Finn billig fly til Puerto Rico

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til byer i Puerto Rico

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Puerto Rico fra Norge
San Juan
San Juan

Nyttig informasjon om flyvningen din til Puerto Rico

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Puerto Rico
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Puerto Rico?

    Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Puerto Rico. Den mest populære byen å reise til i Puerto Rico er San Juan, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 393 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Puerto Rico er Aguadilla og Culebra.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Puerto Rico?

    De billigste flyvningene til Puerto Rico som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 1 063 kr med Spirit Airlines, 1 828 kr med American Airlines og 1 853 kr med Delta.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Puerto Rico

Finn flyvninger til disse populære byene i Puerto Rico fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Puerto Rico

Disse rutene har de billigste flyvningene til Puerto Rico som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
StavangerSan Juan7 490 kr
OsloSan Juan10 268 kr

Puerto Rico er en øy i Karibia og i tillegg er Commonwealth of Puerto Rico en øygruppe. Hovedstaden heter San Juan. Puerto Rico er et populært reisemål for de som ønsker å besøke et varmt og vakkert sted. Det er tropisk klima her, og det er sjelden under 20 grader. Det er altså et perfekt reisemål for deg som ønsker å rømme bort fra kalde vintre til et sted der du kan bade og være på stranden. Stedet har påvirkning fra mange ulike steder i verden, både afrikansk, amerikansk, spansk og flere andre kulturer har vært med på å skape denne sjarmerende øygruppens sjarm. Det er populært å reise til San Juan og til Isla Verde, der du finner resorter og strender. I gamlebyen i San Juan finnes en rekke historiske bygninger og er også virkelig verdt et besøk. Mest av alt er det nok de idylliske strendene i Puerto Rico som lokker mange hit. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser på nett. Det er høysesong for å reise til Puerto Rico i desember-april, for da er det mange som vil reise fra kaldere strøk for å få litt sol. Det er også mange lokale som reiser til vestkysten i Puerto Rico om sommeren.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Puerto Rico?

Du kan fly til Puerto Rico fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med British Airways, Iberia eller Finnair og mellomlande i blant annet London og Miami. Du kan også fly med blant annet SAS og Lufthansa. Fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet Icelandair og mellomlande på Island og Newark underveis.

Når er det best å reise til Puerto Rico?

Det anbefales å fly til Puerto Rico i halvåret januar-juni. Da er det best vær, med tropisk varme. Dette betyr at man har et ganske stort tidsrom for å finne gode reisealternativer. Det kan lønne seg å bestille turen i god tid før du reiser, fordi det kan bli fullt ved mange av resortene, spesielt når det er høytider. Reiser du for eksempel i påsken eller vinterferien, kan det være flere turister enn ellers. Det er lurt å undersøke når det er ferier i USA, da dette kan påvirke prisene på hoteller. Det er for eksempel vanlig med en ferieuke i februar eller mars, i tillegg til en uke i april. Men siden det er fantastisk vær så lenge i Puerto Rico, er det lett å finne en god tid å reise på. Her kan du reise vinter som sommer, ettersom været holder seg godt. Om vinteren, før januar, er det ofte regn og mer vind enn resten av året.

Hvor lang tid tar det å fly til Puerto Rico?

Skal du fly til Puerto Rico fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 16 timer og 25 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Mange velger å fly til den populære hovedstaden San Juan når de flyr til Puerto Rico. Det går også an å fly til andre flyplasser, som Aguadilla eller Vieques, men reisetiden er som regel litt lenger da. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 17 timer og 5 minutter.

Kan man reise til Puerto Rico uten pass eller visum?

Når du skal reise til Puerto Rico trenger du visum, og det er samme innreiseregler som i USA. Ettersom innreisereglene dit kan endres, kan du raskt og enkelt finne mer informasjon på USAs utenriksdepartements nettsider. Som regel må du registrere deg på nettet for å få en ESTA før du reiser. I tillegg må du ha maskinlesbart pass som er gyldig seks måneder etter du har reist ut av Puerto Rico, eller USA.


Internasjonale flyreiser til Puerto Rico

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Stavanger til San Juan
Raskeste flytid22t 20m
Billigst pris7 490 kr
Flyvninger fra Oslo til San Juan
Raskeste flytid35t 05m
Billigst pris10 268 kr

Finn flyvninger til Puerto Rico

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Puerto Rico