Finn billige fly til Nassau

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 22.10.
fr. 29.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Nassau

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Nassau fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Nassau

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Nassau

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Nassau (NAS)

Vanligvis er flyvninger til Nassau fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Nassau Intl, som i gjennomsnitt koster 6 728 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NASSAU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Nassau koster i gjennomsnitt kun 5 388 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NASSAU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli29 % dyrereDet koster ca. 8 713 kr for flyvninger til Nassau fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NASSAU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar749 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Nassau fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Nassau?

Temperaturene er varme og behagelige året rundt, og du kan reise til Nassau når du selv måtte ønske. Det eneste du må være oppmerksom på at det kan være fare for orkan mellom juni-november. Juletider er ofte den travleste perioden, og mange reiser til Bahamas mellom november og februar for å få et avbrekk fra den kalde vinteren hjemme. Du kan finne veldig billige flybilletter til Nassau om du venter til juleferien er over, særlig rundt januar-februar. Det er ganske rolig i Nassau i september og oktober, og dette er også en god periode for å booke billig fly til Nassau. Det er ikke så mange turister i byen på denne tiden, noe som kan gjøre det enklere å booke billige hotellrom. Det kan uansett lønne seg å sammenligne priser mellom ulike flyselskaper på nett før du booker et fly til Nassau.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Nassau?

    I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Nassau fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 5 388 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Nassau i løpet av Januar, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 5 868 kr.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Nassau?

    Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Nassau på, er ca. 51 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 6 728 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Nassau

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Nassau som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Canada
OSLOslo Gardermoen
27t 04m
NASNassau Intl

Finn de billigste enveisflyvningene til Nassau

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Nassau, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Canada
Air Canada
OSLOslo Gardermoen
27t 04m
NASNassau Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Nassau?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Nassau
  • Hvilke flyselskaper flyr til Nassau?

    På flyreiser fraNorge til Nassau, benytter momondos brukere som regel airlines such as Air Canada, British Airways, Delta og United Airlines. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Nassau

Under finner du alle flyplassene i Nassau sammen med avstanden til sentrum

Det billigste alternativet for å komme seg til sentrum er å ta en såkalt jitney, en liten minibuss. Det koster omtrent to-tre BSD (15-25 NOK) for en enkeltbillett. Bussnummer 12b går til og fra flyplassen, og den stopper rett utenfor på gaten JFK Boulevard. Det koster heller ikke så mye å ta taxi. Du bør i så fall beregne omtrent 30 BSD (250 NOK), pluss tips. Det er vanlig å tipse i Nassau, deriblant til taxisjåføren. Det er også mulig å forhåndsbestille transport til og fra flyplassen, og hotellet kan ofte være behjelpelig med dette. Skal du utforske Bahamas nærmere med base i Nassau? Da kan det lønne seg å leie bil og hente den når du lander på flyplassen. Bare husk at du må kjøre på venstre side av veien.


Populære flybilletter til Nassau

Finn dine flybilletter til Nassau med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Nassau
Raskeste flytid27t 04m
Billigst pris7 004 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Nassau

Nassau har et kompakt sentrum, og du kommer deg enkelt rundt ved å ta beina fatt. Den eneste formen for kollektivtransport i Nassau er de små minibussene som kalles for jitneys. De er svært billige og enkle å bruke. Bussnummeret er malt foran på bussen, og det er derfor lett å se hvor bussen går om du gjør deg kjent med rutene. Det koster ikke mer enn 1-2 BSD (10-20 NOK) for en enkeltbillett, og du betaler når du går av bussen. Du stopper dem på gaten akkurat som du ville ha gjort med en taxi, og du roper simpelthen «bus stop» (busstopp) når du vil av. Du finner også mange taxier rundt omkring i sentrum og utenfor hotellene. Hver halvtime fra åtte om morgenen til seks om kvelden går det vanntaxier mellom Prince George Wharf og Paradise Island. De koster 8 BSD (70 NOK) tur-retur.


Visumkrav for Nassau

Norske statsborgere kan ta fly til Nassau uten visum, men ikke uten pass. Det er dessuten viktig å påse at passet er gyldig i minst seks måneder etter du reiser ut av landet igjen. Det kan også hende at du må vise returbillett når du skal inn i landet. Du må kontakte immigrasjonsmyndighetene om du skal bli i Bahamas i mer enn 30 dager. Det er vanlig å betale omtrent 15 BSD (150 NOK) i avgift når du skal reise ut av Bahamas.


Start planleggingen av reisen til Nassau


De beste tingene å se og gjøre i Nassau

Hva bør sees i Nassau?

Nassau har severdigheter og attraksjoner nok til å fylle både en langhelg og en lang ferietur. Christ Church Cathedral, The Cloisters og Parliament Square bør så absolutt føres opp på må-se listen din, i tillegg til de idylliske strendene i området.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Er barna dine fascinert av sjørøvere? I så fall er et besøk til museet Pirates of Nassau er sikker vinner. Museet er en god blanding av historie og underholdning som er spennende for både barn og voksne. Dere bør også unne dere en tur til Paradise Island for å besøke badeland, svømme med delfiner og bygge sandslott på stranden.


Finn fly til andre byer i Bahamas

Nassau har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?