Fly Karibia Jamaica

Finn billig fly til Jamaica

fre.. 17.1.
fre.. 24.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Jamaica? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Montego Bay
Cornwall Beach
Walter Fletcher Beach
AquaSol Theme Park
Doctor's Cave Bathing Club
Half Moon Tennis Camp
Kingston
Sculpture Park
Little Theater
Lime Cay Beach
National Gallery of Jamaica
Mandela Park
Negril
Bloody Bay Beach
Blue Hole Mineral Springs
Negril Lighthouse
Kool Runnings Water Park
Royal Palm Reserve
Ocho Rios
Turtle Beach
Dolphin Cove
Dunn's River Falls
Ocho Rios Fort
Fern Gully

Billige flybilletter til Jamaica

De billigste flyene til Jamaica funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Montego Bay 5 872 kr

Flotte tilbud på flyreiser til Jamaica

De raskeste rutene og billigste flybillettene til Jamaica funnet av brukerne
Raskeste
Billigste
United Airlines
United Airlines
17 jan.
07:40
OSL
Oslo Gardermoen flyplass
35t 22m
2 Stopp
MBJ
13:02
+1
Montego Bay Sangster Intl flyplass
United Airlines
19 jan.
08:39
MBJ
Montego Bay Sangster Intl flyplass
21t 31m
2 Stopp
OSL
12:10
+1
Oslo Gardermoen flyplass
21 323 kr
United Airlines
United Airlines
17 jan.
07:40
OSL
Oslo Gardermoen flyplass
35t 22m
2 Stopp
MBJ
13:02
+1
Montego Bay Sangster Intl flyplass
United Airlines
19 jan.
08:39
MBJ
Montego Bay Sangster Intl flyplass
21t 31m
2 Stopp
OSL
12:10
+1
Oslo Gardermoen flyplass
21 323 kr

Fly til Jamaica

Jamaica er en øystat og er en del av De store Antiller. Landet ligger sør før Cuba, og er en av de største øyene i Det karibiske hav. Det offisielle språket er engelsk og hovedstaden i landet heter Kingston. Hovedstaden er en travel by, med mye solskinn, næringsliv og livlig natteliv. Dette landet er faktisk del av en undersjøisk fjellkjede. Og denne fjellkjeden har fjell som er inntil 2256 meter over havet. Dette er det høyeste fjellet i Jamaica og heter Blue Mountain Peak. I tillegg til dramatiske fjell, har Jamaica også vakre strender. På nord- og vestkysten ligger de fleste strendene. Disse er hvite og vakre, og her kan du bade i det blå og varme vannet. I tillegg til å ha vakre strender, har Jamaica også behagelig vær. Det er i gjennomsnitt rundt 26 grader her, gjennom hele året. På kysten er det tropisk klima, men om høsten er det mye vind. Det er høysesong for å reise til Jamaica fra midten av desember til midten av april. Dette kan påvirke flypriser noe, spesielt hvis du bestiller fly med hotell. Men dersom du bruker tid på å sammenligne flypriser online kan du som regel finne rimelige priser på nett. Du kan altså forvente å møte flere turister i denne perioden, desember-april, når mange besøkende vil reise fra kalde vintre i nord.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Jamaica?

Du kan fly til Jamaica fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med 1-2 mellomlandinger under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Du kan velge å fly til enten hovedstaden Kingston, som ligger på kysten sør-øst i landet. Eller du kan fly til Montego Bay som ligger nord-vest i landet. Det er ingen direkteflyvninger. Du kan fly med blant annet KLM, Air France og British Airways fra Norge til Jamaica. Det er vanlig å mellomlande steder som Amsterdam, København, Atlanta eller Miami.

Når er det best å reise til Jamaica?

Det er høysesong for å reise til Jamaica fra midten av desember til midten av april, men det er ikke bare denne perioden du kan nyte herlig vær her. Denne perioden har noe høyere hotellpriser, og det vil være flere andre turister på stranden. Det er spesielt populært i reise i denne perioden fordi det da er kaldt i nordlige land, så mange ønsker en smak av sommer og velger å fly til Jamaica. Dersom du ønsker å reise til Jamaica i denne perioden bør du reservere hotell fra to-tre måneder før avreise. For juleferie hit bør du booke omtrent et år i forveien. Ønsker du å reise i lavsesongen, er det også mange fordeler. Da har du mer plass og vil oppleve mindre kø og lavere priser. Men det er lurt å merke seg at det er orkansesong fra juni-november. Men det er mange muligheter for å få nøyaktige og oppdaterte værmeldinger i denne sesongen, slik at du vet hva du kan forvente. Det er også greit å merke seg at det er i lavsesongen mange hoteller pusser opp, så det kan være oppussingsprosjekter gående i denne perioden.

Hvor lang tid tar det å fly til Jamaica?

Skal du fly til Jamaica fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 16 timer og 30 minutter, da reiser du til hovedstaden Kingston med en mellomlanding. Du kan også fly til Montego Bay fra 14 timer og 15 minutter en vei, også med en mellomlanding. Reisetiden avhenger av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 18 timer til Kingston.

Kan man reise til Jamaica uten pass eller visum?

Når du skal reise til Jamaica trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks 90 dager. Du må ha pass som er gyldig i minst seks måneder etter du reiser inn i landet. I tillegg kan du bli bedt om å vise frem returbillett og arbeidsstatus.


Populære destinasjoner i Jamaica

Utforsk byene Jamaica som momondos brukere elsker

Internasjonale flyreiser til Jamaica

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo til Montego Bay
Raskeste flytid
28t 10m
Billigste pris
5 872 kr
Fly Karibia Jamaica