Finn billig fly til Aruba

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til byer i Aruba

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Aruba fra Norge
Oranjestad
Oranjestad

Nyttig informasjon om flyvningen din til Aruba

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Aruba
  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Aruba?

    De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Aruba koster:
    954 kr per person med Wingo
    1 674 kr per person med Surinam Airways
    1 767 kr per person med Avianca


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Aruba? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Aruba

Finn flyvninger til disse populære byene i Aruba fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Aruba

Disse rutene har de billigste flyvningene til Aruba som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloOranjestad13 373 kr

Herlig stemming, kritthvite strender og turkisblått vann, det er mange gode grunner til å fly til Aruba neste gang du skal reise på ferie. Prisen på flyreiser øker vanligvis i forbindelse med fellesferier, og det koster ofte mer å dra om sommeren og rundt jul. Du kan derfor spare en del penger og booke ganske billige flybilletter om du er fleksibel på reisetidspunkt. Øyen har flest soldager av alle øyene i Karibien, og du kan reise hit hele året rundt. Januar er ofte en spesielt billig måned for å booke pakkereiser med hotell inkludert i prisen. Det er både raskt og enkelt å sammenligne flypriser online på momondo og sjekke når det billigste tidspunktet er. Det er flere steder som er verdt å besøke når du planlegger en tur til Aruba. Ulike deler av øyen er tilrettelagt for forskjellige typer reisende. Palm Beach og Eagle Beach er barnevennlige strender, mens hovedstaden Oranjestad er full av kulturelle opplevelser. Det er enkelt og billig å reise rundt på hele øyen ved hjelp av lokalbuss. Du kan også vurdere å bestille flybilletter til andre øyer i Karibbien når du først er i denne delen av verden.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Aruba?

Det kan dessverre være vanskelig å finne et flyselskap med direktefly fra Norge til Aruba, men det finnes flere som bare har en mellomlanding på veien. KLM og Air France er blant dem som tilbyr raskeste reise fra Oslo/Gardemoen til Oranjestad/Reina Beatrix. KLM er et godt alternativ fra både Bergen/Flesland og Sola/Stavanger. Du kan også kjøpe flybilletter til Aruba fra andre selskaper, og det anbefales å søke på nett for å skaffe deg en god oversikt over de forskjellige flytidene. Det bør også sies at det kan være store forskjeller på hva flyselskapene inkluderer i prisen. Noen ganger kan du for eksempel få fritt valg av flysete, mens andre krever ekstra avgift for samme tjeneste. Det anbefales også å sjekke prisen fra ulike flyplasser. Dersom du bor på Østlandet, kan det noen ganger være å billigere å fly fra Sandefjord/Oslo Torp enn Oslo/Gardermoen.

Når er det best å reise til Aruba?

Den beste tiden å fly til Aruba på er rett og slett det tidspunktet som passer best for deg. Været er varmt og solen skinner hele året, og du kan nyte de snøhvite strendene og det turkise vannet uansett hvilken årstid det er. Prismessig kan det lønne seg å reise utenom fellesferier og høytider. Andre gode tips er å bestille i god tid i forkant, gjerne 20-30 dager før om du har mulighet til det.

Hvor lang tid tar det å fly til Aruba?

Det tar omtrent 15 t og 30 min å fly til Aruba fra de fleste store flyplasser i Norge, blant annet Bergen/Flesland og Oslo/Gardermoen. Det er vel og merke den raskeste ruten. Du kan spare mange tusenlapper om du velger en av de lengre rutene istedenfor, og da kan det ta minst 21 t og 30 min før du lander på Oranjestad/Reina Beatrix. Du bør derfor vurdere hva som er viktigst for deg, kort flytid eller så billige flybilletter som mulig. Du har en gyllen mulighet til å stramme inn reisebudsjettet om du ikke har noe imot lengre flytid, noe som kan være et godt valg for backpackere som vil ha flest mulig opplevelser for pengene sine istedenfor.

Kan man reise til Aruba uten pass eller visum?

Aruba er offisielt en del av Nederland, til tross for at øyen ligger i Karibbien. Du trenger derfor ikke å søke visum om du er norsk statsborger. Du må imidlertid ha med pass selv om Nederland er en del av Schengen, ettersom pass er det eneste gyldige identifikasjonen/reisedokumentet for nordmenn i utlandet. Du må være obs på at disse opplysningene kan endres på kort varsel, og du bør derfor sjekke opp i regelverket før du reiser. Du må også dobbeltsjekke passreglene i landet du skal mellomlande i.


Internasjonale flyreiser til Aruba

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Oranjestad
Raskeste flytid28t 35m
Billigst pris13 373 kr

Finn flyvninger til Aruba

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Aruba