Fly Karibia Guadalupe

Finn billig fly til Guadalupe

fre.. 17.1.
fre.. 24.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Guadalupe? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Pointe-à-Pitre
Église Saint-Pierre-et-Saint-Paul
Musee Saint-John Perse
Place de la Victoire
Musée Schoelcher

Billige flybilletter til Guadalupe

De billigste flyene til Guadalupe funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Pointe-à-Pitre 4 905 kr

Fly til Guadaloupe

Det er bare å booke fly til Guadaloupe om du lengter etter en eksotisk ferie i Karibien med sol og varme. Snøhvite strender, turkisblått vann og deilig mat er bare noe av det øyen har å friste med. Den beste tiden å planlegge en tur til Guadaloupe på er desember-mai når været er varmt og tørt. Det er også den billigste perioden, med unntak rundt jul og påske når prisene kan stige en del. Du kan dermed gjøre reisen din så billig som mulig om du er fleksibel og ikke er avhengig av å reise i skoleferier. Det anbefales også å være ute i god tid når du skal bestille flybilletter. Det kan være endel penger å spare om du booker minst 30 dager i forveien. Du kan enkelt sjekke ulike priser online og se hvilke selskaper som har de billigste flybillettene til Guadaloupe.

Hovedstaden Basse-Terre er stedet for hyggelige restauranter, vakre strender og kort vei til nasjonalparken Jacques Cousteau. Naturelskere bør også ta en titt på den aktive vulkanen La Grande Soufrière, mens dyreparken er morsom for både barn og voksne. Øyen Grande-Terre er enda et yndet reisemål for turister, og det er bare et lite sund som skiller den fra Basse-Terre. Marie-Galante er den tredje øyen som bør nevnes og som er et populært reisemål, og her finner du helt fantastiske strender som Grand Bourg og Vieux Fort. Du bør også vurdere å booke flyreiser til andre øyer i Karibien og utforske alle ferieperlene når du først er i gang.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Guadaloupe?

Du kan bestille flyreiser med mellomlanding i enten USA eller en storby i Europa når du skal komme deg fra Norge til Guadaloupe. Det er dessverre vanskelig å komme seg direkte til den vakre øyen. Du kan imidlertid booke flyreiser med bare et kort stopp underveis med XL Airways France fra Oslo/Gardermoen. Air France er også et godt alternativ når du skal bestille flybilletter til Guadaloupe. Du kan fly fra andre flyplasser i Norge som Bergen/Flesland, Sola/Stavanger og Tromsø/Langnes, men da kan det være at du må stoppe to ganger på reisen.

Når er det best å reise til Guadaloupe?

Du bør booke fly til Guadaloupe i desember-mai når været er varmt og tørt. Januar-mai sies å være den beste tiden for å snorkle og dykke. Juli-november er den våteste perioden med omtrent 14 regndager per måned. Temperaturene er allikevel behagelige. Juli og august kan dessuten være ganske dyre tidspunkt å reise på, ettersom mange har ferie på den tiden og prisen på flyreiser kan stige endel. Du kan raskt og enkelt sammenligne flypriser og flytider ved å søke på nett hos momondo, samt sjekke om fritt valg av flysete og innsjekket bagasje er inkludert i prisen. Vi har også en god oversikt over pakkereiser med hotell og flyreise inkludert i prisen, og det anbefales å undersøke om du kan spare penger ved å bestille alt samlet.

Hvor lang tid tar det å fly til Guadaloupe?

Du kan fly til Guadaloupe på knappe 13 timer fra Oslo Gardermoen og Bergen/Flesland. Du må regne med en-to timer ekstra når du du flyr fra mindre steder, ettersom mellomlandingene kan ta lengre tid. Dersom du er på jakt på de billigste flybillettene fremfor de raskeste, kan du spare endel penger på å velge en flyrute med flere mellomlandinger. På momondo får du raskt og enkelt oversikt over hvem som tilbyr billige billetter, raske flytider og hvem som tilbyr lave priser med moderate flytider. Det gjør det enkelt å velge et alternativ som passer best for ditt budsjett og ønsket reiselengde.

Kan man reise til Guadaloupe uten pass eller visum?

Øyene i Guadaloupe regnes som et fransk territorium. Du trenger derfor ikke visum, men du er nødt til å ha med pass. Pass er det eneste gyldige dokumentet for identifisering av norske statsborgere i utlandet.


Populære destinasjoner i Guadalupe

Utforsk byene Guadalupe som momondos brukere elsker

Internasjonale flyreiser til Guadalupe

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo til Pointe-à-Pitre
Raskeste flytid
16t 20m
Billigste pris
4 905 kr
Fly Karibia Guadalupe