Finn billige fly til La Romana

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

La Romana flyinnsikt og trender

Se innsikt for La Romana-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til La Romana?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i La Romana Du flyr fra. Som eksempel tar det 26t 20m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Punta Cana. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Punta Cana i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

De billigste flyvningene til flyplassene i La Romana

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i La Romana fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Santo Domingo

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL La Romana

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Punta Cana (PUJ)

Vanligvis er flyvninger til La Romana fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Punta Cana, som i gjennomsnitt koster 9 014 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til La Romana

Du kommer deg til La Romana Casa De Campo International Airport, Dominikanske Republikk fra Oslo Gardermoen på rundt 14 timer inkludert en mellomlanding. Fra Bergen tar det omtrent 15 timer med et stopp underveis. Hvis du reiser fra Stavanger Sola så er flytiden cirka 15 timer og 30 minutter. Det er også fint mulig å fly fra Trondheim Værnes, og herfra tar flyturen om lag 16 timer. Fra Tromsø vil du gjerne bruke rundt 17 timer, inkludert to stopp. For gode flytilbud og billige flybilletter, så kan du sjekke ut momondo sitt store utvalg.

Det finnes dessverre ingen direkteflygninger til La Romana fra Norge, men det er gode europeiske forbindelser til La Romana Casa de Campo International Airport fra store flyplasser som London Gatwick, Madrid Barajas, Milano-Malpensa samt Roma-Fiumicino. For norske reisende er det også mulig å fly via både Frankfurt og München, som tilbyr daglige avganger fra Norge. Selv om du ikke får reist til La Romana direkte fra Skandinavia, så er det enkelt å fly til La Romana med en hurtig mellomlanding, og du kommer deg også raskt til flyplasser som London Gatwick eller Frankfurt fra flere norske flyplasser.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til La Romana fra Las Vegas for 1 646 kr. Dette er 86 % billigere enn de fleste flytilbudene til La Romana. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til La Romana fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til La Romana kan potensielt finne bedre priser for Punta Cana flyplass (66 km fra sentrum i La Romana), Santo Domingo Las Americas flyplass (73 km fra sentrum i La Romana), Santo Domingo La Isabela flyplass (108 km fra sentrum i La Romana), eller Nagua Samaná El Catey flyplass (123 km fra sentrum i La Romana), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Santo Domingo La Isabela flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i La Romana, med en gjennomsnittspris på 7 587 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til La Romana?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til La Romana

Hvilke flyselskaper flyr til La Romana?

Air France, Air Canada, Iberia og KLM er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to La Romana jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til La Romana med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære La Romana

Under finner du alle flyplassene i La Romana sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra La Romana lufthavn?

Det finnes flere gode alternativer for deg som vil ta turen fra La Romana lufthavn og inn til sentrum av byen. Det finnes en rekke shuttlebusser mellom de ulike hotellene i byen og flyplassen, slik at det kan være lurt å avtale med hotellet i forkant av reisen når det gjelder henting. Det finnes også muligheter for å benytte seg av drosjer som kjører mellom flyplassen og sentrum av La Romana. Du finner informasjon om priser ved informasjonsområdet etter ankomst. For deg som heller vil leie egen bil er det også en mulighet. Du finner leiebilfirmaer og deres kontorer like etter ankomst.


Visumkrav for La Romana

Det er krav om visum ved innreise til den Domikanske Republikk, og dette kan ordnes på flyplassen mot et lite gebyr. Det er også viktig å merke seg at det er krav om et pass med minst 6 måneders gyldighet, noe som gjelder for alle som tar turen til den Dominkanske Republikk. Medbring gjerne en kopi av passet til enhver tid.


Start planleggingen av reisen til La Romana


De beste tingene å se og gjøre i La Romana

La Romana har en rekke spennende aktiviteter å by på, enten du reiser alene, med familien eller vennegjengen. Mange besøkende velger å bo ved en av de mange resortene som holder til i byen. Her finner du gjerne flere restauranter, barer og svømmebasseng på samme område. For deg som vil oppleve arkitektur og kultur i selve La Romana, så bør du besøke Altos de Chavon, som er en landsby basert på spansk arkitektur fra 1500-tallet. Her finner du blant annet flere museer, restauranter og barer, som er perfekte for en helaften. Et av museene har blant annet en stor samling av lokale bilder og tekstiler. Dette landet er også kjent for sin sigarproduksjon, og det kan være spennende å ta turen til den lokale sigarfabrikken i utkanten av La Romana. Her kan du se hvordan produksjonen foregår, samt lære mer om industrien og håndverket som ligger bak moderne sigarutvikling. I sentrum av La Romana finner du også en rekke barer og utesteder som er perfekte for alle som vil ta en pause fra bading og strandliv. La Romana har med andre ord mange forskjellige aktiviteter og severdigheter å by på, så er her det bare å velge og vrake.


Finn fly til andre byer i Dominikanske republikk

La Romana har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til La Romana. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til La Romana på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til La Romana ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Prisvarsler for flyreiser til La Romana er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.