Finn billige fly til Fort-de-France

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Fort-de-France

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Fort-de-France

Beste pris på tur/retur-billett

9 600 kr

Raskeste flytid

29t 35m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Fort-de-France fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 9 600 kr (Oslo Gardermoen til Fort-de-France Lamentin).
Den kjappeste flyvningen til Fort-de-France fra Norge tar 29t 35m (Oslo Gardermoen til Fort-de-France Lamentin).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Fort-de-France, deriblant Air France.

Fort-de-France flyinnsikt og trender

Se innsikt for Fort-de-France-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Fort-de-France?

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Fort-de-France. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 6 520 kr. oktober er også et godt alternativ når du skal reise til Fort-de-France med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 6 801 kr fra Norge.

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Fort-de-France?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Fort-de-France (Fort-de-France Lamentin), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 25t 20m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Fort-de-France?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Fort-de-France 58 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Fort-de-France med en gjennomsnittspris på 7 946 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Fort-de-France

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Fort-de-France fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Fort-de-France

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Fort-de-France

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Fort-de-France (FDF)

Vanligvis er flyvninger til Fort-de-France fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Fort-de-France Lamentin, som i gjennomsnitt koster 7 946 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FORT-DE-FRANCE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Fort-de-France koster i gjennomsnitt kun 6 520 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FORT-DE-FRANCE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli24 % dyrereDet koster ca. 9 821 kr for flyvninger til Fort-de-France fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FORT-DE-FRANCE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar853 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Fort-de-France fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Fort-de-France

Fra Oslo lufthavn Gardermoen tar det i snitt 14 timer og 20 minutter til Martinique Aimé Césaire International Airport flyplass i Martinique, Frankrike, som er den eneste internasjonale flyplassen på øya. For de som starter reisen i Bergen eller Stavanger, vil det være mulig å fly til Fort de France på 15 timer og 30 minutter. Det tar 15 timer og 10 minutter fra både Bergen Flesland og fra Stavanger Sola. Om du tar turen fra Trondheim Værnes, bør du beregne en flytid på 16 timer og 10 minutter. Hvis du reiser fra byer lenger nord, som Bodø eller Tromsø, vil reisen i snitt ta 16 timer og 40 minutter fra Bodø, og 17 timer og 10 fra Tromsø lufthavn. Du finner alltid gode flytilbud og billige flybilletter som del av momondo sitt store utvalg.

Fort de France har gode forbindelser til flyplasser i Europa, så det er enkelt å komme seg fra norske byer til hovedstaden på Martinique. Fra Norge kan du enkelt fly over til Fort de France via både Paris Charles de Gaulle, Paris Orly, samt fra Charleroi flyplass utenfor Brussel. Du kommer deg hurtig og raskt til både Paris og Brussel fra Oslo lufthavn Gardermoen, samt fra byer som Bergen og Stavanger, gjennom for eksempel en rask mellomlanding i Oslo. Det er også mulig å finne flygninger til Fort de France med en mellomlanding på Montreal Trudeau eller Miami International, som begge er lette å nå fra Oslo lufthavn Gardermoen.


Flotte tilbud på flyreiser til Fort-de-France

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Fort-de-France som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air France
9. jan.
OSL12:30Oslo Gardermoen
43t 15m
2 stopp
FDF07:45Fort-de-France Lamentin
19. jan.
FDF15:30Fort-de-France Lamentin
21t 45m
1 stopp
OSL13:15Oslo Gardermoen
9 600 kr
Finn lignende
Air France
9. jan.
OSL12:30Oslo Gardermoen
43t 15m
2 stopp
FDF07:45Fort-de-France Lamentin
19. jan.
FDF09:30Fort-de-France Lamentin
21t 15m
2 stopp
OSL06:45Oslo Gardermoen
9 771 kr
Finn lignende
Air France
9. jan.
OSL12:30Oslo Gardermoen
29t 40m
1 stopp
FDF18:10Fort-de-France Lamentin
19. jan.
FDF15:30Fort-de-France Lamentin
21t 45m
1 stopp
OSL13:15Oslo Gardermoen
10 102 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. jan.
OSL13:45Oslo Gardermoen
29t 35m
2 stopp
FDF19:20Fort-de-France Lamentin
19. jan.
FDF10:00Fort-de-France Lamentin
27t 25m
3 stopp
OSL13:25Oslo Gardermoen
12 028 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. jan.
OSL08:25Oslo Gardermoen
32t 30m
3 stopp
FDF16:55Fort-de-France Lamentin
19. jan.
FDF14:30Fort-de-France Lamentin
20t 10m
3 stopp
OSL10:40Oslo Gardermoen
15 479 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Fort-de-France

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Fort-de-France, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France
Air France
OSLOslo Gardermoen
25t 20m
FDFFort-de-France Lamentin

Andre kabinklasser for flyvninger til Fort-de-France

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Fort-de-France

Hvilke flyselskaper flyr til Fort-de-France?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Fort-de-France

Hvilke flyselskaper flyr til Fort-de-France?

På flyreiser fraNorge til Fort-de-France, benytter momondos brukere som regel airlines such as Air France og KLM. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Fort-de-France

Under finner du alle flyplassene i Fort-de-France sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Fort de France?

Det er flere hurtige og gode alternativer når det gjelder transport fra Fort de France internasjonale flyplass og inn til sentrum av byen. Du kan enten benytte deg av en av de mange minibussene, som kjører ruten mellom sentrum og flyplassen for en rimelig penge. Alternativt, for den som ønsker en større grad av komfort, er det også mulig å benytte seg av konvensjonelle drosjer, som du finner ventende utenfor terminalområdet. Det er mulig for turister å benytte seg av leiebil inn til sentrum av hovedstaden Fort de France, og det er en rekke bilutleiefirmaer og et bredt utvalg av biler og tilbud. Du finner bilutleieselskaper og informasjon om leiebiler etter ankomst ved å følge skiltingen.


Populære flybilletter til Fort-de-France

Finn dine flybilletter til Fort-de-France med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Fort-de-France
Raskeste flytid25t 20m
Laveste pris17 585 kr

Visumkrav for Fort-de-France

Ettersom Martinique er en del av Frankrike og derved Schengen-området, er det ikke behov for visum for norske borgere som ønsker å besøke den vakre øya i mindre enn 90 dager. Det er derimot krav om at passet må ha en gyldighet på seks måneder ved innreise til landet.


Start planleggingen av reisen til Fort-de-France


De beste tingene å se og gjøre i Fort-de-France

Fort de France har en rik kulturarv og en dramatisk kolonihistorie, som du kan utforske og lære mye om. Et utmerket sted å starte er ved Fort Saint-Louis, som er navnet på et gammelt forsvarsverk, beliggende i byens vakre havneområde. Det er bygget av ingen ringere enn selveste Louis XIII, som var regjerende konge i denne perioden. Her finner du flere historiske minnesmerker, interessante museer og en fransk marinebase som bør oppleves. For den som vil se enda mer unik arkitektur, er en tur til Bibliothèque Schoelcher et glimrende valg. Her får du oppleve en av byens vakreste bygninger fra kolonitiden, en bygning som i dag brukes som bibliotek. Like ved ligger den kjente og imponerende Cathedral Saint-Louis, som ble bygget så langt tilbake som 1671, og senere rekonstruert på slutten av 1890-tallet av samme arkitekt som stod bak Bibliothèque Schoelcher.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Fort-de-France når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Fort-de-France, noe som sparer deg for tid og penger.

Flyreiser til Fort-de-France med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når du har søkt etter flyvinger til Fort-de-France, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Fort-de-France flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.