Finn billige fly til Naxos

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 21.5.
fr. 28.5.

De billigste flyvningene til flyplassene i Naxos

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Naxos fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Mykonos

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Naxos

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Thera (JTR)

Vanligvis er flyvninger til Naxos fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Thera Santorini, som i gjennomsnitt koster 2 880 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Naxos?

Høysesongen i Naxos er om sommeren fra juni til august. I disse månedene er det varmt og solfylt i byen, og det er mye liv og fullt av turister i gatene. Om sommeren er det også dyrest å reise hit, så dersom du ser etter billig fly til Naxos kan det være lurt å besøke byen om våren eller høsten i stedet. I disse periodene er det lavere priser både på fly og overnatting, i tillegg til at det er færre turister. Dette gjør at det kan være lettere å besøke byens hovedattraksjoner, og du kan nyte en roligere ferie.

 • Hvilken flyvning til Naxos er den absolutt billigste?

  444 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Naxos. Denne flyvningen er fra Athen, og er 86 % billigere enn de fleste flyvninger til Naxos. Du kan finne den billigste prisen til Naxos fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Naxos?

  Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Naxos er på mandag med priser helt nede i 4 037 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. På den annen side er torsdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 5 277 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Naxos?

  De som skal fly til Naxos kan potensielt finne bedre priser for Parikia Paros flyplass (25 km fra sentrum i Naxos), Mikonos flyplass (37 km fra sentrum i Naxos), Ermoupoli Syros Island flyplass (52 km fra sentrum i Naxos), Thera Santorini flyplass (79 km fra sentrum i Naxos), eller Paleochori Milos flyplass (92 km fra sentrum i Naxos), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Naxos?

  Mikonos flyplass har en gjennomsnittspris på 2 510 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Naxos. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Finn de billigste enveisflyvningene til Naxos

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Naxos, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
10. jun.
OSL07:25Oslo Gardermoen
24t 45m
3 stopp
JNX08:10Naxos
1 158 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. jun.
OSL07:25Oslo Gardermoen
22t 20m
2 stopp
JNX05:45Naxos
1 314 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Naxos

Under finner du alle flyplassene i Naxos sammen med avstanden til sentrum

Når du reiser til Naxos, ankommer du Naxos/Naxos Island National Airport. Dette er en regional flyplass som ligger 3,5 kilometer fra Naxos by, og det eneste direkte transportmiddelet fra flyplassen til sentrum er taxi. Taxituren tar omtrent 10 minutter med lite trafikk, og prisen er omkring 10-15 EUR (ca. 100-150 NOK). Du kan også ta en buss fra Naxos Camp-stasjonen som ligger 500 meter fra flyplassen. Bussen går hvert 30. minutt og tar 20 minutter til sentrum. En bussbillett koster 1,5 EUR (ca. 15 NOK), og kan kjøpes på bussholdeplasser og i minimarkeder rundt omkring i byen.


Populære flybilletter til Naxos

Finn dine flybilletter til Naxos med disse populære rutene
Flyvninger fra Bergen til Naxos
Raskeste flytid39t 50m
Billigst pris4 320 kr
Flyvninger fra Oslo til Naxos
Raskeste flytid7t 50m
Billigst pris4 673 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Naxos?

Det er enkelt å komme seg rundt i Naxos enten med taxi, buss eller bil. Taxier er tilgjengelige over hele øya, og prisene varierer fra høysesong til lavsesong. Det er også et velorganisert nettverk av busser som kjører på kryss og tvers av øya, og i høysesongen er det regelmessige bussavganger fra Chora til Agios Prokopios & Agia Anna, Apollonas, Apiranthos, Chalki, Filoti, Mikri Vigla, Moutsouna, Agios Arsenios & Plaka, Pyrgaki, Sagri, Tripodes og andre landsbyer. Det finnes også et godt veinettverk her med asfalterte og brede veier, og du kan enkelt leie bil enten på flyplassen eller i sentrum så lenge du har et gyldig førerkort.


Kan man reise til Naxos uten pass eller visum?

Du kan ikke fly til Naxos uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsbeviset for norske borgere i utlandet. Passet trenger ikke å være gyldig utover utreisedatoen fra Hellas, og du kan søke om nødpass dersom du mister passet. Du trenger ikke visum for å reise til Hellas.


Start planleggingen av reisen til Naxos


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Naxos?

Naxos er en vakker gresk øy med mange opplevelser og severdigheter som er verdt å få med seg. Ta en tur til det arkeologiske museet fra 1600-tallet i Chora Naxos, og besøk deretter det geologiske museet i Apeiranthos. Dra videre til Portara, en enorm marmorport som er den siste resten av templet som ble dedikert til Apollo. En tur til Naxos er heller ikke komplett uten å ha sett Panagia Drosiani-klosteret, som ble bygget på 500-tallet.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha gyldig reiseforsikring og europeisk helsetrygdkort før du flyr til Naxos. Reiseforsikringen burde minimum dekke utgifter i forbindelse med ulykker, sykdom, skader, hjemtransport og dødsfall.

Kan du drikke vann fra springen?

Generelt er det ikke noe problem å drikke springvannet i Hellas, men det smaker ikke spesielt godt. For å være på den sikre siden bør du derfor heller kjøpe vann på flaske.

Gir du tips?

En serviceavgift på 15 % er ofte lagt til regningen på restauranter, men du kan gjerne gi 5 % ekstra i tillegg. Rund opp taxiregningen, og gi omtrent 12-15 % i tips til andre servicearbeidere. (Priser sjekket 13/05/2019).