Finn billige fly til Punta Cana

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 3.12.
lø. 10.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Punta Cana

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Punta Cana

Beste pris på enveisbillett

3 096 kr

Beste pris på tur/retur-billett

6 568 kr

Raskeste flytid

17t 20m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Punta Cana fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 096 kr (Oslo Gardermoen til Punta Cana).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Punta Cana fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 568 kr (Oslo Gardermoen til Punta Cana).
Den kjappeste flyvningen til Punta Cana fra Norge tar 17t 20m (Oslo Gardermoen til Punta Cana).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Punta Cana, deriblant American Airlines, Air Canada og Air France.

Punta Cana flyinnsikt og trender

Se innsikt for Punta Cana-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Punta Cana?

I gjennomsnitt er september den billigste måneden å fly til Punta Cana fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 7 554 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Punta Cana i løpet av september, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 7 662 kr.

Hvilken flyvning til Punta Cana er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Punta Cana fra Las Vegas fant flyvninger som er 89 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Punta Cana. Du kan finne den billigste prisen til Punta Cana fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Punta Cana?

Flytiden fra Norge til Punta Cana varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Santo Domingo Las Americas (en av de mest populære rutene), tar det 16t 29m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Punta Cana er fra Bergen Flesland til Santo Domingo Las Americas, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Punta Cana?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 45 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Punta Cana. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 9 089 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Punta Cana

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Punta Cana fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Punta Cana

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Punta Cana

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Punta Cana (PUJ)

Vanligvis er flyvninger til Punta Cana fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Punta Cana, som i gjennomsnitt koster 9 089 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PUNTA CANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Punta Cana koster i gjennomsnitt kun 7 554 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PUNTA CANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli35 % dyrereDet koster ca. 12 228 kr for flyvninger til Punta Cana fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PUNTA CANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember298 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Punta Cana fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Punta Cana

Høysesongen i den Dominikanske Republikk er mellom desember og februar. I denne perioden kan det være vanskelig å finne billig fly til Punta Cana, og prisnivået er som regel høyere enn resten av året. Den beste tiden å besøke Punta Cana på er derfor mellom mars og mai. Da har byen sagt farvel til den travle høysesongen, været er fremdeles varmt og behagelig, og sjansen for å finne billige flybilletter til Punta Cana er større. Fra juni til november er det orkansesong, og både strendene og golfbanene er ofte ubrukelige på denne tiden. Hvis du likevel ønsker å ta sjansen på å reise hit i disse månedene, er det ofte mange svært gode hotelltilbud rundt omkring i byen.

De som skal fly til Punta Cana kan potensielt finne bedre priser for La Romana flyplass (58 km fra Punta Cana ), Santo Domingo Las Americas flyplass (134 km fra sentrum i Punta Cana) eller Nagua Samaná El Catey flyplass (152 km fra sentrum i Punta Cana), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 11 444 kr per person, er det Punta Cana flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Punta Cana. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Punta Cana

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Punta Cana som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Punta Cana

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Punta Cana

Hvilke flyselskaper flyr til Punta Cana?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Punta Cana

Hvilke flyselskaper flyr til Punta Cana?

På flyreiser fraNorge til Punta Cana, benytter momondos brukere som regel airlines such as Air France, Air Canada, Iberia og KLM. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med SWISS til Punta Cana

Det går 1 fly med SWISS til Punta Cana under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Zurich, og den beste billettprisen med SWISS som er funnet på momondo, kostet 7 104 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Punta Cana). SWISS har en score på 8,4 basert på 140 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med Air France til Punta Cana

6 020 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Air France til Punta Cana som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Bergen Flesland. Air France har 6 flyvninger til Punta Cana de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 277 momondo-brukere har vurdert Air France og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,6/10.


Flyplasser nære Punta Cana

Under finner du alle flyplassene i Punta Cana sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Punta Cana, ankommer du Punta Cana/Punta Cana internasjonale lufthavn. De fleste som kommer hit har forhåndsbestilt transport herfra gjennom en turoperatør. Disse selskapene har representanter ved flyplassene som guider gjestene til bilene som venter på dem og tar dem til hotellene. Alternativt kan du finne en taxi utenfor tollområdet på flyplassen. Det tar ca. 20-25 minutter å kjøre til sentrum, med en fastpris på 25-30 USD (ca. 215-250 NOK). Du kan også ta en av lokalbussene til byen, og selv om dette ikke er den mest komfortable måten å reise på, er det absolutt den rimeligste.


Populære flybilletter til Punta Cana

Finn dine flybilletter til Punta Cana med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Punta Cana
Raskeste flytid14t 15m
Laveste pris7 435 kr
Flyvninger fra Trondheim til Punta Cana
Raskeste flytid25t 40m
Laveste pris19 160 kr
Flyvninger fra Paris til Punta Cana
Raskeste flytid28t 50m
Laveste pris6 429 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Punta Cana

Den beste måten å utforske Punta Cana på, er til fots eller med bil. Det er mange taxier her, og dette er kanskje det vanligste fremkomstmiddelet for turister i byen. Dersom du ønsker svært billig transport, kan du også velge å ta motorsykkeltaxi, motoconchos. Imidlertid kan det være risikabelt å sitte på med disse, så du må passe på at sjåføren har på seg en oransje vest som symboliserer medlemskap i den lokale sjåførforeningen. I tillegg går det også lokalbusser i byen, men disse er relativt upålitelige uten faste avganger, og ikke et ideelt alternativ for å komme seg rundt.


Visumkrav for Punta Cana

Du kan ikke reise til Punta Cana uten pass, og passet må være gyldig i minst seks måneder etter planlagt utreisedato. Du trenger ikke visum for å dra hit, men et 30-dagers turistkort kjøpes ved ankomst på flyplassen. Turistkortet koster 10 USD (ca. 85 NOK), og kan fornyes ved et av immigrasjonskontorene i Santo Domingo dersom du ønsker å oppholde deg her i mer enn 30 dager.


Start planleggingen av reisen til Punta Cana


De beste tingene å se og gjøre i Punta Cana

Punta Cana er en vakker feriedestinasjon med vakre strender, økologiske parker og restauranter langs kysten. Byen har også mange spennende severdigheter du bør besøke i løpet av oppholdet ditt, som blant annet Hoyo Azul og sjokolademuseet ChocoMuseo.

Nordmenn oppfordres til å kjøpe reiseforsikring før de flyr til Punta Cana, for å være sikret dersom uhellet skulle være ute.

Det anbefales ikke å drikke vannet fra springen i Punta Cana, men heller kjøpe vann på flaske. Du bør også være forsiktig med isbiter og ferske matvarer som har vært vasket i springvann.

Det er som oftest inkludert 10 % i tips på restaurantregninger, men du kan gjerne gi litt ekstra dersom du har fått god service.


Finn fly til andre byer i Dominikanske republikk

Punta Cana har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Punta Cana på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Punta Cana som passer deg.

Alle flysøk til Punta Cana på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når alle potensielle Punta Cana flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Punta Cana nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Punta Cana og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.