Søk etter og finn billige fly til Aruba

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Aruba

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Aruba

Beste pris på tur/retur-billett

7 307 kr

Raskeste flytid

14t 00m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Aruba fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 307 kr (Oslo Gardermoen til Oranjestad Reina Beatrix).
Den kjappeste flyvningen til Aruba fra Norge tar 14t 00m (Oslo Gardermoen til Oranjestad Reina Beatrix).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Aruba, deriblant American Airlines, Air Canada og Delta.

Aruba flyinnsikt og trender

Se innsikt for Aruba-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Aruba?

Den laveste prisen til Aruba som nylig ble funnet på momondo, var 6 896 kr. Dersom du ikke finner så lave priser, så husk at alt under 12 279 kr er en bra pris på flyvninger til Aruba. 12 342 kr er snittprisen på en flybillett til Aruba, mens 33 756 kr er den høyeste prisen.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Aruba?

Flyvningen fra Norge til Aruba avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Oranjestad Reina Beatrix (den mest populære flyplassen i Aruba), er flytiden 26t 58m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Oranjestad Reina Beatrix, er flytiden i snitt .

Hvilke flyselskaper flyr til Aruba?

KLM er det mest populære flyselskapet som tilbyr flyvninger til Aruba – 90 % av brukerne våre velger å fly med dem når de skal reise til Aruba. Andre populære alternativer inkluderer Delta og United Airlines. Totalt 4 ulike flyselskaper flyr til Aruba.

De billigste flyvningene til byer i Aruba

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Aruba fra Norge
Oranjestad
Oranjestad

Nyttig informasjon om flyvningen din til Aruba

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Aruba

Hvis du ønsker å fly til Aruba for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Wingo, Avianca og Surinam Airways som henholdsvis har priser fra 1 132 kr, 1 602 kr og 1 987 kr.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Aruba

Finn flyvninger til disse populære byene i Aruba fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Aruba

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Aruba

Billige flybilletter til Aruba

Disse rutene har de billigste flyvningene til Aruba som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloOranjestad26t 58m7 744 kr

De beste tingene å se og gjøre i Aruba

Det kan dessverre være vanskelig å finne et flyselskap med direktefly fra Norge til Aruba, men det finnes flere som bare har en mellomlanding på veien. KLM og Air France er blant dem som tilbyr raskeste reise fra Oslo/Gardemoen til Oranjestad/Reina Beatrix. KLM er et godt alternativ fra både Bergen/Flesland og Sola/Stavanger. Du kan også kjøpe flybilletter til Aruba fra andre selskaper, og det anbefales å søke på nett for å skaffe deg en god oversikt over de forskjellige flytidene. Det bør også sies at det kan være store forskjeller på hva flyselskapene inkluderer i prisen. Noen ganger kan du for eksempel få fritt valg av flysete, mens andre krever ekstra avgift for samme tjeneste. Det anbefales også å sjekke prisen fra ulike flyplasser. Dersom du bor på Østlandet, kan det noen ganger være å billigere å fly fra Sandefjord/Oslo Torp enn Oslo/Gardermoen.

Den beste tiden å fly til Aruba på er rett og slett det tidspunktet som passer best for deg. Været er varmt og solen skinner hele året, og du kan nyte de snøhvite strendene og det turkise vannet uansett hvilken årstid det er. Prismessig kan det lønne seg å reise utenom fellesferier og høytider. Andre gode tips er å bestille i god tid i forkant, gjerne 20-30 dager før om du har mulighet til det.

Det tar omtrent 15 t og 30 min å fly til Aruba fra de fleste store flyplasser i Norge, blant annet Bergen/Flesland og Oslo/Gardermoen. Det er vel og merke den raskeste ruten. Du kan spare mange tusenlapper om du velger en av de lengre rutene istedenfor, og da kan det ta minst 21 t og 30 min før du lander på Oranjestad/Reina Beatrix. Du bør derfor vurdere hva som er viktigst for deg, kort flytid eller så billige flybilletter som mulig. Du har en gyllen mulighet til å stramme inn reisebudsjettet om du ikke har noe imot lengre flytid, noe som kan være et godt valg for backpackere som vil ha flest mulig opplevelser for pengene sine istedenfor.

Aruba er offisielt en del av Nederland, til tross for at øyen ligger i Karibbien. Du trenger derfor ikke å søke visum om du er norsk statsborger. Du må imidlertid ha med pass selv om Nederland er en del av Schengen, ettersom pass er det eneste gyldige identifikasjonen/reisedokumentet for nordmenn i utlandet. Du må være obs på at disse opplysningene kan endres på kort varsel, og du bør derfor sjekke opp i regelverket før du reiser. Du må også dobbeltsjekke passreglene i landet du skal mellomlande i.


Internasjonale flyreiser til Aruba

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Amsterdam til Oranjestad
Raskeste flytid29t 51m
Laveste pris12 737 kr
Flyvninger fra Oslo til Oranjestad
Raskeste flytid26t 58m
Laveste pris7 744 kr

Finn flyvninger til Aruba

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Aruba


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Aruba. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Aruba som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Aruba ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja. momondo kan spore flypriser for Aruba og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.