Finn billig fly til Barbados

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til byer i Barbados

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Barbados fra Norge
Bridgetown
Bridgetown

Nyttig informasjon om flyvningen din til Barbados

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Barbados
  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Barbados?

    De billigste flyvningene til Barbados som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 1 639 kr med British Airways, 1 890 kr med Iberia og 2 072 kr med American Airlines.


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Barbados? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Barbados

Finn flyvninger til disse populære byene i Barbados fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Barbados

Disse rutene har de billigste flyvningene til Barbados som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloBridgetown4 909 kr

Lengter du etter palmesus, strandhytter, klart vann og hvite strender? Da bør du booke fly til Barbados neste gang du skal reise på ferie. Det lille paradiset er et ypperlig sted til å slappe av og nyte livet, samt danse deg inn i den karibiske natten på diskotek under stjernehimmelen. Prismessig er det best å dra utenom skoleferier. Været er som regel bedre fra desember-juni, og det kan derfor koste mer om du reiser rundt jul og påske. Du kan spare en del penger om du venter til omtrent januar-februar og april-mai.

Det finnes flere populære steder som du bør besøke når du reiser en tur til Barbados, for eksempel Brigdetown og Oistins. UNESCO-beskyttede Bridgetown er en sann kulturskatt, og du har flotte strender og spennende vannsport tett på deg. Ostinsis er en liten fiskelandsby som er full av aktiviteter og opplevelser. Det anbefales på det varmeste å spise grillet fisk under oppholdet ditt, særlig når du er sulten etter en lang dag med bading og soling. Det anbefales å sammenligne flypriser på innenlandsflyvninger for å raskt og enkelt komme deg fra sted til sted. Da får du opplevd og sett mest mulig av det vakre landet når du først er her.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Barbados?

Selv om det kan være vanskelig å finne direkteflyvninger, kan du reise fra Norge til Barbados med flyselskaper som bare har ett stopp på veien. Du kan booke billige flybilletter til Barbados fra Oslo/Gardermoen hos flyselskaper som Air Canada, Lufthansa, American Airlines og British Airways. Det er ikke alltid at fritt valg av flysete inkluderes i billettprisen, og dette vil i så fall koste ekstra. Du kan enkelt sjekke ulike priser på nett, og raskt velge ut flyreiser som passer for ditt budsjett. Det er også mulig å booke pakkereiser online med hotell inkludert.

Når er det best å reise til Barbados?

Den beste tiden å fly til Barbados på er som nevnt fra desember-juni, utenom skoleferier. Været er varmt og tørt, og billettene ganske rimelige. Det er denne tiden som regnes som høysesong i Barbados. Lavsesong er fra juli-november når det er regnsesong på øyen. Det bør allikevel sies at regnværet kommer brått og varer ikke lenge, og du kan derfor for all del dra på denne tiden av året om du har lyst. Himmelen er blå og solen titter frem mellom hvert regnskyll, og du kan nyte strandlivet alt du orker.

Hvor lang tid tar det å fly til Barbados?

Det tar som regel rundt 21 timer å fly til Barbados fra Oslo/Gardermoen, samtidig som du noen ganger kan være heldig og få flyprisen ned i ca. 17 t og 30 min. Den totale tiden avhenger av hvilke flyselskaper du velger og hvor du mellomlander. Flytiden er omtrent den samme fra Bergen/Flesland, Kristiansand/Kjelvik og Stavanger/Sola, men avhengig av mellomlandinger kan det ta en time fra eller til. Det kan ta ca. 23 timer fra Tromsø/Langnes. Det lønner seg å sammenligne prisene med flytider. Du kan ofte spare penger på flybillettene om du ikke går for den raskeste ruten. Det kan derfor være et smart valg for backpackere å velge lengre reisevei, og det samme gjelder for andre som ønsker at reisen skal være så billig som mulig. Det er også mulig å finne frem til billetter som er en god blanding av begge kriterier her på momondo, det vil si rimelige priser og akseptabel reiselengde.

Kan man reise til Barbados uten pass eller visum?

Du kan reise til Barbados uten visum i inntil 30 dager. Du må kontakte immigrasjonsmyndigheter om du ønsker å være her lengre. Norske statsborgere må fremvise pass som er gyldig i minst seks måneder etter du reiser hjem igjen. Du bør også være oppmerksom på at du kan bli bedt om å vise frem returbilletten din ved innreise. Det kreves også en utreiseavgift, men den pleier å være inkludert i flybilletten din.


Internasjonale flyreiser til Barbados

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Bridgetown
Raskeste flytid35t 30m
Billigst pris4 909 kr

Finn flyvninger til Barbados

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Barbados