Finn billige fly til Leeds

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Leeds (LBA)
lør.. 17.4.
lør.. 24.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Leeds

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Leeds fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Leeds

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Leeds

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Manchester (MAN)

Vanligvis er flyvninger til Leeds fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Manchester, som i gjennomsnitt koster 1 201 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LEEDS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Leeds koster i gjennomsnitt kun 1 266 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LEEDS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust19 % dyrereDet koster ca. 2 239 kr for flyvninger til Leeds fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LEEDS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars705 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Leeds fra Oslo Gardermoen flyplass i mars enn noen annen måned

Når er det best å reise til Leeds?

Leeds er en flott by når du er på jakt etter en langhelg med god mat og drikke, shopping og severdigheter. Det beste av alt er du kan fly til Leeds året rundt for å nyte all moroa byen har å friste med. Om natten kan du danse til morgengry på nattklubbene ved Boar Lane og Call Lane, og på dagtid kan du slå deg løs i vintagebutikker i Duncan St. og Central Rd. Du har størst sjanse for å oppleve sol og varme om du reiser fra juni-august, men du bør booke flybilletter til Leeds i god tid. Det kan nemlig bli svært travelt i byen rundt fellesferien. Hvis du vil reise på mindre travle tidspunkt, bør du vurdere å reise i mai eller september. Været kan være ganske bra, men du slipper unna de største turistflokkene når du skal på sightseeing. Du finner ofte svært billige fly til Leeds tur-retur om du reiser i lavsesong, særlig november og januar-februar. Det er allikevel god stemming på byens utesteder, selv om været kan være ganske kaldt og surt.

Hvilken flyvning til Leeds er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Leeds fra Dublin fant flyvninger som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Leeds. Du kan finne den billigste prisen til Leeds fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Leeds?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Leeds. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 266 kr. mars er også et godt alternativ når du skal reise til Leeds med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 686 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Leeds?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Leeds på, er ca. 25 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 896 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Leeds?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Leeds på, er tirsdag. Reisende som velger å reise til Leeds på en tirsdag kan ofte finne billetter for så lite som 1 519 kr. Når du flyr på en torsdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 2 421 kr for en reise fra Norge til Leeds.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Leeds?

Om morgenen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Leeds, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 1 677 kr. Å fly til Leeds om morgenen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly kl. 12:00 når prisene i gjennomsnitt ligger på 3 580 kr. Flyvninger til Leeds fra Norge kl. 12:00 er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Leeds?

De som skal fly til Leeds kan potensielt finne bedre priser for Doncaster Sheffield flyplass (50 km fra sentrum i Leeds), Manchester flyplass (69 km fra sentrum i Leeds), Darlington Teesside Intl flyplass (80 km fra sentrum i Leeds), Grimsby Humberside flyplass (83 km fra sentrum i Leeds), eller Liverpool John Lennon flyplass (100 km fra sentrum i Leeds), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Leeds?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Liverpool John Lennon flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Leeds, med en gjennomsnittspris på 2 177 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Leeds Bradford

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Leeds Bradford som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
5. jun.
02:30Oslo Gardermoen
4t 00m
1 stopp
06:30Leeds Bradford
9. jun.
06:05Leeds Bradford
24t 00m
1 stopp
06:05Oslo Gardermoen
1 971 kr
Finn lignende
KLM
5. jun.
13:20Oslo Gardermoen
17t 05m
1 stopp
06:25Leeds Bradford
9. jun.
06:05Leeds Bradford
11t 30m
1 stopp
17:35Oslo Gardermoen
1 987 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Leeds?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Leeds

Til tross for at det ikke er enkelt å finne noen som flyr til Leeds direkte fra Norge, kan du komme deg dit fra Oslo/Gardermoen på ca. fire timer med KLM. Du kan også bestille billige flybilletter til Leeds tur-retur med lavpriskjeder som Ryanair, men det kan hende at flytiden blir lengre grunnet flere mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Leeds, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det koster omtrent 20 GBP (220 NOK) med taxi fra flyplassen til sentrum. Det er også mulig å bruke kollektivtransport for å komme seg raskt inn til byen. Det går en buss ca. hver 20-30 minutt, og den bruker omtrent 40 minutter på turen, så sant det ikke er kø. Det koster omtrent 4 GBP (45 NOK) per enkeltbillett. Du kan spare endel penger på å ta bussen, uten at det nødvendigvis tar så mye lengre tid. Hvis du ønsker å leie bil under oppholdet ditt, anbefales det å bestille på nett på forhånd og be om henting ved ankomst. Ikke bare sparer du penger, men du kan kjøre direkte til hotellet ditt fra flyplassen.


Populære flybilletter til Leeds

Finn dine flybilletter til Leeds med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Leeds
Raskeste flytid
17t 05m
Billigste pris
1 988 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Leeds?

Det kan være raskere å gå rundt i sentrum enn å ta bussen, ettersom byen er kompakt nok til at de fleste severdigheter er i nærheten av hverandre. Et billig alternativ er å leie sykkel, og da kommer du deg raskt fra sted til sted. Det går uansett buss og metro rundt i sentrum som knytter bykjernen sammen med ulike nabolag. Det anbefales å kjøpe dag- eller helgebillett om du skal bruke metroen mye. Taxi kan også være et godt alternativ når du vil komme deg direkte til reisemålet, uten å måtte bytte buss. Det finnes flere taxiholdeplasser i sentrum, blant annet ved togstasjonen.


Kan man reise til Leeds uten pass eller visum?

Det er ikke mulig å fly til Leeds uten pass, ettersom Storbritannia ikke er en del av Schengen-avtalen. Passet må tillegg være gyldig så lenge du oppholder deg i Storbritannia. Norske statsborgere trenger derimot ikke visum eller tillatelse for å reise til Storbritannia som turist. Reisende med barn bør være obs på at tilknytningen til barnet må kunne dokumenteres.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Leeds?

Leeds mest populære severdigheter inkluderer Civic Qarter, Headrow and Briggate og The Royal Armouries Museum. I tillegg finner du mange flotte parker i byen, blant annet St Aidan’s Nature Park som er perfekt for fotturer, sykling og romantiske pikniker.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å ta med europeisk helsetrygdkort når du reiser til Leeds. Du bør i tillegg kjøpe reiseforsikring før du drar.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Du kan trygt drikke vann fra springen når du er i Storbritannia.

Bør jeg gi tips?

Du bør ta en titt på regningen først. Noen ganger inkluderes en serviceavgift. Hvis ikke, kan du godt gi ca. 10-15 % om du er fornøyd med servicen. (Priser sjekket 19/05/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse