Fly Karibia Trinidad & Tobago

Finn billig fly til Trinidad & Tobago

søn.. 26.1.
søn.. 2.2.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Trinidad & Tobago? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Port of Spain
Hasely Crawford Stadium
Adam Smith Square
Queen's Park Oval
Queen's Park Savanah
Scarborough
Fort King George
Dwight Yorke Stadium

Billige flybilletter til Trinidad & Tobago

De billigste flyene til Trinidad & Tobago funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Port of Spain 6 635 kr

Fly til Trinidad og Tobago

Du kommer ikke særlig mye nærmere paradis enn en tur til Trinidad og Tobago. Dette er stedet for deg som ønsker en eksotisk ferie med uberørte, kritthvite strender omringet av turkist hav med flotte korallrev, og en lokalbefolkning som er svært vennlige og imøtekommende. Utforsk den fantastiske naturen og se det rike dyrelivet, og opplev en autentisk karibisk atmosfære med en spennende kultur. Dra til Trinidad for å besøke en livlig, moderne og tett befolket øy, og bli med på sang og dans i de populære karnevalene. For en mer rolig ferie, kan du dra til den idylliske søsterøya Tobago. Her kan du slappe av på de vakre strendene, se det fargerike fuglelivet og oppleve dykking i verdensklasse.

Når du nå har bestemt deg for å besøke dette multikulturelle og eksotiske landet, er det neste steget å finne ut når på året du bør dra hit. Trinidad og Tobago har en tørr og en våt periode, men det er svært behagelige temperaturer året rundt. Høysesongen er i tørkeperioden mellom januar og mai, når himmelen er klar og det er få regnbyger. Imidlertid er dette også perioden det er dyrest å både bo i og fly til Trinidad og Tobago. Dersom du ønsker billige flybilletter hit med større sjanse for å finne billig overnatting, bør du reise mellom juni og desember. Siden dette er lavsesongen er det generelt reduserte priser, men du må være forberedt på daglige regnbyger om ettermiddagene. Imidlertid ligger Trinidad og Tobago utenfor orkanbeltet, så det er liten sjanse for ekstremvær.

Hos momondo er det raskt og enkelt å booke flybilletter til Trinidad og Tobago på nett. Sammenlign flypriser online, reserver det flysetet du helst vil ha og bestill turen med hotell for å sørge at alt er på plass før du reiser. Da er det bare å sette seg på flyet og glede seg til en uforglemmelig ferie som garantert vil gi deg fantastiske minner for resten av livet!

Hvilke flyselskap flyr direkte til Trinidad og Tobago

Når du skal fly til Trinidad og Tobago fra Norge, reiser du som oftest fra Oslo/Oslo Lufthavn til Port of Spain/Piarco internasjonale lufthavn. Det går ingen direktefly fra Norge, og de fleste flyreiser hit har to mellomlandinger – et i Europa og et i USA eller Sør-Amerika. Du kan også finne flyvninger hit med kun mellomlanding i Florida, men disse reisene er ofte mer kostbare enn de med flere mellomlandinger.

Når er det best å reise til Trinidad og Tobago?

Trinidad og Tobago er et perfekt reisemål året rundt, med svært behagelige temperaturer hele året. Imidlertid er det regntid i landet mellom mai og november, og mange foretrekker derfor å reise i tørketiden for å være sikker på oppholdsvær og sol. Men dersom du tåler noen spredte byger om ettermiddagene, så kan du nyte godt av lavere priser og færre turister ved å besøke landet i regntiden.

Hvor lang tid tar det å fly til Trinidad og Tobago?

Når du skal fly til Trinidad og Tobago har du som regel to mellomlandinger. Dermed er det en relativt lang reise, som tar omtrent 16-23 timer hver vei, avhengig av mellomlandingene. En god tommelfingerregel er at de raskeste reisene ofte er de dyreste, så her gjelder det å prioritere riktig for deg – er du villig å betale noen tusenlapper ekstra for å spare noen timer, eller ønsker du lavest mulig pris selv om det fører til en lengre reise?

Kan man reise til Trinidad og Tobago uten pass eller visum?

Norske statsborgere reiser visumfritt til Trinidad og Tobago for opphold på inntil 90 dager. For andre typer visum eller dersom du skal oppholde deg her lengre enn 90 dager, må du ta kontakt med landets konsulat i Oslo. Vær likevel oppmerksom på at innreisebestemmelser kan endre seg, og du er selv ansvarlig for at reisedokumentet ditt er gyldig for innreise.


Internasjonale flyreiser til Trinidad & Tobago

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo til Port of Spain
Raskeste flytid
47t 50m
Billigste pris
6 635 kr
Fly Karibia Trinidad & Tobago