Finn billige fly til Leeds

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 30.10.
lø. 6.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Leeds

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Leeds fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Leeds

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Leeds

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Manchester (MAN)

Vanligvis er flyvninger til Leeds fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Manchester, som i gjennomsnitt koster 1 194 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LEEDS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Leeds koster i gjennomsnitt kun 1 259 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LEEDS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust19 % dyrereDet koster ca. 2 226 kr for flyvninger til Leeds fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LEEDS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars705 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Leeds fra Oslo Gardermoen flyplass i mars enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Leeds?

Leeds er en flott by når du er på jakt etter en langhelg med god mat og drikke, shopping og severdigheter. Det beste av alt er du kan fly til Leeds året rundt for å nyte all moroa byen har å friste med. Om natten kan du danse til morgengry på nattklubbene ved Boar Lane og Call Lane, og på dagtid kan du slå deg løs i vintagebutikker i Duncan St. og Central Rd. Du har størst sjanse for å oppleve sol og varme om du reiser fra juni-august, men du bør booke flybilletter til Leeds i god tid. Det kan nemlig bli svært travelt i byen rundt fellesferien. Hvis du vil reise på mindre travle tidspunkt, bør du vurdere å reise i mai eller september. Været kan være ganske bra, men du slipper unna de største turistflokkene når du skal på sightseeing. Du finner ofte svært billige fly til Leeds tur-retur om du reiser i lavsesong, særlig november og januar-februar. Det er allikevel god stemming på byens utesteder, selv om været kan være ganske kaldt og surt.

 • Hvilken flyvning til Leeds er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Leeds fra Dublin fant flyvninger som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Leeds. Du kan finne den billigste prisen til Leeds fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Leeds?

  Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Leeds. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 259 kr. oktober er også et godt alternativ når du skal reise til Leeds med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 634 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Leeds?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Leeds 23 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Leeds med en gjennomsnittspris på 1 868 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Leeds fra Norge for så lite som 634 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Leeds?

  De som skal fly til Leeds kan potensielt finne bedre priser for Doncaster Sheffield flyplass (50 km fra sentrum i Leeds), Manchester flyplass (69 km fra sentrum i Leeds), Darlington Teesside Intl flyplass (80 km fra sentrum i Leeds), Grimsby Humberside flyplass (83 km fra sentrum i Leeds), eller Liverpool John Lennon flyplass (100 km fra sentrum i Leeds), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Leeds?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Liverpool John Lennon flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Leeds, med en gjennomsnittspris på 2 164 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Leeds

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Leeds som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
7. nov.
OSL04:50Oslo Gardermoen
28t 45m
2 stopp
LBA09:35Leeds Bradford
14. nov.
LBA08:35Leeds Bradford
31t 05m
2 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
7. nov.
OSL13:30Oslo Gardermoen
20t 05m
1 stopp
LBA09:35Leeds Bradford
14. nov.
LBA08:35Leeds Bradford
22t 20m
2 stopp
OSL06:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
7. nov.
OSL13:30Oslo Gardermoen
20t 05m
1 stopp
LBA09:35Leeds Bradford
14. nov.
LBA01:50Leeds Bradford
37t 50m
2 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
KLM
17. des.
OSL12:00Oslo Gardermoen
5t 55m
1 stopp
LBA17:55Leeds Bradford
19. des.
LBA12:15Leeds Bradford
14t 20m
1 stopp
OSL02:35Oslo Gardermoen
3 043 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. nov.
OSL03:00Oslo Gardermoen
15t 15m
1 stopp
LBA18:15Leeds Bradford
14. nov.
LBA01:50Leeds Bradford
15t 00m
1 stopp
OSL16:50Oslo Gardermoen
1 668 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. nov.
OSL03:00Oslo Gardermoen
15t 15m
1 stopp
LBA18:15Leeds Bradford
14. nov.
LBA11:45Leeds Bradford
16t 25m
1 stopp
OSL04:10Oslo Gardermoen
1 901 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Leeds

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Leeds, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av British Airways
British Airways
OSLOslo Gardermoen
14t 20m
LBALeeds Bradford

Hvilke flyselskaper flyr til Leeds?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Leeds
 • Hvilke flyselskaper flyr til Leeds?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Leeds fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er KLM, British Airways, Ryanair og Norwegian. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Leeds jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Leeds

Under finner du alle flyplassene i Leeds sammen med avstanden til sentrum

Det koster omtrent 20 GBP (220 NOK) med taxi fra flyplassen til sentrum. Det er også mulig å bruke kollektivtransport for å komme seg raskt inn til byen. Det går en buss ca. hver 20-30 minutt, og den bruker omtrent 40 minutter på turen, så sant det ikke er kø. Det koster omtrent 4 GBP (45 NOK) per enkeltbillett. Du kan spare endel penger på å ta bussen, uten at det nødvendigvis tar så mye lengre tid. Hvis du ønsker å leie bil under oppholdet ditt, anbefales det å bestille på nett på forhånd og be om henting ved ankomst. Ikke bare sparer du penger, men du kan kjøre direkte til hotellet ditt fra flyplassen.


Populære flybilletter til Leeds

Finn dine flybilletter til Leeds med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Leeds
Raskeste flytid14t 20m
Billigst pris659 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Leeds

Det kan være raskere å gå rundt i sentrum enn å ta bussen, ettersom byen er kompakt nok til at de fleste severdigheter er i nærheten av hverandre. Et billig alternativ er å leie sykkel, og da kommer du deg raskt fra sted til sted. Det går uansett buss og metro rundt i sentrum som knytter bykjernen sammen med ulike nabolag. Det anbefales å kjøpe dag- eller helgebillett om du skal bruke metroen mye. Taxi kan også være et godt alternativ når du vil komme deg direkte til reisemålet, uten å måtte bytte buss. Det finnes flere taxiholdeplasser i sentrum, blant annet ved togstasjonen.


Visumkrav for Leeds

Det er ikke mulig å fly til Leeds uten pass, ettersom Storbritannia ikke er en del av Schengen-avtalen. Passet må tillegg være gyldig så lenge du oppholder deg i Storbritannia. Norske statsborgere trenger derimot ikke visum eller tillatelse for å reise til Storbritannia som turist. Reisende med barn bør være obs på at tilknytningen til barnet må kunne dokumenteres.


Start planleggingen av reisen til Leeds


De beste tingene å se og gjøre i Leeds

Hva bør oppleves i Leeds?

Leeds mest populære severdigheter inkluderer Civic Qarter, Headrow and Briggate og The Royal Armouries Museum. I tillegg finner du mange flotte parker i byen, blant annet St Aidan’s Nature Park som er perfekt for fotturer, sykling og romantiske pikniker.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å ta med europeisk helsetrygdkort når du reiser til Leeds. Du bør i tillegg kjøpe reiseforsikring før du drar.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Du kan trygt drikke vann fra springen når du er i Storbritannia.

Bør jeg gi tips?

Du bør ta en titt på regningen først. Noen ganger inkluderes en serviceavgift. Hvis ikke, kan du godt gi ca. 10-15 % om du er fornøyd med servicen.