Finn billige fly til Holguín

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 30.5.
ti. 6.6.

Ofte stilte spørsmål om å fly til Holguín

Med mellomlandinger og flybytte både på veien til Cuba, og også internt fra Havanna, så ser du på rundt 20 timer eller mer fra Oslo lufthavn Gardermoen til Holguín Frank Pais lufthavn. Reiser du fra andre steder i Norge, så tar det omtrent like lang tid, og du får et godt tidsanslag ved å søke på flybilletter. Vær obs på at i noen tilfeller må du først bestille turen til Havanna, og så selv finne innlandsflygningen til Holguín.

Det er dessverre ikke noe direkte Holguín-flytilbud fra Norge per i dag. De fleste flygningene vil ha en mellomlanding enten i USA eller sentralt i Europa, for så å fly til Havanna José Martí lufthavn og så videre derfra med innenlandsfly til Holguín.


Visumkrav for Holguín

For et besøk til Cuba, så trenger norske statsborgere både pass, visum og reiseforsikring. Det er også lurt å kontakte Cubas ambassade i Oslo for å få de siste føringene rundt både visum og forsikring. Denne reiseforsikringen er påkrevd for alle reisende til Cuba, og den må dekke alle potensielle medisinske utgifter. Turistvisum gir oppholdstillatelse i 30 dager og kan forlenges med 30 nye dager, men bare to ganger. Naturlig nok behøver du også gyldig pass, og igjen bør du nok kontakte den cubanske ambassaden i Oslo for å søke om visum, og for å høre om forlengelse av turistvisum dersom du har behov for det. Merk at visumet er datoløst og må stemples ved ankomst, og det er kun gyldig med en gyldig utreisebillett fra Cuba. Visumet må også være på plass før du starter reisen til Cuba og Holguín.


De beste tingene å se og gjøre i Holguín

Byen er kanskje ikke like kjent som Havanna, men Holguín er absolutt et flott reisemål. Først ut er strendene. Med turkisblått hav og den helt riktige karribiske idyllen, så finner du deg fort til rette for en lat dag på Guardalavaca, Playa Esmeralda, eller noen av de andre store resort-områdene og strendene her. Her er det altså flere små strender på rad og rekke, i stedet for én stor og langstrakt en. Strender der Columbus steg i land på 1400-tallet, og uttale at det var det vakreste stedet i verden. For ved siden av å være blant det varmere området på Cuba, så er også Holguín og området rundt spennende når det kommer til historie. Denne historien kan du lære mer om på Museo Provincial La Periquera. Kulturelt sett, så bør du også besøke La Catedral de San Isidro, som er en svært vakker katedral. Et tips er å hoppe på en sightseeingbuss, som vil ta deg rundt om i Holguín og fortelle deg alt om byen, samt også ta deg til steder som den nevnte katedralen. Glem heller ikke å nyte den lokale matkulturen. Med en rekke innbydende kafeer og restauranter, så finner du lett frem til en overraskelse eller to. Holguín er den fjerde største byen på Cuba, og et godt reisemål for deg som er interessert i både lokalkultur og mer til. Videre er byen den perfekte størrelsen for å lett ta seg rundt i, og til å fungere som utgangspunkt for videre reiser til nærliggende områder.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Holguín på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Holguín som passer deg.

Ja. Alle flyreiser til Holguín på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.