Fly Karibia Jamaica Kingston

Finn billige fly til Kingston

tor.. 27.2.
tor.. 5.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Kingston

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kingston fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Kingston?

Høysesongen i Kingston spesielt og i Jamaica generelt er mellom januar og mars, og i denne perioden er det mange turister og mye liv, men det kan følgende også være svært vanskelig å finne både billig overnatting og billig fly til Kingston i disse månedene. Derfor bør du heller reise til Kingston fra november til midten av desember, når det er fantastisk vær og i tillegg rimelige fly- og hotellpriser. Dersom du reiser på budsjett er det også gode muligheter for å finne billige flybilletter til Kingston dersom du reiser hit i sommermånedene, men da er det også orkansesong i landet, så følg godt med på værmeldingen og de lokale reiserådene.

Hvilken dag er den billigste for flyvningen din til Kingston?

Den billigste dagen å fly til Kingston på er onsdag fra de fleste steder. De fleste brukerne fant ut at utreise på en lørdag var det dyreste alternativet.

Hvilket tidspunkt på dagen er det billigst å fly til Kingston?

Normalt er prisen på flybilletter til Kingston billigst for flyvninger med avreise på midt på dagen, og prisen for flyvninger på kvelden er som regel høyere.


Hvilke flyselskaper flyr til Kingston?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kingston

Det er ikke mulig å fly til Kingston direkte fra Norge, og som regel får du ett eller to stopp både på utreise og retur. Du kan bestille flybilletter til Kingston med flere ulike flyselskaper, som blant annet Norwegian, Spirit Airlines, Caribbean Airlines, American Airlines og British Airways. Flytiden tar alt fra 19-30 timer hver vei, avhengig av lengden på mellomlandingene.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Kingston, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Kingston, ankommer du Kingston/Norman Manley internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger 19 kilometer sørøst for byen, og det er flere måter du kan komme deg inn til byen på. Buss nummer 96 kjører mellom flyplassen og sentrum, og turen tar omtrent 30 minutter. De fleste turister velger imidlertid å ta taxi for å komme seg inn til sentrum, og det er flere taxier som venter utenfor terminalen på flyplassen. Det er også populært å bestille privat transport, slik at en profesjonell sjåfør venter på deg i ankomsthallen og kjører deg trygt og sikkert til ditt hotell eller annen ønsket adresse.


Hvordan kommer man seg rundt i Kingston?

Det er enkelt å komme seg rundt i Kingston, og de fleste attraksjoner i sentrum kan nås til fots, men det er også flere andre transportalternativer som kan ta deg rundt i byen og til de omkringliggende områdene. Kingston Transit har en buss-service innenfor sentrumsområdet og til Amherstview-området. Det går også mange ferger fra Kingston til blant annet den vakre Wolfe Island, og du kan ta trolley rundt i den historiske gamlebyen og shoppingdistriktet, fra Fort Henry i øst til Kingston Penitentiary i vest. Om sommeren stopper trolleyen på seks av byens mest populære steder. I tillegg kan du ta taxi rundt i sentrum, og det er flere forskjellige taxiselskaper som holder til i Kingston.


Kan man reise til Kingston uten pass eller visum?

Du kan reise til Jamaica uten visum dersom oppholdet ditt ikke overstiger 90 dager. For lengre reiser, må du ta kontakt med Jamaicas konsulat i Oslo. Du kan ikke fly til Kingston uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. Sørg også for at passet er gyldig i minimum seks måneder etter innreise, og at du har hjemreisebilletten tilgjengelig dersom du blir bedt om å fremvise den.


Kombiner fly til Kingston med bilutleie og hotell


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Kingston?

Kingston er en spennende by å besøke, med mange severdigheter og opplevelser for folk i alle aldre. Mens du er her bør du blant annet ta turen innom Bob Marley-museet hvor den verdenskjente artisten bodde og spilte inn plater fra 1975 til hans død i 1981. Besøk også Jamaicas nasjonalgalleri, og se Liberty Hall som var hovedkvarteret for Garvey’s United Negro Improvement Association i 1930-årene.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha gyldig reiseforsikring når du skal reise til Jamaica. Forsikringen bør dekke utgifter knyttet til ulykker, sykdom, dødsfall, medisiner og lignende.

Kan du drikke vann fra springen?

Som regel er det helt trygt å drikke springvann i Kingston, men etter orkaner, stormer og lignende kan vannet imidlertid være urent. Derfor bør du kjøpe vann på flaske etter uværsperioder.


Finn fly til andre byer i Jamaica

Kingston har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
*Flypriser til Kingston er basert på priser for økonomibilletter funnet av momondo brukere som har søkt innen de siste 72 timene. Disse prisene er kanskje ikke lenger tilgjengelig.
Fly Karibia Jamaica Kingston