Finn billige fly til Oranjestad

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 29.6.
on. 6.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Oranjestad

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Oranjestad fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Oranjestad

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Oranjestad

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Oranjestad (AUA)

Vanligvis er flyvninger til Oranjestad fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Oranjestad Reina Beatrix, som i gjennomsnitt koster 10 630 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ORANJESTAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Oranjestad koster i gjennomsnitt kun 8 465 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ORANJESTAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember27 % dyrereDet koster ca. 13 504 kr for flyvninger til Oranjestad fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ORANJESTAD FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar603 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Oranjestad fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Oranjestad?

Oranjestad er en fargerik og moderne by som kan friste med shopping, vakre strender og spennende restauranter. Den beste tiden å fly til Oranjestad på er april–august, iallfall med tanke på været. Du kan finne ganske billige fly til Oranjestad tur-retur om du heller reiser utenom skoleferier og høysesong. Det er varmt året rundt, og den ganske korte regnsesongen finner sted i oktober-desember. Været er også ganske bra i januar–mars, og du kan dessuten få svært rimelige flybilletter til Oranjestad om du reiser på nyåret. Det kan derimot koste litt med hotellrom, og det anbefales å bestille både fly og hotell i forveien når du skal reise til Oranjestad på denne tiden.

I gjennomsnitt er oktober den billigste måneden å fly til Oranjestad fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 8 465 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Oranjestad i løpet av oktober, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av februar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 9 421 kr.

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Oranjestad fra Norge er 29 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 10 630 kr.Flotte tilbud på flyreiser til Oranjestad

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Oranjestad som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Canada
OSLOslo Gardermoen
30t 29m
AUAOranjestad Reina Beatrix
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
16t 30m
AUAOranjestad Reina Beatrix

Finn de billigste enveisflyvningene til Oranjestad

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Oranjestad, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Canada og KLM
Air Canada
OSLOslo Gardermoen
30t 29m
AUAOranjestad Reina Beatrix
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
16t 30m
AUAOranjestad Reina Beatrix

Hvilke flyselskaper flyr til Oranjestad?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Oranjestad

Hvilke flyselskaper flyr til Oranjestad?

På reiser til Oranjestad fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: KLM, Delta, Air Canada eller United Airlines. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Delta til Oranjestad

Delta er et populært valg for de som reiser til Oranjestad. Flyselskapet har 7 ukentlige flyvninger til Oranjestad, med flest avganger fra Atlanta Hartsfield Jackson. Delta sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 7 383 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 392 vurderinger, har momondo-brukere gitt Delta en gjennomsnittsscore på 7,8/10.

Flyvninger med KLM til Oranjestad

KLM (7,7/10, 133 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Oranjestad, med tilbud fra så lite som 8 711 kr fra Bergen Flesland, tur/retur. Med i gjennomsnitt 6 KLM flyvninger i uken til Oranjestad, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Oranjestad

Under finner du alle flyplassene i Oranjestad sammen med avstanden til sentrum

Mange store hotell tilbyr transport til og fra flyplassen, og det kan lønne seg å sjekke hva hotellet ditt tilbyr før du reiser til Oranjestad. Flybussen Arubus er et alternativ hvis hotellet ikke henter deg. Den går til hovedbusstasjonen i Oranjestad, samt til San Nicolas, populære hotellområder og strendene Malmok og Arashi. Bussturen tar bare 20-30 minutter, og flyplassen ikke ligger så langt unna byen. Det er fullt mulig å ta taxi eller leie bil på flyplassen om du foretrekker å komme deg rett til hotellet. Leiebil kan være ganske praktisk om du skal på videre utflukter i Aruba, og du ønsker full fleksibilitet til å utforske landet.


Populære flybilletter til Oranjestad

Finn dine flybilletter til Oranjestad med disse populære rutene
Flyvninger fra Amsterdam til Oranjestad
Raskeste flytid30t 10m
Billigst pris6 553 kr
Flyvninger fra Oslo til Oranjestad
Raskeste flytid30t 29m
Billigst pris8 854 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Oranjestad

De fleste severdighetene og landemerkene i Oranjestad ligger i gåavstand fra sentrum, og det enkleste er rett og slett å spasere. Du trenger heller ikke bekymre deg for å bli sliten i beina. Det går nemlig en gratis trikk fra terminalen til cruiseskipene langs Caya GF Betico til sentrum hver 20–30 minutt, og dette er et utmerket alternativ når du trenger litt hvile eller vil komme deg kjapt av sted. Det finnes også mange parkeringsmuligheter i sentrum om du leier bil, men du trenger småmynter for å betale. Busstilbudet i byen er også veldig bra, og du finner hovedbusstasjonen rett ved terminalen til cruiseskipene.


Visumkrav for Oranjestad

Du kan fly til Oranjestad og andre steder i Aruba uten visum, så sant du ikke skal oppholde deg i landet i mer enn 90 dager. Det er derimot ikke mulig å reise til Aruba uten pass, og du må også ha en returbillett. Du bør også sjekke om du skal mellomlande i USA – i så fall trenger du gyldig ESTA.


Start planleggingen av reisen til Oranjestad


De beste tingene å se og gjøre i Oranjestad

Det finnes mye som bør sees og oppleves i Arubas hovedstad, og noen av de mest populære severdighetene inkluderer Saint Franciscus Church, Fort Zoutman, Surfside Beach og The Butterfly Farm. Det anbefales å planlegge litt i forkant for å rekke alt du har lyst til å se og gjøre mens du er i byen. Foretrekker du litt mer action, kan du begi deg utpå spennende safari og actionfylte turer med ATV.

Shoppingentusiaster bør ta utgangspunkt i gaten Lloyd G Smith Blvd. Her finner du mange kjøpesentre rett i nærheten av hverandre. Du bør også ta deg en handlerunde langs Caya GF Betico Croes for å få en fin blanding av lokale småforretninger og store, internasjonale merkevarer.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Oranjestad. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Oranjestad på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Oranjestad ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Oranjestad, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Oranjestad og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.