Finn billige fly til Oranjestad

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 19.6.
lø. 26.6.

De billigste flyvningene til flyplassene i Oranjestad

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Oranjestad fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Oranjestad

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Oranjestad

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Oranjestad (AUA)

Vanligvis er flyvninger til Oranjestad fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Oranjestad Reina Beatrix, som i gjennomsnitt koster 8 056 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ORANJESTAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Oranjestad koster i gjennomsnitt kun 6 137 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ORANJESTAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli25 % dyrereDet koster ca. 10 042 kr for flyvninger til Oranjestad fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ORANJESTAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli430 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Oranjestad fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Oranjestad?

Oranjestad er en fargerik og moderne by som kan friste med shopping, vakre strender og spennende restauranter. Den beste tiden å fly til Oranjestad på er april–august, iallfall med tanke på været. Du kan finne ganske billige fly til Oranjestad tur-retur om du heller reiser utenom skoleferier og høysesong. Det er varmt året rundt, og den ganske korte regnsesongen finner sted i oktober-desember. Været er også ganske bra i januar–mars, og du kan dessuten få svært rimelige flybilletter til Oranjestad om du reiser på nyåret. Det kan derimot koste litt med hotellrom, og det anbefales å bestille både fly og hotell i forveien når du skal reise til Oranjestad på denne tiden.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Oranjestad?

  I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Oranjestad fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 6 137 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Oranjestad i løpet av august, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 7 678 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Oranjestad?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Oranjestad fra Norge er 51 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 7 992 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Oranjestad?

  Ifølge dataene våre er det mandag som er den billigste dagen når man skal fly til Oranjestad fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på mandag, lå på 7 802 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Flyvninger fra Norge til Oranjestad på en søndag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 8 557 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Oranjestad?

  Kl. 12:00 er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Oranjestad, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 6 834 kr. Å fly til Oranjestad kl. 12:00 er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på kvelden når prisene i gjennomsnitt ligger på 13 510 kr. Flyvninger til Oranjestad fra Norge på kvelden er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.


Flotte tilbud på flyreiser til Oranjestad

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Oranjestad som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Canada
OSLOslo Gardermoen
28t 05m
AUAOranjestad Reina Beatrix
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
28t 05m
AUAOranjestad Reina Beatrix

Finn de billigste enveisflyvningene til Oranjestad

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Oranjestad, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Canada og KLM
Air Canada
OSLOslo Gardermoen
28t 05m
AUAOranjestad Reina Beatrix
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
28t 05m
AUAOranjestad Reina Beatrix

Flyplasser nære Oranjestad

Under finner du alle flyplassene i Oranjestad sammen med avstanden til sentrum

Mange store hotell tilbyr transport til og fra flyplassen, og det kan lønne seg å sjekke hva hotellet ditt tilbyr før du reiser til Oranjestad. Flybussen Arubus er et alternativ hvis hotellet ikke henter deg. Den går til hovedbusstasjonen i Oranjestad, samt til San Nicolas, populære hotellområder og strendene Malmok og Arashi. Bussturen tar bare 20-30 minutter, og flyplassen ikke ligger så langt unna byen. Det er fullt mulig å ta taxi eller leie bil på flyplassen om du foretrekker å komme deg rett til hotellet. Leiebil kan være ganske praktisk om du skal på videre utflukter i Aruba, og du ønsker full fleksibilitet til å utforske landet.


Populære flybilletter til Oranjestad

Finn dine flybilletter til Oranjestad med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Oranjestad
Raskeste flytid28t 05m
Billigst pris10 817 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Oranjestad?

De fleste severdighetene og landemerkene i Oranjestad ligger i gåavstand fra sentrum, og det enkleste er rett og slett å spasere. Du trenger heller ikke bekymre deg for å bli sliten i beina. Det går nemlig en gratis trikk fra terminalen til cruiseskipene langs Caya GF Betico til sentrum hver 20–30 minutt, og dette er et utmerket alternativ når du trenger litt hvile eller vil komme deg kjapt av sted. Det finnes også mange parkeringsmuligheter i sentrum om du leier bil, men du trenger småmynter for å betale. Busstilbudet i byen er også veldig bra, og du finner hovedbusstasjonen rett ved terminalen til cruiseskipene.


Kan man reise til Oranjestad uten pass eller visum?

Du kan fly til Oranjestad og andre steder i Aruba uten visum, så sant du ikke skal oppholde deg i landet i mer enn 90 dager. Det er derimot ikke mulig å reise til Aruba uten pass, og du må også ha en returbillett. Du bør også sjekke om du skal mellomlande i USA – i så fall trenger du gyldig ESTA.


Start planleggingen av reisen til Oranjestad


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Oranjestad?

Det finnes mye som bør sees og oppleves i Arubas hovedstad, og noen av de mest populære severdighetene inkluderer Saint Franciscus Church, Fort Zoutman, Surfside Beach og The Butterfly Farm. Det anbefales å planlegge litt i forkant for å rekke alt du har lyst til å se og gjøre mens du er i byen. Foretrekker du litt mer action, kan du begi deg utpå spennende safari og actionfylte turer med ATV.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Barnefamilier bør unne seg en tur til øyen De Palm Island for å oppleve en spennende dag med vannsklier, snorkling og svømming. Det kan være ganske travelt her i høysesong, særlig når det kommer cruiseskip til byen.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Shoppingentusiaster bør ta utgangspunkt i gaten Lloyd G Smith Blvd. Her finner du mange kjøpesentre rett i nærheten av hverandre. Du bør også ta deg en handlerunde langs Caya GF Betico Croes for å få en fin blanding av lokale småforretninger og store, internasjonale merkevarer.