Finn billige fly til Leeds

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 13.8.
lø. 20.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Leeds

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Leeds

Beste pris på enveisbillett

1 253 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 506 kr

Raskeste flytid

7t 20m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Leeds fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 253 kr (Oslo Gardermoen til Leeds Bradford).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Leeds fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 506 kr (Oslo Gardermoen til Leeds Bradford).
Den kjappeste flyvningen til Leeds fra Norge tar 7t 20m (Oslo Gardermoen til Leeds Bradford).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Leeds, deriblant British Airways, Air France og KLM.

De billigste flyvningene til flyplassene i Leeds

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Leeds fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Leeds

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Leeds

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Liverpool (LPL)

Vanligvis er flyvninger til Leeds fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Liverpool John Lennon, som i gjennomsnitt koster 1 383 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LEEDS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Leeds koster i gjennomsnitt kun 1 928 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LEEDS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli43 % dyrereDet koster ca. 3 622 kr for flyvninger til Leeds fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LEEDS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli414 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Leeds fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Leeds?

Leeds er en flott by når du er på jakt etter en langhelg med god mat og drikke, shopping og severdigheter. Det beste av alt er du kan fly til Leeds året rundt for å nyte all moroa byen har å friste med. Om natten kan du danse til morgengry på nattklubbene ved Boar Lane og Call Lane, og på dagtid kan du slå deg løs i vintagebutikker i Duncan St. og Central Rd. Du har størst sjanse for å oppleve sol og varme om du reiser fra juni-august, men du bør booke flybilletter til Leeds i god tid. Det kan nemlig bli svært travelt i byen rundt fellesferien. Hvis du vil reise på mindre travle tidspunkt, bør du vurdere å reise i mai eller september. Været kan være ganske bra, men du slipper unna de største turistflokkene når du skal på sightseeing. Du finner ofte svært billige fly til Leeds tur-retur om du reiser i lavsesong, særlig november og januar-februar. Det er allikevel god stemming på byens utesteder, selv om været kan være ganske kaldt og surt.

Brukere som har bestilt reiser til Leeds fra Rzeszow fant flyvninger som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Leeds. Du kan finne den billigste prisen til Leeds fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det august som er den billigste måneden å fly fra Norge til Leeds. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 928 kr. Desember er også et godt alternativ når du skal reise til Leeds med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 085 kr fra Norge.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Leeds 28 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Leeds med en gjennomsnittspris på 2 534 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Leeds fra Norge for så lite som 2 506 kr på momondo.

I løpet av de varmere månedene syns turgåere i området Leeds at parker som Hyde Park er best for lange spaserturer med familien og/eller kjæledyr. Hvis du er ute etter denne typen opplevelse, er det best for deg å fly til Leeds i mai, juni, eller juli.

De som skal fly til Leeds kan potensielt finne bedre priser for Doncaster Sheffield flyplass (50 km fra sentrum i Leeds), Manchester flyplass (69 km fra sentrum i Leeds), Darlington Teesside Intl flyplass (80 km fra sentrum i Leeds), Grimsby Humberside flyplass (83 km fra sentrum i Leeds), eller Liverpool John Lennon flyplass (100 km fra sentrum i Leeds), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Doncaster Sheffield flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Leeds, med en gjennomsnittspris på 2 106 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Leeds

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Leeds som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
10. sep.
OSL03:00Oslo Gardermoen
6t 45m
1 stopp
LBA09:45Leeds Bradford
21. sep.
LBA04:10Leeds Bradford
5t 15m
1 stopp
OSL09:25Oslo Gardermoen
2 506 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. sep.
OSL15:15Oslo Gardermoen
4t 05m
1 stopp
LBA19:20Leeds Bradford
20. sep.
LBA04:45Leeds Bradford
13t 30m
2 stopp
OSL18:15Oslo Gardermoen
2 780 kr
Finn lignende
KLM
11. sep.
OSL15:15Oslo Gardermoen
4t 05m
1 stopp
LBA19:20Leeds Bradford
19. sep.
LBA02:20Leeds Bradford
15t 15m
1 stopp
OSL17:35Oslo Gardermoen
2 907 kr
Finn lignende
KLM
11. sep.
OSL15:15Oslo Gardermoen
4t 05m
1 stopp
LBA19:20Leeds Bradford
18. sep.
LBA06:05Leeds Bradford
11t 30m
1 stopp
OSL17:35Oslo Gardermoen
3 044 kr
Finn lignende
KLM
7. okt.
OSL15:15Oslo Gardermoen
3t 55m
1 stopp
LBA19:10Leeds Bradford
9. okt.
LBA13:15Leeds Bradford
14t 30m
1 stopp
OSL03:45Oslo Gardermoen
3 132 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. okt.
OSL15:15Oslo Gardermoen
3t 55m
1 stopp
LBA19:10Leeds Bradford
9. okt.
LBA04:45Leeds Bradford
14t 10m
2 stopp
OSL18:55Oslo Gardermoen
3 210 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Leeds

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Leeds, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
2. sep.
OSL14:45Oslo Gardermoen
15t 05m
2 stopp
LBA05:50Leeds Bradford
1 253 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. sep.
OSL18:00Oslo Gardermoen
19t 10m
3 stopp
LBA13:10Leeds Bradford
1 732 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. sep.
OSL15:35Oslo Gardermoen
14t 20m
2 stopp
LBA05:55Leeds Bradford
1 801 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Leeds?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Leeds

Hvilke flyselskaper flyr til Leeds?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Leeds fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er KLM, Ryanair, British Airways og Brussels Airlines. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Leeds jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med KLM til Leeds

I gjennomsnitt går det 10 fly med KLM til Leeds hver uke. De fleste av dem flyr fra Amsterdam Schiphol til Leeds, som er den mest populære ruten som trafikkeres av KLM til Leeds. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med KLM til Leeds som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 2 042 kr og hadde avgang fra Bergen Flesland. KLM er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,5/10 av 152 av brukerne våre.

Flyvninger med Ryanair til Leeds

E annet populært valg for fly til Leeds, er Ryanair (7,0/10, 814 vurderinger). De fleste flyvninger med Ryanair som lander i Leeds, ankommer fra Dublin, men det finnes 15 flyvninger med Ryanair til Leeds fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Ryanair på momondo denne uken, lå på 343 kr (Oslo Gardermoen til Leeds, tur/retur).


Flyplasser nære Leeds

Under finner du alle flyplassene i Leeds sammen med avstanden til sentrum

Det koster omtrent 20 GBP (220 NOK) med taxi fra flyplassen til sentrum. Det er også mulig å bruke kollektivtransport for å komme seg raskt inn til byen. Det går en buss ca. hver 20-30 minutt, og den bruker omtrent 40 minutter på turen, så sant det ikke er kø. Det koster omtrent 4 GBP (45 NOK) per enkeltbillett. Du kan spare endel penger på å ta bussen, uten at det nødvendigvis tar så mye lengre tid. Hvis du ønsker å leie bil under oppholdet ditt, anbefales det å bestille på nett på forhånd og be om henting ved ankomst. Ikke bare sparer du penger, men du kan kjøre direkte til hotellet ditt fra flyplassen.


Populære flybilletter til Leeds

Finn dine flybilletter til Leeds med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Leeds
Raskeste flytid4t 05m
Laveste pris2 907 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Leeds

Det kan være raskere å gå rundt i sentrum enn å ta bussen, ettersom byen er kompakt nok til at de fleste severdigheter er i nærheten av hverandre. Et billig alternativ er å leie sykkel, og da kommer du deg raskt fra sted til sted. Det går uansett buss og metro rundt i sentrum som knytter bykjernen sammen med ulike nabolag. Det anbefales å kjøpe dag- eller helgebillett om du skal bruke metroen mye. Taxi kan også være et godt alternativ når du vil komme deg direkte til reisemålet, uten å måtte bytte buss. Det finnes flere taxiholdeplasser i sentrum, blant annet ved togstasjonen.


Visumkrav for Leeds

Det er ikke mulig å fly til Leeds uten pass, ettersom Storbritannia ikke er en del av Schengen-avtalen. Passet må tillegg være gyldig så lenge du oppholder deg i Storbritannia. Norske statsborgere trenger derimot ikke visum eller tillatelse for å reise til Storbritannia som turist. Reisende med barn bør være obs på at tilknytningen til barnet må kunne dokumenteres.


Start planleggingen av reisen til Leeds


De beste tingene å se og gjøre i Leeds

Leeds mest populære severdigheter inkluderer Civic Qarter, Headrow and Briggate og The Royal Armouries Museum. I tillegg finner du mange flotte parker i byen, blant annet St Aidan’s Nature Park som er perfekt for fotturer, sykling og romantiske pikniker.

Det anbefales å ta med europeisk helsetrygdkort når du reiser til Leeds. Du bør i tillegg kjøpe reiseforsikring før du drar.

Du kan trygt drikke vann fra springen når du er i Storbritannia.

Du bør ta en titt på regningen først. Noen ganger inkluderes en serviceavgift. Hvis ikke, kan du godt gi ca. 10-15 % om du er fornøyd med servicen.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Leeds.

Ja. Alle flyreiser til Leeds på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Leeds.

Ja. momondo kan spore flypriser for Leeds og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Leeds

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Leeds

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.