Fly Karibia Barbados Bridgetown

Finn billige fly til Bridgetown

ons.. 11.12.
ons.. 18.12.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Når er det best å reise til Bridgetown?

12 040 NOK
9 850 NOK
7 660 NOK
5 472 NOK
Pris
5472 - 10 831 NOK

Du kan fly til Bridgetown året rundt med tanke på været, og temperaturene er stort sett alltid behagelige. Det er sjeldent storm på øyen, selv i orkansesongen. Høysesongen trår til i desember, og du bør bestille i god tid om du planlegger å reise til Bridgetown i juleferien. Du kan derimot få svært billige flybilletter til Bridgetown tur-retur om du har mulighet til å vente til januar-februar når skoleferien er over. På sommerhalvåret er det færre reisende på grunn av orkansesongen. Det bør sies at det er ganske sjeldent store stormer her, og regnet kommer som regel ned som korte byger. Prisen stiger ofte rundt fellesferien, men det er ellers ganske gode muligheter for å finne billige fly til Bridgetown ved å søke på nett og sammenligne priser på flyreiser.


Hvilke flyselskaper flyr til Bridgetown?

Virgin Atlantic, British Airways, Caribbean Airlines og Air Canada er noen av valgmulighetene dine når du skal bestille flybilletter til Bridgetown fra Norge. Flytiden avhenger av hvor mange mellomlandinger du har og hvor lenge du må vente på neste fly, men du kan bestille fly til Bridgetown som ikke tar stort mer enn ca. 14 timer fra Oslo/Gardermoen. Det er imidlertid vanlig at reisen kan ta rundt 20 timer.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Bridgetown, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum
Bridgetown Grantley Adams Intl
13 km fra sentrum

Det går buss fra hovedveien tvers over flyplassen. Du trenger bare å spasere over parkeringsplassen for å komme dit. Bussen er ganske billig, men det kan være upraktisk om du har mye bagasje med deg. Det tar ca. 45 minutter fra flyplassen til sentrum. Du kan kjøpe billett direkte av sjåføren, så sant du har tatt ut penger i forkant. Det er raskere å taxi, og kjøreturen tar da omtrent 30 minutter inn til byen. Du må være påpasselig slik at du ikke betaler for mye og alltid forhandle frem en sum i forkant. Se gjerne nærmere oversikten over anslåtte priser som du finner på flyplassen før du begynner forhandlingene, og spør i tillegg taxisjåføren etter en prisoversikt. Pålitelige sjåfører bør ha et kort med seg som viser prisene på en oversiktlig måte, og de bør også være villige til å forhandle.


Populære flybilletter til Bridgetown

Finn dine flybilletter til Bridgetown med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bridgetown
Raskeste flytid
34t 50m
Billigste pris
6 396 NOK

Hvordan kommer man seg rundt i Bridgetown?

Det anbefales å utforske sentrum til fots, ettersom store deler av Downtown er UNESCO-beskyttet og her finner du attraksjoner i fleng. Det er enkelt å stoppe en av taxiene som kjører rundt i gatene. Er det noe det ikke skorter på i byen, så er det nemlig drosjer. Det koster stort sett ca. 10 BBD (45 NOK) fra den ene enden av byen til den andre. Buss er et billig alternativ, både rundt omkring i byen og til de største attraksjonene som ligger utenfor sentrum. Dersom du vil utforske Barbados nærmere, anbefales det imidlertid å leie bil eller privatsjåfør for å full fleksibilitet.


Kan man reise til Bridgetown uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum for å reise til Barbados som turist, så sant du ikke skal være der i mer enn 30 dager på det meste. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at du ikke kan fly til Bridgetown uten pass, og passet må i tillegg være gyldig i minst et halvt år etter at du reiser ut av landet igjen. Det kan også hende at du blir bedt om å vise frem utreisedokumenter.


Kombiner fly til Bridgetown med bilutleie og hotell


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Bridgetown?

Bridgetown har severdigheter nok til at du enkelt kan fylle opp en hel dag eller to. Carlisle Wharf, Parliament Buildings og Barbados Synagogue er bare noen av attraksjonene som du bør få med deg.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å ha en god reiseforsikring som dekker hjemtransport ved skader, ulykker og sykdom, samt tap av verdisaker.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Broad Street og i gågaten Swan Street er de rette gatene for deg som elsker å shoppe. Bridgetown har et godt utvalg av butikker, moter og merkeklær, og du finner mye spennende å fylle opp kofferten med. (Priser sjekket 14/05/2019).

*Flypriser til Bridgetown er basert på priser for økonomibilletter funnet av momondo brukere som har søkt innen de siste 72 timene. Disse prisene er kanskje ikke lenger tilgjengelig.
Fly Karibia Barbados Bridgetown