Finn billige fly til Holguín

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 29.10.
fr. 5.11.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Holguín?

 • Hvilken flyvning til Holguín er den absolutt billigste?

  1 334 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Holguín. Denne flyvningen er fra Miami, og er 68 % billigere enn de fleste flyvninger til Holguín. Du kan finne den billigste prisen til Holguín fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Holguín?

  Bayamo C.M. de Cespedes flyplass, Las Tunas flyplass, Manzanillo Sierra Maestra flyplass, Santiago de Cuba Antonio Maceo flyplass eller Moa Orestes Acosta flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Holguín.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Holguín?

  Du kan finne tilbud for Santiago de Cuba Antonio Maceo flyplass for i gjennomsnitt 4 112 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Holguín?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Holguín
 • Hvilke flyselskaper flyr til Holguín?

  Basert på våre data, er det mest populære flyselskapet som flyr til Holguín fra Norge er Air Canada. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra