Finn billige fly til Puerto Plata

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 3.12.
lø. 10.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Puerto Plata

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Puerto Plata

Beste pris på tur/retur-billett

9 565 kr

Raskeste flytid

14t 05m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Puerto Plata fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 9 565 kr (Oslo Gardermoen til Puerto Plata La Union).
Den kjappeste flyvningen til Puerto Plata fra Norge tar 14t 05m (Oslo Gardermoen til Puerto Plata La Union).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Puerto Plata, deriblant American Airlines og British Airways.

Puerto Plata flyinnsikt og trender

Se innsikt for Puerto Plata-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Puerto Plata?

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Puerto Plata. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 6 163 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Puerto Plata i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av juni i stedet. Flyvninger til Puerto Plata i juni er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 9 062 kr.

Hvilken flyvning til Puerto Plata er den absolutt billigste?

4 086 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Puerto Plata. Denne flyvningen er fra Miami, og er 57 % billigere enn de fleste flyvninger til Puerto Plata. Du kan finne den billigste prisen til Puerto Plata fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Puerto Plata?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 55 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Puerto Plata. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 10 981 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Puerto Plata

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Puerto Plata fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Puerto Plata

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Puerto Plata

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Puerto Plata (POP)

Vanligvis er flyvninger til Puerto Plata fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Puerto Plata La Union, som i gjennomsnitt koster 10 981 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PUERTO PLATA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember44 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Puerto Plata koster i gjennomsnitt kun 6 163 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PUERTO PLATA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai44 % dyrereDet koster ca. 15 857 kr for flyvninger til Puerto Plata fra Oslo Gardermoen flyplass i mai
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PUERTO PLATA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember160 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Puerto Plata fra Oslo Gardermoen flyplass i November enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Puerto Plata

Det tar i gjennomsnitt 30 timer med fly til Puerto Plata på den Dominikanske Republikk fra Oslo lufthavn Gardermoen. Reiser du fra Bergen Flesland vil det i snitt ta 31 og en halv time, og fra Stavanger Sola er det litt over 31 timer. For reisende fra byer som Trondheim, vil det i snitt ta litt over 32 timer. Fra byer enda lengre nord, slik Tromsø, vil det ta nesten 35 timer, og fra Kirkenes lufthavn er flytiden estimert til i overkant av 35 timer. Du finner ofte gode flytilbud og billige flybilletter gjennom momondo.

Du kan fly til Puerto Plata fra flere destinasjoner i Europa slik som Zurich, Helsinki, Frankfurt og Katowice, samt Poznan i Polen. Dessverre er det ingen direkteforbindelser fra Norge eller resten av Skandinavia, slik at eneste valg er å fly fra Norge med en mellomlanding. Det er enkelt å komme seg til Gregorio Luperón International Airport fra Norge med et hurtig stopp ved Frankfurt lufthavn eller Zurich lufthavn, blant annet. Du finner et stort antall flygninger mellom disse byene og norske lufthavner, slik at det er enkelt å komme seg til Puerto Plata. Hvis du bor utenfor Oslo, så vil nok det beste alternativet være å fly fra Oslo lufthavn og så via Frankfurt eller Zurich til Puerto Plata.

Santiago Mnpl flyplass, Nagua Samaná El Catey flyplass eller Santo Domingo La Isabela flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Puerto Plata.

Santo Domingo La Isabela flyplass har en gjennomsnittspris på 7 650 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Puerto Plata. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Puerto Plata

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Puerto Plata som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Puerto Plata

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Puerto Plata

Hvilke flyselskaper flyr til Puerto Plata?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Puerto Plata

Hvilke flyselskaper flyr til Puerto Plata?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Puerto Plata from Norge are Finnair, British Airways, Delta and Lufthansa. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med American Airlines til Puerto Plata

I gjennomsnitt går det 5 fly med American Airlines til Puerto Plata hver uke. De fleste av dem flyr fra Miami Intl til Puerto Plata, som er den mest populære ruten som trafikkeres av American Airlines til Puerto Plata. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med American Airlines til Puerto Plata som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 8 790 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. American Airlines er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,1/10 av 1 620 av brukerne våre.

Flyvninger med British Airways til Puerto Plata

British Airways flyr til Puerto Plata 5 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Puerto Plata fra Miami Intl. British Airways (score: 6,5, 1 086 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Puerto Plata fra. Den beste billettprisen med British Airways som er funnet på momondo til Puerto Plata, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (8 886 kr tur/retur).


Flyplasser nære Puerto Plata

Under finner du alle flyplassene i Puerto Plata sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Puerto Plata lufthavn?

Det er begrensede transportmuligheter ved Gregorio Luperón International Airport, noe som betyr at du har valget mellom drosje eller leiebil. Turen inn til de store turistkompleksene er kort, og det finnes et stort antall drosjer slik at det ikke er noe problem. Videre er det også utmerkede muligheter for å leie bil ved flyplassen, slik at du har fleksibilitet og frihet til å reise hvor du vil på øya. Du finner alle de store internasjonale selskapene representert, og det er et godt utvalg av forskjellige biler, slik at du kan finne den som best passer dine behov.


Populære flybilletter til Puerto Plata

Finn dine flybilletter til Puerto Plata med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Puerto Plata
Raskeste flytid32t 43m
Laveste pris10 265 kr

Visumkrav for Puerto Plata

For norske borgere er det krav om et turistvisum ved innreise til øya. Dette visumet er gyldig i 30 dager, og kan anskaffes ved ankomst til den Dominikanske Republikk. Det er også krav om et gyldig pass med minst seks måneders gyldighet.


Start planleggingen av reisen til Puerto Plata


De beste tingene å se og gjøre i Puerto Plata

Puerto Plata er rene paradiset for solhungrige badegjester som vil kose seg med vakre strender og asurblått hav. Byens viktigste attraksjoner er uten tvil de kilometerlange strendene som strekker seg bortover. Sjekk ut Puerto Plata-stranden, som er den viktigste og største stranden i byen. Her finner du livlig stemning og en masse lokale beboere som spiller fotball, volleyball eller bare hygger seg med familien. For reisende som ønsker en litt mer privat og eksklusiv atmosfære, så er det mulig å sjekke ut den private stranden som tilhører RIU Hotel. Selve stranden er stengt av for personer som ikke bor på hotellet, men det er mulig å be de ansatte pent om å slippe deg inn, ettersom denne stranden med sin vakre sand og flotte vannkvalitet er verdt å sjekke ut. Like ved finner du også en rekke selskaper som driver med utleie av dykke- og surfeutstyr. Puerto Plata er kjent for å være et vannsportens mekka, og du finner selskaper som opererer i en rekke forskjellige prisklasser. Enten du er interessert i dykking, surfing eller paddleboard, så vil du garantert finne noe passende her. Sjekk også ut de populære turene med katamaran som forlater havneområdet for en helt spesiell opplevelse.


Finn fly til andre byer i Dominikanske republikk

Puerto Plata har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Puerto Plata når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Puerto Plata, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Puerto Plata med denne policyen.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Puerto Plata. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Puerto Plata flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.