Finn billige fly til Kingston

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 2.2.
on. 9.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kingston

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kingston fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kingston

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kingston

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Montego Bay (MBJ)

Vanligvis er flyvninger til Kingston fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Montego Bay Sangster Intl, som i gjennomsnitt koster 7 611 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KINGSTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril16 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kingston koster i gjennomsnitt kun 6 828 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KINGSTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli29 % dyrereDet koster ca. 10 457 kr for flyvninger til Kingston fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KINGSTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember581 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kingston fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kingston?

Høysesongen i Kingston spesielt og i Jamaica generelt er mellom januar og mars, og i denne perioden er det mange turister og mye liv, men det kan følgende også være svært vanskelig å finne både billig overnatting og billig fly til Kingston i disse månedene. Derfor bør du heller reise til Kingston fra november til midten av desember, når det er fantastisk vær og i tillegg rimelige fly- og hotellpriser. Dersom du reiser på budsjett er det også gode muligheter for å finne billige flybilletter til Kingston dersom du reiser hit i sommermånedene, men da er det også orkansesong i landet, så følg godt med på værmeldingen og de lokale reiserådene.

 • Hvilken flyvning til Kingston er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Kingston fra Oslo for 5 698 kr. Dette er 31 % billigere enn de fleste flytilbudene til Kingston. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Kingston fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Kingston?

  Hvis du ikke har lyst til å besøke Kingston i april, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 7 160 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Kingston?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Kingston fra Norge hvis du bestiller 34 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Kingston for ca. 8 120 kr når du søker 34 dager før.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kingston?

  De som skal fly til Kingston kan potensielt finne bedre priser for Ocho Rios Boscobel flyplass (48 km fra sentrum i Kingston), eller Montego Bay Sangster Intl flyplass (131 km fra sentrum i Kingston), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kingston?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Kingston, er vanligvis Kingston Norman Manley flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 8 296 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Kingston?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kingston
 • Hvilke flyselskaper flyr til Kingston?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Kingston fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Air Canada, British Airways, Delta og KLM. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Kingston jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Kingston

Under finner du alle flyplassene i Kingston sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Kingston, ankommer du Kingston/Norman Manley internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger 19 kilometer sørøst for byen, og det er flere måter du kan komme deg inn til byen på. Buss nummer 96 kjører mellom flyplassen og sentrum, og turen tar omtrent 30 minutter. De fleste turister velger imidlertid å ta taxi for å komme seg inn til sentrum, og det er flere taxier som venter utenfor terminalen på flyplassen. Det er også populært å bestille privat transport, slik at en profesjonell sjåfør venter på deg i ankomsthallen og kjører deg trygt og sikkert til ditt hotell eller annen ønsket adresse.


Slik kommer du deg rundt omkring i Kingston

Det er enkelt å komme seg rundt i Kingston, og de fleste attraksjoner i sentrum kan nås til fots, men det er også flere andre transportalternativer som kan ta deg rundt i byen og til de omkringliggende områdene. Kingston Transit har en buss-service innenfor sentrumsområdet og til Amherstview-området. Det går også mange ferger fra Kingston til blant annet den vakre Wolfe Island, og du kan ta trolley rundt i den historiske gamlebyen og shoppingdistriktet, fra Fort Henry i øst til Kingston Penitentiary i vest. Om sommeren stopper trolleyen på seks av byens mest populære steder. I tillegg kan du ta taxi rundt i sentrum, og det er flere forskjellige taxiselskaper som holder til i Kingston.


Visumkrav for Kingston

Du kan reise til Jamaica uten visum dersom oppholdet ditt ikke overstiger 90 dager. For lengre reiser, må du ta kontakt med Jamaicas konsulat i Oslo. Du kan ikke fly til Kingston uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. Sørg også for at passet er gyldig i minimum seks måneder etter innreise, og at du har hjemreisebilletten tilgjengelig dersom du blir bedt om å fremvise den.


Start planleggingen av reisen til Kingston


De beste tingene å se og gjøre i Kingston

Hva bør du se i Kingston?

Kingston er en spennende by å besøke, med mange severdigheter og opplevelser for folk i alle aldre. Mens du er her bør du blant annet ta turen innom Bob Marley-museet hvor den verdenskjente artisten bodde og spilte inn plater fra 1975 til hans død i 1981. Besøk også Jamaicas nasjonalgalleri, og se Liberty Hall som var hovedkvarteret for Garvey’s United Negro Improvement Association i 1930-årene.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha gyldig reiseforsikring når du skal reise til Jamaica. Forsikringen bør dekke utgifter knyttet til ulykker, sykdom, dødsfall, medisiner og lignende.

Kan du drikke vann fra springen?

Som regel er det helt trygt å drikke springvann i Kingston, men etter orkaner, stormer og lignende kan vannet imidlertid være urent. Derfor bør du kjøpe vann på flaske etter uværsperioder.


Finn fly til andre byer i Jamaica

Kingston har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?