Hoteller i Cuba

Hoteller i Cuba

Finn tilbud på 374 hoteller i Cuba

Cuba
29. feb. — 1. mar.2
lø. 24.2.
on. 28.2.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Vi viser ikke søkeresultater for dette stedet for øyeblikket.

Nyttig informasjon om hoteller i Cuba

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Cuba

Hoteller i nærheten av flyplassen

75
Det er er 75 hoteller i Cuba i nærheten av Baracoa. Villa Esmeralda med kortest avstand på 1,5 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Cuba

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Cuba

Hvilke byer i Cuba bør du bo?

Er du på jakt etter både nye opplevelser og billige hoteller på Cuba er landets sjarmerende hovedstad Havanna et godt sted å starte. Denne byen er en av de mest populære destinasjonene blant turister, og her kan du enkelt komme deg rundt i byen ved hjelp av kollektivtilbud som buss, hoppe i en taxi, eller oppleve byens sus til fots. En annen populær by å besøke for de som ønsker å bo på hotell på Cuba er Trinidad, og fordi denne byen er så pass liten er det svært enkelt å komme seg rundt til fots. Santiago de Cuba er også en populær destinasjon som kan anbefales. Her finnes det flere bussalternativer, men du kan også benytte deg av taxi dersom du ønsker det.

Hva er noen populære attraksjoner på Cuba?

De mange flotte og tropiske strendene på Cuba er noe du virkelig må få med deg på din reise gjennom den langstrakte øya. Du kan for eksempel besøke Santa Maria Beach som ligger i nærheten av Havanna. Et lite stykke sørover finner du Grisebukta, hvor du kan både svømme, snorkle og virkelig nyte det deilige strandlivet. På den andre enden av øya ligger Guardalavaca som også er et populært sted for bading og morsomme aktiviteter i vannkanten. I dette området finner du flere barer og spisesteder med levende musikk med dyktige, lokale musikere og god atmosfære. Er du en eventyrlysten type kan du dra på grottevandring i Varadero, og dersom du er interessert i landets historiske attraksjoner kan du besøke det gamle fortet Castillo de San Pedro de la Roca i Santiago de Cuba.

Hvilke byer på Cuba har best uteliv?

Skal du bestille hotell på Cuba og vil bo i et område med et yrende uteliv bør du ta turen til Havanna. Denne byen bugner av utesteder og er full av musikk og dans. Her kan du blant annet oppleve live jazz og salsadansing. Selv om salsa er en viktig del av kulturen på Cuba finnes det allikevel musikk i en rekke sjangre, og Havanna har derfor noe for enhver smak. Tar du inn på et av Cubas hoteller i Havanna vil du garantert finne noe som faller i smak.

Hvilke byer på Cuba har mest historie og kunst?

Er du på utkikk etter et billig hotell på Cuba i et område som oser av kunst og historie, kan du for eksempel dra til gamlebyen i Havanna der du kan vandre gatelangs blant  sjarmerende og vakre bygninger i historiske omgivelser. I dette området finner du også Museum of the Revolution, som tidligere var et presidentpalass men som etter den cubanske revolusjonen ble omgjort til et museum. Museo de Artes Decoratives, eller Museet for dekorativ kunst, og Museo Nacional de Bellas Artes de La Habana ligger også i Havanna og er verdt et besøk.. Havanna er en perfekt destinasjon for reisende som er ute etter billige hoteller på Cuba, samt opplevelser som vil falle i smak hos både den kunst- og historieinteresserte.

Hvor i Cuba velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Cuba, men størstedelen av de som reiser til Cuba tilbringer mest tid i Havanna.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Cuba fra hoteller?

Antall tilbydere fraCuba hoteller er 3 891 fra og med februar 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Cuba fra hoteller sist?

Priser for Cuba fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Cuba gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Cuba. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Cuba?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Cuba.


En enklere måte å administrere reisen til Cuba på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Cuba

Populære byer i Cuba
Viser hoteller i byer i samme land


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Cuba
lø. 24.2.
on. 28.2.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post