Søk etter og finn billige fly til Barbados

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Barbados

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Barbados

Beste pris på enveisbillett

4 293 kr

Beste pris på tur/retur-billett

6 562 kr

Raskeste flytid

33t 40m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Barbados fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 293 kr (Oslo Gardermoen til Bridgetown Grantley Adams Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Barbados fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 562 kr (Oslo Gardermoen til Bridgetown Grantley Adams Intl).
Den kjappeste flyvningen til Barbados fra Norge tar 33t 40m (Oslo Gardermoen til Bridgetown Grantley Adams Intl).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Barbados, deriblant American Airlines, British Airways og Air Canada.

Barbados flyinnsikt og trender

Se innsikt for Barbados-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Barbados?

Du kan regne med å måtte betale 16 677 kr i snitt for en flybillett til Barbados. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 5 283 kr til Barbados, som er det laveste vi har sett den siste uken. 54 931 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til Barbados, mens alt rundt 15 779 kr og under er rimelig for denne strekningen.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Barbados?

Flytiden fra Norge til Barbados varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Bridgetown Grantley Adams Intl (en av de mest populære rutene), tar det 13t 15m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Barbados er fra Bergen Flesland til Bridgetown Grantley Adams Intl, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvilke flyselskaper flyr til Barbados?

British Airways er det mest populære flyselskapet som tilbyr flyvninger til Barbados – 57 % av brukerne våre velger å fly med dem når de skal reise til Barbados. Andre populære alternativer inkluderer KLM og Lufthansa. Totalt 5 ulike flyselskaper flyr til Barbados.

De billigste flyvningene til byer i Barbados

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Barbados fra Norge
Bridgetown
Bridgetown

Nyttig informasjon om flyvningen din til Barbados

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Barbados

De billigste flyvningene til Barbados som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 1 920 kr med British Airways, 2 214 kr med Iberia og 3 450 kr med American Airlines.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Barbados

Finn flyvninger til disse populære byene i Barbados fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Barbados

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Barbados

Billige flybilletter til Barbados

Disse rutene har de billigste flyvningene til Barbados som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloBridgetown13t 15m6 562 kr

De beste tingene å se og gjøre i Barbados

Selv om det kan være vanskelig å finne direkteflyvninger, kan du reise fra Norge til Barbados med flyselskaper som bare har ett stopp på veien. Du kan booke billige flybilletter til Barbados fra Oslo/Gardermoen hos flyselskaper som Air Canada, Lufthansa, American Airlines og British Airways. Det er ikke alltid at fritt valg av flysete inkluderes i billettprisen, og dette vil i så fall koste ekstra. Du kan enkelt sjekke ulike priser på nett, og raskt velge ut flyreiser som passer for ditt budsjett. Det er også mulig å booke pakkereiser online med hotell inkludert.

Den beste tiden å fly til Barbados på er som nevnt fra desember-juni, utenom skoleferier. Været er varmt og tørt, og billettene ganske rimelige. Det er denne tiden som regnes som høysesong i Barbados. Lavsesong er fra juli-november når det er regnsesong på øyen. Det bør allikevel sies at regnværet kommer brått og varer ikke lenge, og du kan derfor for all del dra på denne tiden av året om du har lyst. Himmelen er blå og solen titter frem mellom hvert regnskyll, og du kan nyte strandlivet alt du orker.

Det tar som regel rundt 21 timer å fly til Barbados fra Oslo/Gardermoen, samtidig som du noen ganger kan være heldig og få flyprisen ned i ca. 17 t og 30 min. Den totale tiden avhenger av hvilke flyselskaper du velger og hvor du mellomlander. Flytiden er omtrent den samme fra Bergen/Flesland, Kristiansand/Kjelvik og Stavanger/Sola, men avhengig av mellomlandinger kan det ta en time fra eller til. Det kan ta ca. 23 timer fra Tromsø/Langnes. Det lønner seg å sammenligne prisene med flytider. Du kan ofte spare penger på flybillettene om du ikke går for den raskeste ruten. Det kan derfor være et smart valg for backpackere å velge lengre reisevei, og det samme gjelder for andre som ønsker at reisen skal være så billig som mulig. Det er også mulig å finne frem til billetter som er en god blanding av begge kriterier her på momondo, det vil si rimelige priser og akseptabel reiselengde.

Du kan reise til Barbados uten visum i inntil 30 dager. Du må kontakte immigrasjonsmyndigheter om du ønsker å være her lengre. Norske statsborgere må fremvise pass som er gyldig i minst seks måneder etter du reiser hjem igjen. Du bør også være oppmerksom på at du kan bli bedt om å vise frem returbilletten din ved innreise. Det kreves også en utreiseavgift, men den pleier å være inkludert i flybilletten din.


Internasjonale flyreiser til Barbados

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Bridgetown
Raskeste flytid13t 15m
Laveste pris6 562 kr
Flyvninger fra London til Bridgetown
Raskeste flytid8t 50m
Laveste pris9 936 kr

Finn flyvninger til Barbados

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Barbados


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Barbados.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Barbados med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Barbados.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Barbados. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.