Søk etter og finn billige fly til Jamaica

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 4.12.
sø. 11.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Jamaica

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Jamaica

Beste pris på tur/retur-billett

5 981 kr

Raskeste flytid

19t 00m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Jamaica fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 981 kr (Oslo Gardermoen til Montego Bay Sangster Intl).
Den kjappeste flyvningen til Jamaica fra Norge tar 19t 00m (Oslo Gardermoen til Montego Bay Sangster Intl).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Jamaica, deriblant Air Canada og Delta.

Jamaica flyinnsikt og trender

Se innsikt for Jamaica-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Jamaica?

Du kan finne flybilletter til Jamaica helt nede i 3 818 kr per billett. Som regel finner våre brukere flybilletter til Jamaica til rundt 20 289 kr i snitt. Dersom du er på utkikk etter en god deal til Jamaica, bør du vurdere å bestille dersom du finner billetter til 18 536 kr eller mindre.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Jamaica?

Jamaica har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (127 %) besøkte Montego Bay oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Jamaica inkluderer Kingston og Negril.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Jamaica?

Flytiden fra Norge til Jamaica varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Montego Bay Sangster Intl (en av de mest populære rutene), tar det 27t 30m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Jamaica er fra Bergen Flesland til Montego Bay Sangster Intl, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvilke flyselskaper flyr til Jamaica?

Det er totalt 9 flyselskaper som har flyruter til Jamaica, og Air Canada er det mest populære alternativet. Det er estimert at 31 % av de som flyr til Jamaica velger å fly med Air Canada. Hvis du ikke klarer å finne billetter med Air Canada, er Delta og British Airways også populære flyselskaper å fly med.

De billigste flyvningene til byer i Jamaica

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Jamaica fra Norge
Montego Bay
Montego Bay

Nyttig informasjon om flyvningen din til Jamaica

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Jamaica

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Jamaica koster:
2 034 kr per person med Frontier
2 271 kr per person med British Airways
2 557 kr per person med Swoop


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Jamaica

Finn flyvninger til disse populære byene i Jamaica fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Jamaica

Disse rutene har de billigste flyvningene til Jamaica som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloMontego Bay27t 30m5 981 kr

De beste tingene å se og gjøre i Jamaica

Du kan fly til Jamaica fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med 1-2 mellomlandinger under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Du kan velge å fly til enten hovedstaden Kingston, som ligger på kysten sør-øst i landet. Eller du kan fly til Montego Bay som ligger nord-vest i landet. Det er ingen direkteflyvninger. Du kan fly med blant annet KLM, Air France og British Airways fra Norge til Jamaica. Det er vanlig å mellomlande steder som Amsterdam, København, Atlanta eller Miami.

Det er høysesong for å reise til Jamaica fra midten av desember til midten av april, men det er ikke bare denne perioden du kan nyte herlig vær her. Denne perioden har noe høyere hotellpriser, og det vil være flere andre turister på stranden. Det er spesielt populært i reise i denne perioden fordi det da er kaldt i nordlige land, så mange ønsker en smak av sommer og velger å fly til Jamaica. Dersom du ønsker å reise til Jamaica i denne perioden bør du reservere hotell fra to-tre måneder før avreise. For juleferie hit bør du booke omtrent et år i forveien. Ønsker du å reise i lavsesongen, er det også mange fordeler. Da har du mer plass og vil oppleve mindre kø og lavere priser. Men det er lurt å merke seg at det er orkansesong fra juni-november. Men det er mange muligheter for å få nøyaktige og oppdaterte værmeldinger i denne sesongen, slik at du vet hva du kan forvente. Det er også greit å merke seg at det er i lavsesongen mange hoteller pusser opp, så det kan være oppussingsprosjekter gående i denne perioden.

Skal du fly til Jamaica fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 16 timer og 30 minutter, da reiser du til hovedstaden Kingston med en mellomlanding. Du kan også fly til Montego Bay fra 14 timer og 15 minutter en vei, også med en mellomlanding. Reisetiden avhenger av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 18 timer til Kingston.

Når du skal reise til Jamaica trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks 90 dager. Du må ha pass som er gyldig i minst seks måneder etter du reiser inn i landet. I tillegg kan du bli bedt om å vise frem returbillett og arbeidsstatus.


Internasjonale flyreiser til Jamaica

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Montego Bay
Raskeste flytid27t 30m
Laveste pris5 981 kr

Finn flyvninger til Jamaica

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Jamaica


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Jamaica. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Jamaica med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Jamaica. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Jamaica flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.