotte tilbud på flyreiser til Palanga

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Palanga som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
25. nov.
OSL13:30Oslo Gardermoen
1t 25m
PLQ14:55Palanga Intl
28. nov.
PLQ05:05Palanga Intl
1t 25m
OSL06:30Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
30. nov.
OSL14:50Oslo Gardermoen
3t 15m
1 stopp
PLQ18:05Palanga Intl
2. des.
PLQ16:35Palanga Intl
1t 25m
OSL18:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL18:05Oslo Gardermoen
19t 00m
1 stopp
PLQ13:05Palanga Intl
7. nov.
PLQ01:50Palanga Intl
32t 05m
2 stopp
OSL08:55Oslo Gardermoen
1 010 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. nov.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
21t 45m
2 stopp
PLQ13:05Palanga Intl
7. nov.
PLQ01:50Palanga Intl
6t 10m
1 stopp
TRF07:00Oslo Torp Sandefjord
1 094 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL08:20Oslo Gardermoen
31t 30m
2 stopp
PLQ15:50Palanga Intl
7. nov.
PLQ01:50Palanga Intl
32t 05m
2 stopp
OSL08:55Oslo Gardermoen
1 127 kr
Finn lignende
airBaltic
30. nov.
OSL14:50Oslo Gardermoen
3t 15m
1 stopp
PLQ18:05Palanga Intl
2. des.
PLQ00:50Palanga Intl
14t 20m
1 stopp
OSL15:10Oslo Gardermoen
1 135 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Palanga

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Palanga, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Flere flyselskaper
8. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
19t 00m
1 stopp
PLQ12:05Palanga Intl
Ryanair
8. nov.
TRF06:25Oslo Torp Sandefjord
29t 40m
2 stopp
PLQ12:05Palanga Intl
Norwegian
21. nov.
OSL02:00Oslo Gardermoen
1t 25m
PLQ03:25Palanga Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Palanga?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Palanga
  • Hvilke flyselskaper flyr til Palanga?

    Norwegian, airBaltic og SAS er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Palanga jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Palanga med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Palanga

Under finner du alle flyplassene i Palanga sammen med avstanden til sentrum

Det er enkelt å ta buss inn til sentrum, ettersom bussen har avganger til og fra flyplassen hver eneste time fra syv om morgenen og frem til midnatt. Buss er det billigste alternativet ditt. Taxi passer bedre for deg som ønsker å reise direkte fra flyplassen og til hotellet. Det er dessuten ganske rimelig å ta taxi i Litauen. Det er mulig å bestille leiebil på nett om du ønsker full frihet til å utforske landet under oppholdet ditt, og du kan be om å få hentet den på flyplassen ved ankomst. Det tar ca. 10 minutter å kjøre inn til sentrum.


Populære flybilletter til Palanga

Finn dine flybilletter til Palanga med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Palanga
Raskeste flytid3t 15m
Billigst pris835 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Palanga

Sentrum er kompakt nok til at du kommer deg rundt til stranden og ulike attraksjoner ved å spasere. Du kan alternativt ta en av bussene som kjører rundt i byen, eller du kan stoppe en taxi når du blir sliten i beina. Den største taxiholdeplassen ligger ved busstasjonen i Kretingos gatve. Det er mulig å dra på utflukter til nærliggende storbyer ved å ta buss, ettersom Litauen er et ganske kompakt land med godt tilbud for kollektivtransport. Det går for eksempel buss fra Palanga til Klaipeda og Kretinga hvert 30 min. Du kan også ta buss til Vilnius, og om sommeren går det busser til Riga.


Visumkrav for Palanga

Det er ikke noe problem å reise til Litauen uten visum, ettersom de er en del av Schengen-avtalen. Det er allikevel ikke mulig å fly til Palanga uten pass. Passet må være gyldig under oppholdet, og det er det eneste ID-beviset som godkjennes for norske borgere som befinner seg i Litauen.


Start planleggingen av reisen til Palanga


De beste tingene å se og gjøre i Palanga

Hva bør oppleves i Palanga?

Palanga har mange severdigheter og attraksjoner, men byen er nok mest kjent for sin vakre sandstrand. En spasertur langs strandpromenaden ved solnedgang er sannsynligvis et syn du sent vil glemme. Du bør også besøke nydelige Botanical Park for å utforske den vakre rosehagen, eller ta deg en tur på Amber Museum for å se en enorm samling av baltisk gull.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Barna kommer garantert til å kose seg på stranden i Palanga. Dere bør også besøke sommerparken i Basanaviciaus som er full av underholdning for hele familien, fra trampolinepark til karuseller.

Bør jeg gi tips?

Det er vanlig å tipse omtrent 10-15 % av restaurantregningen hvis du er fornøyd med servicen, og du kan godt gi omtrent det samme til taxisjåføren.


Finn fly til andre byer i Litauen

Palanga har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?