Finn billige fly til Santiago

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Santiago flyinnsikt og trender

Se innsikt for Santiago-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Santiago er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Santiago, lå på 1 820 kr/per person fra Las Vegas, noe som er 85 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Santiago. Du kan finne den billigste prisen til Santiago fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
See prices from:

Hvor lang tid tar det å fly til Santiago?

Flytiden fra Norge til Santiago varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Santo Domingo Las Americas (en av de mest populære rutene), tar det 23t 05m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Santiago er fra Bergen Flesland til Santo Domingo Las Americas, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

De billigste flyvningene til flyplassene i Santiago

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Santiago fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Santiago

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Santiago

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Santo Domingo (SDQ)

Vanligvis er flyvninger til Santiago fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Santo Domingo Las Americas, som i gjennomsnitt koster 10 884 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SANTIAGO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar10 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Santiago koster i gjennomsnitt kun 9 776 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SANTIAGO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust31 % dyrereDet koster ca. 14 306 kr for flyvninger til Santiago fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SANTIAGO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember675 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Santiago fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Santiago

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Santiago fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 9 776 kr. september er også et godt alternativ når du skal reise til Santiago med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 9 938 kr fra Norge.

De som skal fly til Santiago kan potensielt finne bedre priser for Puerto Plata La Union flyplass (36 km fra sentrum i Santiago), Nagua Samaná El Catey flyplass (103 km fra sentrum i Santiago), Santo Domingo La Isabela flyplass (123 km fra sentrum i Santiago), eller Santo Domingo Las Americas flyplass (157 km fra sentrum i Santiago), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Santo Domingo La Isabela flyplass har en gjennomsnittspris på 8 928 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Santiago. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Andre kabinklasser for flyvninger til Santiago

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Santiago

Hvilke flyselskaper flyr til Santiago?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Santiago

Hvilke flyselskaper flyr til Santiago?

Air France er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Santiago med. Delta, KLM og Iberia er også populære valg ved reiser til Santiago from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Santiago jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Delta til Santiago

Delta har ca. 13 flyvninger til Santiago i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var New York John F Kennedy, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Delta, kostet 7 737 kr (Oslo Gardermoen til Santiago). Brukere har gitt de en score på Delta 7,9/10 basert på 410 vurderinger på momondo.


Start planleggingen av reisen til Santiago


Finn fly til andre byer i Dominikanske republikk

Santiago har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Santiago for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Santiago. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Prisvarsler for flyreiser til Santiago er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.